NickNT Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 (edited) 1 hour ago, guy_fawkes said: αυτό το έχουμε ήδη.... Τελικά πέρασα την 8.8 κι εγώ. Σε επίπεδο interface, δεν βλέπω κάποια (εμφανή) αλλαγή - υποτίθεται πως είναι πιο γρήγορο το night sight, και ίσως έχει βελτιωθεί το processing σε διάφορες περιπτώσεις, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω. Αν δω κάποια σημαντική διαφορά, το συζητάμε πάλι. 😛 Edit: Υποτίθεται ότι αυτές είναι οι διαφορές (link φυσικά από reddit): https://www.youtube.com/watch?v=ozdq62i-ccU Edited April 4, 2023 by NickNT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 19 ώρες πριν, NickNT said: Τελικά πέρασα την 8.8 κι εγώ. Σε επίπεδο interface, δεν βλέπω κάποια (εμφανή) αλλαγή - υποτίθεται πως είναι πιο γρήγορο το night sight, και ίσως έχει βελτιωθεί το processing σε διάφορες περιπτώσεις, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω. Αν δω κάποια σημαντική διαφορά, το συζητάμε πάλι. 😛 Edit: Υποτίθεται ότι αυτές είναι οι διαφορές (link φυσικά από reddit): https://www.youtube.com/watch?v=ozdq62i-ccU Το πιο γρήγορο Night Sight στην 8.8 είναι για τα P6 και P6 Pro. https://9to5google.com/2023/03/18/google-camera-8-8/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Έχω αρχίσει και χάνω απίστευτα πολλές κλήσεις και είναι τέρμα σπαστικό! Μου έρχονται sms ότι με καλούσαν. 1 Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 1 ώρα πριν, Sotnem said: Το πιο γρήγορο Night Sight στην 8.8 είναι για τα P6 και P6 Pro. https://9to5google.com/2023/03/18/google-camera-8-8/ μα το 7αρι τις έχει αυτές τις "λειτουργίες" ήδη και απόρησα. Εν τω μεταξύ ακόμα να έρθει το upadate Απριλίου Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 1 ώρα πριν, Sotnem said: Το πιο γρήγορο Night Sight στην 8.8 είναι για τα P6 και P6 Pro. https://9to5google.com/2023/03/18/google-camera-8-8/ Σωστά! Κατά τ'άλλα, νομίζω ότι είδα βελτιωση σε indoor selfies, αλλά γενικά αυτά είναι και λίγο hit or miss, άρα δεν μπορώ ακόμη να πω με σιγουριά... 25 minutes ago, xtrmsnpr said: Έχω αρχίσει και χάνω απίστευτα πολλές κλήσεις και είναι τέρμα σπαστικό! Μου έρχονται sms ότι με καλούσαν. Έτσι έγινε και σε μένα, ξαφνικά, μία Δευτέρα πρωί (με το κινητο εντελώς stock). Περνώντας Shizuku + IMS το πρόβλημα όχι μόνο λύθηκε, αλλά πλέον "χαιρομαι" τα VoLTE και VoWiFi... Χρειάστηκε μία φορά βέβαια να κάνω restart γιατί έκανε κάτι παράξενα το σήμα, αλλά αυτό μου έχει συμβει και σε κάθε άλλο κινητό που είχα, τόσο σε Vodafone όσο και σε (πάλαι ποτέ) Wind. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 56 minutes ago, NickNT said: Σωστά! Κατά τ'άλλα, νομίζω ότι είδα βελτιωση σε indoor selfies, αλλά γενικά αυτά είναι και λίγο hit or miss, άρα δεν μπορώ ακόμη να πω με σιγουριά... Έτσι έγινε και σε μένα, ξαφνικά, μία Δευτέρα πρωί (με το κινητο εντελώς stock). Περνώντας Shizuku + IMS το πρόβλημα όχι μόνο λύθηκε, αλλά πλέον "χαιρομαι" τα VoLTE και VoWiFi... Χρειάστηκε μία φορά βέβαια να κάνω restart γιατί έκανε κάτι παράξενα το σήμα, αλλά αυτό μου έχει συμβει και σε κάθε άλλο κινητό που είχα, τόσο σε Vodafone όσο και σε (πάλαι ποτέ) Wind. Με Cosmote οι αναφορές λένε όλα οκ. Με το σήμα και ποιότητα κλήσης είσαι οκ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 (edited) 1 hour ago, xtrmsnpr said: Έχω αρχίσει και χάνω απίστευτα πολλές κλήσεις και είναι τέρμα σπαστικό! Μου έρχονται sms ότι με καλούσαν. Με Vodafone Αθήνα κέντρο δεν έχω καμμιά χαμένη κλήση.Το τηλέφωνο είναι stock χωρίς κανένα patch Edited April 5, 2023 by spyridon70 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 20 minutes ago, jimma1987 said: Με Cosmote οι αναφορές λένε όλα οκ. Με το σήμα και ποιότητα κλήσης είσαι οκ ; Ναι, με Vodafone, και δη "εγκεκριμένο" από άτομο που έχει μηδενική ανοχή σε κακό σήμα ή χαμηλή ποιότητα 🤐. Εντάξει, ΕΙΔΙΚΑ με το VoWiFi, δεν το συζητάμε - αλλά και με VoLTE βγάζει το HD συχνά-πυκνά (χωρίς να είμαι σίγουρος τι συνεπάγεται αυτό βέβαια, απλά το παραθέτω). Όλα αυτά στην Αττική, το Πάσχα που θα είμαι επαρχία... βλέπουμε! 22 minutes ago, spyridon70 said: Με Vodafone Αθήνα κέντρο δεν έχω καμμιά χαμένη κλήση.Το τηλέφωνο είναι stock χωρίς κανένα patch Έτσι ήμουν κι εγώ, μέχρι που μια μέρα...! Παρότι καταλαβαίνω τους λόγους που θέλει κανείς να παραμείνει stock, όταν πέρασα το IMS με το Shizuku, μετάνιωσα που δεν το έκανα από την πρώτη μέρα. Άλλωστε, ένα patchαρισμα είναι αν δεν κάνω λάθος, δεν τρέχει κάποιο άλλο service από πίσω, όπως ανεξήγητα φανταζόμουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 42 minutes ago, NickNT said: Ναι, με Vodafone, και δη "εγκεκριμένο" από άτομο που έχει μηδενική ανοχή σε κακό σήμα ή χαμηλή ποιότητα 🤐. Εντάξει, ΕΙΔΙΚΑ με το VoWiFi, δεν το συζητάμε - αλλά και με VoLTE βγάζει το HD συχνά-πυκνά (χωρίς να είμαι σίγουρος τι συνεπάγεται αυτό βέβαια, απλά το παραθέτω). Όλα αυτά στην Αττική, το Πάσχα που θα είμαι επαρχία... Το HD βγαίνει μόνο σε κλήσεις όπου και η άλλη συσκευή αλλά και το δίκτυο αυτού, το υποστηρίζουν.. Και αν δε κάνω λάθος είναι τα αρχικά του High Definition Voice. 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 2 minutes ago, djivo said: Το HD βγαίνει μόνο σε κλήσεις όπου και η άλλη συσκευή αλλά και το δίκτυο αυτού, το υποστηρίζουν.. Και αν δε κάνω λάθος είναι τα αρχικά του High Definition Voice. εμένα μου βγάζει πάντα hd ακόμα και όταν καλώ γονείς που δεν έχουν τηλέφωνο που μπορεί να το υποστηρίξει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 4 minutes ago, guy_fawkes said: εμένα μου βγάζει πάντα hd ακόμα και όταν καλώ γονείς που δεν έχουν τηλέφωνο που μπορεί να το υποστηρίξει! Η υπηρεσία αυτή είναι αρκετά χρόνια διαθέσιμη, οπότε το πιο πιθανό είναι να το υποστηρίζει χωρίς να το ξέρεις ακόμη κι αν πρόκειται για σταθερή γραμμή. Εδώ ένα αρθρο παλιό που αφορούσε την Cosmote. 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 3 minutes ago, djivo said: Η υπηρεσία αυτή είναι αρκετά χρόνια διαθέσιμη, οπότε το πιο πιθανό είναι να το υποστηρίζει χωρίς να το ξέρεις ακόμη κι αν πρόκειται για σταθερή γραμμή. Εδώ ένα αρθρο παλιό που αφορούσε την Cosmote. εγώ πάντως με cosmote παίρνω τους γονείς μου που έχουν vodafone και ένα xperia XZ2 που δεν υποστηρίζει volte και μου εμφανίζει το HD, μπορεί να έχεις δίκιο. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Ειναι τρελο, αλλα όντως ετσι γινεται κ δε ξερουμε γιατι, δλδ εκει που φαινεται οτι εχει φτιαξει κ λειτουργει, ξαφνικα αρχιζει να χανει κλησεις και να χει drop signal. Αυτο εχει λυθει τελείως με το volte, στοκ αν εισαι κοσμοτε, με shizuku + IMS αν εισαι σε αλλη εταιρεία. Παραμένει ωστόσο το πρόβλημα οτι κλήσεις απο σταθερο παλιο Forthnet δεν ερχονται ποτε, ουτε σε ειδοποιηση με μηνυμα για καποιο λογο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 2 ώρες πριν, NickNT said: Ναι, με Vodafone, και δη "εγκεκριμένο" από άτομο που έχει μηδενική ανοχή σε κακό σήμα ή χαμηλή ποιότητα 🤐. Εντάξει, ΕΙΔΙΚΑ με το VoWiFi, δεν το συζητάμε - αλλά και με VoLTE βγάζει το HD συχνά-πυκνά (χωρίς να είμαι σίγουρος τι συνεπάγεται αυτό βέβαια, απλά το παραθέτω). Όλα αυτά στην Αττική, το Πάσχα που θα είμαι επαρχία... βλέπουμε! Έτσι ήμουν κι εγώ, μέχρι που μια μέρα...! Παρότι καταλαβαίνω τους λόγους που θέλει κανείς να παραμείνει stock, όταν πέρασα το IMS με το Shizuku, μετάνιωσα που δεν το έκανα από την πρώτη μέρα. Άλλωστε, ένα patchαρισμα είναι αν δεν κάνω λάθος, δεν τρέχει κάποιο άλλο service από πίσω, όπως ανεξήγητα φανταζόμουν. Ims και shizuku δε χρειάζεται να γίνει στη συσκευή root. Σωστά παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, NickNT said: Ναι, με Vodafone, και δη "εγκεκριμένο" από άτομο που έχει μηδενική ανοχή σε κακό σήμα ή χαμηλή ποιότητα 🤐. Εντάξει, ΕΙΔΙΚΑ με το VoWiFi, δεν το συζητάμε - αλλά και με VoLTE βγάζει το HD συχνά-πυκνά (χωρίς να είμαι σίγουρος τι συνεπάγεται αυτό βέβαια, απλά το παραθέτω). Όλα αυτά στην Αττική, το Πάσχα που θα είμαι επαρχία... βλέπουμε! Έτσι ήμουν κι εγώ, μέχρι που μια μέρα...! Παρότι καταλαβαίνω τους λόγους που θέλει κανείς να παραμείνει stock, όταν πέρασα το IMS με το Shizuku, μετάνιωσα που δεν το έκανα από την πρώτη μέρα. Άλλωστε, ένα patchαρισμα είναι αν δεν κάνω λάθος, δεν τρέχει κάποιο άλλο service από πίσω, όπως ανεξήγητα φανταζόμουν. Εγώ δεν το έχω περάσει γιατί το φοβάμαι . Άκουσα και ότι η Vodafone θα φέρει επίσημα το pixel έως τέλος του χρόνου και έτσι κάνω υπομονή Edited April 5, 2023 by spyridon70 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 (edited) Έβαλα vodafone το νούμερο μου και shizuku. Ενώ λειτουργεί το wifi calling και μου δείχνει και το εικονίδιο, δε μου βγάζει με τπτ το volte. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση; Από θέμα δικτύου είναι ενεργό κανονικά το wifi calling. Edit. Το λειτούργησα και να έχω και ίντερνετ, απλά δε μου έβγαλε σηματάκι. Τεσπα θα το δω! Edited April 5, 2023 by _NikitaS_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Έβαλα vodafone το νούμερο μου και shizuku. Ενώ λειτουργεί το wifi calling και μου δείχνει και το εικονίδιο, δε μου βγάζει με τπτ το volte. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση; Από θέμα δικτύου είναι ενεργό κανονικά το wifi calling. Edit. Το λειτούργησα και να έχω και ίντερνετ, απλά δε μου έβγαλε σηματάκι. Τεσπα θα το δω! Νομίζω δε βγάζει σήμα VoLTE όπως σε άλλα brands Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 (edited) 1 minute ago, Finn said: Νομίζω δε βγάζει σήμα VoLTE όπως σε άλλα brands Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι αρνείται να δουλέψει το volte. Ενώ το wifi calling λειτουργεί. Υπάρχει κατι άλλο εκτός του shizuku να κάνω; Edited April 5, 2023 by _NikitaS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Όχι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι αρνείται να δουλέψει το volte. Ενώ το wifi calling λειτουργεί. Μα μόλις έκανες edit και συμπλήρωσες ότι έχεις κανονικά intetnet. Λάθος κατάλαβα;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Εγώ πάντως με cosmote δύο μέρες τώρα με shizuku και ims(ρυθμίσεις apn) όλα δουλεύουν άψογα εκτός 5g.το εχω σε πτήση σπίτι και κλήση δεν έχω χάσει.Μονο αυτό με τη παλιά forthnet δε μπορώ να επιβεβαιώσω.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 9 minutes ago, Finn said: Μα μόλις έκανες edit και συμπλήρωσες ότι έχεις κανονικά intetnet. Λάθος κατάλαβα; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι, εσύ σωστά κατάλαβες. Απλά λειτούργησε μια φορά. Όχι δεύτερη. Ίσως επειδή είμαι με δύο ώρες φορητοτητα. Ίσως λειτουργήσουν στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Όχι, εσύ σωστά κατάλαβες. Απλά λειτούργησε μια φορά. Όχι δεύτερη. Ίσως επειδή είμαι με δύο ώρες φορητοτητα. Ίσως λειτουργήσουν στο μέλλον. Σιγουρέψου ότι έχεις στείλει το sms ενεργοποίησης από άλλη συσκευή αρχικά και δοκίμασε αργότερα ή αύριο σε περίπτωση που δεν ολοκληρώθηκε πλήρως η φορητότηταSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 3 ώρες πριν, Finn said: Σιγουρέψου ότι έχεις στείλει το sms ενεργοποίησης από άλλη συσκευή αρχικά και δοκίμασε αργότερα ή αύριο σε περίπτωση που δεν ολοκληρώθηκε πλήρως η φορητότητα Sent from my iPhone using Tapatalk Οκ, λογικά ήταν πολύ φρέσκια η φορητοτητα και είχε δυσλειουργια. Τώρα λειτουργεί κανονικά με το Shizuku και volte και wifi calling. Βέβαια το hd στις κλήσεις δε το βγάζει πάντα, αλλά έχω ίντερνετ δοκιμασμένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους παράγγειλα το κινητό μετά από πολύ σκέψη για αλλαγή του huawei p40 pro που τόσα χρόνια αποδείχτηκε σκυλί. Στα 615 που μου βγήκε το κινητό με τιμολόγιο το θεωρώ το απόλυτο value for money. Έχω πάροχο cosmote και απ ότι κατάλαβα με shizuku kai ims έχουμε τα πάντα εκτός από 5G (Κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου). Υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορώ να παρακολουθήσω (βίντεο) για την όλη διαδικασία με το shizuku? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Οκ, λογικά ήταν πολύ φρέσκια η φορητοτητα και είχε δυσλειουργια. Τώρα λειτουργεί κανονικά με το Shizuku και volte και wifi calling. Βέβαια το hd στις κλήσεις δε το βγάζει πάντα, αλλά έχω ίντερνετ δοκιμασμένο. Τώρα που το τσέκαρα ξανά, λειτουργεί το volte και το wifi calling της vodafone με shizuku, απλά κάποιες στιγμές σκαλώνει και θέλει επανεκκίνηση το κινητό. Αν δε γίνει επανεκκίνηση, κλείνει το ίντερνετ για να μιλήσω. Αν γίνει, λειτουργεί σωστά! Edited April 6, 2023 by _NikitaS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts