Jump to content

klik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by klik

  1. Αριστη οθὀνη και καλλὐτερη μπαταρἰα απὀ το P7P. Το WiFi σἠμα στα ιδια σημεἰα πολὐ καλλὐτερo απ' το P7P ομορφὀτερο λὀγω μἀτ πλἀτης. Γιἀ ταχὐτητες δεν μπορω να πω οτι η διαφορα ειναι μεγαλη αλλα σἰγουρα αισθητη. Το screen scrolling με ενργὀ το smooth display, τἐλειο. Δἐν θερμαἰνεται οσο το P7P. Πἠρα θἠκη Spigen slim fit η οποἰα δἐν μου αρἐσει πολυ. Τα πλαινἀ της θἠκης ειναι τὀσο ψηλἀ οσο να δυσκολεὐουν τα gesture. Περιμἐνω απὀ Αμερικἠ Whitestone dome tempered glass και πιστεὐω να διευκολἠνουν τα gesture.
  2. Με universal safetyNet fix ναι.
  3. Δοκἰμασε τὠρα. Με Root.
  4. Ναι, Μπορεἰς να βἀλεις QPR1 Beta.
  5. Πἀντα ρουρἀρω, οπὀτε δἐν μου κἀνει διαφορἀ. Ξἐρω οτι το 5G ειναι ενεργὀ στη beta.
  6. Το ἐχω απὀ τη Πἐμπτη. Με stock ROM, σχετικἀ με 5G, VOLTE και WiFi calling, íδια κατáσταση με το Pixel 7 Pro, δηλαδἠ μονο VOLTE. Ειμαι σε Cosmote. Μετἀ απο root με Magisk, 5G, VOLTE και WiFi calling, ολα δουλεὐουν κανονικἀ.
  7. Περί δακτυλικού αποτυπώματος Alpha bank το περίεργο είναι ότι με το update Φεβρουαρίου δουλεύει μια χαρά. Με του Μαρτίου χάλασε.
  8. Προτιμὠ να περιμἐνω μερικἐς μἐρες και να δοκιμἀσω τἠν ἐκδοση Απριλἰου. Με Magisk Canary 25206. Τἀ νεὀτερα δεν δουλεὐουν σωστἀ.
  9. Δεν ασχολἠθηκα καθὀλου με Shizuku. μὀνο μεσω magisk.
  10. Με αναβἀθμιση Μαρτἰου με root δεν δοὐλευε το WiFi calling σε cosmote.
  11. Root Cosmote με τα δὐο magisk modules που αναφἐρεις.
  12. Εμἐνα δεν μου δοὐλευε το WiFi Calling και ανακγἀστηκα να παω πἰσω στοὐ Φεβρουαρἰου (εννοεἰτε με full wipe) και ολα καλἀ.
  13. Εγώ με root που ὀλα δοὐλευαν μια χαρἀ (Cosmote), μετἀ την αναβἀθμιση ἐχασα WiFi calling καθὠς επἰσης fingerprint της εφαρμογἠς Alpha bank. Τελικἀ downgrade με full wipe και ὀλα δουλεὐουν μια χαρἀ...και fingerprint στἠν εφαρμογἠ alpha bank.
  14. Μόνο με full wipe.
  15. Δεν πέρασα OTA. Full factory install manual.
  16. P7P root Cosmote. Μετἀ την αναβἀθμιση Μαρτἰου, πρἰν ενεργοποιἠσω VOLTE στὀ Magisk ειχα VOLTE αλλἀ οχι WI-Fi Calling, το οποἰο δεν επανἠλθε ακὀμα και μετἀ την ενεργοποἰηση του VOLTE Magisk. Λογικἀ ὀλοι με stock πρἐπει να ἐχουν VOLTE. 5G επανἠλθε μετα τἠν ενεργοποἰηση με Network Signal Guru (δεν υπἠρχε stock).
  17. Δουλεὐει ἀψογα.
  18. https://www.amazon.it/DOME-GLASS-salvaschermo-Whitestone-dispersione/dp/B0B99PPTPJ/ref=sr_1_1?__mk_it_IT=ÅMÅŽÕÑ&crid=351BOJ4HVQW4U&keywords=whitestone+dome+glass+pixel+7+pro&qid=1676635133&sprefix=whitestone+dome+glass+pixel+7+pro%2Caps%2C338&sr=8-1
  19. Το είχα ενεργοποιήσει μέσω εφαρμογής της vodafone σε pixel 6 pro αλλά δεν δούλευε αλλά δουλεύει μια χαρά στο P7p.
  20. Wi-fi calling δουλεύει κανονικά σε Vodafone & Cosmote eSIM. Pixel 7 Pro.
×
×
  • Create New...