bill33 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, spiliot said: Εμένα μου βγάζει μετά την ανανέωση των 30... 135 όχι 100, να σέβεστε. μηπως έχεις κανένα απο αυτά τα ετήσια πακέτα στο νούμερο σου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου On 22/1/2026 at 6:41 ΠΜ, geioannou said: μπηκα σημερα να ανανεωσω και ειδα οτι εχει κοπει απο το on line ta 15 ευρω. τα λιγοτερα δεν φτανουν για το πακετο μου και αναγκαστηκα θα πρεπει να παω στα 16. δεν ειναι το 1 ευρω παραπανω αλλα ετσι και αλλιως αχρηστω θα ειναι εκει. και τωρα τι κανω!! αλλαζω πακετο και παω σε παρακατω γιατι και αυτο με βολευει και παει τσαμπα ο κουβας με 400gb που εχω μαζεψει επειδη ετσι τους βολευε!!! δεν τους βγαινει στο λογιστηριο τα 15 ευρω!!!! 11 ώρες πριν, terkos2 said: Απλό πολύ απλό. Κανείς ανανέωση 30 € ανά δίμηνο και παίρνεις το ίδιο πακέτο ανά μήνα. 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Θα χάνει το μπόνους ανανέωσης όμως. Πιο απλή λύση χωρίς να χάσεις και το μπόνους είναι να κάνεις ανανέωση 16€ τον πρώτο μήνα, 16€ τον 2ο και 13€ τον τρίτο οπότε τα 2€ που περισσεύουν από τους δυο πρώτους μήνες με τα 13€ του τρίτου μας κάνουν τα 15€ (μέχρι να αλλάξει η βονταφονάρα ξανά τα ποσά ανανέωσης 😁 ... βρε για να φεύγουμε είναι... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Αλλαγες.... Για μη φοιτητες (παει το 6μηνο πακετο) Για φοιτητες Εντωμεταξύ στο πακετο των 30, εαν πατησετε πιο κατω (τι κανω μετα τη ληξη της προσφορας) δεν βγαζει κανενα πακετο... Edited 23 Ιανουαρίου by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Το stay on φαίνεται να είναι αυτό. Μετά την προσφορά θα έχει κανονικά πακέτα λογικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, bill33 said: μηπως έχεις κανένα απο αυτά τα ετήσια πακέτα στο νούμερο σου; Έχω, αλλά σε άλλο με ετήσιο βγάζει 100 ευρώ και σε άλλο 30, ότι να ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 4 minutes ago, spiliot said: Έχω, αλλά σε άλλο με ετήσιο βγάζει 100 ευρώ και σε άλλο 30, ότι να ναι Τα 100 ευρω ειναι το ετησιο που δινει 300γβ κ απερ.ομιλια για 12 μηνες, ενω το 30 ευρω ειναι το ετησιο που δινει 100 λεπτα 100σμσ κ 100 μβ για 12 μηνες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Όχι δεν έχουμε το δεύτερο σε κανένα νούμερο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Έχω ένα CU νούμερο που κλείνει τώρα ένας χρόνος που δεν έχω βάλει χρήματα οπότε θα μπει φραγή. Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να βάλω ώστε να το κρατήσω στο όνομα μου. Δεν με ενδιαφέρει να δέχεται κλήσεις ή μηνύματα (προς το παρόν) οπότε δεν μου κάνει το πακέτο με τα 30€/χρόνο για να είναι ενεργό το νούμερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 6 minutes ago, opmgls said: Έχω ένα CU νούμερο που κλείνει τώρα ένας χρόνος που δεν έχω βάλει χρήματα οπότε θα μπει φραγή. Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να βάλω ώστε να το κρατήσω στο όνομα μου. Δεν με ενδιαφέρει να δέχεται κλήσεις ή μηνύματα (προς το παρόν) οπότε δεν μου κάνει το πακέτο με τα 30€/χρόνο για να είναι ενεργό το νούμερο. Εαν θέλεις να ειναι cu, ελάχιστη ανανεωση 13ε ονλαιν. Αλλιως δωρεαν φορητοτητα σε καποιον συνεργατη της nova και το νουμερο θα δεχεται εισερχόμενες για 12 μηνες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Εαν θέλεις να ειναι cu, ελάχιστη ανανεωση 13ε ονλαιν. Αλλιως δωρεαν φορητοτητα σε καποιον συνεργατη της nova και το νουμερο θα δεχεται εισερχόμενες για 12 μηνες Μπορώ να κάνω φορητότητα το νούμερο από CU σε Nova ενώ το νούμερο αυτή την στιγμή δεν δέχεται κλήσεις και μηνύματα. Είναι ακόμη στο όνομα μου αλλά λέει ότι έχει φραγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Ναι μπορείς. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 1 minute ago, opmgls said: Μπορώ να κάνω φορητότητα το νούμερο από CU σε Nova ενώ το νούμερο αυτή την στιγμή δεν δέχεται κλήσεις και μηνύματα. Είναι ακόμη στο όνομα μου αλλά λέει ότι έχει φραγή. Δεν το ξερω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, opmgls said: Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να βάλω ώστε να το κρατήσω στο όνομα μου. βαζεις 13 ευρω, και μετα μπορεις να κανεις κουπονι efood 9.8 ευρω οποτε χονδρικα σου κοστιζει 3,2 ευρω τον χρονο αξιζει ειδικα αν ειναι φοιτιτικο και θελεις τα δωρακια που ισχυουν και με φραγη εναλλακτικα το πας στην nova που μπορει ειναι καλυτερα αν σου δωσει 3 ευρω ανανεωση στο τελος του 12 μηνου (σε μενα εδωσε σε 4 νουμερα) Edited 26 Ιανουαρίου by HEO 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 29 minutes ago, HEO said: βαζεις 13 ευρω, και μετα μπορεις να κανεις κουπονι efood 9.8 ευρω... Εσένα το φαγητό κατευθείαν στο μυαλό σου... 😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Παντως, τα να λεμε ολα, για απλα ενεργη γραμμη 1η νοβα με 0€, 2η βοντα με 3€/3μηνο (+σουβλακια) και τελευταία η κοσμο με κανονικη ανανεωση 13€/3μηνο. 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, HEO said: βαζεις 13 ευρω, και μετα μπορεις να κανεις κουπονι efood 9.8 ευρω οποτε χονδρικα σου κοστιζει 3,2 ευρω τον χρονο αξιζει ειδικα αν ειναι φοιτιτικο και θελεις τα δωρακια που ισχυουν και με φραγη εναλλακτικα το πας στην nova που μπορει ειναι καλυτερα αν σου δωσει 3 ευρω ανανεωση στο τελος του 12 μηνου (σε μενα εδωσε σε 4 νουμερα) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Δεν είναι φοιτητικό. Θέλω να κρατήσω έναν αριθμό να τον έχω στο CU, οπότε δεν είναι μόνο ότι θέλω να κρατήσω το συγκεκριμένο νούμερο. Καλή ιδέα αυτό με την μετατροπή του μεγαλύτερου μέρους του ποσού ανανέωσης σε κουπόνι efood. Βέβαια ποτέ δεν παραγγέλνω delivery αλλά ίσως είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, opmgls said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Δεν είναι φοιτητικό. Θέλω να κρατήσω έναν αριθμό να τον έχω στο CU, οπότε δεν είναι μόνο ότι θέλω να κρατήσω το συγκεκριμένο νούμερο. Καλή ιδέα αυτό με την μετατροπή του μεγαλύτερου μέρους του ποσού ανανέωσης σε κουπόνι efood. Βέβαια ποτέ δεν παραγγέλνω delivery αλλά ίσως είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι. Καλά θα κάνεις,αν δεν το χρησιμοποιείς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Έχω την εξής απορία. Έκανα αίτηση για να πάρω το ετήσιο πακέτο από γνωστή εταιρεία μέσω Facebook αλλά τελικά το μετάνιωσα. Παρόλο που τους ζήτησα να μην μου στείλουν την κάρτα, τελικά την έστειλαν με courier σήμερα. Στο τηλέφωνο, εκπρόσωπος της εταιρείας μου είπε πως αν δεν την θέλω τελικά, δεν καταθέτω το ποσό και απλά πετάω την κάρτα. Ερώτηση κρίσεως, η κάρτα που προφανώς είναι ανενεργή, αν θελήσω μπορώ να την ενεργοποιήσω ως απλή κάρτα CU ή επειδή ξεκίνησα την συγκεκριμένη διαδικασία για το ετήσιο πακέτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά; 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, jimmis11 said: Ερώτηση κρίσεως, η κάρτα που προφανώς είναι ανενεργή, αν θελήσω μπορώ να την ενεργοποιήσω ως απλή κάρτα CU ή επειδή ξεκίνησα την συγκεκριμένη διαδικασία για το ετήσιο πακέτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά; Νομίζω πως μόνο υποθετικά μπορεί κανείς να απαντήσει.. Αρχικά πιθανότατα η κάρτα σιμ είναι ένα απλό cu που θα μπορούσες να πάρεις από κατάστημα Vodafone. Άρα πιθανότατα μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Αλλά εσύ γιατί θες να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο και όχι κάποιο άλλο που θα πάρεις για παράδειγμα αν παραγγείλεις ηλεκτρονικά ένα νέο CU; Edited 26 Ιανουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 14 minutes ago, cu2goup said: Νομίζω πως μόνο υποθετικά μπορεί κανείς να απαντήσει.. Αρχικά πιθανότατα η κάρτα σιμ είναι ένα απλό cu που θα μπορούσες να πάρεις από κατάστημα Vodafone. Άρα πιθανότατα μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Αλλά εσύ γιατί θες να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο και όχι κάποιο άλλο που θα πάρεις για παράδειγμα αν παραγγείλεις ηλεκτρονικά ένα νέο CU; Απλά επειδή μου έστειλαν την κάρτα και την έχω στα χέρια μου και είναι και εύκολο νούμερο. Αν δεν την είχα δεν θα σκεφτόμουν καν να πάρω μία κάρτα CU την δεδομένη στιγμή... 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Εγώ πιστεύω ότι αν βάλεις 13€ θα τα πάρει κανονικά και θα σου δώσει τα ανάλογα πακέτα. Μπορείς όμως να στείλεις ένα μνμ στο cu messenger, για επιβεβαίωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Αν είναι εύκολο νούμερο και το θέλεις Προτείνω να το ενεργοποιήσεις αλλά να μην βάλεις κάρτα μέσα, μετά να το πας στην νόβα που είναι τζάμπα και μετά να το ξαναφέρεις στην voda αν θέλεις να είναι voda εται θα χάσει οποιαδήποτε ιδιότητα που έχει Μπορείς βέβαια απλά να ρωτήσεις όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα πάρεις σωστή απάντηση 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, jimmis11 said: Έχω την εξής απορία. Έκανα αίτηση για να πάρω το ετήσιο πακέτο από γνωστή εταιρεία μέσω Facebook αλλά τελικά το μετάνιωσα. Παρόλο που τους ζήτησα να μην μου στείλουν την κάρτα, τελικά την έστειλαν με courier σήμερα. Στο τηλέφωνο, εκπρόσωπος της εταιρείας μου είπε πως αν δεν την θέλω τελικά, δεν καταθέτω το ποσό και απλά πετάω την κάρτα. Ερώτηση κρίσεως, η κάρτα που προφανώς είναι ανενεργή, αν θελήσω μπορώ να την ενεργοποιήσω ως απλή κάρτα CU ή επειδή ξεκίνησα την συγκεκριμένη διαδικασία για το ετήσιο πακέτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά; αυτό που δεν μας ξεκαθάρισες είναι αν είναι νέα σύνδεση ή μεταφορά της γραμμής σου. σε νέα σύνδεση, θα είναι κανονική SIM με CU αριθμό στον οποίο αυτοί, μετά την κατάθεση, θα προχωρούσαν σε ενεργοποίηση του ετήσιου πακέτου (CU Yearly ή κάπως έτσι). Αν έκανες αίτημα φορητότητας, η κάρτα είναι άχρηστη γιατί στους κωδικούς της SIM έχουν βάλει ότι θα γίνει η ενεργοποίηση του αριθμού σου και άρα είναι κενή. 3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, ParafronGR said: αυτό που δεν μας ξεκαθάρισες είναι αν είναι νέα σύνδεση ή μεταφορά της γραμμής σου. Νέος αριθμός είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Είναι νέος αριθμός που όταν θα ερχόταν στα χέρια μου όπως και έγινε, θα τους ενημέρωνα ώστε να έκανα την κατάθεση των χρημάτων του ετήσιου πακέτου και αυτοί με την σειρά τους θα μου το ενεργοποιούσαν. Δεν είναι ο κύριος αριθμός μου, απλά σκέφτηκα να τον πάρω σαν backup της κύριας σύνδεσής μου στην Cosmote και κυρίως για δεδομένα... 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts