Jump to content

NickNT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NickNT

  • Ημ. Γέννησης 17/01/1980

Συσκευή

  • Συσκευή
    Pixel 7 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αττική

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

NickNT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. https://techcrunch.com/2024/04/10/google-brings-ai-powered-editing-tools-like-magic-editor-to-all-google-photos-users-for-free/?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAMOB9QROcHUJonUjAwjNCajt8JkVxzH3DKj0WPw0lkwHoGz_YQx_r9cmkAjMg8KiIaP5meq2Kn4NQBOhRpdb2v0CVp1IqUODnjTDeHClARDl22DnQyY3SD907JBrTikLScoN4E7fC78b4zG8GNUk-3CVGETeE7S_dfKaELxahWPF Magic editor σε Pixel 7 Pro...;!;
  2. Σχετικά με μεμβράνη: αυτή της Spigen είναι η μόνη μεμβράνη στη ζωή μου που έχω καταφέρει να τοποθετήσω (σχεδόν) τέλεια μόνος μου. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καλύτερες λύσεις, απλά εντυπωσιάστηκα με το πόσο εύκολο ήταν, αλλά και από την καλή εφαρμογή. Η πρώτη μου έβγαλε κάπου ένα 6μηνο μέχρι να "τρυπήσει" σε 1-2 σημεία (προφανώς με δική μου ευθύνη) - η δεύτερη (δύο έχει η συσκευασία) είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά το πέρας του ίδιου χρονικού διαστήματος. Στα πιο ουσιαστικά: 5G και VOLTE λειτουργούν χωρίς Shizuku+IMS / root σε Vodafone (ok, το ξέρουμε ήδη), ΑΛΛΑ... που και που χάνονται κλήσεις, ανεξαρτήτως παρόχου (το είχα αναφέρει και προηγουμένως με αφορμή το December update). Έχει κανείς καμιά ιδέα πως αντιμετωπίζεται αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι με 5G και μπαταρία, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα περιβάλλοντα που περνώ τη μέρα μου έχει wifi - θα το τσεκάρω στις διακοπές. Εν τούτοις, ο συνδυασμός Vodafone + Shizuku/IMS + τελευταίο update, εκτός από 5G, έφερε και το φαινόμενο να εμφανίζομαι ενίοτε (σπάνια σχετικά) ως μη διαθέσιμος, και να λαμβάνω ειδοποίηση με SMS στο καπάκι. Δεν υπάρχει pattern, ο ίδιος αριθμός που αντιμετώπισε πρόβλημα μπορεί κάλλιστα να με καλέσει κανονικά μετά. Φαντάζομαι ότι δεν είναι τυχαίο (πχ κάποιο ευρύτερο πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone αυτές τις ημέρες) - το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Ως πιθανές λύσεις σκέφτομαι να απενεργοποιήσω το IMS και να παίξω με εργοστασιακές ρυθμίσεις, να απενεργοποιήσω το 5G, ή να το αφήσω ως έχει ώστε να γλιτώσω λίγο πρήξιμο 😛 .
  4. Oύτε Shizuku & Pixel IMS;
  5. Στην περίπτωση μου τουλάχιστον, δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο - ούτε είχα πριν 5G συσκευή. YMMV φυσικά.
  6. Η οποία φαίνεται να έχει φέρει το 5G σε Vodafone, πάντα με Shizuku και Pixel IMS.
  7. Μία κάπως άσχετη ερώτηση για το Google Photos, για ένα θέμα που με έχει εκνευρίσει αρκετά. 😆 Είναι δυνατόν να μην μπορείς να συνδύασεις δύο (ή περισσότερα) videos σε ένα;!; Από ό,τι διαβάζω, σε προηγούμενες εκδόσεις επέλεγες όσα βίντεο ήθελες (ok, έως 30 ή κάτι τέτοιο), και έκανες create movie. Ψάχνοντας το σήμερα, διαπιστώνω ότι πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις create μεν (ως επί το πλείστον άχρηστα gimmicks), αλλά ΟΧΙ movies! Φταίει κάτι στη δική μου έκδοση Google photos ή κάποιο setting, ή μήπως η Google έχει αρχίσει και προσλαμβάνει πρώην υπαλλήλους της Microsoft υιοθετώντας την προσέγγιση "κάθε πέρσι και καλύτερα" από άποψη λειτουργιών και UX;!; Edit: Φυσικά το Adobe Rush έδωσε τη λύση, άρα ουδέν πρακτικό πρόβλημα, αλλά εξακολουθώ να αναρωτιέμαι...
  8. Εννοείται, ό,τι / όποτε θέλεις,
  9. Δεν έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στη συζήτηση σε σχέση με ό,τι έχει ήδη γραφτεί, απλά επιβεβαιώνω ότι με Shizuku + IMS σε Vodafone όλα λειτουργούν άψογα (απλά 4G+ αντί για 5G). Και η ποιότητα ήχου στις κλήσεις νομίζω ότι είναι πολύ καλή (και εννοείται ότι λειτουργεί παράλληλα το ίντερνετ). Επίσης, πρέπει να είμαι ο μόνος ικανοποιημένος από το σήμα της Vodafone 😆 (υποθέτω έχει να κάνει με τις περιοχές που πρωτίστως κινούμαι).
  10. Πράγματι, βγαίνοντας από το υπόγειο πάρκιγνκ του σπιτιού ή της δουλειάς, όταν ξαναβρει σήμα είναι πάλι 4G+. Πριν "έπεφτε" όντως σε 2G, και έπρεπε να ανοιγοκλείσω το airplane mode για να επανέλθει - πλέον όμως όχι. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι η τελευταία αναβάθμιση ή η νεότερη έκδοση Pixel IMS (1.2.6, αν θυμάμαι καλά)... σε κάθε περίπτωση, ας περιμένουμε να δούμε τα της ενημέρωσης του Αυγούστου!
  11. Νομίζω ότι δεν χάνει - δεν μου έχει παραπονεθεί κανείς, αλλά γενικά δεν δέχομαι και τόσο συχνά κλήσεις από σταθερά τηλ. Είχαμε κάνει μάλιστα μία δοκιμή με τον _NikitaS_, και είχε δουλέψει. Αν θέλει κάποιος να το τσεκάρουμε, ευχαρίστως να στείλω τον αριθμό μου με pm.
  12. Μάλλον εμένα εννοείς, και ναι, λειτουργεί άψογα ακόμη!
  13. Η επιλογή να γράφει 4G αντί για LTE βρίσκεται στην εφαρμογή Pixel IMS, όπως και το να εμφανίζεται το σύμβολο + (είτε επιλέξει κανείς να αναγράφει 4G είτε LTE). Τα επιλέγω αμφότερα μετά από κάθε update, όταν "ξαναρυθμίζω" Shizuku και IMS.
  14. Κοίταξε, με Vodafone τουλάχιστον, προσωπικά είμαι κομπλέ (έως και ενθουσιασμένος - αλλά πιστεύω και με S23 Ultra, το ίδιο χαρούμενος θα ήμουν λογικά). Φυσικά με το απαραίτητο (πολύ απλό) tweaking (Shizuku + IMS), και χωρίς 5G (αλλά το 4G+/LTE+ είναι παραπάνω από επαρκές). Ως προς το μείζον ερώτημα σου: με αρκετή, αλλά όχι εξωγρενική χρήση, βγάζω πάνω από μέρα.
×
×
  • Create New...