ParafronGR Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 hour ago, terkos2 said: Αυτό αγαπητέ φίλε συμφορουμίτη το λες επειδή όντως το γνωρίζεις, το έχεις ψάξει δηλαδή ή επειδή το υποθέτεις; Τότε που εμφανίστηκε το φαινόμενο που είπα παραπάνω δεν ήταν από πριν γνωστό, γνωστοποιήθηκε όταν άρχισαν οι πρώτες φορητότητες. Τα συμβόλαια γιατί τότε μπορούσαν να είναι στο όνομα της εταιρείας και δεν μπορεί να ανήκουν τώρα τα καρτοκινητά; δεν έχω κάνει από τα συγκεκριμένα καταστήματα, αλλά η αίτηση φορητότητας από αυτούς γίνεται στα στοιχεία που είναι το κινητό. δεν γίνεται να ξεκινησουν την αίτηση φορητότητας με τα στοιχεία σου και να τα αλλάξουν χωρίς τη συγκατάθεσή σου. τα συμβόλαια που αναφέρεις βάζανε τον αριθμό σου σε "πακέτο" εταιρείας - καμμία σχέση με τις συγκεκριμένες προσφορές. 3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Λογικά διαλέγεις το πρώτο ή το τέταρτο.. 😂😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: Λογικά διαλέγεις το πρώτο ή το τέταρτο.. 😂😂 Δεν την παλευουν εκει στο big bang 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, tempo said: πότε χρησιμοποιείς τελικά την δυνατότητα "ενεργοποίηση cu" μέσα απο το site; Ρωτάω για να γνωρίζουμε όλοι.... Όταν παραγγείλεις μια σιμ σου δίνουν άλλη μια δώρο. Αυτήν δεν ειναι ενεργοποιημένη στο όνομα σου. Αν την χαρίζεις σε κάποιον τρίτο αυτός από εκεί μπορεί να την ενεργοποίησει. 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 3 minutes ago, HEO said: Όταν παραγγείλεις μια σιμ σου δίνουν άλλη μια δώρο. Αυτήν δεν ειναι ενεργοποιημένη στο όνομα σου. Αν την χαρίζεις σε κάποιον τρίτο αυτός από εκεί μπορεί να την ενεργοποίησει. Και η 2η καρτα ειναι ενεργοποιημενη στο ονομα του αγοραστη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 20 minutes ago, HEO said: Όταν παραγγείλεις μια σιμ σου δίνουν άλλη μια δώρο. Αυτήν δεν ειναι ενεργοποιημένη στο όνομα σου. Αν την χαρίζεις σε κάποιον τρίτο αυτός από εκεί μπορεί να την ενεργοποίησει. Κι εγώ τουλάχιστον όσο δεν επέλεγα να μην μου στείλουν τη δεύτερη, ήταν ήδη στα στοιχεία μου περασμένη. Εκτός κι αν άλλαξε τελευταία. 16 minutes ago, VIPdriver said: Και η 2η καρτα ειναι ενεργοποιημενη στο ονομα του αγοραστη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου μπορει κατι να αλλαξε 3 ώρες πριν, cu2goup said: Εκτός κι αν άλλαξε τελευταία. ετσι θυμαμαι και για voda και για nova 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 1 minute ago, HEO said: ετσι θυμαμαι και για voda και για nova Η nova ναι, η voda με επιφύλαξη.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου για να μην γράψω "από πάντα", θα πω ότι από το 21 που ασχολούμαι με το CU, η 2η SIM είναι πάντα ενεργοποιημένη στα στοιχεία που γίνεται η αγορά της νέας κάρτας/φορητότητα. Την προηγούμενη βδομάδα έφερα τον πατέρα της δικιάς μου στο CU με φορητότητα από NOVA - η SIM του ενεργοποιήθηκε μετά από 3 μέρες, η 2η SIM ήταν ήδη ενεργοποιημένη από το φάκελο (εννοείται στα στοιχεία του). 8 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) 18 minutes ago, ParafronGR said: για να μην γράψω "από πάντα", θα πω ότι από το 21 που ασχολούμαι με το CU, η 2η SIM είναι πάντα ενεργοποιημένη στα στοιχεία που γίνεται η αγορά της νέας κάρτας/φορητότητα. Την προηγούμενη βδομάδα έφερα τον πατέρα της δικιάς μου στο CU με φορητότητα από NOVA - η SIM του ενεργοποιήθηκε μετά από 3 μέρες, η 2η SIM ήταν ήδη ενεργοποιημένη από το φάκελο (εννοείται στα στοιχεία του). ε τοτε μαλλον κανω λαθος, σορρυ γατονια ! :) Edited 20 Ιανουαρίου by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Ναι γιατί η cu στέλνει κάρτα που γράφει ενεργοποίηση έως μια ημερομηνία. Μετά το πέρας, χάνεται το νούμερο. Η ενεργοποίηση γίνεται με κλήση στο 1252 (?), και δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Το έκανα πέρυσι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί, αλλά εδώ και περίπου ένα μήνα (τουλάχιστον από τα μέσα Δεκέμβρη), το τσατ λειτουργεί πλέον μόνο 9-21,00 (από 7-23,30) και στις 21,00 κλείνει τελείως - παλιά, σε βάζανε να μιλάς με άτομο από συμβόλαια/σταθερή. αν υπολογίσουμε και τις περικοπές στα απεριόριστα, αρχίζει να θυμίζει πολύ WIND/NOVA η κόκκινη Edited 21 Ιανουαρίου by ParafronGR 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 36 minutes ago, ParafronGR said: δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί, αλλά εδώ και περίπου ένα μήνα (τουλάχιστον από τα μέσα Δεκέμβρη), το τσατ λειτουργεί πλέον μόνο 9-21,00 (από 7-23,30) και στις 21,00 κλείνει τελείως - παλιά, σε βάζανε να μιλάς με άτομο από συμβόλαια/σταθερή. αν υπολογίσουμε και τις περικοπές στα απεριόριστα, αρχίζει να θυμίζει πολύ WIND/NOVA η κόκκινη Όταν εγώ έλεγα ότι δεν πάει καλά η βονταφον, με λέγατε χέιτερ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, hercoulis said: Ναι γιατί η cu στέλνει κάρτα που γράφει ενεργοποίηση έως μια ημερομηνία. Μετά το πέρας, χάνεται το νούμερο. Η ενεργοποίηση γίνεται με κλήση στο 1252 (?), και δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Το έκανα πέρυσι. σε κάρτα που παρέλαβα χθες δεν έχει κάποια ημερομηνία ενεργοποίησης. 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) Κατι επαθε η εφαρμογή My Vodafone το ίδιο και στο cu έδειχνε τα πάντα - Edited 21 Ιανουαρίου by Dimitris_15 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Dimitris_15 said: Κατι επαθε η εφαρμογή My Vodafone το ίδιο και στο cu έδειχνε τα πάντα - Εμένα παίζει κανονικά,μία χαρά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Just now, aektzhs 1 said: Εμένα παίζει κανονικά,μία χαρά πάντως Τώρα έφτιαξε για λίγο ήταν 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, tempo said: σε κάρτα που παρέλαβα χθες δεν έχει κάποια ημερομηνία ενεργοποίησης. Το έχει με μικρά από πίσω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Ρε παιδιά το ότι έχει ημερομηνία λήξης δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο ήδη.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Το έχει με μικρά από πίσω. δεν το αμφισβητώ....απλά εγώ έλαβα έναν μεγάλο φάκελο με αποδείξεις, οδηγίες κλπ και με την sim που είχε πάνω και pin κλπ και δεν γράφει πουθενά καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης. Την παραγγελία την έκανα online 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Κατι επαθε η εφαρμογή My Vodafone το ίδιο και στο cu έδειχνε τα πάντα - μου το είχε κάνει και εμένα πριν λίγες μέρες.Εφτιαξε μονο του. και το site δεν δουλευε σωστά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου μπηκα σημερα να ανανεωσω και ειδα οτι εχει κοπει απο το on line ta 15 ευρω. τα λιγοτερα δεν φτανουν για το πακετο μου και αναγκαστηκα θα πρεπει να παω στα 16. δεν ειναι το 1 ευρω παραπανω αλλα ετσι και αλλιως αχρηστω θα ειναι εκει. και τωρα τι κανω!! αλλαζω πακετο και παω σε παρακατω γιατι και αυτο με βολευει και παει τσαμπα ο κουβας με 400gb που εχω μαζεψει επειδη ετσι τους βολευε!!! δεν τους βγαινει στο λογιστηριο τα 15 ευρω!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, geioannou said: μπηκα σημερα να ανανεωσω και ειδα οτι εχει κοπει απο το on line ta 15 ευρω. τα λιγοτερα δεν φτανουν για το πακετο μου και αναγκαστηκα θα πρεπει να παω στα 16. δεν ειναι το 1 ευρω παραπανω αλλα ετσι και αλλιως αχρηστω θα ειναι εκει. και τωρα τι κανω!! αλλαζω πακετο και παω σε παρακατω γιατι και αυτο με βολευει και παει τσαμπα ο κουβας με 400gb που εχω μαζεψει επειδη ετσι τους βολευε!!! δεν τους βγαινει στο λογιστηριο τα 15 ευρω!!!! ή απλά ανανεώνεις με 16€ και στην 16η ανανεωση θα εχεις αρκετό μαζεμένο υπολοιπο για να αγορασεις το πακετο σου χωρις να κάνεις ανανέωση. Προσωπικά δεν θα τους χάριζα την καβατζα μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Είδη άφησα και έληξε το cu shake. Εννοείς να αγοράσω 12 μηνό;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts