manthes Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μεσα στις δωρεαν υπηρεσιες ειναι και η φραγη κλησεων για οσους παιρνουν με αποκρυψη. Ισως η καλυτερη υπηρεσια Υ.Γ. Για να επιμενουμε καποιοι οτι αν ζητησεις να σου ριξουν το snr στο 6 το κανουν τοτε προφανως εχει συμβει στους ιδιους ή σε γνωστους μας. Απλη λογικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ρε παιδιά τι λέμε τώρα; εμένα μου το έριξαν χωρίς να τους το ζητήσω ουσιαστικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Η υπηρεσία online παρακολούθηση αίτησης (της wind) λειτουργεί-ενημερώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istern Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Η υπηρεσία online παρακολούθηση αίτησης (της wind) λειτουργεί-ενημερώνεται; Κανονικά θα έπρεπε, αλλά παίζει να έχει κάποιο πρόβλημα ή διαφορετικά παίζει μεγάλη καθυστέρηση. Πρέπει να υπάρξη βελτίωση γιατί τώρα είναι λίγο ό,τι να 'ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Στην on-line αιτηση για το 2play βαζεις καπου τα στοιχεια για την φορητοτητα του αριθμου σου στο f2g καρτοκινητο που δινει δωρο? Γιατι την προχωρησα λιγο και δεν ειδα κατι. Η μηπως πρεπει να πας σε καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στην on-line αιτηση για το 2play βαζεις καπου τα στοιχεια για την φορητοτητα του αριθμου σου στο f2g καρτοκινητο που δινει δωρο? Γιατι την προχωρησα λιγο και δεν ειδα κατι. Η μηπως πρεπει να πας σε καταστημα? Νομίζω ότι όλοι όπως κι εγώ έχουμε πάει σε κατάστημα..... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimios4 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 τώρα τελευταία εχώ παρατηρήσει πολλά προβλήματα με αποσυνδέσεις στη wind και η ταχύτητα στο internet είναι πολύ χαμηλή και σκέφτομαι να αλλάξω γτ είναι πολύ σπαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 τώρα τελευταία εχώ παρατηρήσει πολλά προβλήματα με αποσυνδέσεις στη wind και η ταχύτητα στο internet είναι πολύ χαμηλή και σκέφτομαι να αλλάξω γτ είναι πολύ σπαστικό Πάρε τηλέφωνο και εξήγησε το πρόβλημα. Είναι θέμα δικτύου και εύκολα μπορεί να βρεθεί η βλάβη. Σε όλες τις εταιρίες παρουσιάζονται βλάβες. Βεβαιώσου ότι δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή πρόσφατα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Θελω να αλλαξω ρουτερ. Εδω το ζτε τωρα Θελω να βαλω ενα τομσον που εχω απ τη φορθνετ. Τους κωδικους που θα τους βρω για να τους βαλω στο τομσον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Έχει ειπωθεί δεκάδες φορές, ότι εδώ και 3-4 χρόνια δεν χρειάζονται κωδικοί. Βάζεις οποιοδήποτε ρουτερ και συγχρονιζει κατευθείαν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ελα ομως που δε συγχρονισε.... αν θυμαμαι κ?λ? Δεν εναψε ποτε το λαμπακι του ιντερνετ και φυσικα δεν ανοιγε σελιδες. Αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ελα ομως που δε συγχρονισε.... αν θυμαμαι κ?λ? Δεν εναψε ποτε το λαμπακι του ιντερνετ και φυσικα δεν ανοιγε σελιδες. Αρα? Ποιο thomson έχεις; Τα κλασικά 585 παίζουν μια χαρά, δοκιμασμένα. Επίσης τι γραμμή έχεις; Την κλασική double play; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 βαλε international firmware... ποιο v εχεις;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ποιο thomson έχεις; Τα κλασικά 585 παίζουν μια χαρά, δοκιμασμένα. Επίσης τι γραμμή έχεις; Την κλασική double play; Το 585, double play. Οση ωρα και να το αφησω το ιντερνετ δεν αναβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Το 585, double play. Οση ωρα και να το αφησω το ιντερνετ δεν αναβει τα 585 εχουν διαφορες versions. αν μου πεις ποια εχεις θα κοιταξω για λινκ με international firmware... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Που βλεπω την version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Που βλεπω την version? το ονομα του μοντελου ειναι 585vx (οπου x ενας μονοψηφιος αριθμος -μαλλον 7 ή 8). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Νομιζω πως ειναι το 7. Θα σε πω σιγουρα αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Νομιζω πως ειναι το 7. Θα σε πω σιγουρα αυριο Κοίτα εδώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μήπως το ρούτερ έχει κλειδωμένο firmware από την forthnet; Μπορεί να φταίει αυτό. Γιατί όμως δεν μένεις με τον ΖΤΕ; Μην περιμένεις μεγάλη διαφορά με το thomson. Σε μένα το 585v7 έπαιζε χειρότερα. Ίσως στο wifi μόνο δεις κάτι καλύτερο, γιατί το ΖΤΕ πάσχει εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Κλάσεις ανώτερο το thomson σε σχέση με το σκουπίδι που δίνει η wind. Το έχω εδώ και 6 μήνες χωρίς να μου έχει κάνει το παραμικρό, ούτε αποσυνδεσεις, τίποτα. Αποκλείεται να είναι κλειδωμένο από την forhtnet πάντως, κατι άλλο συμβαίνει....Εγώ του έχω περάσει μάλιστα το τελευταίο firmware της forthnet. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μήπως το ρούτερ έχει κλειδωμένο firmware από την forthnet; Μπορεί να φταίει αυτό. Γιατί όμως δεν μένεις με τον ΖΤΕ; Μην περιμένεις μεγάλη διαφορά με το thomson. Σε μένα το 585v7 έπαιζε χειρότερα. Ίσως στο wifi μόνο δεις κάτι καλύτερο, γιατί το ΖΤΕ πάσχει εκεί. Το zte έχει τεράστιο θέμα με το Wifi του... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Κλάσεις ανώτερο το thomson σε σχέση με το σκουπίδι που δίνει η wind. Το έχω εδώ και 6 μήνες χωρίς να μου έχει κάνει το παραμικρό, ούτε αποσυνδεσεις, τίποτα. Αποκλείεται να είναι κλειδωμένο από την forhtnet πάντως, κατι άλλο συμβαίνει....Εγώ του έχω περάσει μάλιστα το τελευταίο firmware της forthnet. Ίσως είναι και θέμα γραμμής. Σε μένα το 585 πετούσε με την forthnet, αλλά είχε όλο προβλήματα με την wind. To ZTE έχει θέματα με το Wi-Fi (θέλει restart το Wi-Fi κάθε 2-3 μέρες), αλλά κατά τα άλλα δουλεύει οκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ίσως είναι και θέμα γραμμής. Σε μένα το 585 πετούσε με την forthnet, αλλά είχε όλο προβλήματα με την wind. To ZTE έχει θέματα με το Wi-Fi (θέλει restart το Wi-Fi κάθε 2-3 μέρες), αλλά κατά τα άλλα δουλεύει οκ. σε εμένα το ZXV10 H108L ήθελε σχεδόν κάθε μέρα restart, ευτυχώς που είχα καβάτζα το 585 από τότε που ήμουν στην forthnet και βρήκα την ησυχία μου ! Το μόνο αρνητικό του είναι ότι με το τελευταίο firmware δεν λειτουργεί το μπροστινό κουμπί (wps ) για το άνοιγμα-κλεισιμό το wifi Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 με πεταει συνεχως το wifi και μονο με ρεσταρτ του ρουτερ μπορω να ξαναμπω. εχει καταντησει σπαστικο. καθε λιγο και λιγακι το ιδιο. το πιο σπαστικο απ ολα ειναι οτι το χανει συνεχως απ το κινητο/ταμπλετ, ενω ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος κανονικα. το v7 τομσον εχω τελικα. θα το κοιταξω αργοτερα αυτο με το fw αν και με φαινεται βουνο η διαδικασια. μεσα απ το 192,168,1,254 δε μπορω να κατω το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts