Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως τα απεριόριστα δεδομένα στην χριστουγεννιάτικη προσφορά έναντι 150 GB με 12,70 ευρώ που ενώ ήταν μέχρι 3 Ιανουαρίου του 2026 συνεχίζουν ακόμα κανονικά 

• Απαντήσεις 50,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1694

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1948

sorry για το off topic. αλλα οποιος θελει giffgaff και θελει να κερδισει και 10 λιρες ας μου στειλει ΠΜ να του στειλω λινκ

μεχρι 31 Ιαν εχει προσφορα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, HEO said:

οπως εγραψα για οποιον ενδιαφέρεται:

• H giffgaff στελνει φυσικες σιμ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΩΡΕΑΝ
  • Η three μοιραζε επισης ΔΩΡΕΑΝ esim που μπορεις να ενεργοποιησεις στην Ελλαδα

χωρις καμμια ταυτοποιηση, χωρις να δωσεις τιποτα

ψαξτε τις σελιδες τους

τα παραπανω δοκιμασμενα απο μενα, εχω πολλες ειπαμε 🙂

Μόνο με συμβόλαιο ζητάνε ταυτότητα 

παντού παίρνεις σιμ από Αγγλία πουλάνε παντού 

gif gaf smarty voxi Lyca pop it 1p lebara talk talk Asda Tesco και πάρα πολλές ακόμα 

Δεν ξέρω πιες στέλνουν κάρτα Ελλάδα 

αλλά άμα έχεις καρτοκινητό δεν ζητάνε ούτε ένα στοιχείο 

στην Αγγλία δεν υπάρχει ταυτότητα 

22 minutes ago, HEO said:

αλλα οποιος θελει giffgaff και θελει να κερδισει και 10 λιρες ας μου στειλει ΠΜ να του στειλω λινκ

Χρυσές;;; 😋😋😂😂😉😉

1 hour ago, konstantinos77 said:

Χρυσές;;; 😋😋😂😂😉😉

θα 'θελες Ε;;;...

δυστυχως μονο χαρτινες δινουν....

1 minute ago, HEO said:

θα 'θελες Ε;;;...

δυστυχως μονο χαρτινες δινουν....

Όταν βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο... 😉😉😁😁

ποσο βλάκες μπορει να ειναι αυτοι της βονταφον , ξεφτιλισαν ολα τα πακέτα,  έριξαν το  ocean απο απεριοριστα , στα 20 γιγα και σημερα μου εστειλαν μηνυμα , να το ξαναβαλω και αντι για 20 θα παρω 40 γιγα! δεν θελω ρε , οταν φτασετε στα 100 τουλάχιστον,  θα το σκεφτω. μεχρι τοτε το πιο φτηνο combo θα βάζω 

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

17 ώρες πριν, Harry636 said:

Οχι τίποτα μόνο με συμβόλαιο. Αγοράζεις παντού sim από Αγγλία σε κάθε μικρό μαγαζί έχει έχει και το Amazon πολύ φθηνές sim 

Το fair use στα δεδομένα είναι να μην ξεπεράσεις τα δεδομένα που χρησιμοποιούσες στην Αγγλία 

Δεν ξέρω πως το υπολογίζουν να πω την αλήθεια.Οταν είχα σαν κύρια sim την 3 έβαζα πακέτο κάθε μήνα και έλεγε πόσα έδινε για roaming.Τωρα με την ΕΕ συμβόλαιο έχω απεριόριστα παντού,και στην Ελλάδα.Τον Νοέμβρη που κατέβηκα και έκανα speedtest αβέρτα χάλασα 18Gb σε 19 μέρες.Στο welcome sms έλεγε

Spoiler

Hi from EE, welcome to Greece.

While you're here thanks to your Roaming Pass you can use your plan minutes, texts and data allowances at no extra cost.

Calls to countries outside the Europe Zone (not including the UK) are £1.74 per min and texts 93p each. Other charges are the same as when you're in the UK.

For more information on roaming, monitoring usage and managing spend and how to avoid unexpected charges: https://ee.co.uk/help/mobile/roaming (for free)

If you have a spend cap on your account, please note that many roaming charges count towards it. If it hits zero, we'll block roaming service to prevent any unwanted charges. If you're the account holder you can check your spend cap by logging into the EE app or texting SPEND CAP to 150.

Call +447953966250 for Customer Services or 112 in case of emergency.

Have a good trip!

