Jump to content

algedan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    309
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About algedan

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 28

Συσκευή

  • Συσκευή
    Pixel 4a 5g

algedan's Achievements

  1. Έβγαλε η Revolut δικιά της e-sim, έφτασε και στην Ελλάδα. Άραγε θα βολεύει για roaming στο εξωτερικό; https://techmaniacs.gr/revolut-esim/#google_vignette
  2. Λέτε να είναι προάγγελος και για τα pixel πριν το 7αρι; Μακάρι να γίνει πραγματικότητα, έρχεται επίσημα από την Google το 5g στην Ελλάδα; https://techmaniacs.gr/ta-google-pixel-apoktoyn-5g-stin-chora-mas/
  3. algedan

    TCL 20R 5G

    Σήμερα 12/03/24, νέα ενημέρωση v.4.0.5D3J. Δεν ξέρω τι κάνει επιπλέον, παραμένει Android 12. Αγορά από Κωτσόβολος έκδοση 4/64. Πάντως, εστω και αραιά το υποστηρίζουν ακόμα, έστω και με ενημερώσεις ασφαλείας.
  4. Σήμερα 27/1 στις 2:00 το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου ούτε στην εφαρμογή myf2go, ούτε στην Nova app . Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
  5. Δεν το έχω αυτό το πακέτο, δεν με ενδιαφέρει, αλλά δεν έχει την επιλογή "αυτόματη ενεργοποίηση"; Δηλαδή στην εφαρμογή της whatsupp αν επιλέξεις το πακέτο μετά το "Ενεργοποίηση" δεν γράφει ", ή μήπως...... Μπλαπλσμπλα και στο τέλος Αυτόματη ενεργοποίηση"; Σε άλλα πακέτα υπάρχει αυτή η επιλογή.
  6. Ανανεώνεις μια μέρα πριν από την λήξη του πακέτο, στο καπάκι θα ενεργοποιήσεις το tap & get. Την ημέρα λήξης ενεργοποιεις το πακέτο για τυχόν rollover. Εγώ αυτό κάνω.
  7. Από το χρώμα του λογοτύπου συμπεραίνω ότι δεν θα την λέμε πια "μπλέ". Θα λέμε η "πράσινη", η "κόκκινη" και η "μαύρη".
  8. Με επανεκκινήσεις παρέμενε σταθερά wind. Πριν λίγα λεπτά το ίδιο. Μπήκα στις ρυθμίσεις sim Απενεργοποίηση sim, ενεργοποίηση sim ... Βουαλά! .... Nova
  9. Προς moderators, αύριο αλλάζει και εδώ το forum της wind σε Nova; Θα γίνει merge και το μικρό της forthnet/Nova; Συγγνώμη για τις ξενερωτες τεχνικές ερωτήσεις.
  10. Καλές οι σκέψεις για μικρά πακέτα αλλά οι managers δεν θέλουν να μαζεύουν "ψιλολόγια". Είναι τελείως ασύμφορο, γιατί οι περισσότεροι συνδρομητές μένουν στα "μικρά " και δεν αναβαθμίζουν τα πακέτα τους , πράγμα που δεν συμφέρει την εταιρεία. Από την άλλη, η μέση λύση , μόνο χρόνος ομιλίας σε μια αποδεκτή τιμή (για τους managers) γύρω στα 8 ευρώ θα ήταν αποδεκτή από πολλούς συνδρομητές. Μην ξεχνάς ότι σιγά σιγά πάνε να κάνουν μηνιαία την ανανέωση κάρτας και μόνο 2μηνο το ποσό που υπάρχει στην κάρτα. Θα δεχτούν πακέτα των 3 ευρώ; Μπαααα!
  11. Θα μπορούσε στο μέλλον να είναι ένας βολικος "mvno" πάροχος της Nova. Με πετσοκομμενες δυνατότητες, αλλά σχετικά φθηνά προγράμματα ειδικά για τα feature phone των ηλικιωμένων, πχ 800 λεπτά για όλους με 8 ευρώ και τίποτα άλλο. Φυσικά δεν είναι φθηνό αλλά εκεί που έφτασε η μηνιαία ανανέωση, μην έχουμε απαιτήσεις για φθηνότερα.
  12. Μέχρι χθές η ονομασία της sim ήταν wind, σήμερα άλλαξε, μάλλον μέχρι να μπει το νέο όνομα , το telestet είναι το μόνο που δεν πληρώνει δικαιώματα.
  13. Στείλε sms με δωρεές σε λογαριασμούς ΜΚΟ εκτός φυσικά Κιβωτού
  14. Ναι, αυτόματη ανανεωση με χρέωση πιστωτικής και υπάρχει το call to all auto. Στην εφαρμογή της what's up πατώντας τον σταυρό δίπλα στο ποσό, επιλέγεις αυτόματη ανανεωση. Μετά πηγαίνεις στα πακέτα και στο calls to all διαλέγεις το calls to all auto. Σου δίνει +100 λεπτά δώρο.
  15. Κατεβάζω τώρα το android 13 για το 4a 5g. Ελπίζω να μην μετανιώσω.
×
×
  • Create New...