Jump to content

Google pixel 10 pro/ 10 pro xl

bujinkan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

26 minutes ago, kountoura said:

Το έλεγξα μόνο και μόνο επειδή το έγραψες δεν το είχα καταλάβει. 

Στην δουλειά μου που είναι σε άλλη πόλη από αυτή που μένω, έγραφε Ελλάδα (αν έβλεπες λεπτομέρειες όμως στον χάρτη η πινέζα ήταν σωστά). 

Ενώ στην πόλη που μένω την γράφει κανονικά.

Δεν ξέρω τι φάση, αλλά έτσι μου τα δείχνει. 

To ίδιο και στο 9proXL.Σπάνια να λέει  σωστά την περιοχή αλλά στον χάρτη ειναι στο σωστό σημείο.

Νομίζω ότι χάλασε μετά απο κάποια αναβάθμιση,ίσως το καλοκαίρι............

Και σε μενα δεν δείχνει πόλη δείχνει χώρα...

Έχω ενεργοποιήσει τοποθεσία άδειες τοποθεσίας τα πάντα...

Ποτέ δεν έδειξε πόλη...

Πάντα χώρα...

που ακριβως λετε παιδια? μεσα την εφαρμογη ή σε καποιο widget? σε 9pro νομιζω ολα ειναι οκ

Μόλις το ενεργοποίησα το κινητό για πρώτη φορά. Για την ακρίβεια, τώρα το κάνω. 1ο κουφό, δεν έχει Ελλάδα στο region. Κι έχει πόσες χώρες με 2 κατοίκους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

21 ώρες πριν, pakitis said:

Μόλις το ενεργοποίησα το κινητό για πρώτη φορά. Για την ακρίβεια, τώρα το κάνω. 1ο κουφό, δεν έχει Ελλάδα στο region. Κι έχει πόσες χώρες με 2 κατοίκους.

Αυτά είναι τα περίεργα αρνητικά των Pixel.. Θέλω πολύ ένα 10 pro XL αλλά το GPS οι χάρτες θα δουλεύουν όλα σωστά; Γιατί κατά τα άλλα η συσκευή είναι εξαιρετική.. Δηλαδή από Android μόνο pixel θέλω.. Είμαι ανάμεσα σε αυτό ή σε iphone AIR (το έπιασα κ κόλλησα) η iphone 16 pro .. 

1 hour ago, Fotis7_75 said:

Αυτά είναι τα περίεργα αρνητικά των Pixel.. Θέλω πολύ ένα 10 pro XL αλλά το GPS οι χάρτες θα δουλεύουν όλα σωστά; Γιατί κατά τα άλλα η συσκευή είναι εξαιρετική.. Δηλαδή από Android μόνο pixel θέλω.. Είμαι ανάμεσα σε αυτό ή σε iphone AIR (το έπιασα κ κόλλησα) η iphone 16 pro .. 

Τι σχέση έχει το gps και οι χάρτες αν δείχνει στην αρχική ρύθμιση την Ελλάδα;

Το 6 που το έδωσα στην σύζυγο και το έκανα reset στην Ελλάδα είμαι σίγουρος ότι έβγαλε και Ελλάδα στην αρχική ρύθμιση,πάει και ένας χρόνος απο τότε όμως.Εγώ και τα δύο τα ενεργοποίησα Αγγλία οπότε δεν το έψαξα.

13 ώρες πριν, bill33 said:

Τι σχέση έχει το gps και οι χάρτες αν δείχνει στην αρχική ρύθμιση την Ελλάδα;

Το 6 που το έδωσα στην σύζυγο και το έκανα reset στην Ελλάδα είμαι σίγουρος ότι έβγαλε και Ελλάδα στην αρχική ρύθμιση,πάει και ένας χρόνος απο τότε όμως.Εγώ και τα δύο τα ενεργοποίησα Αγγλία οπότε δεν το έψαξα.

Εντάξει το είπα γιατί δεν ξέρω αν δουλεύουν όλα σωστά γιατί ακούγονται πολλά.. Όπως κ το wifi calling .. 

Volte, 5G, gps που ρωτήσατε όλα κομπλέ είναι. Εγώ το πήρα από Γαλλία μεριά αλλά δεν ξέρω την καταγωγή του. Αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση που είχε 100 χώρες πόσες είχε μέσα και δεν είχε Ελλάδα ενώ από πλαίσιο που αναφέρθηκε είχε. Και κύπρο είχε κι άλλες χώρες πολύ μικρότερες.

Τέσπα, είχα πολλά χρόνια να πάρω ναυαρχίδα κινητό. Τα σπάει παντού!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το πήρα από Amazon Ισπανίας. 

Είχε Ελλάδα. 

Δεν φαίνεται λογικό να μην έχουν όλα το ίδιο. 

Μήπως ξεκινήσατε την συσκευή χωρίς sim μέσα? 

kountouraN

43 minutes ago, kountoura said:

Εγώ το πήρα από Amazon Ισπανίας. 

Είχε Ελλάδα. 

Δεν φαίνεται λογικό να μην έχουν όλα το ίδιο. 

Μήπως ξεκινήσατε την συσκευή χωρίς sim μέσα? 

Ενικό παρακαλώ. :)

Με κάρτα σιμ το ξεκίνησα. Βρήκα κι άλλες αναφορές πως είχε Ελλάδα. Από Γαλλία το αγόρασα. Μέχρι και Κύπρο είχε συν κάτι χώρες φαντάσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει καποιος να βαλει ενα screenshot για το που ακριβως βγαζει Ελλαδα αλλα οχι συγκεκριμενη πολη;

24 minutes ago, GaleaNatur said:

μπορει καποιος να βαλει ενα screenshot για το που ακριβως βγαζει Ελλαδα αλλα οχι συγκεκριμενη πολη;

Σε έχασα λίγο αλλά μετά κατάλαβα ότι πήγες στο προηγούμενο θέμα.

Εγώ δεν ασχολούμαι με τα του καιρού. Έχει πάνω αριστερά την ένδειξη θερμοκρασίας. Πατάω πάνω της και μου βγάζει την πόλη που βρίσκομαι. Αν ρωτάς αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

59 minutes ago, GaleaNatur said:

Δεν ειναι Ελλάδα αλλά θα πάρεις μια ιδέα.Εχω το 9proXL αλλά ειναι θέμα widget .

Herefordshire είναι ας πούμε νομός και όχι το μέρος που βρίσκομαι.Στον weather map που έχει μέσα το widget το pin είναι ακριβώς στην θέση μου.Το ίδιο κάνει και στην Ελλάδα.

Screenshot_20251226-090553.png

7 ώρες πριν, bill33 said:

Δεν ειναι Ελλάδα αλλά θα πάρεις μια ιδέα.Εχω το 9proXL αλλά ειναι θέμα widget .

Herefordshire είναι ας πούμε νομός και όχι το μέρος που βρίσκομαι.Στον weather map που έχει μέσα το widget το pin είναι ακριβώς στην θέση μου.Το ίδιο κάνει και στην Ελλάδα.

Screenshot_20251226-090553.png

9pro εδω δεν το ειχα το widget, το εβαλα για δοκιμη και μου δειχνει την ακριβη τοποθεσια, και μαλιστα οχι πολη, την περιοχη της πολης που βρισκομαι

3 minutes ago, GaleaNatur said:

9pro εδω δεν το ειχα το widget, το εβαλα για δοκιμη και μου δειχνει την ακριβη τοποθεσια, και μαλιστα οχι πολη, την περιοχη της πολης που βρισκομαι

Ελλάδα πριν ενα μήνα όταν ήμουν Τρίπολη έδειχνε Ελλάδα.Λίγο πιο έξω ,ΣΜ Σκλαβενίτης ,άλλαζε σε επάνω Χρέπα .Στο χωριό,κοντά στο Λεβίδι, άλλαζε πάλι σε Ελλάδα.

Παρακολούθα το αν αλλάζει όταν αλλάζεις περιοχή.

On 19/12/2025 at 8:46 ΜΜ, kountoura said:

Επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια σε pixel συσκευή

(τελευταίο το 6pro για ένα διάστημα ως βασική συσκευή εκείνη την εποχή). 

Samsungakias αληθινός πέρασαν από τα χέρια μου από το πρώτο galaxy s μέχρι το s25 ultra χωρίς καμία παράληψη και κάποια note εκτός των άλλων. 

Μία μικρή συμπάθεια είχα και στο καθαρό android των nexus και Google pixel στην συνέχεια. 

Στο 6 προ σταμάτησα και συνέχισα με ένα galaxy s ultra κάθε χρόνο και να μαστε! 🙂 

Πάμε λοιπόν. 

Pixel 10 pro xl 16/256 obsidian. 

Μεγάλη συσκευή, βαριά, στιβαρή.

δύσκολη στην χρήση με ένα χέρι. 

Ποιοτική κατασκευής επιπέδου ναυαρχίδας. 

Οθόνη επίσης άψογη στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.

Κάμερες δεν δοκίμασα ακόμα αλλά νομίζω δεν χρειάζεται συστάσεις. Αν κάτι κάνει διάσημο ένα pixel είναι οι κάμερες. 

Ήχος ωραίος καθαρός δυνατός. 

Επιτέλους 5G με κανονική πλοήγηση στο ίντερνετ κατά την διάρκεια κλήσης σε pixel χωρίς έξτρα εφαρμογές ρυθμίσεις κτλ. 

Μπαταρία περίπου στα ίδια επίπεδα με το s25 ultra, δεν έχω μείνει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ αυτές τις λίγες ημέρες χρήσης. 

Στον tensor gen 5 τώρα με τα 16 ολόκληρα GB ram που τόσα αρνητικά σχόλια έχω διαβάσει. 

Αν στο κουτί πάνω έγραφε snapdragon elite άνετα το πίστευα. 

Τα πάντα κυλούν ομαλά κανένα κομπιασμα πουθενά. Ίσως ευθύνεται το καθαρό android και η τεράστια ram. 

Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ εννοείται με smartphone. 

Τεχνολογία που ονομάζουν pixel snap,

magsafe με άλλα λόγια την βλέπω πολύ θετικά. 

Αν δεν κάνω λάθος το πρώτο android με μαγνήτες στο σώμα χωρίς την απαραίτητη χρήση θήκης. 

Συμβατή τεχνολογία με ότι magsafe αξεσουάρ υπάρχει και όχι μόνο των γνήσιων της Google. 

Μεγάλο μείον που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα. Οκ η Amazon είναι εγγύηση αλλά αλλιώς είναι να υπάρχει στην Ελλάδα service επίσημο. 

Στα χαρτιά ίσως δεν αξίζει το 1κ+ που ζητάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα.

Στην πράξη αν συνειδητά ξέρεις που πηγαίνεις αξίζει. 

Αυτό το μικρό σεντόνι για αρχή. 🙂 

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους! 

Γιατί δεν λες τα παιδιά ότι το πήρες μόνο μέχρι να πάρεις το s26 ultra; 

Μετά θα το πάρω εγώ να βάλω μεσα grapheneos 

Nokia 8800 Scirocco

6 ώρες πριν, Tasos19s said:

Γιατί δεν λες τα παιδιά ότι το πήρες μόνο μέχρι να πάρεις το s26 ultra; 

Μετά θα το πάρω εγώ να βάλω μεσα grapheneos 

Καλώς τον!

Έλα εδώ 3 σελίδες θέμα να το γεμίσουμε με βλακειες.. 

Πάνε ψάξε καλύτερα πως να σβήσεις ακόμα και γραμμές κώδικα από το ίδιο το σύστημα να κρατήσει η μπαταρία μισή ώρα παραπάνω του op10p,

Και άσε γιατί το πήρα εγώ και για πόσο. 

47 minutes ago, xabos said:

Τους παλιούς εδώ μέσα … δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις..

Ποιος καινούριος πήγε να ξεγελάσει τους παλιούς? 

Edited by kountoura
kountouraN

47 minutes ago, kountoura said:

Καλώς τον!

Έλα εδώ 3 σελίδες θέμα να το γεμίσουμε με βλακειες.. 

Πάνε ψάξε καλύτερα πως να σβήσεις ακόμα και γραμμές κώδικα από το ίδιο το σύστημα να κρατήσει η μπαταρία μισή ώρα παραπάνω του op10p,

Και άσε γιατί το πήρα εγώ και για πόσο. 

Ποιος καινούριος πήγε να ξεγελάσει τους παλιούς? 

Έτσι κι αλλιώς Pixel όσοι έχουν είναι γραμμένοι στο βιβλίο Guinness 

Nokia 8800 Scirocco