Μόλις έλαβα μπόνους για εφτά ημέρες 5 GB για την πρώτη χρήση του My Vodafone CU app ενώ το έχω τέσσερα μισή χρόνια σχεδόν πέντε χρόνια. Κατά καιρούς μου το έχει ξανά δώσει

Παίδες οποίος έχει ενεργοποίησει προσφορά bring a friend επειδή έδινα κωδικούς για αυτήν την προσφορά δεν ξερω αν συνεχίσει να την δέχεται επειδή σε μια εβδομάδα εγώ θα φύγω από vodafoneCU λόγω ότι κατέρρευσαν τα πακέτα και ας έχω ετήσιο πακέτο CU Stay On θα πάω κοσμοτε και δεν με νοιαζουν τόσο τα πακέτα της Αλλα επειδή έχω κάρτα που κάνει περιαγωγή στο δίκτυο τους το σήμα είναι μακράν καλύτερο και θα έχω απο δω και πέρα cosmote και Q VIP 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

7 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Μόλις έλαβα μπόνους για εφτά ημέρες 5 GB για την πρώτη χρήση του My Vodafone CU app ενώ το έχω τέσσερα μισή χρόνια σχεδόν πέντε χρόνια. Κατά καιρούς μου το έχει ξανά δώσει

Δεν κατάλαβες..

Είναι για την πρώτη σου χρήση μετά από σχεδόν πέντε χρόνια.

Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά! 🙂

33 minutes ago, Dimitris_15 said:

Παίδες οποίος έχει ενεργοποίησει προσφορά bring a friend επειδή έδινα κωδικούς για αυτήν την προσφορά δεν ξερω αν συνεχίσει να την δέχεται επειδή σε μια εβδομάδα εγώ θα φύγω από vodafoneCU λόγω ότι κατέρρευσαν τα πακέτα και ας έχω ετήσιο πακέτο CU Stay On θα πάω κοσμοτε και δεν με νοιαζουν τόσο τα πακέτα της Αλλα επειδή έχω κάρτα που κάνει περιαγωγή στο δίκτυο τους το σήμα είναι μακράν καλύτερο και θα έχω απο δω και πέρα cosmote και Q VIP 

Δεν νομίζω να εξαρτάται το δώρο που παίρνει ο friend από το τι θα κάνεις εσύ.

Αρα αυτός/αυτοί που έχουν ενεργοποίησει την προσφορά επειδή είχα δώσεις μια δόση κωδικό για την προσφορά bring a friend θα συνεχίσει να την δέχεται κανονικά και ας φύγω από την vodafone και πάω στην what's Up απλά περιμένω να μου λήξουν η παροχές από πακέτα που εχω ενεργοποίησει ώστε να μην πάνε χαμένα αυτά που εχω στην CU εχω δηλαδή 105 γκιγκα και αφού λήξουν η παροχές σε έναν μήνα θα ξεκινήσω να φεύγω μετα από τόσα χρόνια από τότε που πρώτο βγήκε η CU τότε πριν καν βγει ήμουν με a la carte και οταν βγήκε η cu τότε ήταν η καλύτερη και φθηνή αλλα τωρα εν τέλει 2025 αυξήθηκαν η τιμές εξωφρενικά και η ανανέωση έδωσα τουλάχιστον 51€ για να φύγει το χρέος της επέκτασης και εκ νέου να ενεργοποίηση το ετήσιο και ελπίζω η vodafone να καταλάβει το λάθος της οταν πολλοί σιγά σιγά θα αρχίσουν να φεύγουν 

Edited by Dimitris_15

1 minute ago, Dimitris_15 said:

Αρα αυτός/αυτοί που έχουν ενεργοποίησει την προσφορά επειδή είχα δώσεις μια δόση κωδικό για την προσφορά bring a friend θα συνεχίσει να την δέχεται κανονικά και ας φύγω από την vodafone και πάω στην what's Up 

Ναι..

9 minutes ago, cu2goup said:

Ναι..

Οκ ευχαριστώ πολύ αλλά ελπίζω η vodafone να μάθει το λάθος που έκανε με τα πακέτα της

4 minutes ago, Dimitris_15 said:

Οκ ευχαριστώ πολύ αλλά ελπίζω η vodafone να μάθει το λάθος που έκανε με τα πακέτα της

Ή θα μάθει η Vodafone, ή θα μάθουν οι άλλοι και θα κάνουν τα ίδια.

7 minutes ago, cu2goup said:

Ή θα μάθει η Vodafone, ή θα μάθουν οι άλλοι και θα κάνουν τα ίδια.

