kmpatra Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ενα μηνα μετα τη ληξη του υπολοίπου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Μια ερώτηση σχετικά με τις ανανεώσεις υπολοίπου. Αν υποθέσουμε πως κάποιος αγοράσει ένα πακέτο (δεδομένα & λεπτά ομιλίας) για 30 ημέρες, περισσεύουν ελάχιστα, 1-2 ευρώ και ενδιάμεσα λήγει το υπόλοιπό του αλλά δεν ανανεώσει, εκτός από το να μηδενιστεί το υπόλοιπο, χάνει και το πακέτο που είχε αγοράσει; 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 3 minutes ago, jimmis11 said: Μια ερώτηση σχετικά με τις ανανεώσεις υπολοίπου. Αν υποθέσουμε πως κάποιος αγοράσει ένα πακέτο (δεδομένα & λεπτά ομιλίας) για 30 ημέρες, περισσεύουν ελάχιστα, 1-2 ευρώ και ενδιάμεσα λήγει το υπόλοιπό του αλλά δεν ανανεώσει, εκτός από το να μηδενιστεί το υπόλοιπο, χάνει και το πακέτο που είχε αγοράσει; Όχι το πακέτο θα συνεχίσει μέχρι τη λήξη του. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 2 minutes ago, jimmis11 said: Μια ερώτηση σχετικά με τις ανανεώσεις υπολοίπου. Αν υποθέσουμε πως κάποιος αγοράσει ένα πακέτο (δεδομένα & λεπτά ομιλίας) για 30 ημέρες, περισσεύουν ελάχιστα, 1-2 ευρώ και ενδιάμεσα λήγει το υπόλοιπό του αλλά δεν ανανεώσει, εκτός από το να μηδενιστεί το υπόλοιπο, χάνει και το πακέτο που είχε αγοράσει; Το πακετο παραμενει ενεργό μεχρι την ημερομηνία λήξης του 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Just now, VIPdriver said: Το πακετο παραμενει ενεργό μεχρι την ημερομηνία λήξης του Σε πρόλαβα!!!! Να μάθεις.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Στον άλλο "thanks" και σε μένα ένα απλό "like"... ΥΓ: εντάξει, διορθώθηκε η αδικία... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: Σε πρόλαβα!!!! Να μάθεις.. 1 hour ago, VIPdriver said: Στον άλλο "thanks" και σε μένα ένα απλό "like"... ΥΓ: εντάξει, διορθώθηκε η αδικία... Παιδιά μη μαλώνετε, εννοείται πως σας ευχαριστώ το ίδιο και τους δύο, άσχετα με την σειρά των απαντήσεων σας... 😊 Ειρήνη ημίν! 5 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Στον άλλο "thanks" και σε μένα ένα απλό "like"... Τουλάχιστον Νήπιο άντε Δημοτικό.. Να πας στην κύρια να το πεις.. 😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 9 minutes ago, cu2goup said: Τουλάχιστον Νήπιο άντε Δημοτικό.. Να πας στην κύρια να το πεις.. 😂😂 ωραια χρονια, εγω ειχα μεγαλη καψουρα με την δασκαλα μου δεν εχανα ευκαιρεια να πηγαινω να της πιανω συζητηση στα διαλειμματα 🙂 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: Τουλάχιστον Νήπιο άντε Δημοτικό.. Να πας στην κύρια να το πεις.. 😂😂 Δεν πηγα νηπιαγωγείο 54 minutes ago, HEO said: ωραια χρονια, εγω ειχα μεγαλη καψουρα με την δασκαλα μου δεν εχανα ευκαιρεια να πηγαινω να της πιανω συζητηση στα διαλειμματα 🙂 Εσεις οι νεοι ειχατε ωραιες δασκάλες. Οι δικές μας ηταν συνδυασμος Βαμβακουλα και Σταλόνε (με μαλλί Ραμπο) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Μου έχει βγάλει προσφορά το app απεριόριστα όλα με 22 ευρώ και λήγει σε 14 ημέρες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Συμβόλαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δεν πηγα νηπιαγωγείο Εμ τώρα εξηγούνται όλα... 😉😉😋😂 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εσεις οι νεοι ειχατε ωραιες δασκάλες. Οι δικές μας ηταν συνδυασμος Βαμβακουλα και Σταλόνε (με μαλλί Ραμπο) Μπααα... Είναι ανάλογα τι θα σου κάτσει... Σαν τον στρατό ένα πράγμα... 😉😋😂 Εμείς είχαμε μία καθηγήτρια Γαλλικών... Δίμετρη... Θεσσαλονικιά... Μαύρο μαλλί μέχρι την μέση, Super Μίνι, μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο... Ασ'το... Ούτε στα καλύτερα σας όνειρα... Πραγματικά γυναικάρα... Και ταυτόχρονα είχαμε και τον Αστέριο... ... ... Γυμναστής... Πάλι Θεσσαλονικιός... Ασ'το δεν περιγράφω... Όνομα και πράγμα!!! 😁😁 Γυμνάσιο... Για όλα τα γούστα!!! 😁😁😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου (edited) Μετά τους τρεις μήνες οι ίδιες παροχές με 10€/ μήνα (από τα σχόλια). Δηλαδή το πρώτο τρίμηνο 25 και το δεύτερο 30€ Edited 29 Ιανουαρίου by hercoulis 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, hercoulis said: Μετά τους τρεις μήνες οι ίδιες παροχές με 10€/ μήνα (από τα σχόλια). Δηλαδή το πρώτο τρίμηνο 25 και το δεύτερο 30€ Τελικά βγαίνει πιο ακριβό από τα 110€ ετήσιο με τα 300GB/μήνα όμως.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Μου ήρθε το μνμ εικ.1 λέω ας το κανω πουθενά η ενεργοποίηση εικ.2 Την πάτησα; Κανονικά θα έπρεπε να την εμφανιζει την επιλογή με 6,5€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 38 minutes ago, hercoulis said: Μου ήρθε το μνμ εικ.1 λέω ας το κανω πουθενά η ενεργοποίηση εικ.2 Την πάτησα; Κανονικά θα έπρεπε να την εμφανιζει την επιλογή με 6,5€ Μίλησέ τους στο τσατ.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, hercoulis said: Μου ήρθε το μνμ εικ.1 λέω ας το κανω πουθενά η ενεργοποίηση εικ.2 Την πάτησα; Κανονικά θα έπρεπε να την εμφανιζει την επιλογή με 6,5€ 48 minutes ago, cu2goup said: Μίλησέ τους στο τσατ.. Πήγαινε να κάνεις ανανέωση και θα σου βγάλει την επιλογή για ανανέωση με 8 ευρώ και από κάτω την επιλογή για το πακέτο με τα 6,50 ευρώ Edited 31 Ιανουαρίου by aektzhs 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Just now, aektzhs 1 said: Πήγαινε να κάνεις ανανέωση και θα σου βγάλει την επιλογή για ανανέωση με 8 ευρώ και από κάτω την επιλογή για το πακέτο με τα 6,50 ευρώ Την έκανε την ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 2 minutes ago, cu2goup said: Την έκανε την ανανέωση. Όταν έκανε την ανανέωση στο app δεν του είχε την επιλογή για την ενεργοποίηση του πακέτου,όπως σε εμένα από ότι καταλαβαίνω. Αν δεις έχω βάλει και σκριν τι μου βγάζει εμένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Τίνα τους κάνω τώρα, μίλησα με το μποτ, πήγε άκλαυτο Μίλησα στο chat messenger και με έχει στο περίμενε. Είπα να κάνω κάνα σπιντ τεστ κ ‘γώ… 1 hour ago, aektzhs 1 said: Σε εμένα δεν υπάρχει αυτό. Μου έστειλαν μήνυμα με ένα λινκ, και έκανα ανανέωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, hercoulis said: Μου ήρθε το μνμ εικ.1 λέω ας το κανω πουθενά η ενεργοποίηση εικ.2 Την πάτησα; Κανονικά θα έπρεπε να την εμφανιζει την επιλογή με 6,5€ Στείλε Κ25 στο 1252 Και θα πάρεις τα data σου 4 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, cu2goup said: Τελικά βγαίνει πιο ακριβό από τα 110€ ετήσιο με τα 300GB/μήνα όμως.. Είναι καλό όμως για να δοκιμάσεις το δίκτυο της Vodafone και αποφασίζεις. Μόνο 3 μήνες είναι η "πατάτα", αν γίνει! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Dimitris_15 said: Στείλε Κ25 στο 1252 Και θα πάρεις τα data σου Ενεργοποιήθηκαν. Ευχαριστώ. Θα μπορούσε να το πει στο messenger. Τέλος πάντων. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts