Jump to content

spyridon70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

spyridon70's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. https://techmaniacs.gr/ta-google-pixel-apoktoyn-5g-stin-chora-mas/
  2. Όχι.Αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
  3. Γιατί δεν της λες να πάει στην Vodafone.Εγω με Vodafone χωρίς το σουτζουκι,εχω με μαμά τηλέφωνο και Volte και 5G και σήμα εξαιρετικό.Το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια.
  4. Χωρίς σουτζουκι.Εντελως μαμά.Στις κλήσεις βγαίνει το HD και το 5G πετάει.
  5. Τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα.Μολις έβαλα σύνδεση Vodafone λειτούργησε αμέσως το Volte και το 5G
  6. Σε σύνδεση Vodafone πρέπει να στείλουμε SMS ενεργοποίησης με συμβατή συσκευή στο 1339 για να ισχύει το volte και το 5G;Αν ναι τι γράφουμε στο SMS;
  7. Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι με την διάρκεια της μπαταρίας.Θα το τσεκαρω και αύριο
  8. Σήμερα πήγα σε μια Vodafone και έκανα αλλαγή φορητότητας λόγο κακού σήματος στην περιοχή μου της κοσμοτε.Πριν την κάνω πήρα μια ντέμο κάρτα βονταφον και όταν την έβαλα στο pixel εμφανίστηκε κανονικά το Volte αλλά όχι το 5G.Σιγουρα θα θέλει SMS ενεργοποίησης σε κάποιο συμβατό 5G κινητό πριν παίξει στο pixel μου κανονικά.Ενα νέο είναι ότι ο πωλητής μου είπε ότι έχουν κυκλοφορήσει φήμες στην εταιρεία της βονταφον ότι θα φέρει το pixel 9 επίσημα του χρόνου.
  9. Μόλις την έκανα την ενημέρωση over air.Με κοσμοτε μαμά χωρίς σουτζουκι εχω Volte και 5g.Στην περιοχή μου Καισαριανή έχει ένα κομμάτι που μένω εγώ, που δεν πιάνει καθόλου καλά η κοσμοτε και πιάνει τέλεια η βονταφον.Οσοι έχουν μαμά βονταφον και πέρασαν το QPR1 έχουν 5G και Volte χωρίς το σουτζουκι;Αν ναι , αύριο θα πάω να βάλω κάρτα βονταφον.
  10. Ούτε σε μένα 7pro
  11. Οκ.τοτε περιμένουμε το update του Δεκεμβρίου που έχει Volte και 5g.Εσυ θα είσαι κομπλέ,εγώ γυρίζω σε Vodafone απο κοσμοτε.
  12. Σόρρυ γιατί μπερδεύτηκα λίγο.Εφυγα από Vodafone γιατί δεν είχε Volte και πήγα σε cosmote που υπάρχει το Volte.Το πρόβλημα είναι ότι εδώ που είμαι η cosmote δεν έχει καλό σήμα,ενώ η Vodafone τέλειο.Στην τελευταία beta του QPR1 έχουμε Volte και 5G στην Vodafone;Θέλω να πάω ξανά στην Vodafone για το σήμα.
  13. Εγώ το μεσημέρι που κοίταξα οχι
  14. Και σε μένα είναι καλύτερη
  15. Έχεις και 5G μαζί με το Volte στην qpr1 στην Vodafone?
×
×
  • Create New...