Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιλησα μαζι τους χθες το βραδυ και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αντικατασταση με το ZTE ZXHN H108L. Φυσικα πριν το ανοιξω θα δω αν εχω τιποτα δεσμευσεις συμβολαιου γιατι σε λιγο καιρο λειγει το συμβολαιο μου μαζι τους και σκοπευω να αλλαξω εταιρια...

μιλησα μαζι τους χθες το βραδυ και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αντικατασταση με το ZTE ZXHN H108L. Φυσικα πριν το ανοιξω θα δω αν εχω τιποτα δεσμευσεις συμβολαιου γιατι σε λιγο καιρο λειγει το συμβολαιο μου μαζι τους και σκοπευω να αλλαξω εταιρια...

Οχι. Δεν εχει να κανει με δεσμευσεις. Το στελνουν χωρις κανενα συνοδευτικο χαρτι. Ουτε καν Δελτίο αποστολής δεν ειχε το δικο μου

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εγώ είμαι 7.5 χρόνια στη Wind και έχω 4 router δικά τους δωρεάν στην κατοχή μου! Τα 2 adsl και 2 vdsl.

Επίσης τις δύο φορές ζήτησα εγώ καινούργιο και μου στείλαν δωρεάν. Εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα.......

:) - σε μενα σε 8 χρονια adsl καηκαν: ενα ΖΤΕ και δυο Zyxel, μου εστειλαν καθε αλλο χωρις χρεωση και μονο μια φορα με πηρε ενας υπαλληλος τηλ να με ρωτησει τι εκανα το παλιο, τους λεω στο τηλεφωνο ειπα θα σας το αφησω εκει που θα παραδωσετε το νεο να το παρει ο courier πισω και συμφωνησατε

ο courier μαλλον δεν καταλαβε τα Ελληνικα μου που ευκρινεστατα-αναλυτικα ειχα γραψει επανω στο κουτι και δεν πηρε τιποτα πισω και τους λεω πηγα και το ξαναπηρα απο εκει που ηταν τοσο καιρο αφημενο και το εστειλα στην ανακυκλωση, δεν φταιω εγω (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:) - σε μενα σε 8 χρονια adsl καηκαν: ενα ΖΤΕ και δυο Zyxel, μου εστειλαν καθε αλλο χωρις χρεωση και μονο μια φορα με πηρε ενας υπαλληλος τηλ να με ρωτησει τι εκανα το παλιο, τους λεω στο τηλεφωνο ειπα θα σας το αφησω εκει που θα παραδωσετε το νεο να το παρει ο courier πισω και συμφωνησατε

ο courier μαλλον δεν καταλαβε τα Ελληνικα μου που ευκρινεστατα-αναλυτικα ειχα γραψει επανω στο κουτι και δεν πηρε τιποτα πισω και τους λεω πηγα και το ξαναπηρα απο εκει που ηταν τοσο καιρο αφημενο και το εστειλα στην ανακυκλωση, δεν φταιω εγω (!)

Αν δεν δώσει εντολή η εταιρία για να πάρει το παλιό πίσω περιμένεις να το κάνει από μόνος του; Είναι έξτρα χρεώσιμη υπηρεσία και δεν έχει κανένα λόγο να αναλάβει πρωτοβουλία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

τους λεω στο τηλεφωνο ειπα θα σας το αφησω εκει που θα παραδωσετε το νεο να το παρει ο courier πισω και συμφωνησατε

:rolleyes: - εμενα δεν με νοιαζει στην τελικη, αυτοι συμφωνησαν και αμα δεν το πηρε πισω ο αλλος δικο τους θεμα συννενοησης με την εταιρια courier.

fighting0060.gif

:rolleyes: - εμενα δεν με νοιαζει στην τελικη, αυτοι συμφωνησαν και αμα δεν το πηρε πισω ο αλλος δικο τους θεμα συννενοησης με την εταιρια courier.

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχεις άδικο, απλά επειδή γνωρίζω την πολιτική τους (δεν παίρνουν πίσω εξοπλισμό γιατί το κούριερ μάλλον κοστίζει περισσότερο :p ), ο εκπρόσωπος απάντησε για να σε ξεφορτωθεί το πιθανότερο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχεις άδικο, απλά επειδή γνωρίζω την πολιτική τους (δεν παίρνουν πίσω εξοπλισμό γιατί το κούριερ μάλλον κοστίζει περισσότερο :p ), ο εκπρόσωπος απάντησε για να σε ξεφορτωθεί το πιθανότερο.

Και μενα μου εστειλαν δυο φορες νεο ρουτερ, δεν ζητησαν το απλιο. Αλλωστε τι να το κανουν αφου η αντικατασταση εγινε λογω βλαβης ;

:rolleyes: - @al3x1k0 - ναι δεν υπαρχει θεμα

Και μενα μου εστειλαν δυο φορες νεο ρουτερ, δεν ζητησαν το απλιο. Αλλωστε τι να το κανουν αφου η αντικατασταση εγινε λογω βλαβης ;

:cool: - μην το λες,σε γνωστο μου σπιτι πριν 1 μηνα περιπου τι ρουτερ λες τους εδωσαν μετα απο αλλαγη του 1ου που δηλωθηκε εξ'αποστασεως ως βλαβη, ενα παμπαλαιο που εγραφε επανω Tellas (!)

fighting0060.gif

ΝΕΟ: Πληρωμή λογαριασμού Wind στο Alpha Wallet της Alpha Bank. Εμφανιζει: Αμοιβή τράπεζας: 0,30 EUR Από πότε ;

Αυτό έχει να κάνει με την τράπεζα και μόνο.

Και σε άλλες τράπεζες πάντως που χρησιμοποιώ e-banking έχουν στις περισσότερες συναλλαγές μία ανάλογη προμήθεια.

Sent from my XT1068

Αυτό έχει να κάνει με την τράπεζα και μόνο.

Και σε άλλες τράπεζες πάντως που χρησιμοποιώ e-banking έχουν στις περισσότερες συναλλαγές μία ανάλογη προμήθεια.

Sent from my XT1068

Φυσικα και εχει να κανει με την τραπεζα και μονο, Για την τραπεζα το αναφερω. Παντως αν μπεις στο site της Wind μπορεις να πληρωσεις δωρεαν, και χρησιμοποιωντας την ιδια τραπεζα. Δεν ξερω αν εχουν και οι αλλες τραπεζες αναλογη προμηθεια, αλλα η Alpha Bank μεχρι πριν λιγες μερες δεν ειχε

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

:rolleyes: - @al3x1k0 - ναι δεν υπαρχει θεμα

:cool: - μην το λες,σε γνωστο μου σπιτι πριν 1 μηνα περιπου τι ρουτερ λες τους εδωσαν μετα απο αλλαγη του 1ου που δηλωθηκε εξ'αποστασεως ως βλαβη, ενα παμπαλαιο που εγραφε επανω Tellas (!)

Λειτουργει ;

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω στην wind εχω πολλες φορες αποσυνδεσεις ή και καθολου internet!:(

Εχω VDSL 50 που οντως χτυπαει πενηνταρια αλλα τι να το κανεις οταν καθε λιγες μερες μου κανει νερα!!!!

Πριν απο λιγο ανα 3 λεπτα εκλεινε το ιντερνετ και επανερχοταν!!!!:mad:

οσες φορες και να καλεσα προσπαθουν να με πεισουν οτι φταιει η καλωδίωση του σπιτιου!!! (σε καθε εταιρεια το ιδιο κανουν) ενω εχουν ερθει απο παλιες εταιριες που ειχα συνδεση και δεν εβρισκαν προβλημα στην καλωδίωση!

Σημερα απο το πρωι στη Λαμία δεν υπάρχει ουτε σταθερό τηλέφωνο ούτε internet Wind.

Τοσο στη δουλειά μου όσο και στο σπιτι όλα βουβά.

Απο τις 8 το πρωι που μπηκα στο γραφείο μου μέχρι και τωρα δεν υπάρχει τιποτε...

Διαβεβαιώσεις...οτι θα φτιαχτεί "εντός ολίγου"...

Aπ'ότι μαθαινω ολοι οι γνωστοι μου που εχουν wind ειναι εκτός συνδεσης.

Απαιτουμε μια εξήγηση και φυσικά μια απάντηση για το ποιός θα με αποζημιώσει στη δουλειά μου που δεν εχω internet και σταθερό και δεν μπορώ να δουλέψω...

Απαράδεκτοι...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Σημερα απο το πρωι στη Λαμία δεν υπάρχει ουτε σταθερό τηλέφωνο ούτε internet Wind.

Τοσο στη δουλειά μου όσο και στο σπιτι όλα βουβά.

Απο τις 8 το πρωι που μπηκα στο γραφείο μου μέχρι και τωρα δεν υπάρχει τιποτε...

Διαβεβαιώσεις...οτι θα φτιαχτεί "εντός ολίγου"...

Aπ'ότι μαθαινω ολοι οι γνωστοι μου που εχουν wind ειναι εκτός συνδεσης.

Απαιτουμε μια εξήγηση και φυσικά μια απάντηση για το ποιός θα με αποζημιώσει στη δουλειά μου που δεν εχω internet και σταθερό και δεν μπορώ να δουλέψω...

Απαράδεκτοι...

Δυστηχως φιλε μου δεν προκειται να σε ενημερωσουν ουτε με email.... ουτε μια συγνωμη.

Εμενα παλι μου ειπαν οτι φταινε τα καλωδια του σπιτιου!!:wacko: καλωδια τα οποια πληρωσα εξτρα λεφτα για να μην εχω ποτε σφαλματα και βλαβες!!

Επισης απο κινητη τηλεφωνια?......σημα ΜΗΔΕΝ!!!!:mad:

Λειτουργει ;

:shifty: -κουτσα-στραβα,εχουν μεγαλα παραπονα απο θεμα ταχυτητας,περιοχη Κεντρο Αθηνας

Δυστηχως φιλε μου δεν προκειται να σε ενημερωσουν ουτε με email....:

:blink: -περιμενεις email?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7002818#post7002818

συν αλλο ενα που τους εστειλα πως θελα να διακοψω μετα απο 8 χρονια/τι παραπονο εχω/τι χρειαζεται να κανω κλπ και ακομα ερχεται η απαντηση (!)

fighting0060.gif

Μου ηρθε το router σημερα. Εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα. Δε μπορω να κανω port forward. Δοκιμασα οτι λενε σε αυτα τα site How to port forward on ZTE ZXHN H108N v2.5 και odigies-port-forwarding-gia-zte-h108n χωρις τυχη... Στο can you see me μου δειχνει αυτο can you see me και οι ρυθμισεις μου settings

Καποιος να με βοηθησει?

Μου ηρθε το router σημερα. Εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα. Δε μπορω να κανω port forward. Δοκιμασα οτι λενε σε αυτα τα site How to port forward on ZTE ZXHN H108N v2.5 και odigies-port-forwarding-gia-zte-h108n χωρις τυχη... Στο can you see me μου δειχνει αυτο can you see me και οι ρυθμισεις μου settings

Καποιος να με βοηθησει?

Ακολουθησε τον παρακατω οδηγο βημα βημα και θα τα καταφερεις:

https://portforward.com/zte/zxhn-h108n/

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

καπως καταφερα και εκανα Port forward. Εχω μια τελευταια απορια. Οταν εχω ανοικτη μια συσκευη πχ raspberry, εχει την 192.168.1.8. Αν κανω Power off και την ανοιξω παλι παιρνει αλλη ip (πχ 192.168.1.12). Υπαρχει τροπος να μην το κανει αυτο? Να κραταει συγκεκριμενες ip για συγκεκριμενες συνδεμενες συσκευες. Παρατηρησα οτι μονο στο σταθερο pc που ειναι συνδεμενο με ethernet κραταει παντα την 192.168.1.2

καπως καταφερα και εκανα Port forward. Εχω μια τελευταια απορια. Οταν εχω ανοικτη μια συσκευη πχ raspberry, εχει την 192.168.1.8. Αν κανω Power off και την ανοιξω παλι παιρνει αλλη ip (πχ 192.168.1.12). Υπαρχει τροπος να μην το κανει αυτο? Να κραταει συγκεκριμενες ip για συγκεκριμενες συνδεμενες συσκευες. Παρατηρησα οτι μονο στο σταθερο pc που ειναι συνδεμενο με ethernet κραταει παντα την 192.168.1.2

Δωσε στατικ ιπ στο raspberry και περιορισε το dhcp να μοιράζει μεχρι ενα συγκεκριμένο έυρος. πχ απο 2-20 απο εκει κ πανω βαζε σταθερές ιπ.

Βρίσκομαι στον τελευταίο από τους 24 μήνες του συμβολαίου μου στη Wind για double play με vdsl. Περιέργως ενώ κάθε λογαριασμός εκδίδεται στις 5 κάθε μήνα, έχει πάει 7 και δεν βλέπω να έχει βγει. Μην έχω καμιά έκπληξη ή περιμένουν να τους πάρω για ανανέωση; :lol:

Edit: Κάλεσα να ρωτήσω πότε λήγει και τι μπορεί να γίνει. Εδώ γελάμε τώρα...

Εδώ DP με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και vdsl. Αυτή τη στιγμή με τους νέους φόρους δίνω 32,20€.

Για ανανέωση θέλουν πρώτα από όλα 5€....

Για το ίδιο πρόγραμμα πάει 37€ το μήνα....

Για να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω σε ένα χωρίς κινητά (που δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) θέλουν έξοδα επιπλέον 20€, δηλαδή 25 στο σύνολο και θα πληρώνω 34€ το μήνα....

Οπότε περιμένω λίγες μέρες και θα προχωρήσω σε φορητότητα.

Edited by Mark_K

Φυσικα και εχει να κανει με την τραπεζα και μονο, Για την τραπεζα το αναφερω. Παντως αν μπεις στο site της Wind μπορεις να πληρωσεις δωρεαν, και χρησιμοποιωντας την ιδια τραπεζα. Δεν ξερω αν εχουν και οι αλλες τραπεζες αναλογη προμηθεια, αλλα η Alpha Bank μεχρι πριν λιγες μερες δεν ειχε

Από το καλοκαίρι του 2017 που ενεργοποιήθηκε η εξαγορά της Citi από την Alpha, η 2η χρεώνει προμήθεια 0,30€ σε κάθε πληρωμή που κάνει σε Οργανισμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, τηλεφωνικούς παρόχους κλπ).

Η μόνη περίπτωση να μην χρεώνεσαι αυτή την προμήθεια είναι να έχεις "προνομιακό" λογαριασμό τύπου A100.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρίσκομαι στον τελευταίο από τους 24 μήνες του συμβολαίου μου στη Wind για double play με vdsl. Περιέργως ενώ κάθε λογαριασμός εκδίδεται στις 5 κάθε μήνα, έχει πάει 7 και δεν βλέπω να έχει βγει. Μην έχω καμιά έκπληξη ή περιμένουν να τους πάρω για ανανέωση; :lol:

Εδώ DP με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και vdsl. Αυτή τη στιγμή με τους νέους φόρους δίνω 32,20€.

Για να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω σε ένα χωρίς κινητά (που δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) θέλουν έξοδα επιπλέον 20€, δηλαδή 25 στο σύνολο και θα πληρώνω 34€ το μήνα....

Εάν αυτή είναι η 1η σου εμπειρία από δέσμευση με την Wind, δικαιολογείσαι να μην γνωρίζεις τη διαδικασία, αν και έχουν γραφτεί αρκετά στο forum.

Η Wind λειτουργεί διαφορετικά και σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στον τελευταίο μήνα δίνοντας μια "προσφορά" που συνήθως δεν έχει μεγάλη διαφορά από το πακέτο που έχεις και τελειώνει. Εάν δεν την αποδεχτείς και περάσει η ημερομηνία λήξης της δέσμευσης, θα τιμολογηθείς στο ίδιο πακέτο χωρίς τις εκπτώσεις.

Για να πετύχεις καλλίτερη προσφορά, η λύση είναι η "σικέ" φορητότητα σε άλλο πάροχο και τα βήματα περιγράφονται στο σχετικό νήμα της υπογραφής μου.

Κάνε μια αίτηση φορητότητας και να δεις πως πέφτουν οι τιμές ;) .......Αλλιως, άντε γεια....

Η Wind λειτουργεί διαφορετικά και σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στον τελευταίο μήνα δίνοντας μια "προσφορά" που συνήθως δεν έχει μεγάλη διαφορά από το πακέτο που έχεις και τελειώνει. Εάν δεν την αποδεχτείς και περάσει η ημερομηνία λήξης της δέσμευσης, θα τιμολογηθείς στο ίδιο πακέτο χωρίς τις εκπτώσεις.

:cool: - δεν με πηρε τηλ κανεις τους,ναι εχεις δικιο ισχυει το 2ο

fighting0060.gif

Παιδιά καλησπέρα σας,

Έκανε η μητέρα μου φορητότητα σε wind με 18.50€ το μήνα και τις έστειλαν και 2 κάρτες η μία με 120 λεπτά ομιλίας δωρεάν κάθε μήνα και η δεύτερη με 500 ή 1 giga ίντερνετ δωρεάν κάθε μήνα.

Την κάρτα με τα λεπτά ομιλίας την έβαλα σε ένα τηλέφωνο και επειδή μου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκή για να κάνω κλήση, έβαλα και μια κάρτα των 10€, έκανα κλήση και ενεργοποιηθηκε, μήνυμα όμως ότι έχει 120 λεπτά δωρεάν δεν έχει έρθει, ούτε έχει ενεργοποιηθεί κάποιο πρόγραμμα. Όταν παίρνω το 1268 μου λέει το υπόλοιπο μου.

Η Κάρτα με τα MB λέει ότι δεν είναι ενεργεί, πήγα σε κατάστημα και μου ζήτησαν 10€ για να την ενεργοποίησουν.

Για δώστε μου τα φώτα σας

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• This topic was featured and featured