Jump to content

jbelsan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jbelsan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

jbelsan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ηλθε στο δικο μου η MIUI V12.0.4.0 RJZMIXM (Global),594M σταθερη.
  2. 1)Παει πιο γρηγορα με το 11....δεν νομιζω οτι ειναι η ιδεα μου 2)Η μπαταρια θελει καποιο χρονο για βγουν συμπερασματα αλλα εχω την εντυπωση οτι επεσε πιο γρηγορα απο πριν....θα δειξει. 3)Οι χειρονομιες του Νοβα λαντσερ δεν δουλευουν ολες. 4)Σε καποια φαση δεν εμπαινε στο ιντερνετ με το WiFi και χρειαστηκε επανεκκινηση...κατι που δεν χρειαστηκε ποτε με το 10. Αυτα προς το παρον.
  3. Όχι ότι παίζει ρόλο τό true phone κάπου δλδ,απλά κρατάμε πατημένο το DND και επιλέγουμε ότι θέλουμε από το αναδυόμενο μενού.
  4. Εγώ με το true phone,όταν θέλω ησυχία εξαιρω από το do not disturb τον φάκελο "αγαπημένα". Αυτός ο τρόπος με κάλυψε οπότε δεν έψαξα κάτι περισσότερο,το γεγονός είναι ότι υπάρχει τρόπος να δέχεσαι κλήσεις μόνο από συγκεκριμένες επαφές...αν κατάλαβα σωστά την ερώτηση.
  5. Στο δικο μου (Global 12.0.2),οταν το πατησω αναφερει: System Updated Android Security Patch to January 2021 Increased system security. Non root και το δικο μου.
  6. Μεγαλο ειναι που σημαινει μεγαλη ευαναγνωστη οθονη αλλα και δυσκολη χρηση με το ενα χερι. Ειναι βαρυ (προσωπικα δεν με ενοχλει) αλλα με εξωπραγματικη χωρις καμια υπερβολη μπαταρια (εχει τυχει απο πληρη φορτιση, με οχι μονιμα αναμενο wifi & BT,με κοντα 4 1/2 ωρες ομιλια και 7 ωρες οθονη,να πεσει στο 18% σε 8 μερες και καποιες ωρες). Οσο με αφορα ειμαι υπερευχαριστημενος απο την αγορα.
  7. Και εγω το πηρα για να βλεπω σε δυσπροσιτα μερη αλλα ειναι εντελως αχρηστο με μηδενικο βαθος πεδιου και αθλια ποιοτητα εικονας...αστο καλυτερα.
  8. Ναι εγω,μην το παρεις κατα την γνωμη μου. Δουλευει μεν αλλα νεταρει στα ελαχιστα χιλιοστα. Αν το θελεις για να εχεις εικονα του τι υπαρχει σε μια μεγαλυτερη ακτινα απο λιγα χιλιοστα ειναι αχρηστο. Απο την αλλη αν και ειναι ολοιδιο με το δικο μου,δεν ξερω αν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα η αν αυτο που εχω δεν ειναι ελλατωματικο.
  9. Ουτε το δικο μου (Global) εχει παρουσιασει κατι τετοιο.
  10. Ναι εχει τυχει σε φιλο και αργει 1-2 εβδομαδες (δεν θυμαμαι ποσο ακριβως) να σου ξαναελθει αν δεν την κατεβασεις με την πρωτη. Αλλα του Freddaras δεν του εχει ελθει ακομα...οποτε δεν πιστευω να αργησει αν κρινω απο την δικη μου περιπτωση....οχι οτι εχει και σημασια,μια χαρα ημουν και με την 11.0.7.
  11. Και σε μενα (Global) αργησε,μην δινεις σημασια.Εμφανιστηκε 2-3 μερες αργοτερα απο τους αλλους...θα την παρεις συντομα.
  12. Ευχαριστω για ολα οσα μοιραζεσαι κανοντας ενα εξαιρετικο τηλεφωνο,αισθητα καλυτερο.
  13. Καλη εναλλακτικη και αυτη,θα το εχω υπ'οψη,δουλεψε με την επανεκκινηση; Γιατι μονο στο δικο μου χρειαστηκαν οι επανεκκινησεις για να λειτουργησουν τα μακρο,στο mi9 lite miui 12 δουλεψαν χωρις επανεκκινηση.
  14. Το ιδιο ακριβως εκανε και στο δικο μου οταν εφτιαξα μακρο για το NFC και εβαλα το μακρο για το ΒΤ που εφτιαξε ο Γιωργος . Εστρωσαν με μια επανεκκινηση.
×
×
  • Create New...