emp87 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 (edited) μια ερωτηση γιατι ενδιαφερομαι για αγορα pixel 7,το vowifi σε παροχο cosmote μεσω shizuku λειτουργει κανονικα η δεν ειναι απαραιτητη η διαδικασια μεσω shizuku? η μονο σε vodafone παλι μεσω shizuku? Edited March 28, 2023 by emp87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Φτάνει με τις ίδιες ερωτήσεις πια. Διαβάστε λίγο. Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 4 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Ρε παιδιά μήπως να βάλουμε ένα sticky άνα πάροχο και με λειτουργίες γιατί γίνεται χαμός με τα shizuku, root να βοηθηθούν όλοι και να ανανεώνεται . Πχ Cosmote - root - VoLTE ok - VoWifi ok - 5G ok Cosmote - unroot - VoLTE ok - VoWifi No - Shizuku ok -IMS ok 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 1 hour ago, zaras27 said: Ρε παιδιά μήπως να βάλουμε ένα sticky άνα πάροχο και με λειτουργίες γιατί γίνεται χαμός με τα shizuku, root να βοηθηθούν όλοι και να ανανεώνεται . Πχ Cosmote - root - VoLTE ok - VoWifi ok - 5G ok Cosmote - unroot - VoLTE ok - VoWifi No - Shizuku ok -IMS ok Δεν υπάρχει σωτηρία. Υπάρχει ΕΙΔΙΚΟ τόπικ με μεγάλα γράμματα και κάθε μέρα ανεβαίνουν όλα τα τόπικ των συσκευών χωριστά με τις ίδιες και ίδιες ερωτήσεις. Μερικές φορές η απάντηση είναι 2-3 ποστ πιο πάνω και κανείς δεν κάνει τον κόπο να διαβάσει. Κουράστηκε κι η κούραση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 1 hour ago, zaras27 said: Ρε παιδιά μήπως να βάλουμε ένα sticky άνα πάροχο και με λειτουργίες γιατί γίνεται χαμός με τα shizuku, root να βοηθηθούν όλοι και να ανανεώνεται . Πχ Cosmote - root - VoLTE ok - VoWifi ok - 5G ok Cosmote - unroot - VoLTE ok - VoWifi No - Shizuku ok -IMS ok Αυτο που δεν εχει απαντησει κανείς, οι κλησεις μεσω παλιας forthnet ερχονται σε κοσμοτε ροοτ με volte ενεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 σε άλλα νεα για να είμαστε και on topic μετά την αναβάθμιση Μαρτίου, έχει βελτιωθεί κι άλλο η κάμερα και ιδίως το night sight. 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 12 minutes ago, guy_fawkes said: σε άλλα νεα για να είμαστε και on topic μετά την αναβάθμιση Μαρτίου, έχει βελτιωθεί κι άλλο η κάμερα και ιδίως το night sight. Αυτή η θαμπάδα που αναφέρουν κάποιοι έχει διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 1 minute ago, jimma1987 said: Αυτή η θαμπάδα που αναφέρουν κάποιοι έχει διορθωθεί; ναι , το σκοτάδι είναι σκοτάδι χωρίς θαμπάδες! 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 1 ώρα πριν, guy_fawkes said: σε άλλα νεα για να είμαστε και on topic μετά την αναβάθμιση Μαρτίου, έχει βελτιωθεί κι άλλο η κάμερα και ιδίως το night sight. Θα ακολουθήσει και η καινούργια έκδοση στην κάμερα,η 8.8 που θα φέρει πολλές λειτουργίες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 2 ώρες πριν, jimlost said: Θα ακολουθήσει και η καινούργια έκδοση στην κάμερα,η 8.8 που θα φέρει πολλές λειτουργίες... και αυτό σωστό! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Όσοι είχατε πρόβλημα με την εφαρμογή της alpha bank, μετά το update έχετε δοκιμάσει κάποια επιβεβαίωση πληρωμής μέσω δακτυλικού; Όταν μου πετάει το notification και πατάω πάνω μου βγάζει σφάλμα. Τους πήρα τηλέφωνο και η τελική απάντηση ήταν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με κωδικούς και να παραλείψετε το δακτυλικό.. Τραγικοί! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 δουλεύει κανονικά! 1 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Με root (που το έχω ήδη) δουλεύουν όλα κανονικά στην τελευταία έκδοση (5g,volte, WiFicall)?! Δεν με απασχολούν οι κλήσεις από forthnet κλείνω volte και παίζει οκ.. Και επίσης πως μπορώ σε ρουταρισμένο να κάνω update χωρίς να σβήσουν όλα? Δεν το έχω βρει κάπου αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klik Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, ChrisNikol said: Με root (που το έχω ήδη) δουλεύουν όλα κανονικά στην τελευταία έκδοση (5g,volte, WiFicall)?! Δεν με απασχολούν οι κλήσεις από forthnet κλείνω volte και παίζει οκ.. Και επίσης πως μπορώ σε ρουταρισμένο να κάνω update χωρίς να σβήσουν όλα? Δεν το έχω βρει κάπου αυτό... Εμἐνα δεν μου δοὐλευε το WiFi Calling και ανακγἀστηκα να παω πἰσω στοὐ Φεβρουαρἰου (εννοεἰτε με full wipe) και ολα καλἀ. Edited March 30, 2023 by klik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, klik said: Εμἐνα δεν μου δοὐλευε το WiFi Calling και ανακγἀστηκα να παω πἰσω στοὐ Φεβρουαρἰου (εννοεἰτε με full wipe) και ολα καλἀ. Σε ρουταρισμένη συσκευή? Με αυτά τα 2 modules ή με shizuku? Εγώ δεν έχω περάσει ποτέ κανένα shizuku αυτά τα 2 modules έχω flashαρει από magisk κατευθείαν μόνα τους και με το που έκανε reboot παίζουν όλα κανονικά 5g volte WiFicall. Και παίρνουν και updates για τις εκδόσεις όπως φαίνεται στη φώτο. Edited March 30, 2023 by ChrisNikol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 5 minutes ago, ChrisNikol said: Σε ρουταρισμένη συσκευή? Με αυτά τα 2 modules ή με shizuku? Εγώ δεν έχω περάσει ποτέ κανένα shizuku αυτά τα 2 modules έχω flashαρει από magisk κατευθείαν μόνα τους και με το που έκανε reboot παίζουν όλα κανονικά 5g volte WiFicall. Και παίρνουν και updates για τις εκδόσεις όπως φαίνεται στη φώτο. Μάλλον δεν είσαι με Cosmote. Σωστά? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 minute ago, djivo said: Μάλλον δεν είσαι με Cosmote. Σωστά? Με cosmote είμαι Απλά δεν έχω κάνει το τελευταίο update γιατί λένε δεν παίζει.. Αλλά εγώ ρωτάω μήπως παίζει ρόλο ο τρόπος που περνιέται το module? Και απλά με τα δύο modulακια παίζει και στην τελευταία όλα κανονικά? Ουσιαστικά δε χρειάζεται κανένα shizuku. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 5 minutes ago, ChrisNikol said: Με cosmote είμαι Οπότε με root στην τελευταία ενημέρωση (Μαρτίου) με Cosmote παίζει το WifiCall όπως λες. Ήθελα να ξανά ρουτάρω για αυτό το λόγο αλλά νομιζα ότι δε παίζει. Edited March 30, 2023 by djivo 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klik Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 21 minutes ago, ChrisNikol said: Σε ρουταρισμένη συσκευή? Με αυτά τα 2 modules ή με shizuku? Εγώ δεν έχω περάσει ποτέ κανένα shizuku αυτά τα 2 modules έχω flashαρει από magisk κατευθείαν μόνα τους και με το που έκανε reboot παίζουν όλα κανονικά 5g volte WiFicall. Και παίρνουν και updates για τις εκδόσεις όπως φαίνεται στη φώτο. Root Cosmote με τα δὐο magisk modules που αναφἐρεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 3 minutes ago, klik said: Root Cosmote με τα δὐο magisk modules που αναφἐρεις. Δηλαδή τώρα ο ένας λέει ότι δεν δουλεύει και ο άλλος πως δουλεύει; Φανταστικά είμαστε σε καλό δρόμο.. Αγαπητέ ChrisNikol αν θέλεις σου είναι εύκολο να μας ανεβάσεις ένα screenshot κατά τη διάρκεια μιας κλήσης wifi; Και αν θες πες μας πια έκδοση λογισμικού έχεις. 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klik Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 52 minutes ago, djivo said: Δηλαδή τώρα ο ένας λέει ότι δεν δουλεύει και ο άλλος πως δουλεύει; Φανταστικά είμαστε σε καλό δρόμο.. Αγαπητέ ChrisNikol αν θέλεις σου είναι εύκολο να μας ανεβάσεις ένα screenshot κατά τη διάρκεια μιας κλήσης wifi; Και αν θες πες μας πια έκδοση λογισμικού έχεις. Με αναβἀθμιση Μαρτἰου με root δεν δοὐλευε το WiFi calling σε cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 hour ago, ChrisNikol said: Με cosmote είμαι Απλά δεν έχω κάνει το τελευταίο update γιατί λένε δεν παίζει.. Αλλά εγώ ρωτάω μήπως παίζει ρόλο ο τρόπος που περνιέται το module? Και απλά με τα δύο modulακια παίζει και στην τελευταία όλα κανονικά? Ουσιαστικά δε χρειάζεται κανένα shizuku. Βρε παιδιά γράφω ξεκάθαρα.... Και με άρτια σύνταξη... 9 minutes ago, klik said: Με αναβἀθμιση Μαρτἰου με root δεν δοὐλευε το WiFi calling σε cosmote. Και λέω μήπως περνώντας απλά τα modules στο magisk και ΟΧΙ τον τρόπο shizuku, παίζει και στην τελευταία κανονικά?! Λέω μήπως.. Δεν έχω αναβαθμίσει στην έκδοση Μαρτίου το γράφω επειδή λέγατε πως δεν παίζει.. Αλλά λέω μήπως με αυτό τον τρόπο δουλεύει κανονικά.... Τα modules βγάζουν updates στο magisk και τα αναβαθμίζεις κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ορίστε και οι το αρχείο κλήσεων και σε WiFicall και σε volte και τα πάντα όλα... Χωρίς κανένα shizuku μόνο με τα 2 module του magisk που δείχνω παραπάνω σε φώτο... Στην προτελευταία έκδοση λογισμικού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 10 minutes ago, ChrisNikol said: Βρε παιδιά γράφω ξεκάθαρα.... Και με άρτια σύνταξη... Κατανοητό πλέον ότι είσαι στη προ τελευταία έκδοση, απλά όταν απάντησα η δική σου απάντηση δεν ήταν ολοκληρωμένη. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klik Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 15 minutes ago, ChrisNikol said: Βρε παιδιά γράφω ξεκάθαρα.... Και με άρτια σύνταξη... Και λέω μήπως περνώντας απλά τα modules στο magisk και ΟΧΙ τον τρόπο shizuku, παίζει και στην τελευταία κανονικά?! Λέω μήπως.. Δεν έχω αναβαθμίσει στην έκδοση Μαρτίου το γράφω επειδή λέγατε πως δεν παίζει.. Αλλά λέω μήπως με αυτό τον τρόπο δουλεύει κανονικά.... Τα modules βγάζουν updates στο magisk και τα αναβαθμίζεις κανονικά.... Δεν ασχολἠθηκα καθὀλου με Shizuku. μὀνο μεσω magisk. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts