Jump to content

xabos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  712
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

2 Followers

About xabos

 • Ημ. Γέννησης 29/02/1968

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

9.427 profile views

xabos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

19

Φήμη

 1. Παρέμεινε, μόνο το πρόβλημα με το σταθερό της Forthnet… σήμερα το διαπίστωσα , εμφανίζει το τηλ κατειλημμένο. Αποδεκτό … μπροστά στο χαμό που επικρατούσε πριν … Άρχισαν να εμφανίζονται ανεπίσημα renders με το 8 pro … κ αναφορές για κυκλοφορία τον Ιούνιο …
 2. Προς το παρόν … (volte on) δεν έχω παρατηρήσει καμία χαμένη κλήση μετά την αναβάθμιση του Μαρτίου. Φοβάμαι να μιλήσω … μήπως το ματιάσουμε κ αρχίσουν πάλι τα όργανα … Οι άλλοι χρήστες με COSMOTE … ???
 3. Εδώ γελάμε …Μην είσαι τόσο σίγουρος …. δεν είμαι κανένας άσχετος. Το λάθος που είχα κάνει ήταν η εντύπωση που είχα οτι αφού παίρνω τις απαραίτητες προφυλάξεις , δεν κινδυνεύω να πέσω θύμα κλοπής Σήμερα Ούτε οι τράπεζες είναι 100% απαραβίαστες …
 4. Πριν ένα χρόνο … μου άδειασαν όλο το λογαριασμό της Πειραιώς , μέσα σε 5 λεπτά . Απο τότε, έχω σταματήσει να βάζω εφαρμογές που δεν γνωρίζω πολύ καλά … να ανοίγω κερκόπορτες.
 5. Εγώ από τον Δεκέμβριο …. χάνω τουλάχιστον τις μισές κλήσεις κάθε ημέρα … με μια κάρτα sim cosmote… αναμονή μέχρι να βγει το fix τον Μάρτιο … κ αν δεν δουλέψει … θα μπει αγγελία
 6. Το νέο Geekbench 6 , δίνει περισσότερους βαθμούς στο multi core …. στο A53 (Samsung) που δοκίμασα …παραμένει το ίδιο . Δεν έχει όμως την επιλογή για σύγκριση με άλλες συσκευές …. επίσης λείπει κ το ιστορικό ..
 7. Όταν είναι ενεργό το VOWIFI , εμφανίζει το σήμα του παρόχου με αυτή την ένδειξη.
 8. Μπορεί να φταίει κ το τζαμί προστασίας … αν μπήκε , κ δεν έχει πλέον την σωστή ευαισθησία στις άκρες.
 9. Μετά από δυο μήνες … η μπαταρία έχει φτάσει σε διάρκεια , στις 2+ μέρες. Δεν ήταν η ίδια απόδοση , στην αρχή … τον Δεκέμβριο . Τότε ήταν περίπου στην μια γεμάτη ημέρα. Δηλαδή τώρα είναι … ακριβώς στα επίπεδα του 13 pro max. Έχουμε όμως μια οθόνη με αυξημένη φωτεινότητα (δεν την συγκρίνω με καμία άλλη) , νέο επεξεργαστή με καλύτερες επιδόσεις κ την always on που δεν υπήρχε στο 13. Αυτά τα λίγα , τα αναφέρω γιατί … δεν μπορώ να διαβάζω σχόλια, με δηλώσεις … το βράδι είχα 7% κ μετά έγινε … Νομίζω η apple μας έχει αποδείξει όλο αυτό τον καιρό ότι δεν θα δώσει ναυαρχίδα της που να μην είναι καλή κ σε διάρκεια. Να μην περάσουμε σε vs … έχω στα χέρια μου Samsung κ pixel … δεν !!!
 10. Μετά την αγορά της συσκευής (Δεκέμβριο η έκδοση 256Gb ήταν στα 1690€ ) … έχουμε συνολικά , χασούρα 400€. Από το ίδιο κατάστημα που είχε γίνει η παραγγελία …(σήμερα 1290€/+ δώρο ένα power bank 💁) Είναι κανείς εδώ μέσα με μεγαλύτερη πτώση τιμής από την αρχική που το αγόρασε ..
 11. Παρατήρησα Μια βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας με την προσθήκη της 16.3. Τώρα μου βγάζει με άνεση την δεύτερη ημέρα κ αφήνει ένα 30% … μέσο όρο 3 ώρες χρήσης την ημέρα Το always on ενεργό … Αυτή τη φορά , πήρα (με επιφύλαξη στην αρχή ) τα airport pro… μπορώ να πω … οτι αμέσως έγιναν απαραίτητα καθημερινά στον χώρο εργασίας. Είναι, αυτός ο τρόπος που απομονώνει τον περιβάλλον θόρυβο … εκπληκτικά.
 12. Από τη φαίνεται … έγινε η αρχή . Προφανώς θα έχουμε εξελίξεις
 13. Δεν δημιούργησε πρόβλημα στις θήκες σιλικόνης της επίσημες Apple διαφανές/μη , αλλά ούτε κ στις δυο θήκες της pitaka .. Το αναφέρει κ στο site της η εταιρία … στις συμβατότητες με θήκες
 14. Να συμπληρώσω … η flolab δεν αφήνει καθόλου περιθώριο .περιμετρικά .. δεν αναγνωρίζεις ότι μπήκε από πάνω άλλο τζαμί … επίσης καλό θα ήταν να γίνει επιλογή ματ, για αποφύγει των γνωστών αντανακλάσεων . Τελευταία έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά …νέα προϊόντα από ζαφείρι . Δεν τα έχω δοκιμάσει …προς το παρόν !!
×
×
 • Create New...