Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω την κεραία που έχει πάνω το modem ώστε να μην μπορεί κάποιος να μου "κλέβει" internet;:confused:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω την κεραία που έχει πάνω το modem ώστε να μην μπορεί κάποιος να μου "κλέβει" internet;:confused:

Απο τον πίνακα ελέγχου του router σου φίλε.Ανοίγεις την καρτέλα ''Wireless'' κ από εκεί αλλάζεις την επιλογή από ''enable'' που είνα τώρα,σε ''disable'' κ πατάς ''SAVE SETTINGS'' κ είσαι έτοιμος!Μόλις το κάνεις αυτό θα προσέξεις πως κ το φωτάκι του router με την ενδειξη''WLAN'' είναι πλέον σβηστό

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Απο τον πίνακα ελέγχου του router σου φίλε.Ανοίγεις την καρτέλα ''Wireless'' κ από εκεί αλλάζεις την επιλογή από ''enable'' που είνα τώρα,σε ''disable'' κ πατάς ''SAVE SETTINGS'' κ είσαι έτοιμος!Μόλις το κάνεις αυτό θα προσέξεις πως κ το φωτάκι του router με την ενδειξη''WLAN'' είναι πλέον σβηστό

Ευχαριστώ πολύ.Το έκανα και δούλεψε.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι τώρα έχω πιο γρήγορη ταχύτητα και απ'ότι είδα στο video στο cd εγκατάστασης της HOL το Wireless όταν δουλεύει αναβοσβήνει το πράσινο φωτάκι πράγμα που δεν έκανε στο δικό μου.:confused:

Η κατάσταση σήμερα είναι τραγική."Κατέβασα" πρίν από το hotmail μια εικόνα μεγέθους 1,3Mb και με Download Manager μου την "κατέβασε" σε 3 λεπτά με ταχύτητα 5125b/sec.Χάλια!!:down::down::rtfm:

Gia xara

mpas kai pezei kati sth grammi sou

egw katevazw se 7 lepta 95.7mb zipaki

rotises thn ypostirixi

Omos einai apogoiteytikh h kathisterisi kai twn 3 tellas ,hol ,forthnet sto panorama thessalonikhs gia idiokthto ..... peftei poli koroidia kai apo tis 3

Πρίν από κάνα 10λέπτο δεν είχα ίντερνετ για 5 λεπτά και αναβόσβηνε το φωτάκι του "Συγχρονισμού".Μετά από λίγο έφτιαξε και έγω κανονικές ταχύτητες."Κατέβασα" μόλις αρχείο μεγέθους 187Mb σε 5 λεπτά με download manager ακόμα και με 512kb/sec.:)

Καλησπέρα είμαι από Πάτρα κ έχω Tellas ιντερνετ κ σταθερο!

Γενικά από την Τελλας,με εξαίρεση τους τελευταίους 2-3 μήνες,δεν είμαι ευχαριστημένος!Σήμερα μου τηλεφώνησαν από την HOL για το ίδιο σχεδόν πακέτο με μεγαλύτερες ταχύτητες ιντερνετ λόγω του ιδιόκτητου δικτύου της(όπως μου είπε η πωλήτρια)!Επειδή δεν ξέρω γενικά τι παίζει με τη HOL σαν εταιρεία,υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει και να με συμβουλέυσει τι να κάνω?

Εγώ γενικά θέλω να φύγω από την Τελλας αλλά φοβάμαι μην πέσω σε χειρότερα με τη HOL!

Αναμένω απάντηση σας...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Καλησπέρα είμαι από Πάτρα κ έχω Tellas ιντερνετ κ σταθερο!

Γενικά από την Τελλας,με εξαίρεση τους τελευταίους 2-3 μήνες,δεν είμαι ευχαριστημένος!Σήμερα μου τηλεφώνησαν από την HOL για το ίδιο σχεδόν πακέτο με μεγαλύτερες ταχύτητες ιντερνετ λόγω του ιδιόκτητου δικτύου της(όπως μου είπε η πωλήτρια)!Επειδή δεν ξέρω γενικά τι παίζει με τη HOL σαν εταιρεία,υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει και να με συμβουλέυσει τι να κάνω?

Εγώ γενικά θέλω να φύγω από την Τελλας αλλά φοβάμαι μην πέσω σε χειρότερα με τη HOL!

Αναμένω απάντηση σας...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Λαχειο ειναι αυτα.Εγω ειμαι ευχαριστημενος απο ΧΟΛ αλλοι στην περιοχη μου την βριζουν.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Εδω και καμιά βδομάδα την ημέρα κατεβάζω απο ραπιντ με μέγιστο 200 ενω το βράδυ (αργά) ξαναβλέπω ταχυτητες στο 1,5ΜΒ.Το μοντεμ συγχρονίζει κοντα στα 19.Μηπως να αρχίσω μετα απο 3 χρόνια να αλλάζω γνωμη για την Hol?

Όσο για την προηγούμενη υπόθεση με την φίλη μου που έμεινε 2 βδομάδες χωρις τηλεφωνο και adsl, το τζιμάνι ο "τεχνικός" δεν βρήκε το κομμενο καλώδιο έξω από το σπίτι της (ναι αυτος που έστειλε η εταιρεια και διαφημίζει στους ατυχείς συνδρομητές της ότι στο σπίτι του έχει connx). Nα τους χαίρονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο κανει πολλα κολπακια η hol οπως αναφερει και ο φιλος br492 το πρωι και ωρες αιχμης σερνονται και αργα το βραδυ η νωρις το πρωι κατεβαζεις με 1,5mb αυτο φυσικα συμβαινει γιατι το dslm που μας εχουν ειναι στο οριο οποτε τους παιρνεις τους βριζεις σε βαζουν σε αλλο με οχι τοσους πολλους χρηστες και εισαι καλα μεχρι να ξαναγεμισει χαχαχαχ Η αληθεια ειναι παντως πως απο ολους τους αλλους δηλαδη tellas forthnet on ειναι με μεγαλη διαφορα καλυτεροι.

Mετα απο εναν μηνα στην hol μπορω να πω οτι εχει δικιο ο ΟΤΕ στις διαφημησεις του,απλα ειναι απαραδεκτοι!!!!!!!!!!!

Ταχυτητες απο 110 εως 1200 σε speedtest,τηλεφωνια με κλικ-κλικ και διακοπες και παρα το οτι εχω δηλωσει βλαβη πανω απο 20 φορες μου ειπαν να κανω υπομονη αλλες 10 μερες!!!!!!!

Περιοχη Περαια-θεσ/νικης ,και απ'οτι ακουω σε αλλο φορουμ ολοι στην περιοχη μου εχουν το ιδιο προβλημα!

είμαι στη τελας περιοχή Ρέντη και σέρνομαι εδω και καιρό, θέλω να πάω hol, γνωρίζει κανείς τι παίζει στη περιοχή μου με hol ?? αξίζει ο κόπος ??
aeromodelistis.gr

Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω hol εδώ και 5 μήνες 24άρα και τους 3 πρώτους μήνες με είχαν '' είναι ένα προσωρινό πρόβλημα'' μισό λεπτό θα σας ανεβάσουμε την ταχήτυτα. Μετά από 3 μήνες μπορώ να πω πως μπορώ να παίξω τα games μου και να κατεβάζω ας πούμε καλά. '

** Μένω στα Γιάννενα στο κέντρο.**

.!.

http://www.speedtest.net/result/470628143.png

Παιδιά είναι χάλια οι ταχύτητες για 6Mbps σύνδεση;:confused:Πάντως το πρωί στοίχημα να πιάνω γύρω στα 3,5-4Mbps.Αλλά μετά τις 14:30 έχω αυτές τις ταχύτητες :(.Έχει αρχίσει να μου λείπει ο ΟΤΕ.:p

Να ρωτήσω κάτι.Εδώ και μέρες έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και όποιος με παίρνει ακούω το εξής:"Η κλήση σας είναι σε αναμονή" και κλείνει.Το τηλέφωνο μου χτυπάει μόνο μια φορά και δεν προλαβαίνω κανένα τηλέφωνο.Κάλεσα την HOL από την πρώτη μέρα που εντόπισα το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα το ελέγξουν.Τους είχα πάρει μεσημέρι.Το απόγευμα της ίδιας μέρας μου είπαν να βγάλω το καλώδιο που έχω στην πρίζα του ΟΤΕ.Το έβγαλα και έλεγξαν την γραμμή μου.Μετά με κάλεσαν και μου είπαν ότι έχει βραχυκύκλωμα η γραμμή μου.Θα στείλουν αίτηση στον ΟΤΕ και θα μου ξαναπαντήσουν.Έχει περάσει μία εβδομάδα και τίποτα.Το τηλέφωνο παραμένει "νεκρό",από την HOL δεν με έχουν καλέσει και όταν κάλεσα στο 121 μου είπαν "Πλέον δεν ανήκετε στον ΟΤΕ.Ανήκετε στην HOL.Αυτή είναι αρμόδια για κάθε βλάβη που έχετε" και μου το έκλεισε.Τι να κάνω;:worry:Παίρνω στη HOL και μου λένε ότι δεν έχουν πάρει απάντηση ακόμα από τον ΟΤΕ.:cry::cry:

http://www.speedtest.net/result/470628143.png

Παιδιά είναι χάλια οι ταχύτητες για 6Mbps σύνδεση;:confused:Πάντως το πρωί στοίχημα να πιάνω γύρω στα 3,5-4Mbps.Αλλά μετά τις 14:30 έχω αυτές τις ταχύτητες :(.Έχει αρχίσει να μου λείπει ο ΟΤΕ.:p

Να ρωτήσω κάτι.Εδώ και μέρες έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και όποιος με παίρνει ακούω το εξής:"Η κλήση σας είναι σε αναμονή" και κλείνει.Το τηλέφωνο μου χτυπάει μόνο μια φορά και δεν προλαβαίνω κανένα τηλέφωνο.Κάλεσα την HOL από την πρώτη μέρα που εντόπισα το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα το ελέγξουν.Τους είχα πάρει μεσημέρι.Το απόγευμα της ίδιας μέρας μου είπαν να βγάλω το καλώδιο που έχω στην πρίζα του ΟΤΕ.Το έβγαλα και έλεγξαν την γραμμή μου.Μετά με κάλεσαν και μου είπαν ότι έχει βραχυκύκλωμα η γραμμή μου.Θα στείλουν αίτηση στον ΟΤΕ και θα μου ξαναπαντήσουν.Έχει περάσει μία εβδομάδα και τίποτα.Το τηλέφωνο παραμένει "νεκρό",από την HOL δεν με έχουν καλέσει και όταν κάλεσα στο 121 μου είπαν "Πλέον δεν ανήκετε στον ΟΤΕ.Ανήκετε στην HOL.Αυτή είναι αρμόδια για κάθε βλάβη που έχετε" και μου το έκλεισε.Τι να κάνω;:worry:Παίρνω στη HOL και μου λένε ότι δεν έχουν πάρει απάντηση ακόμα από τον ΟΤΕ.

Καλώς όρισες στο club της ταλαιπωρίας, οταν καθαρίσεις με το καλό πες μας πόσες μερες έμεινες χωρις τλφ, ευτυχώς δλδ που υπάρχουν και τα κινητά :lol::lol::lol:

.

Ήρθε σήμερα (Τετάρτη 13 Μαΐου 2009) ο τεχνικός του ΟΤΕ για να ελέγξει τα καλώδια της γραμμής μου.Βρήκε κάποιες φθορές,τα έφτιαξε και από τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά.Το πρόβλημα όμως με το ίντερνετ καλά κρατεί.Πριν από λίγο έκανα μέτρηση της σύνδεσης μου και τα στοιχεία μου είναι τα εξής:

http://www.speedtest.net/result/472535427.png

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Η Hol δεν έχει τεχνική υποστήριξη κατ'όικον;:confused:Γιατί μου είπε ο τεχνικός του ΟΤΕ ότι κάθε φορά που θα έχω πρόβλημα με το σταθερό μου (μακάρι να μην έχω) και η Hol "ρίχνει" το μπαλάκι στον ΟΤΕ εγώ θα πληρώνω στον ΟΤΕ 45€ για κάθε επίσκεψη τεχνικού.Αυτό δεν μου το είχε πει η Hol.:mad:

Ο τεχνικός του ΟΤΕ σου έκοψε απόδειξη για αυτήν την επισκευή;

Δεν πρέπει να πληρώσεις τίποτε, εκτός εαν έκανες άσκοπη κλήση τεχνικού ή αν σου επισκεύασε καλώδια στο δικό σου κομμάτι τις εγκατάστασης, δηλαδή μετά την είσοδο των καλωδίων στο κτίριο σου.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ήρθε σήμερα (Τετάρτη 13 Μαΐου 2009) ο τεχνικός του ΟΤΕ για να ελέγξει τα καλώδια της γραμμής μου.Βρήκε κάποιες φθορές,τα έφτιαξε και από τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά.Το πρόβλημα όμως με το ίντερνετ καλά κρατεί.Πριν από λίγο έκανα μέτρηση της σύνδεσης μου και τα στοιχεία μου είναι τα εξής:

http://www.speedtest.net/result/472535427.png

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Η Hol δεν έχει τεχνική υποστήριξη κατ'όικον;:confused:Γιατί μου είπε ο τεχνικός του ΟΤΕ ότι κάθε φορά που θα έχω πρόβλημα με το σταθερό μου (μακάρι να μην έχω) και η Hol "ρίχνει" το μπαλάκι στον ΟΤΕ εγώ θα πληρώνω στον ΟΤΕ 45€ για κάθε επίσκεψη τεχνικού.Αυτό δεν μου το είχε πει η Hol.:mad:

Ισχύει ότι σου λέει ο rigasnic. Όταν δηλώνεις πρόβλημα στο support ενός παρόχου υπάρχουν οι παρακάτω τρεις περιπτώσεις:

1. Αν το πρόβλημα είναι στην υποδομή της HOL (εγκαταστάσεις, bbrass, σύνδεση με Ελλάδα-εξωτερικό, οπτικές μέχρι τα ΑΚ του ΟΤΕ κ.τ.λ) αυτό προφανώς το λύνει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας.

2.Αν το πρόβλημα είναι στη γραμμή σου, από το ΑΚ (αστικό κέντρο) ΟΤΕ μέχρι το κατανεμητή του κτηρίου σου τότε μιλάμε για πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΤΕ (το οποίο αν και χρησιμοποιήται από όλους τους παρόχους συντηρείται αποκλειστικά από τον ΟΤΕ) και επεμβαίνει τεχνικό συνεργείο του ΟΤΕ χωρίς φυσικά καμία δική σου επιβάρυνση.

3.Αν το πρόβλημα είναι μετά το κατανεμητή, δηλαδή στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου αυτό βαρύνει αποκλειστικά εσένα. Στη περίπτωση αυτή είτε καλείς τεχνικό της hol ο οποίος θα σε χρεώσει είτε δικό σου ηλεκτρολόγο. Κανονικά ο τεχνικός του ΟΤΕ αν διαπιστώσει ότι το πρόβλημα είναι στα δικά σου καλώδια δεν πρέπει να κάνει τίποτα και σε παραπέμπει σε τεχνικό του παρόχου ή ηλελτρολόγο. Προφανώς ο συγκεκριμένος επειδή μπορούσε να το φτιάξει το έκανα μόνος του και σε χρέωσε. Δεν έπρεπε αλλά σε εξυπηρέτησε...

Παιδιά,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Τελικά ο τεχνικός του ΟΤΕ όταν ήρθε και έκοψε κάτι καλώδια το τηλέφωνο για λίγη ώρα έφτιαξε κανονικά αλλά μετά ξανάρχησαν τα προβλήματα.Μετά από πολλά τηλεφωνήματα που είχε με την Hol μου είπαν ότι η γραμμή μου δεν έχει κανένα τεχνικό πρόβλημα και δεν ευθύνεται ούτε ο ΟΤΕ αλλά ούτε και η Hol.Το πρόβλημα είναι στα καλώδια (?) προς το τηλέφωνο και θα πρέπει να έρθει ηλεκτρολόγος.Το περίεργο είναι ότι αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω μετά από ένα μήνα που είμαι συνδρομητής στην Hol.Όταν ήμουν στον ΟΤΕ δεν αντιμετώπιζα ποτέ κανένα πρόβλημα.Πολύ περίεργο.:confused:

Ξαναγυρνα στον πΟΤΕ,επειδη εισαι σε νησι τα πραγματα ειναι πολυ ποιο δυσκολα για τους εναλλακτικους παροχους προς το παρων και νομιζω να το διαπιστωσες και συ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανείς με εμπειρίες HOL Double Play στο Α.Κ. Δαγκλής;;; Τηλεφωνία (θόρυβος, underwater effect κλπ) και Internet (συγχρονισμός, αποσυνδέσεις, pings με εσωτερικό/εξωτερικό)?

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

Ξαναγυρνα στον πΟΤΕ,επειδη εισαι σε νησι τα πραγματα ειναι πολυ ποιο δυσκολα για τους εναλλακτικους παροχους προς το παρων και νομιζω να το διαπιστωσες και συ.

Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα στον ΟΤΕ από την αρχή άλλα άλλος αποφασίζει...:lol:;)

καλησπερα παιδια. εχω καποιο προβλημα με το router (netfaster iad).

συγκεκρυμενα δεν εχω αρκετα δυνατο σημα οταν συνδεομαι ασυρματα.

δε μπορει να πιανω τον γειτωνων σε ολο το σπιτι και το δικο μου στα 9-10 να χανετε.

υπαρχει καμια ρυθμιση για αυτο? :cry:

Κώστας

hol και netfaster router???

Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με HOL!

1) Μπορώ να βάλω κάποιο άλλο router εκτός από το netfaster που μου έδωσε η HOL? (διότι είναι πολύ βλακεία router, δεν βλέπει τίποτα στο dhcp παρόλο που έχω 2 συσκευές σε Ethernet). Σκέφτομαι να βάλω ένα bauteq της Conn-x

2) Support, καλά απλά τους λες ότι έχεις πρόβλημα και σε παίρνουν τηλ? Δεν υπάρχει κάποιος εκεί να μιλήσω απευθείας???

τελικά έβαλα το bautec και δουλεύουν όλα μια χαρά!

βέβαια του έκανα αναβάθμιση πρώτα!

καλά firmware δεν βγάζουν νέα firmware από intacom για τα netfaster????

πρόσφατα έκανα φορητότητα απο τον ΟΤΕ στήν HOL. είμαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο μόνος που το έκανε αυτο (ή το αντίστροφο) και μιάς και δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα γνώμη γιατί δεν έχω συνδεθεί θα με ενδιέφερε να ακούσω την δικιά σας! πώς σας φάνηκε η αλλαγή συνδεθήκατε όταν έπρεπε, μείνατε χωείς νετ για κάποια μέρα, κλτ (κοινώς γενικές εντυπώσεις)?