Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, cu2goup said:

Μα, έχει πάει - 965 επειδή τους χρησιμοποίησα 

Αυτό είναι εντελώς καφρίλα!!!
Δηλαδή τώρα τους χρωστάς πόντους, δηλαδή αγορές; Επειδή αυτοί κατάλαβαν εκ των υστέρων ότι υπάρχει loophole;
Καλά... ούτε απέξω μην περάσεις!
ΥΓ. Πάντως σε παραδέχομαι γιατί ενήργησες αστραπιαία και τους τα πήρες! :classic_ninja:

Edited by opmgls

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1961

15 minutes ago, cu2goup said:

Τα πήραν πίσω!! Κοιτάξτε τι γίνεται!!

σε μενα ειναι στην θεση τους

εσενα σε ειδαν λαμογιο και στους πηραν 🙂

(πλακα κανω, η εφαρμογη ειναι γτπ, φροντιστε να τα φατε γρηγορα)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Σε εμένα δυστυχώς δεν πέρασαν οι πόντοι. Έστειλα στην εξυπηρέτηση, καθώς δεν φταίω εγώ για το δικό τους σφάλμα. Τα κουπόνια είναι νόμιμα 

2 minutes ago, sou_d said:

Σε εμένα δυστυχώς δεν πέρασαν οι πόντοι. Έστειλα στην εξυπηρέτηση, καθώς δεν φταίω εγώ για το δικό τους σφάλμα. Τα κουπόνια είναι νόμιμα 

πως εγινε αυτο;;; 😞

15 minutes ago, sou_d said:

Έστειλες στην εξυπηρέτηση του Cu εννοείς ή του ΑΒ;
Έκανες αγορά μικρής αξίας από ΑΒ και δεν εμφανίστηκαν οι πόντοι;

14 minutes ago, HEO said:

πως εγινε αυτο;;; 😞

Χτες είχε πολύ καλοκαιρία και δεν ήθελα να βγω. Σήμερα που πήγα δεν πέρασαν στις αγορές που έκανα... Έστειλα στην εξυπηρέτηση όμως και θα δούμε 

1 minute ago, opmgls said:

Έστειλες στην εξυπηρέτηση του Cu εννοείς ή του ΑΒ;
Έκανες αγορά μικρής αξίας από ΑΒ και δεν εμφανίστηκαν οι πόντοι;

Του ΑΒ. Ναι έκανα μία άνω του 1€ και μετέπειτα ξανά άνω των 15€

1 minute ago, sou_d said:

Χτες είχε πολύ καλοκαιρία και δεν ήθελα να βγω. Σήμερα που πήγα δεν πέρασαν στις αγορές που έκανα... Έστειλα στην εξυπηρέτηση όμως και θα δούμε 

Του ΑΒ. Ναι έκανα μία άνω του 1€ και μετέπειτα ξανά άνω των 15€

Οπότε όταν έκανες την αγορά των 15€ δεν σου αφαιρέθηκε κανένα ποσό λόγω πόντων... :classic_sad:

Επειδή χάθηκα. Σας άφηνε να βγάζετε κωδικούς συνέχεια; Και τώρα ο ΑΒ πάει να το "σώσει" παίρνοντας πίσω πόντους; 

5 minutes ago, sou_d said:

Χτες είχε πολύ καλοκαιρία και δεν ήθελα να βγω.

Εσύ μόνο με κακό καιρό ψωνίζεις; 😉

4 minutes ago, eranos said:

Επειδή χάθηκα. Σας άφηνε να βγάζετε κωδικούς συνέχεια; Και τώρα ο ΑΒ πάει να το "σώσει" παίρνοντας πίσω πόντους; 

Ναι

6 minutes ago, cu2goup said:

Ναι

Και εμάς δεν μας άφησε να βγάλουμε 2ο, είτε από app είτε από SMS είτε από big bang. Μας έβαλαν στο μάτι 

24 minutes ago, opmgls said:

Οπότε όταν έκανες την αγορά των 15€ δεν σου αφαιρέθηκε κανένα ποσό λόγω πόντων... :classic_sad:

αμα εχεις ποντους πρεπει πριν να τα κανεις χρημα και να μπουν στο πορτοφολι

αν δεν το εχεις κανει εσυ το κανει η ταμιας αφου σε ρωτησει, αυτη βλεπει ποσους ποντους εχεις

δικη μου συμβουλη ειναι οι ποντοι να γινοται αμεσα χρημα

εδω μιλαμε για λαθος της εφαρμογης 😞

ισως καλυτερα αυτο που ειπα εχτες, λιγα λιγα τα κουπονια μικρες αγορες για να μαζευτει το ποσο

0-02-05-052d79215c99086d7fa7b8cf3c513c46b44a0628058c12c78df2ca473b512359_1c6dc8849ad797.jpg

29 minutes ago, eranos said:

εχτες εμενα δεν με αφηνε πανω απο 3 κουπονια να βαλω, μετα ομως εβαλα 4

τα συστηματα τους εχουν θεματα, να εισαστε προσεκτικοι

Καποιος καλοθελητής εδώ μέσα (ολογράφως ρουφιάνος) έστειλε tip στην εταιρια. 1ον, να του χαλάσει το κινητό, και 2ον ο ΑΒ να ζητήσει τα ρέστα από την βονταφον, η οποία έχει το φταίξιμο. Βάζοντας αρνητικό υπόλοιπο στους καταναλωτές, τους χάνει με σιγουριά από πελάτες. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Καποιος καλοθελητής 

δεν νομιζω να συμβαινει αυτο....

απλα η εφαρμογη ειναι γτπ

5 minutes ago, VIPdriver said:

Καποιος καλοθελητής εδώ μέσα (ολογράφως ρουφιάνος) έστειλε tip στην εταιρια. 1ον, να του χαλάσει το κινητό, και 2ον ο ΑΒ να ζητήσει τα ρέστα από την βονταφον, η οποία έχει το φταίξιμο. Βάζοντας αρνητικό υπόλοιπο στους καταναλωτές, τους χάνει με σιγουριά από πελάτες. 

Άστον να χτυπιέται.. απλώς θα βάλω στο app άλλο λογαριασμό και θα πάρει τα @@ μου..

Edited by cu2goup

2 minutes ago, VIPdriver said:

Δημόσιο είναι το φόρουμ. 

Νομίζεις δε ρίχνουν και καμιά ματιά τι λέγεται;

3 minutes ago, cu2goup said:

Άστον να χτυπιέται.. απλώς θα βάλω στο app το λογαριασμό της συζύγου και θα πάρει τα @@ μου..

μπορεις να κανεις αλλο λογαριασμο αν εχεις αρνητικους ποντους

εγω εχω μια ντουζινα με διαφορα ονοματα 🙂

3 minutes ago, HEO said:

μπορεις να κανεις αλλο λογαριασμο αν εχεις αρνητικους ποντους

εγω εχω μια ντουζινα με διαφορα ονοματα 🙂

Ακριβως. Μία τρύπα στο νερό έκαναν που εβαλαν αρνητικο υπολοιπο...

ΥΓ: γενικα σε ολες τις προσφορες της βονταφον πάντα μια τρύπα υπάρχει. Πχιότητα οχι παίζουμε...

Edited by VIPdriver

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Ναι

Σταμάτα βρε σατανά. Κακοκαιρία, το σκασμένο το gboard 🤣🤣

Με κοροϊδεύει αυτό σήμερα. Ό,τι θέλει γράφει 

Edited by sou_d

10 ώρες πριν, VIPdriver said:

10 ώρες πριν, HEO said:

δεν νομιζω να συμβαινει αυτο....

απλα η εφαρμογη ειναι γτπ

Πάλι Δράκους βλέπει ο VIP... 🤔🤔😁😁😂😂
Την πιθανότητα να έχουν κάποιον να ρίχνει καμιά ματιά που και που αν λειτουργεί σωστά το σύστημα ή έχει bugάρει την αφήνουμε τελείως από εξώ;;; 😋😉😂

36 minutes ago, konstantinos77 said:

Πάλι Δράκους βλέπει ο VIP... 🤔🤔😁😁😂😂
Την πιθανότητα να έχουν κάποιον να ρίχνει καμιά ματιά που και που αν λειτουργεί σωστά το σύστημα ή έχει bugάρει την αφήνουμε τελείως από εξώ;;; 😋😉😂

Σιγά μην κάνει εξτρά έξοδα η βοντα για testing... Βασικά εάν υπήρχε testing, θα γινόταν πριν ανέβει η προσφορά.

Εδώ το liquid μονίμως κολλούσε (όταν μπαινοβγαιναμε για cash back) και δεν έπαιρναν χαμπάρι...

Πιο παλιά στο πρόγραμμα Ολυμπιακός στέλναμε τα bonus goals  σε κανονικό cu επί 2 χρόνια και μετά το άλλαξαν να μη γίνεται...

Θυμάμαι 2-3 φανατικούς κοκκινους ρουφ εδώ μέσα που κάνανε σαν να είναι μέτοχοι της εταιρίας... 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Σιγά μην κάνει εξτρά έξοδα η βοντα για testing... Βασικά εάν υπήρχε testing, θα γινόταν πριν ανέβει η προσφορά.

Εδώ το liquid μονίμως κολλούσε (όταν μπαινοβγαιναμε για cash back) και δεν έπαιρναν χαμπάρι...

Πιο παλιά στο πρόγραμμα Ολυμπιακός στέλναμε τα bonus goals  σε κανονικό cu επί 2 χρόνια και μετά το άλλαξαν να μη γίνεται...

Θυμάμαι 2-3 φανατικούς κοκκινους ρουφ εδώ μέσα που κάνανε σαν να είναι μέτοχοι της εταιρίας... 

Δεν αναφέρομαι στην Vodafone, αλλά στο application του ΑΒ!! 😉
Εξάλλου από εκεί γίνεται η έγκριση των κωδικών... 😉

11 minutes ago, konstantinos77 said:

Δεν αναφέρομαι στην Vodafone, αλλά στο application του ΑΒ!! 😉
Εξάλλου από εκεί γίνεται η έγκριση των κωδικών... 😉

Το προβλημα ξεκίνησε στην βονταφον που έδινε 2πλους κωδικους. Το συστημα του ΑΒ από τη στιγμή που έβλεπε σωστους κωδικους δεν υπήρχε τρόπος να τους αρνηθεί. Η λυση ήταν το συστημα της βονταφον να σταματουσε να δίνει περισσοτερο απο 1 κωδικο σε έναν αριθμο μέσα στο 4μηνο, απλά ο προγραμματιστης δεν σκέφτηκε να το περιορισει. 

ΥΓ: Ο προγραμματιστης έγραψε κώδικα περιορισμου στον 1ο τρόπο (bigbang), έγραψε κώδικα περιορισμου στον 2ο τρόπο (SMS), αλλά δεν συνέδεσε τους 2 τρόπους ώστε ο ένας ή ο άλλος τρόπος να ακυρώνει τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

ΥΓ2: εντωμεταξύ η βονταφονάρα τρίβει τα χέρια της που της κάνουμε τσαμπα testing εδώ μέσα.... Πρέπει να κάνουμε ένα κρυφό γκρουπ να μην μας διαβάζει στο τσάμπα... Και όταν θα βλέπει ησυχία στο τοπικ να τρέχει πανικοβλητη να βρει τι λάθος έκανε... 

Edited by VIPdriver

4 minutes ago, VIPdriver said:

Το προβλημα ξεκίνησε στην βονταφον που έδινε 2πλους κωδικους. Το συστημα του ΑΒ από τη στιγμή που έβλεπε σωστους κωδικους δεν υπήρχε τρόπος να τους αρνηθεί. Η λυση ήταν το συστημα της βονταφον να σταματουσε να δίνει περισσοτερο απο 1 κωδικο σε έναν αριθμο μέσα στο 4μηνο, απλά ο προγραμματιστης δεν σκέφτηκε να το περιορισει. 

Δηλαδή θες να μου πεις ότι το Άγιο application του AB δεν μπορούσε να ελέγξει και να επιτρέπει για την συγκεκριμένη προσφορά ένα κωδικό ανά τετράμηνο και ανά λογαριασμό... Δύσκολο... 😂😂
Αλλά ξέχασα... Πάντα μόνο η Vodafone φταίει!!😂😂
Τέλος πάντων εγώ ενεργοποίησα ένα κωδικό μέσα από το Big Bang και ένα με sms και ας πάνε να κάνουν ότι θέλουν... 😉
Θέλει πάνω από 15€ να είναι σύνολο της αγοράς που θα κάνουμε για να ισχύουν οι κωδικοί;
Και εξαργυρόνονται και οι δύο κωδικοί μαζί;
Δηλαδή σε αγορά ~15€ θα πληρώσω 3€;

6 minutes ago, konstantinos77 said:

Δηλαδή θες να μου πεις ότι το Άγιο application του AB δεν μπορούσε να ελέγξει και να επιτρέπει για την συγκεκριμένη προσφορά ένα κωδικό ανά τετράμηνο και ανά λογαριασμό... Δύσκολο... 😂😂
Αλλά ξέχασα... Πάντα μόνο η Vodafone φταίει!!😂😂
Τέλος πάντων εγώ ενεργοποίησα ένα κωδικό μέσα από το Big Bang και ένα με sms και ας πάνε να κάνουν ότι θέλουν... 😉
Θέλει πάνω από 15€ να είναι σύνολο της αγοράς που θα κάνουμε για να ισχύουν οι κωδικοί;
Και εξαργυρόνονται και οι δύο κωδικοί μαζί;
Δηλαδή σε αγορά ~15€ θα πληρώσω 3€;

Ο ΑΒ να μυρίσει τα δάκτυλα του ότι η βονταφον θα κάνει πατάτα; Αροθινκσο... Επίσης, παιζουν διάφορες προσφορες 6ευρων καρτών, δεν θα κάτσει να ελέγχει όλους τους συνεργάτες. Εάν εμείς δεν γράφαμε εδώ την τρυπάρα της βονταφον, δεν θα το έβλεπαν ποτέ... 

Edited by VIPdriver

9 minutes ago, VIPdriver said:

Ο ΑΒ να μυρίσει τα δάκτυλα του ότι η βονταφον θα κάνει πατάτα; Αροθινκσο... Επίσης, παιζουν διάφορες προσφορες 6ευρων καρτών, δεν θα κάτσει να ελέγχει όλους τους συνεργάτες. Εάν εμείς δεν γράφαμε εδώ την τρυπάρα της βονταφον, δεν θα το έβλεπαν ποτέ... 

Πάμε πάλι από την αρχή γιατί έχεις πάθει μανιακό επεισόδιο πάλι με την Vodafone... 😂
"Την πιθανότητα να έχουν κάποιον να ρίχνει καμιά ματιά που και που αν λειτουργεί σωστά το σύστημα ή έχει bugάρει την αφήνουμε τελείως από εξώ;"
Στους προγραματιστές της εφαρμογής του ΑΒ αναφέρομαι!! 😉
Εσύ τι λες να το έχουν έτσι να λειτουργεί αυτόνομο;;; 😉😂
Εξάλλου ο Βασιλόπουλος τα πληρώνει... 😉😉

Edited by konstantinos77