Jump to content

harrispas

Members
 • Δημοσιεύσεις

  449
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by harrispas

 1. harrispas

  Poco F1

  Επειδή δεν θυμάμαι, το τηλέφωνο μας έχει NFC?
 2. Έχετε να προτείνετε εφαρμογή για tracking της συσκευής/κινητού του μικρού. Είναι 11 και ξεκίνησε τις πρώτες ποδηλαταδες η μαμά του μου έχει τσακίσει τα νεύρα, μην πω τίποτα χειρότερο.
 3. harrispas

  Poco F1

  Εγώ το έλυσα με ξαναπέρασμα της τελευταίας ROM (υπόψη ότι δεν χάνεται τίποτα, αλλά κάνε και ένα back up). Πας ενημερώσεις, τρεις τελίτσες, λήψη τελευταίου πακέτου, επιλογή πακέτου, κτλ. Αν δεν δεις προκοπή, pixel experience και είσαι κομπλέ.
 4. Εμένα το ρολογάκι μου είναι απλά ακόμα καταπληκτικό!! 1,5 χρόνο φορεμένο στο δεξί χέρι από δεξιόχειρα και είναι σαν την πρώτη μέρα. Δεν το βγάζω στο μπάνιο ή στο ντους ή όταν φτιάχνω το μηχανάκι.. Την πάτησε η huawei με την ποιότητα κατασκευής του.. Δεν υπάρχει πραγματικός ρόλος μετάβασης στην επόμενη γενιά, χα χα. Και από watchfaces, όταν πας γραφείο ή ταξίδια ή σε ραντεβού τα σοβαρά του watchfaces είναι αυτά που πρέπει.
 5. harrispas

  Poco F1

  Ευχαριστώ! Το δοκιμάζω να δω τι θα γίνει.
 6. harrispas

  Poco F1

  Εγώ παιδιά έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο μετά την τελευταία αναβάθμιση. Κάποια στιγμή σταματάει να δουλεύει και δεν με ακούνε, γυρίζω στο ηχείο ή σε bluetooth για να ακούσω. Κάνω restart και διορθώνετε, όμως σε 2-3 μέρες θα μου το ξανακάνει. Επειδή το να χάνω κλήσεις δεν παίζει λόγω δουλείας, θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και την επόμενη φορά που θα το κάνει θα του περάσω pixel experience. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο, βρήκε καμία λύση?
 7. Έχω θέμα με το gps, στις περισσότερες περιπτώσεις που το χρησιμοποιήσαμε για πλοήγηση μέσω google maps, μας έλεγε 'χάθηκε το σήμα gps' την ίδια ώρα που το δεύτερο τηλέφωνο παρείχε κανονικά πλοήγηση. Κατέβασα και το galilleo μήπως βελτιωθεί η κατάσταση, έκανα restart, τίποτα. Επειδή η πλοήγηση είναι αρκετά σημαντική για την γυναίκα μου που έχει το τηλέφωνο, αν δεν γίνει τίποτα θα το πάω στο service.
 8. Δικαιώματα φαντάζομαι του έχεις δώσει full..
 9. Και εμένα με heart rate, true sleep, μηνύματα, χωρίς όμως άσκηση, μου βγάζει άνετα 10 ημέρες, βασικά δεν τις μετράω πια γιατί δεν με απασχολούν, κάποια στιγμή μέσα στις δυο εβδομάδες θα το βγάλω για φόρτιση. Αυτό που όμως με έχει καταπλήξει σε αυτό το ρολόι είναι η ποιότητα κατασκευή του. Του έχω αλλάξει τα φώτα στα χτυπήματα και είναι σαν την πρώτη μέρα.
 10. harrispas

  Poco F1

  Εγώ που είμαι συνήθως γκρινιάρης με το miui, βρήκα την 11 πάρα πολύ ωραία, οι ειδοποιήσεις, το dark mode, πράγματα που περιμέναμε. Λίγο η διάρκεια της μπαταρίας μου τα χαλάει στην πρώτη φόρτιση μετά το update, αλλά και άλλες φορές που μου έχει συμβεί στο παρελθόν μετά από αναβαθμίσεις φτιάχνει γρήγορα.
 11. 210, μεταχειρισμένο άριστο με εγγύηση 16 μήνες, εγώ περιμένω μήπως το βρω για εμένα σε black friday σε καλύτερη τιμή αυτό ή το pro.
 12. Το πήρα στην γυναίκα μου, της το έστησα χθες, καταπληκτικό τηλέφωνο, εγώ έχω ένα pocophone και πραγματικά ζήλεψα το premium του πράγματος. Αν είχε ραδιόφωνο θα το έπαιρνα και εγώ με κλειστά μάτια.
 13. Έχει μείνει κάποιος ικανοποιημένος από κάποιο τζαμάκι να προτείνει?
 14. harrispas

  Poco F1

  Η miui 11 βασίζεται στο android 10? / Μην βαράτε, άσχετος.
 15. Δείχνει την ώρα σε 24ωρο format, δηλαδή όταν είναι στο '6' είναι 12:00, στο '9', 18:00. Και εμένα μου αρέσει πολύ αλλά μου την σπάει αυτός ο δείκτης.
 16. Ναι, και μου αρέσει πολύ, όμως είναι κοντά στο 500ρικο, ακριβούτσικο, και αν κυκλοφορήσει κανένα μτχ δεν προλαβαίνεις να το χτυπήσεις. Θα περάσω LOS στο poco να δω τι λέει.
 17. Επειδή έγραψες ότι σε ενδιαφέρει το ραδιόφωνο, έχε υπόψη σου ότι το G8s δεν διαθέτει.
 18. Για να πάρω ένα Mi9T pro θα πρέπει να δώσω το poco + 180 ευρώ. Θα παραμείνω στο miui οπότε δεν αναβαθμίζομαι από λειτουργικό, κερδίζω όμως κάτι άλλο που να αξίζει τα διπλάσια χρήματα? Στο poco δεν μου αρέσει η αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης και ο ήχος από το 3,5 mm, τον βρίσκω φτωχό με αδυναμία οδήγησης σοβαρών headphones, η κάμερα IMO μέτρια, το ραδιόφωνο που κρασάρει για πλάκα ανάλογα την τελευταία αναβάθμιση του miui. Κάτι άλλο δεν με χαλάει, και επειδή δεν είμαι και πολύ προσεχτικός, έχει αποδειχτεί υπέρ-υπέρ ανθεκτικό στις πτώσεις, σε συνδυασμό με μια spigen, πρώτη φορά 8 μήνες δεν έχω αλλάξει οθόνη. Αυτό είναι και το πρόβλημα όμως, 8 μήνες, 8 μήνες με το ίδιο τηλέφωνο. Δεν ξέρω, μπορεί και να πάω σε 9Τ απλό, να του περάσω ότι μου αρέσει σε λειτουργικό και τι είχαμε τι χάσαμε, σίγουρα έχει καλύτερη οθόνη από το poco.
 19. Πράγματι, ο επεξεργαστής είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει, όμως στις συσκευές με καλούς επεξεργαστές βρίσκεις και ποιοτικότερα περιφερειακά, οθόνες, μικρόφωνα κτλ.. Η άλλη λύση είναι να πάρω ένα mi9t pro και να του περάσω pixel experience ή lineage (ενα rmn που είχα, δούλευε εξαιρετικά με lineage), αλλά σκέφτομαι ότι αν σου πάθει κάτι δεν θα έχεις δυνατότητα να το επαναφέρεις στην miui και θα είσαι χωρίς εγγύηση. Έπιασε και αυτή η LG και έβγαλε το ραδιόφωνο από τι G8s...
 20. Καλησπέρα, Ψάχνω να αλλάξω το poco μου επειδή το ψιλοβαρέθηκα, deal breaker το δίκαρτο και ραδιόφωνο, θα ήθελα να πάω στην καλύτερη συσκευή που θα μπορούσα να βρω με ραδιόφωνο. Δεν είμαι power user, το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου όμως και θέλω να δουλεύει αξιόπιστα. Θα προτιμούσα να μην είναι xiaomi, δεν πολυσυμπαθώ το miui.
 21. Φίλε μου, ραδιόφωνο έχει?
 22. έχει ραδιόφωνο παιδιά? ir blaster?
 23. Ψάχνω dialer που να: Καλεί συγκεκριμένους αριθμούς από την συγκεκριμένη SIM που του έχω υποδείξει και όταν μιλάς να μπορείς να τον βάζεις στο παρασκήνιο για να δουλέψεις σε άλλη εφαρμογή. Δεν με πειράζει να είναι με πληρωμή.
 24. Λες να υπάρχει αντίστοιχης ποιότητας με το μαμα σε αυτήν την τιμή? Από κίνα έρχονται?
×
×
 • Create New...