Jump to content

cnever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cnever

  1. Aν γίνει αίτμηα φοητότητας, αλλά υπάρχουν οφειλές, δε θα γίνει πάγωμα του αιτήματος, παρ'ολο που ο αρχικος παροχος θα λάβει το αίτημα? Δηλαδή και ο πάροχος θα λάβει αίτημα φορητότητας, αλλά και το αίτημα δε θα προχωρήσει, καθώς υπάρχουν οφειλές...
  2. Kαλησπέρα! Βρίσκομαι στο τέλος συμβολαίου κινητού για 2 διαφορετικά νούμερα! Πήρα μια προσφορά, αλλά δε με καλύπτει πλήρως και θέλω να μειώσω το πάγιο. Καθώς τα τελευταία χρόνια η διαδικασία με την υπαναχώρηση έχει αλλάξει, τί με συμβουλέυετε πλέον να κάνω? Να κάνω αίτηση μετατροπής των 2 αριθμών σε καρτοκινητό? Να κάνω αίτημα φορητότητας προς Cosmote και να ζητήσω να γίνει μέσω courier? H Vodafone όμως πότε θα ενημερωθεί? Αν έρθει ο courier και υπογράψω, δε θα μεταφερθώ αυτόματα στην Cosmote, έχοντας πρόβλημα με τη vodafone? Σόρρυ, αλλά ψάχνωντας τις τελευταίες 5-6 σελίδες του θρεντ, βρήκα μόνο μια αναφορά ενός συμφορουμίτη που το έκανε καρτοκίνητο, για αυτό ρωτάω! Επίσης σκέφτομαι να βάλω Voda σταθερή + internet, οπότε ίσως τα ρίξω και λίγο ακόμα! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
  3. Πρόσφατα "μυήθηκα" στο Bojack! ;)
  4. Παρά 5 FTW! ;) Τα άλλα μίλια μακριά..
  5. Έχω παρατηρήσει πως 9/10 από αυτές που μου αρέσουν, σχετίζονται με το soundtrack!
  6. Έγω έπεσα θύμα μάρκετινγκ με το monster έκδοση VR46! xexe
  7. Πέρα από Visa/Master (πιστωτικές) που νταξ είναι αλλου και καλύπτουν όλο τον πλανήτη, τσεκάρετε και Revolut (για τράπεζα)
  8. Τσεκάρετε και τις ακριβές μα καλές u-mask!
  9. Συνέχεια και είδικά με revoult τώρα βρήκα και την υγειά μου! :)
  10. Πάντως ακόμα και αν είναι άβολο, η "σπατάλη" τους έχει μειωθεί. Πιο πριν, όλοι παίρναμε σακούλες για 2 πραγματάκια!
  11. Xαχαχα! Και εγώ περιμένω από μέσα Ιουνίου μια μπαταρία psp και μάλιστα χωρίς tracking number. Δε θέλω να παραγγείλω άλλη, γιατί ακόμα "ελπιζω"... :)
×
×
  • Create New...