Καλά αν ακολουθήσει και η κοσμοτε πχ γαμω τα αρχ*δ*α τους δηλαδή καλά η nova ακολουθεί είδη στα απλά καρτοκινητα όχι τα προπληρωμένα καλά εμένα δεν με πολύ ενδιαφέρει μου αρκεί το ίντερνετ που θα έχω απο αυτούς έτσι κι αλλιώς έχω είδη Q VIP και το σήμα και τις κοσμοτε οταν θα κάνω φορητότητα τον αριθμό στην vodafone που εχω και της nova θα με καλύψουν εκεί που κινούμαι συχνά 

2 minutes ago, Dimitris_15 said:

Καλά αν ακολουθήσει και η κοσμοτε πχ γαμω τα αρχ*δ*α τους δηλαδή καλά η nova ακολουθεί είδη στα απλά καρτοκινητα όχι τα προπληρωμένα καλά εμένα δεν με πολύ ενδιαφέρει μου αρκεί το ίντερνετ που θα έχω απο αυτούς έτσι κι αλλιώς έχω είδη Q VIP και το σήμα και τις κοσμοτε οταν θα κάνω φορητότητα τον αριθμό στην vodafone που εχω και της nova θα με καλύψουν εκεί που κινούμαι συχνά 

Επειδή μια δόση στο μετρό κάτω στο Μοναστηράκι/ομόνοια με κάρτα giffgaff στο δίκτυο κοσμοτε έπιανε καμπάνα σήμα 4G η nova gsm only

Edited by Dimitris_15

1)Καλημέρα, ειμαι στον πρωτο μήνα της 6μηνης προσφοράς που ειχε βγάλει για Black Friday,  και η Vodafone έχει βαλθεί να μας αγχώνει επίτηδες.  Εκτός του app, μου ήρθε και sms ότι το CU Tide λήγει αύριο.

Είναι σίγουρο οτι θα ανανεωθεί αυτόματα;

2) Θυμίστε μου, το κουπόνι 6€ Student για ΑΒ πως εξαργυρώνεται, έχει ελάχιστο ποσό αγορών πχ 20€ ? (άσχετο το student, δεν εχω καν φοιτητικό!)  

3) Επειδή το κινητό μου ενώ αντιγράφει τον κωδ ΑΒ απτο app, δεν το κανει πουθενά επικόλληση, το δεχονται στο ταμείο έτσι προφορικά;

18 minutes ago, gilbaba said:

1)Καλημέρα, ειμαι στον πρωτο μήνα της 6μηνης προσφοράς που ειχε βγάλει για Black Friday,  και η Vodafone έχει βαλθεί να μας αγχώνει επίτηδες.  Εκτός του app, μου ήρθε και sms ότι το CU Tide λήγει αύριο.

Είναι σίγουρο οτι θα ανανεωθεί αυτόματα;

2) Θυμίστε μου, το κουπόνι 6€ Student για ΑΒ πως εξαργυρώνεται, έχει ελάχιστο ποσό αγορών πχ 20€ ? (άσχετο το student, δεν εχω καν φοιτητικό!)  

3) Επειδή το κινητό μου ενώ αντιγράφει τον κωδ ΑΒ απτο app, δεν το κανει πουθενά επικόλληση, το δεχονται στο ταμείο έτσι προφορικά;

3) πρέπει να περαστεί από το app του ΑΒ. Δεν γίνεται προφορικά στο ταμείο.

2) πρέπει να το περάσεις στο app και να κάνεις μία αγορά ώστε να ενεργοποιηθεί για την επόμενη αγορά. Δεν έχει ελάχιστο ποσό αγορών.

3) Δεν έχω δεν ξέρω αλλά μην ανησυχείς θα μπει μόνο του.

Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από cu σε what’s.

δεν μου έχει έρθει ακόμα η νέα sim, το υπόλοιπο λήγει σε 3 μέρες , τα πακέτα σε 12 μέρες.
θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πακέτα μετά την ληξη υπόλοιπου?

Edited by tolisrodos

4 minutes ago, tolisrodos said:

δεν μου έχει έρθει ακόμα η νέα sim, το υπόλοιπο λήγει σε 3 μέρες , τα πακέτα σε 12 μέρες.

Νομίζω ναι (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος). 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Τότε τι απαντάς; Εσένα ρώτησε; 😉

8 minutes ago, tolisrodos said:

Μπορείς ναι.. ενργοποίησε τώρα το πακέτο και θα ισχύει όσο διαρκεί το πακέτο άσχετα με το αν θα λήξει το υπόλοιπο.

Edited by cu2goup

21 minutes ago, VIPdriver said:

@ttolisrodos

ναι μπορεις, τα πακετα ισχυουν μεχρι την ληξη τους

εισερχομενες μπλokαρισμενες δεν θα εχεις

οποτε ολα ΟΚ

Edited by HEO