Jump to content

x700

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About x700

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

x700's Achievements

  1. Καλησπερα και χρόνια πολλά σε όλους. Εχω ένα usb φλασάκι 128gb. Χθες του έκανα διαμόρφωση και ξαφνικά βλέπω ότι ο χώρος πλέον έγινε 31,9Gb Που πήγαν 96gb??????????????????
  2. Καλησπερα. εχω μια καρτα της Eurobank η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή. Εχω κάνει κάτι αγορές από καταστήματα που έχουν επιστροφή αλλά δε φαίνονται € επιστροφής ούτε στο επιστροφή απ ούτε στο e banking. Προσπαθησα να βγάλω άκρη από την εξυπηρέτηση αλλά δεν. Τη μια μου λένε ότι καθυστερούν να μπουν, την άλλη ότι μπήκαν. Γνωριζει κανείς κάτι; Ευχαριστω.
  3. Ευχαριστω για την απάντηση. Στην εφαρμογή η καρτα εμφανίστηκε αφού την παρελαβες;
  4. Καλησπερα. Τη Δευτέρα έκανα αίτηση για πιστωτική στη Eurobank μέσω e-banking. Έχει εγκριθεί και υπέγραψα και ηλεκτρονικά. Ξέρετε σα πόσες μέρες περίπου θα μου έρθει η καρτα; Ευχαριστω.
  5. Καλημέρα. Εννοειται πως θα παει σε κατάστημα. Το θέμα είναι θα της πουν τι πραγματικά ισχύει η θα κάνουν αυτό που τους συμφέρει και θα της φορτώσουν κανένα πρόγραμμα άνευ λόγου;
  6. Καλησπερα. Τα πεθερικά μου πριν 5-6 μήνες είχαν παει στην κοσμοτε σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα. Ο πεθερός μου δυστυχώς απεβίωσε αρχές του μήνα. Μπορει να σπάσει το συμβόλαιο και να γίνουν καρτοκινητά χωρίς να πληρώσει η πεθερά μου τη ρήτρα; Ευχαριστω.
  7. Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις.
  8. Καλησπερα σας. Χθες έκανα φορητότητα και ήρθα στη wind f2go. Θα ήθελα μα ρωτήσω αν ξέρετε,αν τελικά δε με βολέψει μπορώ να πάω σε άλλη εταιρία η να το γυρίσω σε συμβόλαιο άμεσα; Η θα πρέπει να μείνω κάποιο χρονικό διάστημα με καρτοκινητά; Ευχαριστω.
  9. Το W όντως είναι μόνο 4€ παραπάνω αλλά από το 5G πακέτο. Αλλά 14€ παραπάνω από το 4g. Τώρα αν κάποιος μένει κάπου που έχει σήμα 5G δηλαδή κάπου κεντρικά γιατί να μην κάνει σταθερή σύνδεση που είναι πραγματικά απεριόριστα.
  10. Φυσικα υπάρχει. Εγώ είμαι ένας που το σκέφτεται σοβαρά. Όταν δεν έχεις Σταθερο είναι μια επιλογή. Καλό το W unlimited αλλά σκέψου ότι δε δίνει extra sim. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.
  11. Φυσικα και θα επιμείνω να απαντήσει ξεκάθαρα ότι συναινεί. Όσο για τις 20 μέρες είναι λίγο σχετικό. Πρόσφατα εστειλα έγγραφο αίτημα/παράπονα Οι 20 μέρες ισχύουν από την ημέρα που θα δώσουν το μοναδικό κωδικό στο αίτημα σου. Στη δίκη μου περίπτωση δώσανε τον κωδικό 3-4 μέρες αφού εστειλα το mail και απαντήσαμε στις ~23 μέρες άρα πήρε 26-27 μέρες.
  12. Καλημέρα. Γιατί όμως να περιμένω το οκ; Δε θα μπορούσα π.χ. Να καλέσω την ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ να τους ανακοινώσω ότι αποχωρώ λόγω των αυξήσεων; Ηχογραφώ και τη συνομιλία και είμαι καλυμμένος. Δε θα μπορούν να πουν ότι δεν τους ενημέρωσα.
  13. Καλησπερα σας. Μετά την αλλαγή των όρων στο πρόγραμμα μου σκέφτομαι να φύγω και να πάω προς κοσμοτε Ξέρει κανένας τη διαδικασία; Κανω μόνο αίτημα φορητότητας η πρεπει να στείλω μια ενημέρωση και προς τη Vodafone πουθα την ενήμερωνει ότι φεύγω λόγω την μονομερής αλλαγής των όρων του συμβολαίου μου; Μη με χρεώσουν άδικα αφού δεν έχω πάρει επιδότηση συσκευής. Προσπάθησα να βγάλω άκρη καλώντας την εξυπηρέτηση αλλά σαφή απάντηση δε δώσανε. Σας Ευχαριστω.
  14. Καλημέρα Εγώ θ ου πρότεινα να επικοινωνήσεις με mail αναφεροντασ αυτό που σου είπαν στο chat(ελπιζω να εχεισ αντιγραφο του) ότι το πάσο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ήδη και οχι απο εσενα και να τους ζητήσεις λεπτομέρειες. Υποχρεωτικά πρέπει να σου απαντήσουν εντός 20 ημερων. Αναλόγως την απάντηση πράττεις. Καλό ξεμπερδεμα με τη απαραδεκτη,πλέον,εξυπηρέτηση της Vodafone.
  15. Καλησπερα. Έχω το τηλ και είναι στην έκδοση 12.0.2. Από την 11 ακόμη δε μπόρεσα να ενεργοποιησω την εμφάνιση ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος. Είχα διαβάσει σε παλαιότερα posts ότι πολλοί είχαν αυτό το θέμα Οποιαδήποτε ιδέα/βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...