Jump to content

ardi21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.453
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ardi21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ardi21's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Yπαρχει καποιος τροπος να εχουμε dual apps σε οποια εφαρμογη θελουμε? Γιατι στο tablet s7+ που ηδη εχω, σου δινει την επιλογη μονο σε ορισμενες. Oπως πχ στο MIUI της Xiaomi που κανεις διπλη οποια εφαρμογη θες.
  2. Για το 16/9 έχει δωθεί απάντηση, όλοι οι αισθητήρες είναι 3/4. Αν τυχόν το δοκιμάσεις ανέβασε το αποτέλεσμα.
  3. Εννοείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με φωτογραφίες σε κινούμενα θέματα;
  4. Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του S23. Εχει το ιδανικο μεγεθος και ολα αυτα που θα ηθελα. Τις τελευταιες μερες ομως βλεπω σχολια και review που λενε οτι εχει μεγαλο θεμα με το shutter lag το οποιο φαινεται οταν πας να τραβηξεις ενα κινουμενο θεμα. Για παραδειγμα σε αυτο το σημειο του συγκεκριμενου βιντεο με το μωρο: https://youtu.be/mVrO53ABpPk?t=107 φαινεται πολυ εντονα η διαφορα του με τις αλλες δυο συσκευες. Διαβασα οτι μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη camera assisstant και να το βελτιωσεις αλλα ριχνει την ποιοτητα της φωτογραφιας και δεν εχω δει πουθενα το ποσο βελτιωνεται. Αν οντως ισχυει το συγκεκριμενο προβλημα στην ουσια σου ακυρωνει τις φωτογραφιες αυτου του τυπου. Θα ηθελα την γνωμη των κατοχων και αν μπορουν να ανεβασουν καμια φωτογραφια με κινουμενο θεμα.
  5. Υπαρχει καποια ρυθμιση που σου αναβει την οθονη οταν ερχεται ειδοποιηση? Και ακομα καλυτυερα να μενει η ειδοποιηση σε always on display? Επισης γινεται να κανω κλωνους σε οποιο app θελω? Στην ρυθμιση dual messenger μου εχει μονο το facebook και το viber. Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω κατι.
  6. Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα θα ηθελα να ξερω αν μπορεις να απεγκαταστησεις εντελως τα apps της Samsung στο καινουργιο One UI 4. Πχ. calendar, contacts, browser, notes κτλ κτλ. Σε αφηνει η μονο disable μπορεις να τα κανεις?
  7. Eμενα ξαφνικα τις τελευταιες μερες σταματησε να λειτουργει η δονηση. Δεν με ενοχλει τοσο, αλλα δειχνει τα πρωτα σημαδια της ηλικιας του.
  8. Oσον αφορα το MIUI, ενταξει δεν το λες και εγκαταλειψη. Ειναι 3 χρονων κινητο και, αν δεν κανω λαθος, ειχε λανσαριστει με το MIUI 8. Οποτε πηρε 5 μεγαλες αναβαθμισεις μαζι με το 12.5 που ερχεται.
  9. Για το lag κατι πρεπει να φταιει παντως. Η software η hardware. Το εχω 2.5 χρονια, με τελευταιο reset πριν ενα χρονο, και απο ταχυτητα τα παει εξαιρετικα.
  10. Το μοναδικο παραπονο που εχω απο το MIUI ειναι οι ειδοποιησεις. Ακομα και αν κανεις ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις για τα apps που σε ενδιαφερουν (autostart, εξαιρεση απο battery saver) δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα τις λαμβανεις αμεσα και σωστα. Κατα τ'αλλα εγω δεν βλεπω καποιο θεμα, αν εξαιρεσεις το bloatwware που δεν μπορεις να κανεις uninstall. Αλλα αυτο υπαρχει σε ολες τις εταιρειες
  11. Android 11 εννοειται πως δεν προκειται να ερθει, αυτο ειναι ξεκαθαρισμενο. ΜIUI 12.5 ομως θα παρουμε.
  12. Θα αναβαθμιστει, αλλα στο τελευταιο κυμα. https://www.gizchina.com/2021/06/15/xiaomi-mi-8-users-can-now-download-the-miui-12-5-update/amp/
  13. Πως την βλεπεις την μπαταρια μεχρι τωρα? Γιατι σκεφτομαι να κανω την αλλαγη με την ιδια.
  14. Με γεια. Ενημερωσε μας για το πως παει η μπαταρια με το περασμα του χρονου, αν θες.
  15. Δεν ξερω τι παιζει αλλα την εχω παρει και γω για να την αλλαξω καποια στιγμη και με προβληματιζει αυτο που γραφεις... Εμενα αυτην την στιγμη η μπαταρια μου ειναι στο 82% μετα απο 2.5 χρονια και με καθημερινες γρηγορες φορτισεις.
×
×
  • Create New...