cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, sou_d said: Καλά βρε πόντιακ, στο αρχικό μου ποστ το γράφω. AB6 στο 54646 Κλασικός vip 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, sou_d said: Καλά βρε πόντιακ, στο αρχικό μου ποστ το γράφω. AB6 στο 54646 ΣΩΡΑΙΟΣ! Τσιμπησα +1, αλλά δυστυχώς το 2ο νουμερο δεν στελνει σμσ λογω φραγης (κάνει ομως κλησεις και σερφάρει, θα τρελαθώ...) ΥΓ: είσαι πολύ χακερ πάντως! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, sou_d said: Αλάνια! Άλλο κωδικό δίνει με το γραπτό μήνυμα ΑΒ6, άλλο από το big bang. Ορμάτε! Ουσιαστικά το μήνυμα δίνει άλλον και τα apps άλλον. Ρε τι μπάζα είναι αυτή.. Στο μεταξύ έχω ένα cu που δεν στέλνει μνμ λόγω φραγής αλλά σκέφτομαι σοβαρά να βάλω κάρτα. Δεν πρέπει να το χάσω.. 😂😂😂 2 minutes ago, VIPdriver said: ΣΩΡΑΙΟΣ! Τσιμπησα +1, αλλά δυστυχώς το 2ο νουμερο δεν στελνει σμσ λογω φραγης (κάνει ομως κλησεις και σερφάρει, θα τρελαθώ...) ΥΓ: είσαι πολύ χακερ πάντως! Βάλε κι εσύ μία κάρτα.. θα τα φας σε efood μετά. 2 minutes ago, VIPdriver said: ΣΩΡΑΙΟΣ! Τσιμπησα +1, αλλά δυστυχώς το 2ο νουμερο δεν στελνει σμσ λογω φραγης (κάνει ομως κλησεις και σερφάρει, θα τρελαθώ...) ΥΓ: είσαι πολύ χακερ πάντως! Βάλε κι εσύ μία κάρτα.. θα τα φας σε efood μετά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, sou_d said: Αλάνια! Άλλο κωδικό δίνει με το γραπτό μήνυμα ΑΒ6, άλλο από το big bang. Ορμάτε! ΩΡΕ ΜΑΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ!!..... 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Παιδιά το εντόπισαν. Νομίζω σταμάτησε. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Εγώ μόλις το έκανα. edit: όταν έφερα το νούμερο στην προσφορά με τα 95 ευρώ είχε μέσα οδηγίες για να πάρω διάφορα κουπόνια, και για το ΑΒ. μήπως για αυτό το πήρα; Edited 5 Φεβρουαρίου by dasnowy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, cu2goup said: Βάλε κι εσύ μία κάρτα.. θα τα φας σε efood μετά. Κάνω υπολογισμούς: βαζω -13, τρώω efood +9,80, ισον -3,20. παιρνω ΑΒ +6, ισον +2,80 κερδος. Το σκέφτομαι εαν αξίζει τον κόπο.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: Κάνω υπολογισμούς: βαζω -13, τρώω efood +9,80, ισον -3,20. παιρνω ΑΒ +6, ισον +2,80 κερδος. Το σκέφτομαι εαν αξίζει τον κόπο.... Μάλλον το εντόπισαν και δεν δουλεύει προς το παρόν γενικώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά το εντόπισαν. Νομίζω σταμάτησε. Ποιος ΦΟΥΣΤΗΣ μας κάρφωσε; 3 minutes ago, dasnowy said: Εγώ μόλις το έκανα. edit: όταν έφερα το νούμερο στην προσφορά με τα 95 ευρώ είχε μέσα οδηγίες για να πάρω διάφορα κουπόνια, και για το ΑΒ. μήπως για αυτό το πήρα; Καθε 4 μηνες θα μπορεις να το παιρνεις, απλα χρειαζονται λιγοι ποντοι να κερδισεις στο bigbang 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Κάνω υπολογισμούς: βαζω -13, τρώω efood +9,80, ισον -3,20. παιρνω ΑΒ +6, ισον +2,80 κερδος. Το σκέφτομαι εαν αξίζει τον κόπο.... Και αν κάνεις ανανέωση από snappi, παίρνεις 2€ cashback 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Just now, sou_d said: Και αν κάνεις ανανέωση από snappi, παίρνεις 2€ cashback Τελικά το κατάφερα αλλά τρώει κάτι κολλήματα. Κι εγώ με snappi ανανέωσα αλλά ο Vip δεν κάνει τέτοια πράγματα είναι του διαβόλου. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Καθε 4 μηνες θα μπορεις να το παιρνεις, απλα χρειαζονται λιγοι ποντοι να κερδισεις στο bigbang Εννοώ πως πήρα και από το bigbang και με sms. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 19 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά το εντόπισαν. Νομίζω σταμάτησε. Άκυρο το έκανα κανονικά. @sou_d δεν υπάρχεις ρε φιλε.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) 4 minutes ago, cu2goup said: Άκυρο το έκανα κανονικά. @sou_d δεν υπάρχεις ρε φιλε.. Μας τρόμαξες 🤣 Edited 5 Φεβρουαρίου by sou_d 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, cu2goup said: Κι εγώ με snappi ανανέωσα αλλά ο Vip δεν κάνει τέτοια πράγματα είναι του διαβόλου. Σιγά μη δώσω αφμ! 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Σιγά μη δώσω αφμ! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Το προφίλ το έχετε αναβαθμισμένο; ή να το αφήσω έτσι όπως είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, hercoulis said: Το προφίλ το έχετε αναβαθμισμένο; ή να το αφήσω έτσι όπως είναι. Όπως είναι άστο.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, hercoulis said: Το προφίλ το έχετε αναβαθμισμένο; ή να το αφήσω έτσι όπως είναι. Σε αυτό που έχεις δεν βλέπεις καμία προσφορά, πας μόνο με το 1 πόντος για 10€ και όσα είναι από προσφορές φυλλαδίου. Βάλε το unique και απλά βάλε σίγαση το viber, μια φορά την εβδομάδα στέλνει έτσι και αλλιώς 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 2-3 πραγματακια: δεχεται μεχρι 3 κωδικους, βαζεις 3 κωδικους -> κανεις μια αγορα -> μετατρεπεις τους ποντους σε χρημα -> βαζεις 3 κωδικους -> κανεις μια αγορα -> μετατρεπεις κοκ...... εχει γραψει το κοντερ 48 ευρω και εχω ακομα καταφερα και πηρα κουπονι σε φοιτιτικο με φραγη, ανοιξα δεδομενα και πηρα απο το bigbang εχω νουμερα που εχουν ληξει, μιλησα με chat ενεργοποιησα το ενα, πηρε κανονικα κουπονι απο το SMS και απο bigbang (ειχε ποντους bigbang) αυριο ενεργοποιω και τα αλλα ομορφα :) 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, HEO said: 2-3 πραγματακια: δεχεται μεχρι 3 κωδικους, βαζεις 3 κωδικους -> κανεις μια αγορα -> μετατρεπεις τους ποντους σε χρημα -> βαζεις 3 κωδικους -> κανεις μια αγορα -> μετατρεπεις κοκ...... εχει γραψει το κοντερ 48 ευρω και εχω ακομα καταφερα και πηρα κουπονι σε φοιτιτικο με φραγη, ανοιξα δεδομενα και πηρα απο το bigbang εχω νουμερα που εχουν ληξει, μιλησα με chat ενεργοποιησα το ενα, πηρε κανονικα κουπονι απο το SMS και απο bigbang (ειχε ποντους bigbang) αυριο ενεργοποιω και τα αλλα ομορφα 🙂 Υπάρχουν αναφορές και για 7 κωδικούς. Όπως και εγώ προσωπικά. Δεν πήγα ακόμα στο μάρκετ βέβαια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, sou_d said: απορια, αυτο το παραθυρο πως στο βγαζει;;...γιατι σε εμενα ειναι καπως διαφορετικο 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, HEO said: απορια, αυτο το παραθυρο πως στο βγαζει;;...γιατι σε εμενα ειναι καπως διαφορετικο Πόντοι, συνεργασίες, cu 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, HEO said: εχω νουμερα που εχουν ληξει, μιλησα με chat ενεργοποιησα το ενα, Τι τους ειπες στο τσατ και σου ενεργοποιησαν το νουμερο; εμένα μου το επαιζαν δύσκολοι στο παρελθον... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Τι τους ειπες στο τσατ και σου ενεργοποιησαν το νουμερο; εμένα μου το επαιζαν δύσκολοι στο παρελθον... Έβγαλε Μπούτι!!! 😉😉😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts