Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

26 minutes ago, cu2goup said:

Τα συμπεράσματα δικά σας! 🙂

Επίσης @VIPdriver πάνω πάνω στο ίδιο screenshot που έβαλες γράφει για τους πρώτους 3 μήνες. Γιατί να μην λέει απλώς για 3 μήνες; Αν υπάρχει προοπτική ανανέωσης..

Δεν ξέρω..

Αφου πιο κατω γραφει οτι μπορεις να το ενεργοποιήσεις ξανα με 30€, ακυρωνει το "για τους πρώτους 3 μηνες". Βεβαια μπορουσε να γραφει "ενεργοποιείς ξανά" (δλδ γενικα) αντι για το "ενεργοποιησεις ξανά" (που μπορει να σημαινει για 1 ακομη φορά) αλλά πιθανό να μην ξέρουν και αυτοι τι θα γινει μετά το 6μηνο.

ΥΓ: βεβαια η βονταφον μας έχει συνηθισει να δινει ωραιες προσφορές και μετά να τις ακυρωνει. Ευτυχως στην καρτοκινητη φεύγουμε όποτε θέλουμε. 

• Απαντήσεις 50,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1694

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1948

πολυ ακυρο να σε υποχρεωνει να δωσεις τοσα χρηματα αν θελεις να παραγγειλεις μια καρτα η να κανεις φορητοτητα

επειση ειμαι περιεργος τους μιλησα στο chat και η απαντηση ηταν η παρακατω

Στο site πρέπει να επιλέξετε μία προσφορά, αν επιθυμείτε κάρτα που έχει μηνιαίο μόνο πακέτο θα χρειαστεί να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, όπου και θα μπορέσετε να την λάβετε άμεσα!
Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η ταυτότητα σας!
12:24 PM

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 minutes ago, HEO said:

πολυ ακυρο να σε υποχρεωνει να δωσεις τοσα χρηματα αν θελεις να παραγγειλεις μια καρτα η να κανεις φορητοτητα

επειση ειμαι περιεργος τους μιλησα στο chat και η απαντηση ηταν η παρακατω

Που το κατάστημα ζητάει ό,τι θέλει σε τέτοιες περιπτώσεις.. έχουμε ακούσει διάφορα εδώ μέσα.

4 minutes ago, cu2goup said:

Που το κατάστημα ζητάει ό,τι θέλει σε τέτοιες περιπτώσεις.. έχουμε ακούσει διάφορα εδώ μέσα.

γραφειοκρατια, αντι να κανουν τα πραγματα ευκολοτερα τα κανουν δυσκολοτερα

10 minutes ago, HEO said:

Καθόλου άκυρο. Υποτιθεται οτι την καρτα την παιρνεις για να την χρησιμοποιήσεις και η εταιρια σου δινει πολυ φτηνοτερο πακετο με περισσοτερες υπηρεσιες, απο οτι τα κλασικά μηνιαια πακετα. Εαν δεις τον ανταγωνισμο, 13ε/μηνα ελαχιστο θα πρεπει να δινεις. Στη βονταφον θα δινεις σχεδον 5 ευρω λιγοτερα.

4 minutes ago, VIPdriver said:

Καθόλου άκυρο. Υποτιθεται οτι την καρτα την παιρνεις για να την χρησιμοποιήσεις 

μπαινουμε παλι σε ατερμονες συζητησεις 😞

ο καθενας την χρησιμοποιει με τον τροπο του, το θεμα ειναι να στην προσφερουν ευκολα και φθηνα και εσυ να κρινεις αν θελεις να συνεχισεις και πως....

τελος παντων, για μενα ειναι φαουλ

2 minutes ago, HEO said:

ο καθενας την χρησιμοποιει με τον τροπο του, το θεμα ειναι να στην προσφερουν ευκολα και φθηνα και εσυ να κρινεις αν θελεις να συνεχισεις και πως....

Ευκολα και φτηνά ειναι να παρεις το πακετο ονλαιν. Αλλιως σε καταστημα, οπως σου ειπαν. Μπορεις και φρογκ με 3 ευρω ονλαιν νομιζω.

Δεν ισχύει αυτό με το κατάστημα. Στο insomnia ένα παιδί που πήγε να πάρει του ζήτησαν τα 25 ευρώ για τους τρεις μήνες. Και φυσικά μόνο καλό δεν είναι που δεν σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ότι θέλεις αλλά σε υποχρεώνει να δώσεις 25 ευρώ. 

25 minutes ago, leo06 said:

Δεν ισχύει αυτό με το κατάστημα. Στο insomnia ένα παιδί που πήγε να πάρει του ζήτησαν τα 25 ευρώ για τους τρεις μήνες. Και φυσικά μόνο καλό δεν είναι που δεν σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ότι θέλεις αλλά σε υποχρεώνει να δώσεις 25 ευρώ. 

Δηλαδή πηγε να παρει ενα νουμερο για το οποιο θα εδινε 13ε/μηνα και το μαγαζι του ειπε να δινει γυρω στα 8ε/μηνα με περισσοτερες υπηρεσιες και αυτος ενοχληθηκε. Και μετά γκρινιάζουν για τις αυξήσεις στις χρεωσεις των πακετων!

Δηλαδή πηγε να παρει ενα νουμερο για το οποιο θα εδινε 13ε/μηνα και το μαγαζι του ειπε να δινει γυρω στα 8ε/μηνα με περισσοτερες υπηρεσιες και αυτος ενοχληθηκε. Και μετά γκρινιάζουν για τις αυξήσεις στις χρεωσεις των πακετων!

Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το περίεργο στο να ενοχληθεί κάποιος όταν του κόβουν επιλογές και τον υποχρεώνουν να αγοράσει κάτι που για οποιοδήποτε δικό του λόγο δεν τον εξυπηρετεί. Μην σε δω να γκρινιάζεις όμως όταν και οι  άλλοι  σε υποχρεώνουν να προ αγοράσεις κάτι μήνες.

36 minutes ago, leo06 said:

Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το περίεργο στο να ενοχληθεί κάποιος όταν του κόβουν επιλογές και τον υποχρεώνουν να αγοράσει κάτι που για οποιοδήποτε δικό του λόγο δεν τον εξυπηρετεί. Μην σε δω να γκρινιάζεις όμως όταν και οι  άλλοι  σε υποχρεώνουν να προ αγοράσεις κάτι μήνες.

Οκ, συμφωνώ. Μπορει να παει σε κοσμοτε με 3 ευρω ή νοβα με 13 ευρω. Η βονταφον αυτήν την περιοδο το φθηνοτερο που δινει ειναι 25 ευρω και 3 μηνες υπηρεσιες.

6 ώρες πριν, HEO said:

Eμπειρία απο Αγγλία.Παραγγέλνεις σιμ απο την εταιρία πχ vodafone χωρίς καμιά χρέωση,σου την φέρνει το ταχυδρομείο και επιλέγεις ποιο πακέτο θες να βάλεις.Ή το διαλέγεις όταν την αγοράζεις και έρχεται έτοιμη με το πακέτο μέσα.Επίσης αγοράζεις απο σουπερμαρκετ ή μίνι μάρκετ με £1 ή με το πακέτο.

Free SIM plan

Order a Free SIM today, then choose the Pay as you go Plus plan you’d like later.

https://www.vodafone.co.uk/sim-only/pay-as-you-go-sim εχει και τα άλλα πακέτα που προσφέρει.Και δεν ειναι και η πιο φτηνή η vodafone.Πχ έχω σιμ smarty με όλα απεριόριστα στις £20 .Ενώ και lyca Lebara έχουν πολύ καλά και φτηνά πακέτα.Σημαντικό είναι ότι ανα περιοχές το σήμα παίζει πολυ απο το φουλ στο ανύπαρκτο.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Οκ, συμφωνώ. Μπορει να παει σε κοσμοτε με 3 ευρω ή νοβα με 13 ευρω. Η βονταφον αυτήν την περιοδο το φθηνοτερο που δινει ειναι 25 ευρω και 3 μηνες υπηρεσιες.

Στη nova πας και τζάμπα. Από τον συνεργάτη με τα qvip.

59 minutes ago, bill33 said:

Eμπειρία απο Αγγλία..

Στην Αγγλία δίνουν τζάμπα και esim (στην Ελλάδα)

Έχω μισή ντουζίνα esim και μια ντουζίνα κανονικές.

Και δεν λήγουν ποτέ. Τι να λέμε τώρα....

😞

48 minutes ago, HEO said:

Στην Αγγλία δίνουν τζάμπα και esim (στην Ελλάδα)

Έχω μισή ντουζίνα esim και μια ντουζίνα κανονικές.

Και δεν λήγουν ποτέ. Τι να λέμε τώρα....

😞

Ψηνομαι για αγγλικο καρτοκινητο (κανονικη σιμ), δεν θελουν ταυτοποίηση;

οχι, παρε giffgaff στελνουν Ελλαδα τζαμπα

1 hour ago, VIPdriver said:

οχι δεν θέλει ταυτοποίηση.Εχω μαζέψει κάμποσες γιατί δοκίμαζα σε ποιο δίκτυο έχω καλύτερο σήμα για mobile internet.

(Είμαι Αγγλία)

Aλλά μπορεί να έχεις θέμα με το roaming.H O2 δεν έχει όριο απουσίας απο Αγγλία.Εχω ένα νούμερο αφήσει στην Ελλάδα απο τέλος του 2019 και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

13 minutes ago, bill33 said:

οχι δεν θέλει ταυτοποίηση.Εχω μαζέψει κάμποσες γιατί δοκίμαζα σε ποιο δίκτυο έχω καλύτερο σήμα για mobile internet.

(Είμαι Αγγλία)

Aλλά μπορεί να έχεις θέμα με το roaming.H O2 δεν έχει όριο απουσίας απο Αγγλία.Εχω ένα νούμερο αφήσει στην Ελλάδα απο τέλος του 2019 και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το giffgaff O2 δεν είναι;

2 minutes ago, VIPdriver said:

Το giffgaff O2 δεν είναι;

ναι. https://help.giffgaff.com/en/articles/229458-everything-you-need-to-know-about-roaming-in-the-eu

Mάλλον έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις 

O2 roaming duration depends on your location: in the Europe Zone, it's generally free for periodic travel, but you might get charged after 63 days within four months if you spend more time abroad than in the UK (a fair usage policy).

Εγώ το έχω αφήσει Ελλάδα για να δέχεται κλήσεις απο εμένα,απο Αγγλία έχω απεριόριστα οπότε δεν χρεωνόμαστε κάτι.Αν με καλέσει είναι στις βασικές χρεώσεις. 

Classic Pay As You Go charges

Calls are 3p a minute.Texts are 2p.Data is 1p a MB.

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Οχι τίποτα μόνο με συμβόλαιο. Αγοράζεις παντού sim από Αγγλία σε κάθε μικρό μαγαζί έχει έχει και το Amazon πολύ φθηνές sim 

7 ώρες πριν, bill33 said:

ναι. https://help.giffgaff.com/en/articles/229458-everything-you-need-to-know-about-roaming-in-the-eu

Mάλλον έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις 

O2 roaming duration depends on your location: in the Europe Zone, it's generally free for periodic travel, but you might get charged after 63 days within four months if you spend more time abroad than in the UK (a fair usage policy).

Εγώ το έχω αφήσει Ελλάδα για να δέχεται κλήσεις απο εμένα,απο Αγγλία έχω απεριόριστα οπότε δεν χρεωνόμαστε κάτι.Αν με καλέσει είναι στις βασικές χρεώσεις. 

Classic Pay As You Go charges

Calls are 3p a minute.Texts are 2p.Data is 1p a MB.

Το fair use στα δεδομένα είναι να μην ξεπεράσεις τα δεδομένα που χρησιμοποιούσες στην Αγγλία 

6 ώρες πριν, Harry636 said:

Οχι τίποτα μόνο με συμβόλαιο. Αγοράζεις παντού sim από Αγγλία σε κάθε μικρό μαγαζί έχει έχει και το Amazon πολύ φθηνές sim 

οπως εγραψα για οποιον ενδιαφέρεται:

• H giffgaff στελνει φυσικες σιμ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΩΡΕΑΝ
  • Η three μοιραζε επισης ΔΩΡΕΑΝ esim που μπορεις να ενεργοποιησεις στην Ελλαδα

χωρις καμμια ταυτοποιηση, χωρις να δωσεις τιποτα

ψαξτε τις σελιδες τους

τα παραπανω δοκιμασμενα απο μενα, εχω πολλες ειπαμε :)