Jump to content

foxerkaterini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About foxerkaterini

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

foxerkaterini's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ετοιμος να γινω κατοχος του pixel 8 pro. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω vodafone σύνδεση. Θα έχω 5G volte κτλ? και αν δεν τα έχω εξαρχής υπάρχει τρόπος να μπούνε χωρίς root?
  2. 2η ημέρα με το κινητό στην κατοχή μου. Προς το παρών όλα τέλεια εκτός το θέμα μπαταρίας. Είναι δυνατόν να βγάζει κάτω από 5 ώρες sot ρε παιδιά? είναι λογικό? Επίσης και την φόρτιση του χρειάζεται μιάμιση ώρα για φουλ φόρτιση. Δεν είναι πάρα πολυ?
  3. Ναι ακριβως το 128 παρήγγειλα με αρχική τιμή 760 οπότε με την αποφορολόγηση βγήκε τελική 615. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παρθέσω λινκ από το κατάστημα στο bestprice το βρήκα... Με φορτιστή τι κάνουμε? Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον? 35watt χρειαζόμαστε σωστα?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους παράγγειλα το κινητό μετά από πολύ σκέψη για αλλαγή του huawei p40 pro που τόσα χρόνια αποδείχτηκε σκυλί. Στα 615 που μου βγήκε το κινητό με τιμολόγιο το θεωρώ το απόλυτο value for money. Έχω πάροχο cosmote και απ ότι κατάλαβα με shizuku kai ims έχουμε τα πάντα εκτός από 5G (Κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου). Υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορώ να παρακολουθήσω (βίντεο) για την όλη διαδικασία με το shizuku?
  5. Καλησπερα... παρελαβα σημερα το Α95Χ του nexbox... Συνδεθηκα κανονικα δουλευουν ολα ρολοι... Εχω ομως ενα προβλημα... ενω δουλευει μπορει ξαφνικα να χασει την συνδεση και το σημα... Αλλαξα καλωδιο και την θυρα HDMI αλλα συνεχιζει.. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα?? Και αν ναι υπαρχει καποια λυση??
  6. ολα αυτα τα keyboards συνδεονται με smartTV? Η ειναι μονο για tvbox? Εχει δοκιμασει κανενας να τα συνδεσει με smarttv LG η samsung?
  7. foxerkaterini

    LG V10

    Φίλε komias και εγω το ιδιο! Μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει κιχ ούτε σε πολυ σκληρή χρήση! Και ξαφνικα ενώ ήμουν στο φουμπου και χωρίς να ειναι ζεστό καθόλου έπαθε αυτο που περιέγραψα! Το έκανα hard reset και ευτυχώς δούλεψε!! Τώρα το ξανα έστησα και θα δω πως θα κυλήσει αυτές τις μέρες!
  8. foxerkaterini

    LG V10

    θα χαθουν ολα όμως από μέσα σωστά? Υπάρχει καποιος τροπος να το συνδέσω με τον υπολογιστή και να πάρω τα αρχεία? Μέσω lg bridge πχ?
  9. foxerkaterini

    LG V10

    Καλησπέρα, Δυστυχώς πριν μισή ωρα και ενω είχα το κινητο στο χέρι και δούλευε έκλεισε. Έκανε επανεκκίνηση και κολλάει στο λόγκο της LG για κανα 2λεπτο. Στην πορεία κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών και με το που τελειώσει αυτό ξανα κανει επανεκκίνηση και παλι η ίδια ιστορια.. Λογικά έπαθε bootloop. Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα? hard reset υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει? εχω πολυ υλικο που δεν θέλω να χαθεί. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το σώσω?? Περιμένω αγωνιωδώς βοήθεια!!
  10. foxerkaterini

    LG V10

    κυριοι εχει καποιος κατι τετοιο?? http://www.ebay.co.uk/itm/For-LG-V10-Battery-Holder-Dock-Cradle-Charger-Station-w-OTG-USB-3-in-1-Switch-/231997425863?var=&hash=item36041fc8c7:m:mSMjiaakPLsYlsbSJGeIjcg Κανει δουλεια?? και επισης μπορει να φορτισει ταυτοχρονα και κινητο και εξωτερικη μπαταρια?
  11. foxerkaterini

    LG V10

    καλησπερα σε ολους!! το παρηγγειλα χθες και το περιμενω αυριο με το καλο! ασπρο χρωματακι! Προερχομαι απο Νεξους 6 και ελπιζω να αξιζει η αναβαθμιση!
×
×
  • Create New...