Jump to content

xtrmsnpr

Members
 • Δημοσιεύσεις

  808
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

5 Followers

About xtrmsnpr

 • Ημ. Γέννησης 26/10/1988

Συσκευή

 • Συσκευή
  S22+

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Μυτιλήνη

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

xtrmsnpr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει, που μάλλον θα το έχετε. Με το τελευταίο update του Δεκεμβρίου, εμφανίστηκε επιτέλους το volte και πιάνω 5G από vodafone στην Μυτιλήνη, αν είναι nsa ή SA δεν γνωρίζω. Ελπίζω να σταματήσουν και οι χαμένες κλήσεις επιτέλους.
 2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. (Ναι συγνώμη δε το διευκρίνισα. Με το 7αρι είμαι με Vodafone.Τώρα θέλω να το πάρω αυτό εδώ στην μάνα μου που έχει cosmote.)
 3. καλησπέρα. Να ρωτήσω, πρέπει να γίνουν πάλι αλχημείες και με το pixel 6a όπως το pixel 7p για να έχει κάποιος με cosmote wifi calling/volte/5g? ή έχει κανονικά; Τις κλήσεις τις χάνει και αυτό εδώ?
 4. Με stock είμαι και vodadone, στην Μυτιλήνη. Δεν παίζει να βάλω χέρι να πειράξω κάτι πάνω του. Στο σπίτι, καράκεντρο, είμαι σχεδόν όλη μέρα, αφού δουλεύω από το σπίτι. Το κινητό δείχνει τέρμα σήμα 4g (lte). Παίρνω sms με ειδοποιήσεις κλήσεων από σταθερά/κινητά ένας χαμός. Οπότε αν το θυμηθώ το κάνω reboot μια φορά τη μέρα. πχ με καλεί η μάνα μου από το κινητό της που ειναι cosmote και μου ερχονται sms μια στο τοσο που δε θα έρθει η κλήση. (δε μπορώ να καταλάβω τι σου φαίνεται περίεργο @jimma1987)
 5. Έχω αρχίσει και χάνω απίστευτα πολλές κλήσεις και είναι τέρμα σπαστικό! Μου έρχονται sms ότι με καλούσαν.
 6. Σας ευχαριστώ. Δε θέλω να πειράξω τίποτα στη συσκευή επάνω, ούτε να τρέχω σε κάθε update να πειράζω εκ νέου. Όλα καλά. Όταν ενεργοποιηθεί και αν ενεργοποιηθεί από τον πάροχο μου.
 7. Ήρθε και το κινητό (12 μέρες πιο νωρίς από την ημερομηνία που έδινε η amazon), ήρθε και το τζάμι (άψογο θα πω αν δε βρίσκεις το domeglass, οι μεμβράνες της spigen πήγανε άπατες, αμέσως στα σκουπίδια μιας και δεν έγινε ποτέ η εφαρμογή τους σωστά) ήδη μια βδομάδα τώρα. Μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το s22+ που είχα, το p7p είναι έτη φωτός μπροστά. Χθες βράδυ μου ήρθε και το update του Μαρτίου, αλλά όπως είδα να γράφετε και εσείς, σε vodafone δεν έχει wifi calling/volte. 5G η Μυτιλήνη δεν έχει εν τέλει, αυτό που έβλεπα στο s22+ ήταν το 5G NSA. Η "έκδοση ρυθμίσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας" είναι στην έκδοση με ημερομηνία 08/12/22. Προβλήματα με κλήσεις δεν έχω δει ως τώρα, χθες μόνο δεν ερχόταν ένα sms από το 2f authenticator της εταιρίας που δουλεύω και με ένα reboot τη συσκευή ένιωσε.
 8. To google assistant γιατί δε λειτουργεί;
 9. Ισχύει! Θα δούμε, θα σας δώσω feedback. Αυτός εκεί στο vd στα σχόλια γράφει ότι δεν έχει θέμα, αλλά δε γίνεται με καλυμμένη την κάμερα με κόλλα να μην υπάρχει αλλοίωση. Το ερώτημα είναι πως βγαίνει μετά αυτό; Καθαρίζει η οθόνη από την κόλλα εύκολα; Εμένα πάλι με ανησυχούν τα σχόλια όπως του @xabos , που πάλι με βάζει σε σκέψεις αν έφτιαξαν οι κλήσεις ή όχι 😛
 10. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ναι το είδα το 10€ κουπόνι που αναφέρει για το τσεκαουτ. Κρίμα όντως. Το κράτησα για να μπορώ να το βρω στο μέλλον. Πήρα προσωρινά τη μεμβράνη της spigen NeoFlex AFL05201. Και πήρα (αντίστοιχα με 10€ κουπόνι) αυτό εδώ το γυαλί της Ni-SHEN μιας και είδα ότι έχει καλές κριτικές και είδα και αυτό εδώ το βίντεο. Αν δε βγει καλό, και βρω διαθέσιμο και σε προσιτή τιμή το dome glass ίσως το πάρω κάποια στιγμή. Οπότε τώρα υπομονή ως τις 20/3 που θα έρθει το κινητό. (θήκη πήρα την αγαπημένη Spigen Liquid Air)
 11. Δεν έχω κάποιο εκπτωτικό τους κουπόνι. Αν έχεις το link για το προϊόν από κεί, δε μπορώ να το βρω ούτε στα Ευρωπαϊκά ούτε στο Αμερικάνικο amazon. Ούτε Ελλάδα το βρίσκω κάπου.
 12. Καλησπέρα ρώτησα και χθες αλλά δεν είχα απάντηση, την Whitestone Dome Glass Screen Protector από που θα την αγοράσω; Γιατί από το δικό τους site η τιμή δεν υπάρχει, τα μεταφορικά βγαίνουν φωτιά.
 13. Το βλέπω ότι είναι, έχω δει και τα βιντεακια με αυτό. Να μη τα κάνω όλα αχταρμά φοβάμαι. Σε ελληνικό κατάστημα παίζει κάπου;
 14. Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις σας. Το περιμένω λοιπόν με το καλό. Όσο αφορά τον φορτιστή είμαι καλυμένος; Για tempered glass είδα το dome glass, αλλά δεν έχω ξανακάνει διαδικασία με uv και κόλλες, και το φοβάμαι ότι θα τα κάνω χάλια, συν το κόστος. Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Η spigen είδα μόνο μεμβράνη βγάζει όπως και στο s22+ ενώ για το pixel 7 έχει κανονικό γυαλί με οδηγό εγκατάστασης🙄.
 15. Όσο βάζεις χέρι μόλις το βγάλεις από το κουτί είναι αλχημεία για να δουλέψει.😁 Είναι εύκολη διαδικασία; Δε θα χρειαστεί να κάνω root έτσι; Πρέπει αυτές οι εφαρμογές να είναι για πάντα μέσα στο κινητό; Ποιες είναι βασικά; (Την κατάργηση του 3g η vodafone την πήρε πίσω, για να την ολοκληρώσει μέσα στο 1ο εξάμηνο του 23.) Τελικά έχει προβλήματα με τις κλήσεις ή οχι; Γιατί πριν ο @sm4rt έγγραψε ότι δεν έχει θέματα. Κάτι άλλο, έχω αυτόν εδώ τον φορτιστή: Samsung Φορτιστής και Καλώδιο USB-C 45W Μαύρος (EP-TA845 Retail) θα τον εκμεταλλεύεται στο έπακρο το τηλέφωνο έτσι;
×
×
 • Create New...