Jump to content

alex1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex1

  1. Παιδιά καλησπέρα Θα ήθελα μια βοήθεια όσο αφορά ένα samsung που έχω S5 το οποίο είναι live demo και θα ήθελα βοήθεια ώστε να το φλασάρω με ένα normal image μιας και παιδεύτηκα και δεν το κατάφερα. Ευχαριστώ
  2. alex1

    dynavin

    Εχω ένα dynavin wince 6 και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι΄χάρτες μπορώ να βάλω μέσα σε συτό το μηχάνημα. Thanks !!!
  3. Ειμαι οκ iphone 3gs ios 4.1 και επιτελους jailbreak !!!
  4. Παιδια θα υπαρξει jailbreak και για το 3gs 4.1 η μονο για το νεο iphone 4g ????
  5. Παιδιά κανένα νέο για όποιον δυστυχή έχει κατεβάσει την 4.1 σε 3GS ????? jailbreak δεν γίνετε με τίποτα ????? Γενικώς την πατήσαμε ?????? Γιατί restore σε προηγούμενη εκδοση δεν κάνει με τίποτα .
  6. Παιδια εδω και κανα δυο βδομαδες η γραμμη μου παει κατα διαολου Ενω συχρονιζει στα 12-13 mb το download ειναι τραγικα αργο.Μεσα στο status του netfaster εχω πολλα 09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 169.254.255.255->> 169.254.242.254, Type:3, Code:3 (from PPPoE1 Outbound) 09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 192.168.255.255->> 192.168.178.2, Type:3, Code:3 (from LAN1 Outbound) συνεχεια Ξερει κανεις τι ειναι αυτο ????
  7. Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο κανει πολλα κολπακια η hol οπως αναφερει και ο φιλος br492 το πρωι και ωρες αιχμης σερνονται και αργα το βραδυ η νωρις το πρωι κατεβαζεις με 1,5mb αυτο φυσικα συμβαινει γιατι το dslm που μας εχουν ειναι στο οριο οποτε τους παιρνεις τους βριζεις σε βαζουν σε αλλο με οχι τοσους πολλους χρηστες και εισαι καλα μεχρι να ξαναγεμισει χαχαχαχ Η αληθεια ειναι παντως πως απο ολους τους αλλους δηλαδη tellas forthnet on ειναι με μεγαλη διαφορα καλυτεροι.
  8. Να ρωτησω κι εγω μηπως καποιος απο εμπειρια ξερει ποιο router ειναι καλυτερο ???? Το 7140 fritz η το netfaster ????? Γιατι εχω το fritz απλα τα παιδια της hol λενε πως εαν το αντικαταστησω με το netfaster θα εχω μεγαλη διαφορα Ισχυει κατι τετοιο?????
  9. Η αληθεια ειναι πως εχει μεγαλο προβλημα το τελευταιο διαστημα με συνεχεις επανασυνδεσεις και μη μπορωντας να παρει ip ο router ενω συχρονιζει κανονικοτατα το adsl. Τωρα οσον αφορα για τις ταχυτητες παλι ναι υπαρχει μεγαλο προβλημα με πολυ χαμηλα download Βεβαια επειδη εχω και ΟΤΕ provider σας λεω πως τον τελευταιο καιρο και αυτος ειναι χαλια αρα γενικα πιστευω πως το προβλημα ειναι σε ολους !!!
  10. Εχεις μια ωρα προς καθε κινητο τον μηνα και απο εκει και περα 0,1650 € / λεπτό προς Vodafone / Cosmote 0,1774 €/ λεπτό προς Wind / Q-Telecom
  11. Τελικως μετα απο πολλα !@#$%^&^%$# μου ανοιξαν παλι την γραμμη και επιτελους δουλευει normal Η αληθεια ειναι πως με την οικονομικη κριση που εχει ολος ο κοσμος ολοι ψαχνουν διεξοδο για να κατεβασουν τα παγια εξοδα με αποτελεσμα πολλοι να εχουν παει σε αλλους παροχους εκτος ΟΤΕ οποτε δημιουργειτε το προβλημα λογω υποδομης με αποτελεσμα να υπαρχουν συχνα φαινομενα τετοια.τελος παντων τελος καλο ολα καλα !!!
  12. Λοιπον να σας πω κι εγω τον πονο μου εδω και κανα μηνα σερνομαι.Ειναι τραγικη η κατασταση σε σημειο που δεν την δουλευω πια.Ηταν φυσιολογικο οτι καποια στιγμη θα φωρτωνε το δυκτιο τους μιας και λογο κρισης ολοι ψαχνουν το φτηνοτερο και φυσικα φευγουν απο τον οτε που ειναι ακριβος. Τα αποτελεσματα μου ειναι download το πρωι απο 1200 εως 1400 και το απογευμα - βραδυ απο 60 kb εως 80 Τραγικα τα πραγματα Ωρες αιχμης δεν δουλευουν με τιποτα.Μετα απο πολλες !@#$$%%^&&^%$# σημερα μου ειπαν πως ταχα με εφτιαξαν.Το απογευμα θα ξερω να σας πω νεα.Παντως απο πολλους εχω ακουσει ανεξαρτητως provider οτι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα αρα το προβλημα ειναι κοινο για ολους πιστευω και δεν ειναι μονο της HOL.
  13. Αυτο σκεφτομαι κι εγω φιλε makis και προβληματιζομε γιατι εγω εχω μεν voip αλλα εχω τρεις γραμμες Δυο τα νουμερα μου απο το isdn που ειχα (normal + msn ) και ενα 213 που μου εδωσε η hol Βεβαια ολα αυτα σε δυο γραμμες οποτε καλα ειμαι Προβληματα δεν εχω οποτε γιατι να αλλαξω.
  14. Λοιπον μετα απο ενα χρονο πλεον συνδρομητης στην HOL (double play ) και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος χωρις πολλα προβληματα επεισα κι εναν φιλο να κανει φορητοτητα και double play Διαπιστωσα χθες που λειτουργησε πως η γραμμη του δεν ειναι voip οπως ειναι η δικια μου αλλα ερχεται με χαλκο και φυσικα δεν του δινουν δευτερη γραμμη οπως ειχαμε εμεις με το voip (213) Η ποιοτητα της γραμμης του ειναι απσογη τελεια και το ιντερνετ του ακομα καλυτερο απο το δικο μου ας βρισκομαστε 3 στενα διαφορα.Αραγε εμεις που ειμαστε voip τι θα μας κανουν μιας και καπου ειχα διαβασει πως τους εχουν απαγορευσει να δινουν πλεον γραμμες μεσω voip.
  15. Η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν προκειται να τους ξαναχρειαστω μιας και η αγορα ειναι τοσο μεγαλη και εχεις πολλες επιλογες. Το τηλεφωνο ειναι πλεον προεραιτικο μιας και ολοι πλεον παιρνουμε στα κινητα.Το μονο στην ουσια ειναι το ιντερνετ οποτε οποιος ειναι ο πιο normal εκει θα παω !!!!!
  16. Λοιπον η αποθεωση ειναι πως εδω και ενα χρονο σχεδον ειμαι στην Hol και ολα οκ ερχεται ενας λογαριασμος απο τον ΟΤΕ 7 € να πληρωσω.Δεν ειναι φυσικα για τα 7 € αλλα για την αποθεωση της @#$%^&^%$# Με εχουν χρεωμενο λενε γιατι το νουμερο μου εμφανιζεται στο 131 Το πληρωσα βεβαια και απαιτησα να μην με ξαναενοχλησουν και οτι δεν επιθυμω πλεον καμια τους υπηρεσια γιατι δεν προκειται να τους πληρωσω. Και μετα εναν χρονο βρισκουν τον τροπο να σου αρπαξουν οτι μπορουν.Γιαυτο δεν προκειται να με ξαναδουν ποτε. HOL και παλι HOL λεω εγω.
  17. Eαν ειναι πανω απο μηνα ενεργοποιημενο το καρτοκινητο γινετε μεσα σε μια μερα με την μονη διαφορα σε σχεση με την νεα συνδεση που γινεται σε κανα δεκαλεπτο !!!
  18. Φιλε Βασιλη σωστα ετσι γινετε.Οταν κανεις φορητοτητα σε καποιον παροχο σταδιακα σεταρουν εναν εναν ολους τους παροχους να μπορουν να σε καλουν σε μια μερα το πολυ δυο θα εισαι οκ !!!!!!!!!!!!
  19. Φιλε Βασιλη μην βιαζεσαι Πριν σου κοψουν την γραμμη σου δεν μπορεις να δοκιμασεις τιποτα.Πολυ περισσοτερο πριν πειραξεις τον ρουτερ παρτου ενα backup ολα τα settings γιατι δεν θα σου δουλευει ουτε τηλεφωνο αν κανεις καμια χαζομαρα Γιαυτο λοιπον ΠΕΡΙΜΕΝΕ και παρε backup τα settings σου.
  20. Βασιλη κρατα το δεν πληρωνεις τιποτα extra Τωρα αν θες να το κανεις διακοπη να τους το πεις και θα το κοψουν αυτοι.
  21. Φιλε energypoint41 ισως δεν το εθεσα καλα την απαντηση μου και δεν εγινα κατανοητος. Εγω ειχα μια isdn γραμμη με ενα msn στον ΟΤΕ Με φορητοτητα μετεφερα και τα δυο μου νουμερα στην hol + ενα 213 που σου δινουν αυτοι με το ετσι θελω.Τωρα στο φον1 χτυπαει τα δυο 210 που ειχα και στο φον2 χτυπαει το 213 Δεν γινετε και δεν το κανει οπως εγραψα σε προηγουμενο μου ποστ η hol Τωρα εαν νομιζεις οτι εσυ μπορεις να το κανεις να το πεις και στην hol γιατι δεν το ξερουν.Απο οτι καταλαβα ομως εσυ ειχες ενα νουμερο + το 213 οποτε νορμαλ κανεις οτι θελεις στο fritz ενω εγω δεν. Τα λεμε αυτα και καλο ειναι να γραφωνται προς αποφυγη προβληματων σε νεους υποψηφιους στην hol γιατι ειναι μεγα προβλημα οταν σου χτυπαει τηλεφωνο να μην ξερεις σε ποια απο τις δυο απαντας.
  22. Φιλε Βασιλη θα σε στεναχωρησω αχχαχαχαχ Εδω ειναι το email που τους εστειλα Ειχα ζητησει να παει στο fon1 το αρχικο μου νουμερο 210 ******** μαζι με το 213 *************** και στο fon2 να παει μονο του το msn που ειχα το 210 ********* οποτε να ξερω ποια γραμμη χτυπαει και αν θελω να σηκωνω το τηλεφωνο μου γιατι τωρα δεν ξερω σε ποια γραμμη απαντω. Νομιζω πως ειναι κατι παρα πολυ απλο και γινετε και παρα πολυ βασικο και αναγκαιο σε εμενα . Και η απαντηση τους Αγαπητέ Συνδρομητή, Πρός απάντηση του αιτήματος σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό που ζητάτε είναι εκτός των προδιαγραφών του προϊόντος και δεν υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή. Με εκτίμηση για την HellasOnLine
  23. Εχεις δικιο μου ειχε διαφυγει οντως 37 πληρωνα και τωρα πηγε στα 39,5 παντως η ουσια ειναι πως αν τα βαλεις κατω συμφερει γιατι αν σκεφτεις πως αν ειχες μια γραμμη κινητου και μιλαγες μια ωρα δωρεαν τον μηνα σε κινητα θα πληρωνες μαζι με τους φορους και ολα γυρω στα 20€ αυτη την στιγμη μιλας μια ωρα σε κινητα εχεις απεριοριστα σε ελλαδα και Ευρωπη και απεριοριστο ιντερνετ με τα 39,5 Βεβαια για μας τους καταναλωτες παλι θα πρεπει να ειναι ακριβα και τα 39,5 και πρεπει να κατεβει χαχααχ Αλλα ειναι καλα!!!
  24. Η τιμη παραμενει η ιδια 39,50 δεν πληρωνεις τιποτα παραπανω απλα τα 5€ τα πληρωνεις για να σου κανουν την αλλαγη του παγιου ωστε να εχεις και εσυ τα προνομοια των νεων συνδεσεων.Παντως πληροφοριακα χτες μιλαγα μια ωρα Αγγλια με αψογη ακουστικοτητα και η χρεωση ηταν ΜΗΔΕΝ Οποτε οπως καταλαβαινετε εχει να γινει χαμος.Καιρος ειναι να αρχισει και λιγο ο ανταγωνισμος ωστε να βλεπουμε συχνα τετοια.
×
×
  • Create New...