Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 minutes ago, Harry636 said:

Την έχει στην ζώνη Β με μόνο 14,5 ευρώ την ημέρα ……

Η Κορέα έχει απίστευτο ίντερνετ 

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/roaming/pas-pantou

Το "Πάς παντού" είναι υπηρεσία των συμβολαίων, όχι της καρτοκινητής - απ'όσο ξέρω. Και μάλιστα, για την μπούμε σε επιπλέον έξοδα με τη SIM της COSMOTE (γιατί έχει ήδη 40€+ κάρτα στον αριθμό της), έστειλα μήνυμα στο τσατ για να ρωτήσω και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πακέτο στην καρτοκινητή που να υποστηρίζει Κορέα.

Επίσης, δεν έχει καμμία σύγκριση. Της πήρα local SIM LG U+ με 40€ για 10 μέρες η οποία της έδινε απεριόριστο ίντερνετ και κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέση πλην αεροδρομίου. Και μάλιστα η παραγγελία έγινε με παραλαβή από το Terminal μόλις έφτασε και της έκαναν και δώρο κοπτάκι για να βάζει και να βγάζει τη SIM όποτε θέλει.

Πήρα κι εγώ ένα πακέτο να το έχω αναμνηστικό. 😛 

Edited by ParafronGR

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1961

26 minutes ago, ParafronGR said:

Το "Πάς παντού" είναι υπηρεσία των συμβολαίων, όχι της καρτοκινητής - απ'όσο ξέρω. Και μάλιστα, για την μπούμε σε επιπλέον έξοδα με τη SIM της COSMOTE (γιατί έχει ήδη 40€+ κάρτα στον αριθμό της), έστειλα μήνυμα στο τσατ για να ρωτήσω και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πακέτο στην καρτοκινητή που να υποστηρίζει Κορέα.

Επίσης, δεν έχει καμμία σύγκριση. Της πήρα local SIM LG U+ με 40€ για 10 μέρες η οποία της έδινε απεριόριστο ίντερνετ και κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέση πλην αεροδρομίου. Και μάλιστα η παραγγελία έγινε με παραλαβή από το Terminal μόλις έφτασε και της έκαναν και δώρο κοπτάκι για να βάζει και να βγάζει τη SIM όποτε θέλει.

Πήρα κι εγώ ένα πακέτο να το έχω αναμνηστικό. 😛 

Στο cu σαν υπόλοιπο κόσμος 

Το ίντερνετ στην Κορέα είναι σε άλλο επίπεδο 

IMG_8276.png

Για την έξτρα σιμ που έστειλαν με το 6μηνο πακέτο.  Δεν γράφει αν εχει τα ίδια προνόμια με την κύρια  μου σιμ, πχ με την ενεργοποίηση της τι δίνει;    Και τεσπα καμια ιδέα τι να την κάνω προς οφελος μου, πχ μηπως συμφέρει να την ενεργοποιήσω όταν λήξει ο 6μηνος μήνας του μέλιτος απτο CU?

Σίγουρα δεν έχει τα ίδια προνόμια. Είναι ένα απλό νούμερο. Κάποιες φορές ίσως σου έρθει κάποιο μήνυμα πως αν βάλεις κάρτα σε εκείνο το νούμερο, θα έχεις κάποιο δώρο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγα.

Εγώ ζήτησα να μην μου στείλουν δεύτερη σιμ τις τελευταίες φορές που ζήτησα φορητότητα.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου περί επιστροφής των 2€ με την κάρτα snappi, να πούμε πως πήρε παράταση μέχρι τέλος Φλεβάρη.

IMG_20260114_203015.jpg

On 12/1/2026 at 7:48 ΜΜ, aektzhs 1 said:

Νόμιζα πως αυτή η προσφορά ήταν για πάντα. Τελικά έκανα λάθος 

Ποτέ δεν ξέρεις με τη Vodafone.. 😉

Είχα 63 GB απο το πακέτο Cu combo swell . Χθες έκανα ανανέωση χρόνου και έβαλα το πακέτο Cu Combo Wave. Και σήμερα το πρωί μου έρχεται ένα ωραίο μήνυμα που με ενημερώνει ότι το πακέτο Cu combo swell έληξε. Κοιτάζω το υπόλοιπο μου και τα 63 GB είχαν γίνει καπνός. Είχα μόνο τα Data απο το Cu Combo Wave.Ωραία πράγματα ε; Καθαρή κλοπή. 

