opmgls Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Εστειλα sms για κωδικό ΑΒ και έλαβα το παρακάτω μήνυμα. Που ειναι ο κωδικός που θα βάλω στο ΑΒ app; Τι δεν έχω καταλαβει; EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI KΩΔIKO ΓIA THN ΠPOΣΦOPA Booklet 6eur EKΠTΩΣH ΣTA ΣOYΠEP MAPKET AB BAΣIΛOΠOYΛOΣ. EAN ΔEN TON EXEIΣ EΞAPΓYPΩΣEI, MΠOPEIΣ NA TO KANEIΣ MEXPI 2026-08-05 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, opmgls said: Τι δεν έχω καταλαβει; Ότι μας δουλεύουν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, opmgls said: Εστειλα sms για κωδικό ΑΒ και έλαβα το παρακάτω μήνυμα. Που ειναι ο κωδικός που θα βάλω στο ΑΒ app; Τι δεν έχω καταλαβει; EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI KΩΔIKO ΓIA THN ΠPOΣΦOPA Booklet 6eur EKΠTΩΣH ΣTA ΣOYΠEP MAPKET AB BAΣIΛOΠOYΛOΣ. EAN ΔEN TON EXEIΣ EΞAPΓYPΩΣEI, MΠOPEIΣ NA TO KANEIΣ MEXPI 2026-08-05 Λογικά είχες πάρει κωδικό στις 8 Φλεβάρη και ή το ξέχασες ή δεν σου ήρθε. Θα τον βρεις κάπου στο μενού της εφαρμογής cu με τους κωδικούς. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, opmgls said: Τι δεν έχω καταλαβει; Αυτό το μήνυμα λέει ότι το έχεις πάρει τον κωδικο 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Το ετήσιο της VF θα ανανεωθεί τον επόμενο χρόνο με τις ίδιες παροχές; Τι λένε τα προγνωστικά; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, rs280ps said: Το ετήσιο της VF θα ανανεωθεί τον επόμενο χρόνο με τις ίδιες παροχές; Τι λένε τα προγνωστικά; Η διοίκηση είπε ότι δίνει βάση στα συμβόλαια, το cu ακριβαινει, οι διαγωνισμοί δίνουν ψίχουλα, το ετήσιο cu φαίνεται να ήταν αναγκαία απάντηση στα αντίστοιχα των φρογκ και κιου. Δυσκολα πιστεύω να ανανεωθεί το ετήσιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, rs280ps said: Το ετήσιο της VF θα ανανεωθεί τον επόμενο χρόνο με τις ίδιες παροχές; Τι λένε τα προγνωστικά; Για αυτούς που το έχουν ήδη εννοείς; Εμένα μου είχαν πει θα μπορώ να ανανεώσω για 2ο χρόνο με 100 ευρώ. Επίσης βλέπω το ετήσιο πακέτο στην εφαρμογή με 90,9 ευρώ, 100 ευρώ δηλαδή με το τέλος κινητής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, HEO said: Αυτό το μήνυμα λέει ότι το έχεις πάρει τον κωδικο 3 ώρες πριν, spiliot said: Λογικά είχες πάρει κωδικό στις 8 Φλεβάρη και ή το ξέχασες ή δεν σου ήρθε. Θα τον βρεις κάπου στο μενού της εφαρμογής cu με τους κωδικούς. Ευχαριστώ! Δεν είχε έρθει το sms με τον κωδικό, αλλά όπως σωστά μου είπες τον βρήκα μέσα στην εφαρμογή CU για το συγκεκριμένο νούμερο που το έχω δευτερεύον και δεν μπαίνω συχνα (στην εφαρμογή του). Για την ιστορία, είχα στείλει στις 08/02 το sms για τον κωδικό ΑΒ από το router που έχω μέσα την sim. Εκείνη την ώρα δεν ήρθε μηνυμα πίσω με τον κωδικό αλλά βρήκα την άλλη μέρα το μήνυμα ότι είναι διαθέσιμος. Είχα ξεχάσει ότι εμφανίζει τους κωδικούς και η CU εφαρμογή. Θα το βάλω τώρα στην έφαρμογή του ΑΒ και θα δοκιμάσω σε 2-3 μέρες από τον ίδιο αριθμό να πάρω πάλι κωδικό για ΑΒ απο το Big Bang να δω αν μπορώ να τον προσθέσω και αυτόν. Μετά θα δοκιμάσω να ζητήσω επαν-ενεργοποίηση παλιού νούμερου cu να δοκιμάσω να βγάλω κωδικό από εκεί να το προσθέσω στον ίδιο λογαριασμό ΑΒ. Θα ενημερώσω ανάλογα με την πορεία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, dasnowy said: Για αυτούς που το έχουν ήδη εννοείς; Εμένα μου είχαν πει θα μπορώ να ανανεώσω για 2ο χρόνο με 100 ευρώ. Επίσης βλέπω το ετήσιο πακέτο στην εφαρμογή με 90,9 ευρώ, 100 ευρώ δηλαδή με το τέλος κινητής. Πόλυ καλό αυτό. Το φρογκ δεν το εχει. Απο ποιον συνεργάτη το αγόρασες; Μπορείς να ανεβάσεις ένα σκρινσοτ από την εφαρμογή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 41 minutes ago, dasnowy said: Για αυτούς που το έχουν ήδη εννοείς; Εμένα μου είχαν πει θα μπορώ να ανανεώσω για 2ο χρόνο με 100 ευρώ. Επίσης βλέπω το ετήσιο πακέτο στην εφαρμογή με 90,9 ευρώ, 100 ευρώ δηλαδή με το τέλος κινητής. Ναι για αυτούς που το έχουν ήδη ή θα το αποκτήσουν γιατί στην υπηρεσία μας είπαν ισχύει η προσφορά με τα 95€ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και μπορείς να το ανανεώνεις κάθε χρόνο για πάντα 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Τελος Φεβρουαρίου ε? Εμας απο το march madness μας περιμένουν στη γωνία για συμβόλαιο τον Απρίλη μου φαίνεται. Εκτός αν έχει πάλι φέτος march madness, ψίχουλα περιμένω όμως... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, kmpatra said: Τελος Φεβρουαρίου ε? Εμας απο το march madness μας περιμένουν στη γωνία για συμβόλαιο τον Απρίλη μου φαίνεται. Εκτός αν έχει πάλι φέτος march madness, ψίχουλα περιμένω όμως... Εδώ μας ζητούν να κάνουμε τραπεζικό λογαριασμό για να πάρουμε μέρος σε διαγωνισμό, σιγά μην ξαναδώσει 1 χρονο απεριοριστα ολα (όχι πως θα με χαλούσε....) 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, VIPdriver said: Εδώ μας ζητούν να κάνουμε τραπεζικό λογαριασμό για να πάρουμε μέρος σε διαγωνισμό... Μήπως μπορείς να γράψεις λίγες λεπτομέρεις παραπάνω σχετικά με το άνοιγμα λογαριασμού; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Πόλυ καλό αυτό. Το φρογκ δεν το εχει. Απο ποιον συνεργάτη το αγόρασες; Μπορείς να ανεβάσεις ένα σκρινσοτ από την εφαρμογή; South Attica 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 1 hour ago, opmgls said: Μήπως μπορείς να γράψεις λίγες λεπτομέρεις παραπάνω σχετικά με το άνοιγμα λογαριασμού; Για τη snappi μέσω cu μιλάει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, dasnowy said: South Attica Πολυ έξυπνη κίνηση της βονταφον αυτό. Δείχνει μία σταθερότητα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) 3 minutes ago, VIPdriver said: Πολυ έξυπνη κίνηση της βονταφον αυτό. Δείχνει μία σταθερότητα. Περιμένω τον Μάιο να τελειώσει το qvip να πάω cu. Μπορεί να είναι απεριόριστα στο q, αλλά εδώ που βρίσκομαι μου κάνει διακοπές το ίντερνετ συχνά (παρόλο που έχω φοβερό σήμα). Και δεν χρειάζομαι και απεριόριστα. Τα 300 μια χαρά είναι.. Χώρια το roaming.. Edited 12 Φεβρουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 19 minutes ago, cu2goup said: Περιμένω τον Μάιο να τελειώσει το qvip να πάω cu. περιμενω τον Μαιο να τελειωσει το τζαμπα (ινστα) και να ξαναδωσει αλλο τζαμπα 🙂 1 1 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, HEO said: περιμενω τον Μαιο να τελειωσει το τζαμπα (ινστα) και να ξαναδωσει αλλο τζαμπα 🙂 Με τέτοια πακέτα που δίνει πλέον, 2GB τον μήνα να περιμένεις και πολλά λέω.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Νομιζω και σε οσους εχουν το 3μηνο πακετο, το δειχνει για επανεπιλογη στη λιστα πακετων της εφαρμογής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Νομιζω και σε οσους εχουν το 3μηνο πακετο, το δειχνει για επανεπιλογη στη λιστα πακετων της εφαρμογής. Έτσι έχει γραφτεί.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, cu2goup said: Με τέτοια πακέτα που δίνει πλέον, 2GB τον μήνα να περιμένεις και πολλά λέω.. αν ειναι τζαμπα δεν με χαλανε και τα 2 GB 😃 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, dasnowy said: South Attica αυτό το εμφανίζει/διαθέτει σε όλους; Σε εμένα με myvodafone app δεν το εμφανίζει.... 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, tempo said: αυτό το εμφανίζει/διαθέτει σε όλους; Σε εμένα με myvodafone app δεν το εμφανίζει.... μακαρι να το εμφανιζε σε ολους. αλλα δεν..... 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) Πρέπει να το εμφανίζει σε αυτούς που ήδη έχουν αγοράσει το ετήσιο πακέτο. Edited 13 Φεβρουαρίου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts