dennis99 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Μήπως γνωρίζετε πως υπολογίζει η Vodafone το πρόστιμο που θα επιβαρυνθεί κάποιος που αποφασίζει να διακόψει τη σύμβαση κινητής, 5 μήνες πριν τη λήξη της σύμβασης; Τα ρήτρα υπολογίζονται ανάλογα το πρόγραμμα σου και με τον εκατοστε τιμοκατάλογο ο οποίος εφαρμόστηκε την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnever Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Aν γίνει αίτμηα φοητότητας, αλλά υπάρχουν οφειλές, δε θα γίνει πάγωμα του αιτήματος, παρ'ολο που ο αρχικος παροχος θα λάβει το αίτημα? Δηλαδή και ο πάροχος θα λάβει αίτημα φορητότητας, αλλά και το αίτημα δε θα προχωρήσει, καθώς υπάρχουν οφειλές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Θα προχωρήσει κανονικά. Αν όμως είσαι στον Τειρεσία των κινητών, μπορεί να μην σε δεχτεί ο νέος πάροχος ή να ζητήσει εγγύηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Λήγει σύντομα το συμβόλαιο μου, αν δεν δεχτώ τη νέα τους πρόταση, θα συνεχίσω με αυτό που έχω ήδη (με τη μειωμένη τιμή)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Λήγει σύντομα το συμβόλαιο μου, αν δεν δεχτώ τη νέα τους πρόταση, θα συνεχίσω με αυτό που έχω ήδη (με τη μειωμένη τιμή)? Θα αφαιρεθεί η έκπτωση και θα πληρώνεις κανονικά ολόκληρο το πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Λήγει σύντομα το συμβόλαιο μου, αν δεν δεχτώ τη νέα τους πρόταση, θα συνεχίσω με αυτό που έχω ήδη (με τη μειωμένη τιμή)? Εμένα στο παρελθόν είχε ελαττωθεί η ονομαστική έκπτωση στο 30%. Ήταν μεν μικρότερη έκπτωση από πριν, αλλά δεν επέστρεψε στο 100% του παγίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 καλημερα σας Επανεκδοση καρτας sim λογω απώλειας γινεται μονο σε καταστημα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Ναι πρέπει να πάς από κατάστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Ναι πρέπει να πάς από κατάστημα.. Γνωριζεις ποιο ειναι το κοστος για καθε καρτα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Νομιζω 5 Ευρώ αλλά δεν ειμαι σιγουρος καλύτερα ρώτησε στο chat της Vodafone...ή παρε τηλ το κατάστημα στην περιοχή σου και ρώτησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Ενεργοποιηθηκε στο my Vodafone app η υπηρεσία gb control που σου δίνει την δυνατότητα διακοπής της χρήσης δεδομένων όταν τελειώσει το πακέτο σου ώστε να μην υπάρχει χρέωση. Επιτέλους μια σωστή κίνηση. Και βέβαια εδώ δεν μας έχει πρήξει με σμσ η εταιρεία για να ενημερωθούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο (εκβιασμός) για μείωση τιμής 'παίζει' τώρα ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Οχι, μπορείς να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών και να ζητήσεις μετατροπή σε καρτοκινητο. Θα σου δώσουν προσφορές για να μείνεις σε συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Ενεργοποιηθηκε στο my Vodafone app η υπηρεσία gb control που σου δίνει την δυνατότητα διακοπής της χρήσης δεδομένων όταν τελειώσει το πακέτο σου ώστε να μην υπάρχει χρέωση. Επιτέλους μια σωστή κίνηση. Και βέβαια εδώ δεν μας έχει πρήξει με σμσ η εταιρεία για να ενημερωθούμε.... Καλημέρα. Μπορείς να μου πεις που ακριβώς στο εμφανίζει; Γιατί μπήκα και στις "Υπηρεσίες και εργαλεία" και στη "Διαχείριση Φραγών" και δεν το βρήκα. Εκτός εάν επειδή εγώ έχω καρτοκινητό, αλλά λογικά αυτή η υπηρεσία αφορά και συνδέσεις και καρτοσυμβόλαια και καρτοκινητά, όπως στη Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Στείλε Κ στο 1252. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 κατω αριστερα στον λογαριασμο ανοιγεις και βγαινει το gb control. το ενεργοποιεις και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Να στε καλα σας ευχαριστώ και τους δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 21/12 ληγει το συμβολαιο της μητερας μου εχει το vodafone xclusive 1000 απο 13,55 η προσφορα ηταν 16,76 ο προσωπικος μου συμβουλος μου ειπε να περιμενω να βγει και η προσφορα για προσωπικους συμβουλους ωστε να με παρει να μου την πει. η αυξηση των 3 ευρω δεν μου καθησε καλα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Τι παροχές έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 1000 λεπτα προς ολους και 200mb Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα θα ενδιαφερόμουν για πρόγραμμα red family ξέρετε τι τιμές παίζουν μαζί με σταθερό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Καλύτερα να ρωτήσεις σε κατάστημα, μια και οι προσφορές αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 κατω αριστερα στον λογαριασμο ανοιγεις και βγαινει το gb control. το ενεργοποιεις και εισαι οκ Σε μένα γιατί δεν το εμφανίζει. Πήγα εκεί που λες κάτω αριστερά στο λογαριασμό. Αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Στείλε Κ στο 1252. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται, η Vodafone δίνει το Giga Unlimited Ultra με 38,19€! Edited November 23, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts