Jump to content

jimma1987

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimma1987

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

jimma1987's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Α κομπλέ. Αφού υπάρχει και επίσημη απάντηση από το service! Thanks.
  2. Απλά ακούγεται αρκετά...είναι φυσιολογικό αυτό? Εννοώ οφείλεται που έχει πέσει η συσκευή? Ή έτσι ακούγεται γενικά ανεξάρτητα στη συσκευή? Ευχαριστώ για την απάντηση.
  3. Χαίρεται. Αν και γενικά προσέχω τη συσκευή, έχει τύχει μια με 2 δυο φορές να πέσει από τα χέρια μου. Τη μία προσγειώθηκε επάνω στο πληκτρολόγιο του laptop, και την άλλη επάνω στο τραπέζι. Ξύλινη επιφάνεια. Το ύψος και στις 2 περιπτώσεις μικρό βέβαια. Απλά,μετά κουνησα λίγο τη συσκευή (της έχω και θηκη) και ακούγεται ένας ελαφρύς ανεπαίσθητος θόρυβος. Δεν ξέρω αν οφείλεται στις 2 χαζο πτώσεις... Η συσκευή δουλεύει οκ δεν μπορώ να πω, αλλά και 100% ανέγγιχτο δε μπορείς να προσέχεις. Όσο και,αν θες. Έχετε κ άλλοι αυτό το ελαφρύ θόρυβο όταν πιάνετε,τη συσκευή σας και τη κουνάτε επάνω κάτω με τα χέρια σας? Τύπου σαν,να,έχει,μετακινηθεί απο τη θεση του, κάτι εσωτερικά.
  4. Εγώ με,τη τελευταία αναβάθμιση, δεν μπορώ να απενεργοποιησω τη συσκευή, ούτε επανεκκίνηση. Πατώντας το power button μου βγάζει ένα παράθυρο διαλόγου και στα δεξιά τη λέξη discover. Τι φάση όλο αυτό? Έχω απορήσει.
  5. Πάντως παιδιά εμένα και μετά το update η κηλίδα σε κάποιες φωτογραφίες εμφανίζεται...όπως και πριν. Δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής και πρέπει να δω το φακό, ή όχι.
  6. Καλημέρα. Οπότε μάλλον το θέμα με τη λευκή θαμπή κηλίδα στη κάμερα, λύνεται στο update Ιουνίου?
  7. EUX μου εμφανίζει. Καλό ή κακό αυτό?
  8. Για το ερ. 3 έχω ίδια απορία παιδιά. Λογικά επάνω στο κουτί συσκευασίας? Καλημέρα! Η θηκη της Spigen Optik Armor Back Cover είναι καλύτερη από μια της Nillkin η οποία από το άνοιξε / κλείσε χαλαρωσε πολύ το κάλυμμα της κάμερας και πλέον για πλάκα ανοίγει μόνη της όταν βάζω το κινητό στο τσαντάκι ώμου και φοβάμαι μη γρατζουνιστουν οι φακοί. Λίνκ παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/40568979/Spigen-Optik-Armor-Back-Cover-Πλαστικό-Ανθεκτική-Μαύρο-Galaxy-S23-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
  9. Καλησπέρα. Το θέμα με τη φυσαλίδα που εμφανίζει σε κάποιες φωτογραφίες πριν το τελευταίο update, λύνεται με την αναβάθμιση? Τώρα έσκασε η ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού στη συσκευή μου εν τω μεταξύ, πριν λίγα λεπτά.
  10. Καλησπέρα. Με το Dji Osmo mobile 2, λειτουργεί η συσκευή? Θα μου το δώσει ένας γνωστός σε λίγες μέρες. Ή να πάρω το πιο πρόσφατο παιδιά? Για σιγουριά?
  11. Βλέπω βίντεο στο tiktok για tricks του s23 και όταν επιλέγω στις ρυθμίσεις το Always on display και θέλω να αλλάξω το τρόπο εμφάνισης του ρολογιού, αν και επιλέγω διαφορετική επιλογή εμφάνισης, μετά το δοκιμάζω αλλά δείχνει την παλαιά εμφάνιση της ώρας.
  12. Τι προτείνεις? Είδα ότι υπάρχει μια στα 40ε αλλά οι κριτικές ποικίλουν.
  13. Παιδιά για θήκη μπρατσου για το s23 ultra τι προτείνετε? Στο skroutz δε βρήκα κάτι σχετικό. Επίσης από χτες το δαχτυλικο αποτύπωμα δε πιάνει εύκολα. Έλεγα να πάρω τζάμι ή κάλυμμα αλλά τώρα το φοβάμαι λιγάκι
  14. Εγώ παρατηρώ ότι με τη χρήση ακουστικών Bluetooth πέφτει η μπαταρία σε λογικά πλαίσια, αλλά πέφτει. 1 μέρα σχεδόν κρατάει αλλά με μικρή χρήση από μεριάς μού. Σε λίγες μέρες που θα λείψω εκτός σε νησί θα γίνει χρήση βίντεο κ φώτο, οπότε θα δούμε πως θα τα πάει τότε
×
×
  • Create New...