16 minutes ago, aplos73 said:

Είχα 63 GB απο το πακέτο Cu combo swell . Χθες έκανα ανανέωση χρόνου και έβαλα το πακέτο Cu Combo Wave. Και σήμερα το πρωί μου έρχεται ένα ωραίο μήνυμα που με ενημερώνει ότι το πακέτο Cu combo swell έληξε. Κοιτάζω το υπόλοιπο μου και τα 63 GB είχαν γίνει καπνός. Είχα μόνο τα Data απο το Cu Combo Wave.Ωραία πράγματα ε; Καθαρή κλοπή. 

Ξεκάθαρα rollover γίνεται μόνο με την ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου. Τώρα ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ξέρω

6 minutes ago, GREGORYMO said:

Υπάρχει ακόμα η προσφορά των 27€ για 13 μήνες?

Ναι,αν εννοείς αυτή που σου δίνει και λίγες παροχές για ένα χρόνο 

29 minutes ago, aplos73 said:

Ενεργοποίησες διαφορετικό πακέτο, καμία κλοπή. Επιπλέον το wave καταργείται στις 09/02.

Edited by Serafeim1981

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

57 minutes ago, VIPdriver said:

Εφαρμογη cu, λιστα πακέτων 

Πώς θα μπω στην εφαρμογή αφού ΔΕΝ έχω ακόμα κινητό στο όνομα μου ?

43 minutes ago, GREGORYMO said:

Γινεσαι cu, κάνεις εγγραφή στην εφαρμογή του cu και το παιρνεις.

3 ώρες πριν, aplos73 said:

αφού έβαλες διαφορετικό πακέτο τι περίμενες να γίνει;

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Υπάρχει ακόμα η προσφορά των 27€ για 13 μήνες?

ναι

δεν ειναι προσφορά,κανονικό πακέτο είναι.

1 ώρα πριν, GREGORYMO said:

θα το πάρεις και τότε θα το ενεργοποιήσεις.Αν το κάνεις φορητότητα απο άλλη εταιρία τότε θα έχεις άλλο πακέτο τους πρώτους 3 μήνες.

Βγάλανε και με μόνο 13€ νέο cu ή φορητότητα.

Και μάλιστα αν θέλεις και snappi, σου βγαίνει τζάμπα και βγάζεις και κέρδος 2€.

Screenshot_2026-01-15-19-50-27-623_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Edited by cu2goup

16 ώρες πριν, cu2goup said:

Βγάλανε και με μόνο 13€ νέο cu ή φορητότητα.

Και μάλιστα αν θέλεις και snappi, σου βγαίνει τζάμπα και βγάζεις και κέρδος 2€.

Screenshot_2026-01-15-19-50-27-623_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

7 GB μόνο είναι πολύ λίγα 

Αξίζει μόνο για να μεταφέρει κάποιος τον αριθμό του με 13€ και να έχει αυτές τις παροχές για ένα μήνα.

Τακό.

AΠO 19/01/2026 ΘA IΣXYΣOYN AΛΛAΓEΣ ΣTIΣ XPEΩΣEIΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ "ΠΛHPOΦOPIEΣ KATAΛOΓOY VODAFONE" (11833).

ΓIA ANAΛYTIKH ENHMEPΩΣH MΠEITE EΔΩ: https://bit.ly/metavoles26 EYXAPIΣTOYME!

Αγόρασα άλλα πακέτο (  Cu Combo Wave ) γιατί η Vodafone κατάργησε το Cu Combo Swell. Δεν μου έδωσε άλλη επιλογή. Οπότε εγώ κλοπή το λέω. Τέλος πάντων δε βαριέσαι. Η τελευταία μου ανανέωση είναι. Έχω βρει άλλο πακέτο σε άλλη εταιρεία και τον επόμενο μήνα φεύγω με φορητότητα. 

Δε δίνει κανένας ελαφρυντικά στην εταιρεία αλλά ενημερώνει από πριν για επερχόμενες αλλαγές. Αφού βρήκες αλλού καλύτερα, έκανες το σωστό για σένα.

Τακό.