Jump to content

Google pixel 10 pro/ 10 pro xl

bujinkan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 86
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα σε όλους έκανα πρώτα μια ερώτηση προς πλαίσιο πότε θα είναι διαθέσιμο αλλά δεν ξέρανε τίποτα ακόμα έκανα παραγγελία από Amazon 10 pro xl αναμονή μέσα Σεπτέμβρη που θα έρθει…

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

ΟΚ,η τεχνολογια προχωρα με ολο και μεγαλύτερα άλματα...αλλα αν αυτό δεν ειναι τρολιά,ειναι παρανοϊκα αποτελεσματικοι αλγοριθμοι.Φοβαμαι να φανταστώ σε ποιο επίπεδο βρίσκονται με την ΑΙ σημερα.

12 ώρες πριν, jbelsan said:

ΟΚ,η τεχνολογια προχωρα με ολο και μεγαλύτερα άλματα...αλλα αν αυτό δεν ειναι τρολιά,ειναι παρανοϊκα αποτελεσματικοι αλγοριθμοι.Φοβαμαι να φανταστώ σε ποιο επίπεδο βρίσκονται με την ΑΙ σημερα.

Ουσιαστικά δημιουργεί μια εικόνα όπως φαντάζεται η ai ότι θα μπορούσε να είναι αυτό που τραβάς με την κάμερα χωρίς να είναι απαραίτητα ίδιο με την πραγματική εικόνα. Είδα ένα πολύ ωραίο βίντεο που έδειχνε πως αν τραβήξεις με 100Χ την ίδια ακριβώς φωτό 10 φορές  θα σου δημιουργήσει 10 διαφορετικές εικόνες με μικροδιαφορές μεταξύ τους. 

Εμένα ήταν να το φέρουν σήμερα, με παραγγελία από 24/8, αλλά δεν έχει παραλάβει καν η UPS το πακέτο ακόμα.

Δύσκολη ημέρα σήμερα αλλά παρέλαβα το τηλέφωνο οπότε λέω άντε να το ανοίξω με χαρά … παραλαβή από Amazon .. Το τηλέφωνο πανέμορφο αλλά έχει ένα σημάδι στην πίσω κάμερα οπότε από την ξενερα δεν το άνοιξα καν επιστροφή και βλέπουμε…

IMG_9655.jpeg

IMG_9654.jpeg

Κρίμα ρε συ.

Εμένα φυσικά δεν ήρθε ποτέ την Δευτέρα και μου είπαν 13/9 και βλέπουμε. Ακόμα δεν έχει παραλάβει η UPS οπότε αποκλείεται να είναι εδώ στις 13. Σκέφτομαι να ακυρώσω και να την ξανακάνω.

20 minutes ago, DarkOphobia said:

Κρίμα ρε συ.

Εμένα φυσικά δεν ήρθε ποτέ την Δευτέρα και μου είπαν 13/9 και βλέπουμε. Ακόμα δεν έχει παραλάβει η UPS οπότε αποκλείεται να είναι εδώ στις 13. Σκέφτομαι να ακυρώσω και να την ξανακάνω.

Καταραμένη πρεσβυωπία μια χαρά είναι το τηλέφωνο εκεί στην κάμερα έχει μια μικρή τρυπούλα και εγώ δεν το ήξερα μέχρι που μπήκα και είδα 

4’47 οπότε ανοίγω και εντυπώσεις αργότερα 

την εχω πατησει και εγω με το 9ρι!! νομιζα οτι ειναι σπασιμο γιατι δεν το ειχα παρατηρησει ποτε ενω το ειχα ηδη 1-2μηνες...τελικα ειναι μικροφωνο

Μέχρι να δω το δεύτερο ποστ , που κατάλαβες τι είναι η τρυπούλα στο visor, ανέβασα σφυγμούς, που θα το έστελνες τσάμπα πίσω...

Ακόμα δεν το έχει παραλάβει η UPS το πακέτο και σκέφτομαι να την ακυρώσω και να την ξανακάνω. Έχει παραλάβει κανένας άλλος; Εγώ το πήρα από το γερμανικό amazon αλλά "έρχεται" από τις αποθήκες στην Γαλλία.

21 ώρες πριν, Evagelos_ said:

Δύσκολη ημέρα σήμερα αλλά παρέλαβα το τηλέφωνο οπότε λέω άντε να το ανοίξω με χαρά … παραλαβή από Amazon .. Το τηλέφωνο πανέμορφο αλλά έχει ένα σημάδι στην πίσω κάμερα οπότε από την ξενερα δεν το άνοιξα καν επιστροφή και βλέπουμε…

IMG_9655.jpeg

IMG_9654.jpeg

δεν ειναι σημάδι,το ίδιο έχει και το 9 proXL αλλά απο την πάνω μεριά

Καλησπέρα αυτό που κατάλαβα είναι ότι κοντά στα 50 είναι υποχρεωτικά τα γυαλιά ακόμα και για unboxing 😀

Στο τηλέφωνο τώρα ξεκινάω πάντα με τα αρνητικά 

Θέλει ρύθμιζμα η αυτόματη φωτεινότητα δηλαδή ενώ στον εξωτερικό χώρο στο τέρμα είναι απίστευτα δυνατή σε κλειστούς χώρους είναι πολύ χαμηλό για να φτάσει στην μέση της μπάρας στην φωτεινότητα με το 24 ,ultra το pixel ,θέλει 20 % περισσότερο.

Μετά το update δεν άνοιγαν κάποιες  εφαρμογές μετά από ένα restart δεν μου το ξαναέκανε.

Υπάρχει μια καθυστέρηση όταν πατάς το κουμπί για ανοιχτή ακρόαση κατά την κλήση.

Θετικά 

Πολύ καλός ήχος κλήσης .

Ειδοποιήσεις ειδικά mail αμέσως .

Επιτέλους ανοίγεις ένα τηλέφωνο για πρώτη φορά και έχει δέκα εφαρμογές.

Πολύ smooth ανοίγεις τα πάντα άνετα και γρήγορα βγάζω έξω τα παιχνίδια δεν έχω ποτέ..

Πολύ άνετο στο χέρι ακόμα και με την θήκη πανέμορφο για εμένα το καλύτερο..και η θήκη της google ,επίσης πολύ καλή προστασία για την κάμερα πίσω απλά οκ ..εκεί θα πέσει κλάμα!!

Κάμερα φωτό να ξέρετε ότι το x100 ,δεν υπάρχει στην αρχή με το που κάνεις το πρώτο μακρινό zoom το κάνει , download.πολυ δυνατό στις φωτογραφίες ειδικά στις βραδυνές μου έκανε τρομερή εντύπωση .

Να μην ξεχάσω ότι ενώ έχει 16 gb ram αρνείται να κρατήσει ανοιχτό το ,, YouTube..

Το βράδυ έχασε 4% με όλα ανοιχτά . Στο σήμα δείχνει καλά αλλά είναι νωρίς ακόμα .

Ηχεία καλά με έμφαση στο μπασο

Πρώτη φορά ,pixel 512gb 

Συμπέρασμα θέλει δουλειά ακόμα αλλά πολύ υποσχόμενο!!

Να συμπληρώσω τρομερό δακτυλικό αποτύπωμα..όπως επίσης και το Face id όσο υπάρχει καλός φωτισμός..

Όταν πιάνεις το τηλέφωνο από το τραπέζι η στην τσέπη ανοίγει η οθόνη αμέσως ..

Edited by Evagelos_

Παντως η προωθηση κλησεων σε δικτυο Cosmote ειναι αδυνατη, με οτι pixel και αν δοκιμασα.ουτε οι τελιτσες ουτε οι κωδικοι ΜΜΙ της Cosmote λειτουργουν.... Modem Error και Απροσμενη Απαντηση απο το δικτυο , ειναι οι λεξεις που στοιχειωνουν τη ζωη μας....Και φυσικα οι αιτιες μπαλακι απο την Google στην Cosmote ( Ετσι μου ειπαν απο το Help Center ) και απο την Cosmote στην Google (Εκει φταινε οι ρυθμισεις δικτυου των Pixel).

Από την Παρασκευή με πάνε τρένο τα Μ********να στην UPS και δε μπορώ ούτε να επικοινωνήσω ούτε να βρω κανέναν... Ούτε με συνδέουν με κουριερ από το τηλεφωνικό. Ούτε οι ίδιοι μπορούν να επικοινωνήσουν.. Ένα Μπ******ο γενικά και δε ξέρω τι να κάνω... 

20 ώρες πριν, ChrisNikol said:

Από την Παρασκευή με πάνε τρένο τα Μ********να στην UPS και δε μπορώ ούτε να επικοινωνήσω ούτε να βρω κανέναν... Ούτε με συνδέουν με κουριερ από το τηλεφωνικό. Ούτε οι ίδιοι μπορούν να επικοινωνήσουν.. Ένα Μπ******ο γενικά και δε ξέρω τι να κάνω... 

Ακόμα ; Εμένα παραγγελία από Amazon de μου το έστειλαν από το ιταλικό σε μια εβδομάδα ήταν εδώ .

Μετά από μια εβδομάδα με το τηλέφωνο το συμπέρασμα είναι  δεν σε κερδίζει απόλυτα από την πρώτη στιγμή θέλει τον χρόνο του και μετά από μια εβδομάδα είναι πολύ ικανοποιημένος ..στα χρήματα θα ήταν πιο τίμιο να ήταν λίγο κάτω ..

Tensor δεν τον λες δροσερό ούτε ζεστό νομίζω εδώ έχει να κάνει αρκετή δουλειά η Google και πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος πάντως μέχρι στιγμής εκτός από παιχνίδια που δεν έχω άποψη εάν  δεν μου έλεγες τα νούμερα στις επιδόσεις δεν βλέπω διάφορα.

Μπαταρία δείχνει πολύ καλή με μια νορμάλ χρήση μένω με 40%

Με την πιο βαριά χρήση έβγαλε 7 ώρες με 20,% υπόλοιπο και με 5g σημαντικό ότι στις τηλεφωνικές κλήσεις δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια καθώς μιλάω σχεδόν 2 ώρες σε σχέση με τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα .

Βράδυ όλα ανοιχτά 4 με 5 % χάνει ..

Κάμερα η μεγάλη ρουφήχτρα της μπαταρίας..

Δεν ξέρω τι μαγικά έχουν κάνει στην φωτογραφία άλλα παιδιά είναι απίστευτο το βγάζεις από την τσέπη τραβάς και τέλος .είτε βράδυ είτε πρωί  απίστευτη και πραγματικά αποτυπώνει τα χρώματα ακριβώς.

Πήρα και ένα μικρό update χθες ελπίζω να διορθώθηκαν κάποια μικρά bug ,που έχει .

Και μια ερώτηση χρησιμοποιούσα τον samsung και το safari για χρόνια browser και όταν έγραφα μια διεύθυνση μου έβαζε συντομεύσεις τις αποθηκευμένες από κάτω ακριβώς.. στο chrome πως γίνεται;

On 28/9/2025 at 10:30 ΠΜ, FoT1s said:

Με τα δικτυα τι γινεται;

Παιζουν κανονικα 5g, volte & vowifi;

Vodafone που έχω εγώ 5g κανονικά volte είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις αλλιώς εάν δεν υποστηρίζεται δεν σε αφήνει να το ενεργοποίησης νομίζω ..

Material 3 ότι καλύτερο έχω δουλέψει σε android...

Καλησπέρα σε όλους , μετά από πολλά χρόνια σταθερός στο iOS και έτοιμος να πάω στο καινούριο iPhone ….μου γύρισε και έδωσα παραγγελία για το pixel . Να σας πω την αλήθεια είδα όλα τα καλούδια ai και είπα μέσα μου να και κατι καινούριο που είναι άξιο δοκιμής.
Ερώτηση προς τους κατόχους , δουλεύουν όντως σε καθημερινή χρήση ? Δεν ρωτάω για κατι συγκεκριμένο αλλά έχετε παρατηρήσει όλον αυτό τον καιρό να έχει κάνει κάποιο έστω και λίγο  ´Την ζωή σας πιο εύκολη´? 
Πχ μου φάνηκε έξυπνη η λειτουργία για άγνωστους αριθμούς και θεωρώ πως αν δουλεύει έτσι όπως κατάλαβα θα μου γλιτώσει αρκετό χρονο .

10 ώρες πριν, taxudromos said:

Καλησπέρα σε όλους , μετά από πολλά χρόνια σταθερός στο iOS και έτοιμος να πάω στο καινούριο iPhone ….μου γύρισε και έδωσα παραγγελία για το pixel . Να σας πω την αλήθεια είδα όλα τα καλούδια ai και είπα μέσα μου να και κατι καινούριο που είναι άξιο δοκιμής.
Ερώτηση προς τους κατόχους , δουλεύουν όντως σε καθημερινή χρήση ? Δεν ρωτάω για κατι συγκεκριμένο αλλά έχετε παρατηρήσει όλον αυτό τον καιρό να έχει κάνει κάποιο έστω και λίγο  ´Την ζωή σας πιο εύκολη´? 
Πχ μου φάνηκε έξυπνη η λειτουργία για άγνωστους αριθμούς και θεωρώ πως αν δουλεύει έτσι όπως κατάλαβα θα μου γλιτώσει αρκετό χρονο .

Πολλά από όσα είδες δεν δουλεύουν στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες), οπότε δεν θα το συνιστούσα να το αγοράσεις μόνο για αυτά.