Jump to content

alphaleaderr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    355
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alphaleaderr

  1. στον πατερα μου που το εκανα απο whats up σε frog πριν 3 μηνες, παιρνει κανονικα τα 60+60.
  2. Καλημέρα, έχει κανεις κλιματιστικο της Haier που να χρησιμοποιει την εφαρμογή Smart Air 2? Ενω μου δουλευε 2 μηνες κανονικα, απο χτες βγηκε offline το κλιμα, εκανα προσπαθεια να το ξανακανω pair και δε με αφηνει καν... ενω συνδεετε στο δικτυο, στην εφαρμογη σταματάει στην επιλογη της πολης και δε μου το κανει bind. Ψιλιάζομαι πως οι σερβερ τους έχουν το προβλημα μιας και απο μεριας μου δεν αλλαξε τιποτα. Αν μπορει απλα κανεις να επιβεβαιωσει αυτο που αντιμετωπιζω... update: η αντιπροσωπεια μου προτεινε αλλαγη wifi stick με συνοπτικες διαδικασιες (αν και φαινοταν να δουλευει το original, συνδεοταν στο router) και επαιξε μια χαρα προς εκπληξη μου!
  3. Θεωρω πως ειναι ζητημα ημερών η WifiGreece να δωσει κάτι καλυτερο στο πακέτο ανανέωσης της.
  4. Πραγματικα ομως.... τοσα κανει ενα Matebook 14 με Ryzen+16GB+καταπληκτικη οθονη κλπ. Θεωρω και γω πως οι τιμες των tablet θα επρεπε να ειναι πιο κάτω και οχι ανταγωνιστικες με ενα καλο laptop.
  5. Θεσσαλονικη εχω ιντερνετ κανονικα (πριν 10 λεπτα ηρθε). Γονεις στην Χαλκιδικη ακομα ειναι νεκρά ολα.
  6. για οσους δεν το βγάζει η εφαρμογή, ας το ενεργοποιησουν στελνωντας "EID" στο 1330
  7. Μπορείς να το κάνεις disable και δε θα σου πετάει τιποτα. :)
  8. Απαντώ στον εαυτο μου: Speedex Και φυσικα το δεμα ηταν tracked μονο μεσω chronopost μιας και το tracking της Speedex δεν γνωστοποιητε σε κανενα σταδιο. 8 μέρες εκανε απο το Banggood μεχρι την Θεσσαλονικη.
  9. Εχει ιδέα κανεις ποια εταιρια παραδιδει συνηθως τα δέματα που έρχονται με Chronopost?
  10. Εχω κάρτες πιστωτικές και χρεωστικές απο Πειραιως και Εθνικη. Γνωριζει κανεις αν υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιηθουν οι ανέπαφες συναλλαγες? Το συνολικο οριο των 150 ευρώ δε μου αρεσει, σε συνδυασμο με την ελλειψη ειδοποιησης μέσω εφαρμογης.
  11. καλυτερα να εχεις μαζι σου και ενα mikro powerbank παρα να σκοτώσεις την εννοια του smartphone προσπαθωντας να εξοικονομησεις 100-200mah στην καλυτερη.
  12. Κάποιος φιλος σου σε περνάει ψιλο γαζι και σε γλεντάει ασχημα. :lol: Ουτε μια στο εκατομυριο να σε πηρε η ΔΕΗ και μάλιστα να σου μιλησε έτσι :lol::lol::lol:
  13. τα φωτα σας παιδια: Θελω να ενεργοποιησω Φραγη Εισερχομένων Κλήσεων και δεν μπορω. Δοκιμασα μεσα απο το menu σε Xiaomi και Huawei κινητα και αποτυγχάνω. Δοκιμασα και μεσω dialer: *35*1234# και το δικτυο μου επιστρεφει κατι για wrong MMI code. Το "1234" δεν θυμαμαι να το αλλαξα ποτε μου. Μιλησα με το support της Cosmote και μου πεταξε "ειναι θεμα συσκευης" Δοκιμασα μετα με Hua και παλι πηρα την δια απαντηση για wrong MMI code. Δωστε καμια ιδέα, μηπως και δεν φαω αυριο την ζωη μου στο τηλ μαζι τους.
  14. οσο δελεαστικα και να ειναι τα πακετα MAX, απαιτουν συμβολαιο. Συμφωνια με τον διαολο δεν υπογραφω. Αν θελουν ας τα δωσουν και στις κάρτες και θα δουνε τα λεφτα μου. Τώρα να υπογράψω λεοντιο σύμβαση με διαφορες εκπληξεις στην συνέχεια, δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο.
  15. Καλημέρα, το Cashback σας λειτουργει στην εφαρμογή? Εδω και 2-3 μερες δε μου φορτωνει ουτε λιστες προιοντων ουτε σουπερμαρκετ.:worry:
  16. Σε καποιο παραλληλο συμπαν ναι... ετσι ειναι. Στο δικο μας ουτε καν. Οτι ηταν, ειναι. Απλα εμπλουτισαν με μερικες νεες συνταγες, δεν ανεβηκαν ομως ποιοτικα.
  17. Βγάζω φλυκταινες και γω με την MIUI, αλλα το εχω αντιμετωπισει το προβλημα με τον nova launcher σε αρκετα μεγάλο βαθμό. Τα μενου ρυθμίσεων δεν ειναι και τα καλύτερα, αλλα δεν μπαινεις καθε μερα εκει... οποτε το ανέχομαι. Το ανέχομαι γιατι τετοιο hardware σε τετοια τιμη, απλα δεν σου δινει κανεις αλλος. Ραδιοφωνο δεν ξερω.... εχω χρονια που ειμαι με tunein radio μονο. Mozilla.... χρησιμοποιησε καποιον αλλο αν δε σε χαλαει πολυ. Και για μενα η αυτοματη φωτεινοτητα ειναι σκοτεινη... αλλα το ιδιο ισχυει και με ολους τους αλλους κατασκευαστες που εχω δοκιμασει (Sammy, Hua, 1+, Moto)... οποτε μου αρκει να εχουν ενα γρηγορο slider για αλλαγη χειροκινητα. Στο hotspot μετα απο ενα update που εφαγα σταμάτησε και σε μενα να δουλευει απο την μια θεση της SIM. To φτιαξανε σε καμια βδομαδα με νεο update απο οσο θυμαμαι. Διαφορετικη διαρκεια μπαταριας δεν εχω προσέξει... ισχυει ομως οτι οι αναβαθμισεις της ROM δεν ειναι και πολυ consistent, και εκει που μπορει να εχεις ενα χρησιμο feature-setting, μπορει και να το χάσεις. Αν θες κάτι να δουλευει οπως πρεπει πας σε 1+, αλλα θα βαλεις και 2-3 κατοστάρικα παραπανω. Ολοι οι αλλοι κατασκευαστες κανουν τα δικα τους και εχει ο καθενας τα θεματα του. ps: Το Emui ειναι τραγικο και αν ειναι καπως τα μενου στην Miui εκει ειναι ακομα χειροτερα, μιας και κυριολεκτικα ψαχνεις να βρεις ρυθμισεις γιατι δεν ειναι εκει που τις περιμενεις. Ευτυχως ουτε εκει μπαινω συχνα και εχω και στο Hua μου Nova, οποτε ολα καλα.
  18. Μου εχει τυχει σε ATM ΕΘΝΙΚΗΣ. Θα γινει ελεγχος και θα σου πιστωθουν κανονικα αν δεν υπαρχει προβλημα. Μην ανυσηχεις.
  19. Εγω παλι θα του πω να αγορασει αφοβα. Δουλευει μια χαρα χωρις ψευδεις συναγερμους ή αλλα ευτράπελα.
  20. Σε ποιον απευθυνεται αυτη κάρτα οταν υπαρχουν πολυ καλυτερες, χωρις να σε χρεωνουν επειδη θες να τους δώσεις τα λεφτά σου, χωρις capital controls, χωρίς τίποτα? Υπάρχει καποιο πλεονεκτημα που χάνω?
  21. Χρησιμοποιω dial cheap εδω και κανα χρόνο... με ενα πακέτο, καλυπτω το δικο μου τηλ αλλα και των γονιών μου. Τα τηλεφωνηματα μας βγαινουν 2 δεκαρικα τον χρονο βαρια βαρια. Αγοράζουμε μονο πακέτο data για τα κινητα μας. Γενικα σπάνια ειχα πρόβλημα λογω ανεπάρκειας του δικτυου data.
  22. Η χρήση τους με το κόστος αυτο ειναι για περιστασιακες καταστάσεις και μονο. Οποιος θελει να πηγαινοερχεται τακτικα, ας δώσει 350 ευρω και ας παρει το Xiaomi να κάνει την δουλεια του ομορφα και ατσαλακωτα. Τώρα για τις διάφορες γκρίνιες... χτες ηταν τα drone, σήμερα τα πατινια, αυριο κάτι αλλο... αμα θελει κανεις να εστιασει στα αρνητικα μονο, πάντα θα βρίσκει κάτι να πει. Σε κάθε περιπτωση, η υπαρξη της υπηρεσιας ειναι και θεμιτη και αναγκαια.
  23. Ενα bug που εχω εντοπισει με την 10.1.1 Global: Αν μοιραζεις internet μεσω hotspot, και το ιντερνετ το δινει η δευτερη SIM: Οι συσκευες συνδεονται κανονικά αλλα δεν περνουν ιντερνετ. Αναγκάστικα και εκανα swap τις θέσεις των SIM για να δουλέψει. Εννοειται οτι δοκιμασα reset ρυθμισεων και οτι αλλο γιατροσοφι υπηρχε. Γενικά στην Xiaomi, διορθωνουν 1, χαλάνε 2... σε καθε update. Δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτα...
×
×
  • Create New...