Jump to content

DarkOphobia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DarkOphobia

  1. Με patch Μαΐου στην Vodafone δουλεύουν όλα, 5G, volte και vowifi. Στην Cosmote μόνο 5G έχω καταφέρει. Μάλλον θα πάω για downgrade και εγώ.
  2. Το δοκίμασα πριν λίγο P7P update Φεβρουαρίου, δούλεψε μια χαρά με Cosmote για wifi και volte. Το πρόβλημα είναι μόνο όταν έχεις δύο κάρτες (sim και esim) στην esim δε δούλεψε. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι και θέμα ότι είναι vodafone
  3. Υπάρχει ένας οδηγός εδώ https://myphone.gr/forum/topic/186059/?do=findComment&comment=7133194 , που λέει ότι αν κάνεις root και αλλάξεις κάτι στο αρχείο του φορέα (cosmote, vodafone κτλ) και μετά ξεrootαρεις δουλεύει κανονικά, εγώ το δοκίμασα σε pixel 6a αλλά δεν τα κατάφερα, δούλεψε το 5g κτλ αλλά δεν πέρναγε με τίποτα τους ελέγχους για το root, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
  4. Το δοκίμασα με pixel 6a δούλεψε το wifi calling και το volte αλλά το 5g έκανε νερά. Αφού έσβησα magisk και έβαλα το boot.ini το αρχικό δεν περνάει τους ελέγχους για το safetynet.
  5. Απλά αν δεν έχεις πρόθεση να κάνεις root δεν παίρνεις pixel, δεν υπάρχει εναλλακτική.
  6. Όλα δουλεύουν άψογα με magisk, μέχρι και το Netflix που παλιότερα έκανε νερά. Έχει γίνει ακόμα πιο απλή η διαδικασία πια. (είχα το p7p με root Vodafone και cosmote)
  7. Και εγώ έχω χαθεί να πω την αλήθεια μου στο τι συμβαίνει. Την άλλη εβδομάδα που θα πάρω το δικό μου πριν ρουταρω θα καλέσω cosmote για πρήξιμο.
  8. Έχανα κλήσεις στη cosmote και σε κάποιο σημείο δεν έρχονταν καν sms για ενημέρωση. Η Vodafone (με root) δούλευε άψογα και για αυτό έχω ήδη ενθουσιαστεί για cosmote και το ξανα παρήγγειλα σήμερα από Amazon.
  9. Ναι δεν παλευόταν η cosmote, με διπλή κάρτα (cosmote, vodafone) είχα σοβαρό θέμα. Αλλά θα το ξαναπάρω τώρα με τις αλλαγές και στην cosmote γιατί και εναλλακτική δεν βρήκα (ημουν στο τσακ για oneplus 10 pro).
  10. Ναι είμαι οκ, τα είχα ενεργοποίησει και δούλευαν όλα στο s22 ultra (όπως και τώρα στο oneplus που επέστρεψα).
  11. Δεν χάνεις εγγύηση, αν χρειαστεί απλά το ξεrootαρεις. Όσον για τις αναβαθμίσεις δυστυχώς θέλει manual δουλειά αλλά όχι κάτι σοβαρό, απλά δεν γίνεται αυτόματα. Οκ, Θα κάνω δεύτερο unboxing στο ίδιο κινητό. 🙂
  12. Χαχαχα, ισχύει 100% αυτό; Πριν λίγες μέρες το πούλησα αποκλειστικά και μόνο για αυτό το λόγο!
  13. Χαλιέμαι τόσο που θα δώσω το κινητό επειδή η cosmote γ@μιετ@ι!
  14. Τα είχα και τα δύο ταυτόχρονα για λίγες ημέρες, αλλά από άποψη smoothness έχουν μεγάλη διαφορά, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν υπολογίσεις και το κόστος του καθενός. Αν είχαμε και τα δίκτυα όπως πρέπει θα μιλάγαμε για το καλύτερο android κινητό ΚΑΙ εμείς στην Ελλάδα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μου λείπούν αρκετά τα εικονίδια Wifi calling και το HD στις κλήσεις. Το S22 Ultra για μένα είναι το πιο υπερτιμημένο android της αγοράς, και γενικώς ήταν η αφορμή να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά με την Samsung.
  15. Στα του κινητού και εγώ, το έχω μερικές μέρες τώρα, έρχομαι από S22 Ultra οπότε δεν εντυπωσιάστηκα με οθόνη κτλ. αλλά είναι ισάξια στα μάτια μου. Το software είναι άψογο, χαλιέμαι με το την google search bar στο κάτω μέρος αλλά οκ, παίζει να αλλάξω launcher κάποια στιγμή (στο s22 είχα της microsoft και ήταν πολύ decent). Κλήσεις από cosmote, όπως είπατε πέφτει EDGE πάντα και για αυτό το λόγο αργεί να καλέσει όπως και αργεί να δεχτεί κλήσεις (δεν με απασχολεί τίποτα από τα δύο). Του έκανα root και έχω 5g στην cosmote αλλά τίποτα άλλο, το μόνο που με ενδιέφερε προσωπικά ήταν το voLTE. Ταχύτητες 5G ίδιες πάνω κάτω με το s22. Στα άσχημα τώρα, το είχα αρκετές μέρες μόνο με μία sim φυσική και όλα δούλευαν κομπλέ, καλούσα με καλούσαν χωρίς πρόβλημα. Χθες το πρωί έβαλα esim vodafone, η οποία παρεμπίπτοντος με το root δουλεύει Volte και 5g κανονικά (δεν έχω δοκιμάσει το VoWifi δουλεύει και το Wifi calling με vodafone), με το που έβαλα την esim λοιπόν άρχισα να χάνω κλήσεις από cosmote, έπαιρνα μετά από λίγη ώρα sms σας κάλεσε αυτός το αριθμός, όσοι με καλουσαν και δεν με έβρισκαν τους έλεγε ότι έχω κλειστό το κινητό. Είχα διαβάσει κάπου ότι παίρνει δύο esim κάρτες ταυτόχρονα και πήγα να κάνω και την cosmote αλλά τελικά δεν ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο, από ότι είδα στο xda σε κάποιους λειτουργεί αλλά στους περισσότερους αφήνει μόνο μία όπως σε εμένα αλλά είναι στα σχέδια για μελλοντικό software update από την google. Τώρα έχω δοκιμάσει το αντίστροφο, να έχω την vodafone σε κανονική sim και την cosmote σε esim και μέχρι στιγμής είναι οκ αλλά θα το δούμε γιατί στη vodafone δεν έχω πολλές κλήσεις γενικώς οπότε ακόμα δεν έχω δείγμα, στα τεστ που έκανα μέσα στην ημέρα δεν υπήρξε πρόβλημα. Μου αρέσει το κινητό αλλά αν δεν καταφέρω να έχω και τις δυο γραμμές στο κινητό θα αναγκαστώ να το αλλάξω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κουβαλάω δυο κινητά.
  16. Εμένα από Γερμανία με ακύρωσε η FedEx για την μπαταρία αλλά η DHL το δέχτηκε χωρίς πρόβλημα.
  17. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγοράστηκε 5 Νοεμβρίου από Apple Store είναι σε υπεράψογη κατάσταση, φόραγε θήκη από την πρώτη μέρα (δίνεται μαζί). Υπάρχει προφανώς το κουτί και ό,τι είχε μέσα. Αθήνα. Παρακαλώ όχι παζάρια.

    1.300 €

    ΑΘΗΝΑ - GR

  18. Καλησπέρα, επειδή ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες το κινητό να κλείνει στο 25, 30, 35% της μπαταρίας θέλω να το στείλω service, πρέπει να βάλω στοκ και να κλειδώσω bootloader; Ευχαριστώ προκαταβολικός.
  19. Καλησπέρα παιδιά, απέκτησα και εγω το G4 και ήθελα να ρωτήσω αν το κάνω unlock με τον official τρόπο της LG υπάρχει τρόπος μετά να το ξανακλειδώσω και αν όχι η εγγύηση χάνεται εξ ολοκλήρου ή μόνο αν το πρόβλημα σχετίζεται με θέμα software. Θέλω να rootaro γιατί είχα κάνει backup με το titanium backup στο nexus 5 και δεν μπορω να το περάσω χωρις root στο G4. Επίσης μου λείπει το gravity box.
  20. Καλησπέρα, λέω το σουκου να του περάσω και εγώ custom rom (είναι το πρώτο android που έχω στα χέρια μου), πρώτη ερώτηση τι πρέπει να κοιτάς κυρίως στο πιο θα διαλέξεις γιατί η επιλογές είναι πάρα πολλές. Και δεύτερη ερώτηση επειδή διάβαζω ότι σύντομα θα βγει νέα έκδοση του kitkat η 4.4.3, να περιμένω να βγει ώστε να περάσω μια και καλή το custom rom τότε ή το update τότε (στην νέα έκδοση του rom) θα είναι απλή υπόθεση;
  21. Τελικά είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και να μην μπλέκω με απόστολες, καθυστερήσεις κτλ. και μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει πάλι κάποιο μήνυμα και η χρήση του είναι στα επίπεδα που ήταν απο την πρώτη μέρα οπότε υποθέτω το πρόβλημα ήταν παροδικό.
  22. Ναι αυτό θα κάνω και ας ελπίσουμε να είμαι τυχερός στο επόμενο. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  23. microSIM έχω όχι κομμένη πριν δούλευα άψογα στο iphone4 Επίσης δεν νομίζω ότι είναι δικό μου θέμα γιατί έχω βρει θέματα στο επίσημο forum της google για το κινητό και είναι πολλοί με το ίδιο πρόβλημα από το Νοέμβριο χωρίς κάποια λύση ακόμα. https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/nexus/nexus-5/b-HQZZ_jM74[1-25-false]
  24. Καλησπέρα, το πηρα πριν λιγες μέρες από το birdphone και από την δεύτερη κίολας μέρα παρατήρησα προβλήματα. Το βασικότερο είναι ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα "χάνει" την sim και μου ζητάει επανεκκίνηση. Επίσης σήμερα δεν μπορούσα να δω όταν κάποιος με καλούσε, δηλαδή χτύπαγε κανονικά το τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω δεν εμφανιζόταν η οθόνη κλήσης. Αυτό συνέβαινε και όταν καλούσα κάποιον εγώ καλούσα κανονικά μίλαγα με τον άλλο αλλα δεν μπορούσα να κλείσω κτλ. (έφτιαξε μετά από reboot) Επίσης υπάρχει το θέμα με τα κουμπιά (κροτάλισμα του power button οταν κουνάς το κινητό) αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί δεν το θεωρώ καν πρόβλημα. Και κάτι τελευταίο (μαζέυονται πολλά) είχα και κάποιες αποσυνδέσεις από το wifi αλλά επειδή μου το έκανε μόνο σε ένα ρουτερ πιθανότατα να είναι κάποιου είδους ασυμβατότητα. ΥΓ είναι παρτίδα 402 από Γαλλία (είχε και ακουστικά στο κουτί) και από το birdphone μου είπαν να τους το στείλω (με δικά τους έξοδα) για το DOA αλλά μου είπαν για τουλάχιστον 6 εργάσιμες και είναι λίγο δύσκολο να μεινω χωρίς κινητό μέσα στη μεγάλη βδομάδα.
×
×
  • Create New...