Jump to content

emp87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by emp87

  1. τα updates πληρωνεις
  2. μαλλον θα πρεπει να τους ρωτησεις αν βγαλεις ακρη οσον αφορα την εκδοση επαγγελματικου τιμολογιου νομιζω οτι αφορα τις αγορες απο ΕΕ οποτε στην περιπτωση σου και με δεδομενο οτι εχεις φιλους σε γερμανια-γαλλια προτιμησε την αγορα απο εκει
  3. γιατι να μην το παρει απο αγγλια που θα του βγει και λιγο φθηνοτερο και θα ερθει μαζι με το ρολοι (αν τα βαλεις ξεχωριστα στο καλαθι) απο το να παρει το κινητο μαζι με τα buds απο το ιταλικο η ισπανικο η με το γερμανικο που ουτως η αλλως δεν βγαινει φθηνοτερα (μαζι με το ρολοι) εκτος αν θελει τα buds σε καθε περιπτωση η δεν τον ενδιαφερει τα πουλησει το δωρο
  4. απο amazon uk παντως φαινεται να τα στελνουν και τα δυο μαζι εφοσον τα βαλεις και τα δυο ξεχωριστα στο καλαθι αγορων (κινητο και ρολοι) αφαιρωντας το ποσο της εκπτωσης χωρις να χρειαστει να μπλεξεις με κωδικους και αγγλικες διευθυνσεις και τα import fees καταβαλλονται προτακαταβολικα χωρις επιπλεον χρεωσεις (στελνονται απο amazon eu sarl)
  5. αν γινει πληρωμη σε λιρες βγαινει 1031 ευρω αν γινει σε ευρω 1055 αμα εχεις revolut και γνωστο στην αγγλια αξιζει
  6. απο το αγγλικο αμαζον παντως και αν πληρωσεις σε αγγλικες λιρες και συμπεριλαμβανομενων των import fees βγαινει 100 ευρω σχεδον φθηνοτερο απο τα υπολοιπα αμαζον και αμα εχεις ατομο αγγλια για να κανεις claim το ρολοι συν λογιαριασμο revolut παιρνεις και 1% επιστροφη στην παραγγελια βγαινει ακομη φθηνοτερο ως αγορα αμα κανεις και ενα λογαριασμο free trial 30 ημερων amazon premium δεν πληρωνεις και μεταφορικα αν δεν κανω λαθος
  7. αν καποιος το παρει μεσω του αγγλικου αμαζον απο ελλαδα ειναι δυνατον να κανει claim για το ρολοι αργοτερα για παραλαβη σε αγγλικη διευθυνση?
  8. ισχυει μονο για τα buds στο ιταλικο και στο ισπανικο και οχι για το ρολοι?
  9. για αγορα μεσω αμαζον γερμανιας στελνουν το ρολοι η οχι τελικα?
  10. μια ερωτηση γιατι ενδιαφερομαι για αγορα pixel 7,το vowifi σε παροχο cosmote μεσω shizuku λειτουργει κανονικα η δεν ειναι απαραιτητη η διαδικασια μεσω shizuku? η μονο σε vodafone παλι μεσω shizuku?
  11. s23 απλο ή google pixel 7 pro πλεον?
  12. τα 4 εχουν ασυρματη φορτιση?
  13. μεταξυ των free buds pro,huawei freebuds 4i,huawei freebuds 4,Sony WF-1000XM3,redmi buds 3 pro,samsung buds 2 και earfun air pro 2 καποια γνωμη απο αλλους χρηστες,παντα με βαση την ποιοτητα κλησεων?
  14. μεταξυ των free buds pro,huawei freebuds 4i,huawei freebuds 4,Sony WF-1000XM3,redmi buds 3 pro,samsung buds 2 και earfun air pro 2 αν σου ζητουσαν να τα αξιολογησεις σε ποια σειρα θα τα εβαζες (κυριως με βαση την ποιοτητα κλησεων)?
  15. Καλησπερα μια προταση για TWS ακουστικα μεχρι 100 ευρω? ποια ειναι τα καλυτερα σε αυτο το ευρος τιμης? ευχαριστω
×
×
  • Create New...