Jump to content

Evagelos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    375
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Evagelos_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Evagelos_'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

2

Φήμη

  1. Ένα πολύ ωραίο συγκριτικό στις κάμερες με άρωμα από Θεσσαλονίκη https://youtu.be/iwEuVAU9ggA?si=J1HOZ7dE57CSbZU3 Καλή σαρακοστή σε όλους με υγεία!!!
  2. Να προσθέσω και κάτι άλλο ο φακός από το 5 zoom μέχρι 9,9 σπέρνει φοβερή λεπτομέρεια ακόμα και όταν ζουμάρεις μέσα την εικόνα με ένα μικρό αρνητικό μόνο ότι δεν ξέρω αν χρειάζεται σταθερό χέρι για κάποιο λόγο μερικές φορές βγαίνει θολή και συνήθως βγάζω δύο φωτογραφίες . Είχα την ζελατίνα της samsung ξεφλούδησε και δοκίμασα το τζάμι της sιgen με θετικά και αρνητικά θετικό είναι ότι νομίζω ότι βλέπω τα χρώματα καλύτερα πολύ ωραία αίσθηση στο δάχτυλο Στα αρνητικά το τζάμι δυστυχώς δεν καλύπτει τις άκρες σε σημείο που από τη θήκη είναι ορατό το τζάμι δεξιά και αριστερά και το δαχτυλικό αποτύπωμα χρειάζεται να το πατήσεις πιο έντονα.
  3. Την καλησπέρα μου σε όλους εγώ τα κολλήματά μου με τις εταιρείες τα χω διώξει πια και θα ήθελα να σας πω τη γνώμη μου σε σχέση με το 14 και το 15 που έχουμε επίσης ..σίγουρα από το 14 είναι καλύτερο...το 15άρι στο νυχτερινό βίντεο είναι σίγουρα καλύτερο.. από κει και πέρα ένα πράγμα που μου αρέσει το 24 ultra είναι ότι αποτυπώνει τα χρώματα στο τοπίο ακριβώς επισης στις νυχτερινές φωτογραφίες δεν λαμπαδιάζει σαν πυγολαμπίδα τα φώτα Πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα μάλιστα έριξα μια ματιά στο toms guide και δεν το πίστευα ότι έδινε το 15 pro max καλύτερο στη νυχτερινή από τη στιγμή που είχε κάψει τα φώτα τελείως Υπάρχει στιγμές που το pro max 15άρι είναι καλύτερο υπάρχει όμως πολλές φορές θα έχει 24 ultra που είναι καλύτερο οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρος για μένα νικητής εκτος από το νυχτερινό βίντεο . Κι όπως έχω γράψει παλιά θα πρέπει να σοβαρευτεί η samsung και να στέλνει τα update σε όλους αμέσως όπως κάνει και ο μεγάλος αντίπαλος της apple
  4. Μετακίνησέ το στις σημειώσεις της samsung μέσα από τις σημειώσεις πήγαινε στις τρεις τελείες πάνω δεξιά πάτησε αποθήκευση αρχείου μετατροπή σε pdf και μετά θα σε στείλει η αποθήκευση στα αρχεία σου
  5. Εγώ δεν περίμενα τόσο καλό το one ui στις φωτογραφίες είναι πολύ καλό και στα βίντεο επισης μετα το update θελει μια διόρθωση στα χρωματα στις νυχτερινές πρέπει όντως να ασχοληθείς λίγο εδώ η samsung σε αρχεία που pdf και docs πρέπει να γίνει πιο απλή multi Window μου έλειψε και επιτέλους full screen σε youtube κάτι που δεν μπορούσα σε iphone λόγο του notch plus το πενάκι. Ένα αρνητικό είναι ότι πολλές εφαρμογές ίδιες είναι καλύτερες στο iphone όχι πολύ!!.
  6. Εγώ κρατάω το ευχάριστο ότι το πήραμε όλοι μαζί ας ελπίσουμεμε να συνεχίσει έτσι νομίζω ότι έχει βελτιωθεί και η ευαισθησία στην οθόνη .
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω από ορισμένους ο τρόπος που απαντάτε σε κάτι που διαφωνείτε με δόσεις ειρωνείας και χαρακτηρισμούς θα μπορούσες να γράψεις λάθος δεν είναι σωστό από κει και πέρα εγώ επειδή δεν ήμουνα ευχαριστημένος με την μπαταρία και προσπαθώ να δω τη φταίει είδα από ένα γνωστό youtuber και παρέθεσα και το link μάλιστα όποιος θέλει να το δοκιμάσει από κει και πέρα κανένα τηλέφωνο που είχα όλα αυτά τα χρόνια δεν κάηκε επειδή έχει τελειώσει η μπαταρία του.. και μία φιλικής συμβουλή να μάθετε να μιλάτε σωστά και όταν διαφωνείτε.
  8. Εδώ συζητάμε για το πως μπορεί να στρώσει η μπαταρία στο τηλέφωνο ο χαρκτηρισμος αστεία πράγματα είναι μη αποδεκτός φιλικά στην καθημερινότητα που έχει ο καθένας!!
  9. 3 με 4 φορές μετά κανονικά Τώρα είμαι με δύο ώρες οθόνη στο 77% από της 8 το πρωί με 5g μέχρι της 12.00
  10. https://youtu.be/dFpNqg5F2qQ?si=troppKLtDvJtN1Ru Στο 4.20 βάλτε το και εγώ φορτιζα μέχρι το 20% και το δοκίμασα και όντως είναι καλύτερα!!
  11. 5% η να σβήσει. Και το ram plus στο 0
  12. Όσοι έχετε θέμα με την μπαταρία δοκιμάστε να το φορτίσετε όσο πιο χαμηλά γίνεται για τρεις-τέσσερις φορτίσεις !!
  13. Εγώ που προέρχομαι από iphone όντος είναι μια χαρά η οθόνη του γενικά δεν μου αρέσουν τα χρώματα πυγολαμπίδα το τηλέφωνο είναι πολύ καλό θέλει κάποιες διορθώσεις το one ui δεν το περίμενα τόσο smooth μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση .Το ότι δεν έχω πιάσει το 14 pro max ξανα λέει πολλά για εμένα το τηλέφωνο έχει τρομερές δυνατότητες αρκεί η samsung να δείξει την ανάλογη σοβαρότητα.
  14. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει μεγάλη κατανάλωση στις τηλεφωνικές κλήσεις και επίσης μία ερώτηση στις εφαρμογές της μπαταρίας δεν μπορώ να δω πόσο χρόνο έχω μιλήσει το τηλέφωνο συνήθως μιλάω 2 ώρες την ημέρα
  15. Ο συγκεκριμένος για βοήθεια στην επιλογή προστασίας οθόνης είναι πολύ καλός https://youtu.be/bSKLnoY1Msk?si=XVfi5JLqEAlKkBQN
×
×
  • Create New...