cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, sou_d said: Η προσφορά των 95€ ισχύει και για στρατιωτικούς και μέλη αυτών Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν την προσφορά σε όλους και κάποιοι το παρουσιάζουν ότι είναι για συγκεκριμένες ομάδες. Άλλη διαφήμιση από south attica πάλι έλεγε ότι αφορά μόνο τους αναγνώστες ενός περιοδικού. 🙂 Αφού θες να το δώσεις σε όλους, γιατί δεν το λες; 🙂 Edited 17 Ιανουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Εδώ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν την προσφορά σε όλους και κάποιοι το παρουσιάζουν ότι είναι για συγκεκριμένες ομάδες. κανονικα το πακετο πρεπει να δινεται σε ολους + τους υπαρχοντες χρηστες 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 50 minutes ago, VIPdriver said: Εδώ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Γι αυτό λένε Λάρσα Λάρσα σι είδα κι λαχτάρσα.. 33 minutes ago, HEO said: κανονικα το πακετο πρεπει να δινεται σε ολους + τους υπαρχοντες χρηστες Μετά όμως χάνεται η μαγεία της φορητότητας.. 😂😂😂 Το κατάστημα με προσφορά για όλα τα γούστα!! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Το βρηκα απο άλλο φορουμ: 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι εξωτερικοί συνεργάτες δίνουν την προσφορά σε όλους και κάποιοι το παρουσιάζουν ότι είναι για συγκεκριμένες ομάδες. Άλλη διαφήμιση από south attica πάλι έλεγε ότι αφορά μόνο τους αναγνώστες ενός περιοδικού. 🙂 Αφού θες να το δώσεις σε όλους, γιατί δεν το λες; 🙂 Μάλλον έτσι λειτουργεί το μάρκετινγκ. Τι να πεις 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, cu2goup said: Μετά όμως χάνεται η μαγεία της φορητότητας.. 😂😂😂 σε αλλους μπορει να ειναι σοβαρος ανασταλτικος παραγοντας η φορητοτητα σε μενα οχι αλλα το νουμερο ειναι σε twin sim (2 τηλεφωνα) στην voda -> αν το κανω φορητοτητα και παλι πισω -> δεν θα μπορω να εχω ξανα διπλη σιμ καθοτι δεν προσφερεται πλεον 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Το κατάστημα με προσφορά για όλα τα γούστα!! Της κοσμοτε (φρογκ) ομως δεν το δινει.... Πέρα από την πλάκα, η προσφορά της κιου ειναι καλυτερη, αφου δινει περισσότερο ίντερνετ και περισσότερα σμσ. Βεβαια η προσφορα του cu δινει κ ρομινγκ... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: Της κοσμοτε (φρογκ) ομως δεν το δινει.... Ε, ναι προφανώς δεν αφήνει η Cosmote να το δώσει άλλος από τα δύο καταστήματα της frog. Αλλιώς σίγουρα θα υπήρχαν καταστήματα που θα το δίνανε κι αυτό. 6 minutes ago, VIPdriver said: Πέρα από την πλάκα, η προσφορά της κιου ειναι καλυτερη, αφου δινει περισσότερο ίντερνετ και περισσότερα σμσ. Βεβαια η προσφορα του cu δινει κ ρομινγκ... Κοίτα.. ακόμα και αν βγεις 1-2 φορές ταξίδι στην ΕΕ, και χρειάζεσαι το απεριόριστο αξίζει περισσότερο η Nova. Αν βγεις παραπάνω φορές στην ΕΕ αρχίζει και γίνεται ασύμφορο. Εγώ προσωπικά που θα πάω μία φορά (και αν) έξω, και με τα δεδομένα που χρειάζομαι, δεν έχω θέμα με καμία από τις δύο. Edited 17 Ιανουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Επιπλέον τα 300 GB της Vodafone κάνουν rollover κάθε μήνα, οπότε για τη δική μου χρήση, με τα 95 ευρω είναι πρακτικά απεριόριστα. (+ Το κόστος του roaming 2-3 φορές το χρόνο) Απλώς έχω στραβωσει με την voda με τις αλλαγές που έκανε. Βέβαια με τις αλλαγές με ανάγκασε να ψαχτώ και αυτό μου βγήκε σε καλό συνολικά στην τσέπη μου... 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, Steleon said: Επιπλέον τα 300 GB της Vodafone κάνουν rollover κάθε μήνα, οπότε για τη δική μου χρήση, με τα 95 ευρω είναι πρακτικά απεριόριστα. (+ Το κόστος του roaming 2-3 φορές το χρόνο) Απλώς έχω στραβωσει με την voda με τις αλλαγές που έκανε. Βέβαια με τις αλλαγές με ανάγκασε να ψαχτώ και αυτό μου βγήκε σε καλό συνολικά στην τσέπη μου... Καλό είναι να ξέρεις οτι μετά τα 300gb μηνιαιας καταναλωσης υπαρχει κοφτης (αν και γενικα εγω πιστευω οτι υπαρχει μόνιμο throttling) 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 40 minutes ago, VIPdriver said: Καλό είναι να ξέρεις οτι μετά τα 300gb μηνιαιας καταναλωσης υπαρχει κοφτης (αν και γενικα εγω πιστευω οτι υπαρχει μόνιμο throttling) Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος,δηλαδή πως μετά τα 300 GB σου πάει με κόφτη ταχύτητας με έως 4 Mbps,αλλά διαφωνώ στο δεύτερο,δηλαδή πως υπάρχει μόνιμο throlling. Τώρα και πάλι για τον κόφτη το θεωρώ αδιανόητο κάποιος να ξεπεράσει τα 300 GB τον μήνα,προσωπικά νομίζω πως όλοι λίγο πολύ στα 20-30 GB είμαστε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 22 minutes ago, aektzhs 1 said: Τώρα και πάλι για τον κόφτη το θεωρώ αδιανόητο κάποιος να ξεπεράσει τα 300 GB τον μήνα,προσωπικά νομίζω πως όλοι λίγο πολύ στα 20-30 GB είμαστε Συμφωνώ. Αυτοί που τα ξεπερνάνε ή έχουν καταργήσει το σταθερό, η είναι ειδικές περιπτώσεις και μεταφέρουν τεράστια αρχεία. Εγώ προσωπικά και έχω καταργήσει το σταθερό αλλά και πάλι τα 300 δεν τα φτάνω επ ουδενί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλό είναι να ξέρεις οτι μετά τα 300gb μηνιαιας καταναλωσης υπαρχει κοφτης (αν και γενικα εγω πιστευω οτι υπαρχει μόνιμο throttling) Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος,δηλαδή πως μετά τα 300 GB σου πάει με κόφτη ταχύτητας με έως 4 Mbps,αλλά διαφωνώ στο δεύτερο,δηλαδή πως υπάρχει μόνιμο throlling. Γνωρίζω για τον κόφτη και τα 4 mbps αλλά έτσι κι αλλιώς στο σπίτι πάντα τόσο επιανα με τη Vodafone... Κι εμένα τα 300 μου φτάνουν και μου περισσεύουν και... 250! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου On 17/1/2026 at 10:23 ΠΜ, VIPdriver said: Εδώ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ωωωω σουπερ 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας, έκανα φορητότητα σε vodafone cu απο cosmote. Κατά την διάρκεια την παραγγελίας έχω καταχωρήσει τα έγγραφα ταυτοποίησης. Παρέλαβα την sim σήμερα και έλαβα μήνυμα ότι το αίτημα φορητότητας είναι σε διαδικασία έγκρισης. Έχω μια ερώτηση, πρέπει να κάνω ενεργοποίηση μέσα απο το site vodafone cu απο την αντίστοιχη επιλογή; Κατά την διαδικασία ενεργοποίησης πρέπει να βάλω και πάλι τα έγγραφα ταυτοποίησης; Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει τώρα ή μετά την έγκριση της φορητότητας; 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Τα έγγραφα χρειάζονται για να γίνει το αίτημα φορητότητας, άρα αφού έγινε σημαίνει ότι είσαι εντάξει. Όταν χάσεις το σήμα στη παλιά κάρτα θα βάλεις τη καινούρια και θα κάνεις μία κλήση στο νούμερο που λέει πάνω (νομίζω 1252 αλλά δες το) και θα σου πει "καλωσήρθατε στο cu" ή κάτι τέτοιο. Μετά περίμενε λίγο να σου βάλουν τις όποιες παροχές παροχές έχεις προπληρώσει, συνήθως γίνεται πολύ γρήγορα αλλά καμιά φορά αργεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Πρόσφατα σε μεταφορά μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση των παροχών με το που ενεργοποιήθηκε το δίκτυο μου έδωσαν κάτι χιλιάδες λεπτά προς όλα τα δίκτυα και πολλά GBs internet διάρκειας ~2 ημερών αν θυμάμαι καλά ως καλωσόρισμα. 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, spiliot said: Τα έγγραφα χρειάζονται για να γίνει το αίτημα φορητότητας, άρα αφού έγινε σημαίνει ότι είσαι εντάξει. Όταν χάσεις το σήμα στη παλιά κάρτα θα βάλεις τη καινούρια και θα κάνεις μία κλήση στο νούμερο που λέει πάνω (νομίζω 1252 αλλά δες το) και θα σου πει "καλωσήρθατε στο cu" ή κάτι τέτοιο. Μετά περίμενε λίγο να σου βάλουν τις όποιες παροχές παροχές έχεις προπληρώσει, συνήθως γίνεται πολύ γρήγορα αλλά καμιά φορά αργεί. ωραία, αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει τότε η επιλογή "ενεργοποίηση cu" στο site. Αν πάρεις κάποια νέα sim απο κατάστημα λογικά την ενεργοποιούν εκει, στο κατάστημα, αν θελήσεις να παραγγείλεις online νέο νούμερο έχεις βάλει και πάλι τα έγγραφα.....πότε χρησιμοποιείς τελικά την δυνατότητα "ενεργοποίηση cu" μέσα απο το site; Ρωτάω για να γνωρίζουμε όλοι.... 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 13 minutes ago, tempo said: ωραία, αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει τότε η επιλογή "ενεργοποίηση cu" στο site. Αν πάρεις κάποια νέα sim απο κατάστημα λογικά την ενεργοποιούν εκει, στο κατάστημα, αν θελήσεις να παραγγείλεις online νέο νούμερο έχεις βάλει και πάλι τα έγγραφα.....πότε χρησιμοποιείς τελικά την δυνατότητα "ενεργοποίηση cu" μέσα απο το site; Ρωτάω για να γνωρίζουμε όλοι.... Μέσα από το σάιτ θα σου δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσεις τα δικαιολογητικά που ζητάνε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 5 minutes ago, hercoulis said: Μέσα από το σάιτ θα σου δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσεις τα δικαιολογητικά που ζητάνε. Καλύτερα μέσα απο το σάιτ, παρά σε κούριερ, αφου εκμηδενίζονται οι πιθανότητες διαρροής προσωπικών δεδομένων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Παιδιά έχει ρωτήσει κανείς αυτά τα δύο καταστήματα που κάνουν αυτή την προσφορά, αν θελήσεις να κάνεις οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο φορητότητα σε άλλη εταιρεία μπορείς εύκολα να φύγεις ή χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία που είχαμε δει παλιότερα να ισχύει αυτό γιατί αν θυμάμαι καλά ο αριθμός ανήκε στην εταιρεία; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, terkos2 said: Παιδιά έχει ρωτήσει κανείς αυτά τα δύο καταστήματα που κάνουν αυτή την προσφορά, αν θελήσεις να κάνεις οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο φορητότητα σε άλλη εταιρεία μπορείς εύκολα να φύγεις ή χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία που είχαμε δει παλιότερα να ισχύει αυτό γιατί αν θυμάμαι καλά ο αριθμός ανήκε στην εταιρεία; Αυτό που αναφέρεις αφορά συμβόλαια που είναι στο όνομα εταιρείας. οι συγκεκριμένες προσφορές είναι καρτοκινητά στο όνομά σου, οπότε φεύγεις όποτε θες, απλά χάνεις τα χρήματα. 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) 36 minutes ago, ParafronGR said: Αυτό που αναφέρεις αφορά συμβόλαια που είναι στο όνομα εταιρείας. οι συγκεκριμένες προσφορές είναι καρτοκινητά στο όνομά σου, οπότε φεύγεις όποτε θες, απλά χάνεις τα χρήματα. Αυτό αγαπητέ φίλε συμφορουμίτη το λες επειδή όντως το γνωρίζεις, το έχεις ψάξει δηλαδή ή επειδή το υποθέτεις; Τότε που εμφανίστηκε το φαινόμενο που είπα παραπάνω δεν ήταν από πριν γνωστό, γνωστοποιήθηκε όταν άρχισαν οι πρώτες φορητότητες. Τα συμβόλαια γιατί τότε μπορούσαν να είναι στο όνομα της εταιρείας και δεν μπορεί να ανήκουν τώρα τα καρτοκινητά; Edited 19 Ιανουαρίου by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) Θα πρέπει να γίνει μεταβίβαση μετά, πλέον όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται μέσω gov, και στις εφαρμογές ευκολα βλεπεις ποια νούμερα είναι στο όνομα σου. Δυσκολα πλέον γίνεται εν αγνοία σου. Edited 19 Ιανουαρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts