VIPdriver Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Εγω θεωρω οτι ολες οι σιμ ειναι ιδιες, απλά εαν τους καταθεσεις 99, θα σου ενεργοποιησουν το ετησιο, αλλιως βαζεις 13 ονλαιν και λειτουργει ως απλο καρτοκινητο. Ρωτα και αυτούς για σιγουριά. Τωρα εαν σκεφρεσαι να το εχεις καβατζα για πιο μετα να το ενεργοποιήσεις, καλύτερα να τους ρωτησεις. Εαν πιο μετά δεν θα ισχυει το ετησιο και τους το ζητήσεις, λογικα δεν θα μπορεις να το πάρεις. Ολα αυτα που γράφω ειναι προσωπικες μου υποθεσεις, για σιγουριά κάλεσε τους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, VIPdriver said: Παντως, τα να λεμε ολα, για απλα ενεργη γραμμη 1η νοβα με 0€, 2η βοντα με 3€/3μηνο (+σουβλακια) και τελευταία η κοσμο με κανονικη ανανεωση 13€/3μηνο. όταν πας στο εξωτερικό βέβαια, το χάνεις αυτό το 0€. είναι μόνο για εισερχόμενες στο εσωτερικό, νομίζω. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να ενεργοποιώ το wifi calls, αλλά όταν είμαι έξω στον δρόμο, δεν παίζει (προφανώς). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 56 minutes ago, nickolasemp said: όταν πας στο εξωτερικό βέβαια, το χάνεις αυτό το 0€. είναι μόνο για εισερχόμενες στο εσωτερικό, νομίζω. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να ενεργοποιώ το wifi calls, αλλά όταν είμαι έξω στον δρόμο, δεν παίζει (προφανώς). Εαν πας πολυ εξωτερικο τοτε οκ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Γνωρίζει κανείς αν τα δώρα του διαγωνισμού ισχύουν και κατά την περιαγωγή. Πέρσι εγώ είχα βάλει πακέτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Τα δώρα δεν ισχύουν στην περιαγωγή. Μόνο πληρωμένα πακέτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Γνωρίζει κανείς αν τα δώρα του διαγωνισμού ισχύουν και κατά την περιαγωγή. Πέρσι εγώ είχα βάλει πακέτο ο κανονας λεει οτι τα δωρα δεν ισχυουν σε περιαγωγη εντος ΕΕ αλλα εγω θυμαμαι τα δωρεαν ΜΒ στα φοιτιτικα να ισχυουν οποτε αν εχεις δυνατοτητα δοκιμασε πριν βαλεις πακετο Edited 27 Ιανουαρίου by HEO 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Παιδιά καλησπέρα αυτό το ετήσιο πρόγραμμα με τα 95 ευρώ στο CU ξέρουμε αν πάμε στο εξωτερικό (Ευρώπη) αν λειτουργεί; τι παροχες δίνει δηλ σε περιαγωγή; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 1 minute ago, patrik said: Παιδιά καλησπέρα αυτό το ετήσιο πρόγραμμα με τα 95 ευρώ στο CU ξέρουμε αν πάμε στο εξωτερικό (Ευρώπη) αν λειτουργεί; τι παροχες δίνει δηλ σε περιαγωγή; Ευχαριστώ Όλα, με όριο 11gb στα δεδομένα. Ενδιαφέρον θα ήταν αν κάνουν rollover και τα δεδομένα περιαγωγής μαζί με τα υπόλοιπα. Edited 27 Ιανουαρίου by dasnowy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 7 minutes ago, dasnowy said: Όλα, με όριο 11gb στα δεδομένα. Ενδιαφέρον θα ήταν αν κάνουν rollover και τα δεδομένα περιαγωγής μαζί με τα υπόλοιπα. Τι εννοείς, ότι υπάρχει περίπτωση να δίνει 11GB για όλη την διάρκεια του πακέτου (12 μήνες); 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, jimmis11 said: Απλά επειδή μου έστειλαν την κάρτα και την έχω στα χέρια μου και είναι και εύκολο νούμερο. Αν δεν την είχα δεν θα σκεφτόμουν καν να πάρω μία κάρτα CU την δεδομένη στιγμή... Ποιο νούμερο? Το 6966666666 ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Just now, GREGORYMO said: Ποιο νούμερο? Το 6966666666 ? Φτου φτου, πίσω μου σ' έχω σατανά... 😁 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 1 minute ago, jimmis11 said: Τι εννοείς, ότι υπάρχει περίπτωση να δίνει 11GB για όλη την διάρκεια του πακέτου (12 μήνες); Σίγουρα δίνει 11gb το μήνα. Αν κάποιος όμως πάει εξωτερικό στον 5ο μήνα και δεν έχει ξαναπάει, θα έχει 11gb διαθέσιμα ή 5*11=55gb; Αυτό εννοώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Γνωρίζει κανείς αν τα δώρα του διαγωνισμού ισχύουν και κατά την περιαγωγή. Πέρσι εγώ είχα βάλει πακέτο Πρέπει να κοιτάς τους όρους και εξαρτάται πάντα από το δώρο. Από προσωπική εμπειρία, το δώρο τού instagram μου έχει δουλέψει κανονικά 3 φορές στο εξωτερικό. Σε κάποια νούμερα που μου έρθει προσφορά τύπου "βάλε 13€ και θα πάρεις δώρο απεριόριστα/20gb + Χ λεπτά ομιλίας για 15 μέρες", στα απεριόριστα μου γράφει ότι ισχύουν και στην ΕΕ (με όριο), στα 20 GB γράφει "δεν ισχύουν στην ΕΕ". 2 ώρες πριν, dasnowy said: Σίγουρα δίνει 11gb το μήνα. Αν κάποιος όμως πάει εξωτερικό στον 5ο μήνα και δεν έχει ξαναπάει, θα έχει 11gb διαθέσιμα ή 5*11=55gb; Αυτό εννοώ. Το όριο μπαίνει ανά μήνα ασχέτως αν εσύ πηγαίνεις ή όχι στο εξωτερικό. Σκέψου το σαν εξτρά παροχή που λήγει και δεν γίνεται rollover. 3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Προχώρησα και εγώ στο CU με προπληρωμή για 1 χρόνο επιστροφή σε καρτοκινητή μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω σε αυτή την τιμή αξίζει και με το παραπάνω Έστειλα αίτηση μέσω gov έκανα και κατάθεση τα χρήματα και περιμένω να γίνει η αποστολή της sim με box now 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, patrik said: Προχώρησα και εγώ στο CU με προπληρωμή για 1 χρόνο επιστροφή σε καρτοκινητή μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω σε αυτή την τιμή αξίζει και με το παραπάνω Έστειλα αίτηση μέσω gov έκανα και κατάθεση τα χρήματα και περιμένω να γίνει η αποστολή της sim με box now Απο που έκανες την διαδικασία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 1 hour ago, aero said: Απο που έκανες την διαδικασία; Gigashop Λάρισα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, patrik said: Gigashop Λάρισα Τιμούλα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Τιμούλα; 95 το έχουν αυτοί .. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Στα 95 ναι 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) 8 minutes ago, patrik said: Στα 95 ναι Περιμένω τον Μάιο να πάω μόλις τελειώσει το qvip. Εξυπηρετεί πολύ που έχει δεδομένα και ομιλία για ΕΕ Edited 28 Ιανουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, cu2goup said: Περιμένω τον Μάιο να πάω μόλις τελειώσει το qvip. Εξυπηρετεί πολύ που έχει δεδομένα και ομιλία για ΕΕ Στις 17 Μάιου τελειώνει το συμβόλαιο στη nova της γυναίκας μου. Αλλά θα υπάρχει μέχρι τότε η προσφορά στο cu;;; Edited 28 Ιανουαρίου by patrik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 3 minutes ago, patrik said: Στις 17 Μάιου τελειώνει το συμβόλαιο στη nova της γυναίκας μου. Αλλά θα υπάρχει μέχρι τότε η προσφορά στο cu;;; Κοίτα.. δεν θα σκάσουμε κιόλας.. Εδώ θα είμαστε για να βρίσκουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις. 😉 Άσε που δεν καταργήθηκε από παντού το qvip. Μόνο από το κέντρο καρτοκινητής. Οι άλλοι το δίνουν κανονικά. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Σε φορητό CU που έκανα με το 6μηνο της Black Friday ελαβα χθες sms "EXEIΣ EΞAIPEΘEI AΠO TO ΣXHMA ENEPΓOΠOIHΣHΣ AYTOMATΩN ΠAKETΩN" Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ήταν μία επιλογή μέσα στο app του cu, αφορά πακέτα τα οποία ενεργοποιούνται αυτόματα μετά από ανανέωση (αν θυμάμαι καλά μέσω καταστημάτων ήταν αυτό). Είχες ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή στην εφαρμογή? Περίεργο να ήρθε μόνο του ξεκάρφωτα. Εκτός αν το κάνουν σε όλους μόνοι τους. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Αν είσαι σίγουρος ότι είναι αυτο, εννοείται το ξέρω και το έχω στο off. Άλλωστε ήδη απο τη φορητότητα και την αγορά του πακέτου δεν ασχοληθεί καν να κανω κάποια ανανέωση. Οπότε μάλλον ξεκάρφωτα το έστειλαν. Αλήθεια, με τη λήξη αυτου του προπληρωμένου 6μηνου, αν δεν κανω κάτι μετά απο πόσο διάστημα μπαίνει η γνωστή φραγή κλήσεων; Σαν υπόλοιπο μου δειχνει 0.05€ λήξη 5 Ιουν 26. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts