Jump to content

harrispas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    449
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About harrispas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

harrispas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. harrispas

    Poco F1

    Επειδή δεν θυμάμαι, το τηλέφωνο μας έχει NFC?
  2. Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για tracking της συσκευής/κινητού του μικρού. Είναι 11 και ξεκίνησε τις πρώτες ποδηλαταδες η μαμά του μου έχει τσακίσει τα νεύρα, μην πω τίποτα χειρότερο.
  3. harrispas

    Poco F1

    Εγώ το έλυσα με ξαναπέρασμα της τελευταίας ROM (υπόψη ότι δεν χάνεται τίποτα, αλλά κάνε και ένα back up). Πας ενημερώσεις, τρεις τελίτσες, λήψη τελευταίου πακέτου, επιλογή πακέτου, κτλ. Αν δεν δεις προκοπή, pixel experience και είσαι κομπλέ.
  4. Εμένα το ρολογάκι μου είναι απλά ακόμα καταπληκτικό!! 1,5 χρόνο φορεμένο στο δεξί χέρι από δεξιόχειρα και είναι σαν την πρώτη μέρα. Δεν το βγάζω στο μπάνιο ή στο ντους ή όταν φτιάχνω το μηχανάκι.. Την πάτησε η huawei με την ποιότητα κατασκευής του.. Δεν υπάρχει πραγματικός ρόλος μετάβασης στην επόμενη γενιά, χα χα. Και από watchfaces, όταν πας γραφείο ή ταξίδια ή σε ραντεβού τα σοβαρά του watchfaces είναι αυτά που πρέπει.
  5. harrispas

    Poco F1

    Ευχαριστώ! Το δοκιμάζω να δω τι θα γίνει.
  6. harrispas

    Poco F1

    Εγώ παιδιά έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο μετά την τελευταία αναβάθμιση. Κάποια στιγμή σταματάει να δουλεύει και δεν με ακούνε, γυρίζω στο ηχείο ή σε bluetooth για να ακούσω. Κάνω restart και διορθώνετε, όμως σε 2-3 μέρες θα μου το ξανακάνει. Επειδή το να χάνω κλήσεις δεν παίζει λόγω δουλείας, θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και την επόμενη φορά που θα το κάνει θα του περάσω pixel experience. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο, βρήκε καμία λύση?
  7. Έχω θέμα με το gps, στις περισσότερες περιπτώσεις που το χρησιμοποιήσαμε για πλοήγηση μέσω google maps, μας έλεγε 'χάθηκε το σήμα gps' την ίδια ώρα που το δεύτερο τηλέφωνο παρείχε κανονικά πλοήγηση. Κατέβασα και το galilleo μήπως βελτιωθεί η κατάσταση, έκανα restart, τίποτα. Επειδή η πλοήγηση είναι αρκετά σημαντική για την γυναίκα μου που έχει το τηλέφωνο, αν δεν γίνει τίποτα θα το πάω στο service.
  8. Δικαιώματα φαντάζομαι του έχεις δώσει full..
  9. Και εμένα με heart rate, true sleep, μηνύματα, χωρίς όμως άσκηση, μου βγάζει άνετα 10 ημέρες, βασικά δεν τις μετράω πια γιατί δεν με απασχολούν, κάποια στιγμή μέσα στις δυο εβδομάδες θα το βγάλω για φόρτιση. Αυτό που όμως με έχει καταπλήξει σε αυτό το ρολόι είναι η ποιότητα κατασκευή του. Του έχω αλλάξει τα φώτα στα χτυπήματα και είναι σαν την πρώτη μέρα.
  10. harrispas

    Poco F1

    Εγώ που είμαι συνήθως γκρινιάρης με το miui, βρήκα την 11 πάρα πολύ ωραία, οι ειδοποιήσεις, το dark mode, πράγματα που περιμέναμε. Λίγο η διάρκεια της μπαταρίας μου τα χαλάει στην πρώτη φόρτιση μετά το update, αλλά και άλλες φορές που μου έχει συμβεί στο παρελθόν μετά από αναβαθμίσεις φτιάχνει γρήγορα.
  11. 210, μεταχειρισμένο άριστο με εγγύηση 16 μήνες, εγώ περιμένω μήπως το βρω για εμένα σε black friday σε καλύτερη τιμή αυτό ή το pro.
  12. Το πήρα στην γυναίκα μου, της το έστησα χθες, καταπληκτικό τηλέφωνο, εγώ έχω ένα pocophone και πραγματικά ζήλεψα το premium του πράγματος. Αν είχε ραδιόφωνο θα το έπαιρνα και εγώ με κλειστά μάτια.
  13. Έχει μείνει κάποιος ικανοποιημένος από κάποιο τζαμάκι να προτείνει?
  14. harrispas

    Poco F1

    Η miui 11 βασίζεται στο android 10? / Μην βαράτε, άσχετος.
×
×
  • Create New...