Jump to content

alex1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alex1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα Θα ήθελα μια βοήθεια όσο αφορά ένα samsung που έχω S5 το οποίο είναι live demo και θα ήθελα βοήθεια ώστε να το φλασάρω με ένα normal image μιας και παιδεύτηκα και δεν το κατάφερα. Ευχαριστώ
  2. alex1

    dynavin

    Εχω ένα dynavin wince 6 και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι΄χάρτες μπορώ να βάλω μέσα σε συτό το μηχάνημα. Thanks !!!
  3. Ειμαι οκ iphone 3gs ios 4.1 και επιτελους jailbreak !!!
  4. Παιδια θα υπαρξει jailbreak και για το 3gs 4.1 η μονο για το νεο iphone 4g ????
  5. Παιδιά κανένα νέο για όποιον δυστυχή έχει κατεβάσει την 4.1 σε 3GS ????? jailbreak δεν γίνετε με τίποτα ????? Γενικώς την πατήσαμε ?????? Γιατί restore σε προηγούμενη εκδοση δεν κάνει με τίποτα .
  6. Παιδια εδω και κανα δυο βδομαδες η γραμμη μου παει κατα διαολου Ενω συχρονιζει στα 12-13 mb το download ειναι τραγικα αργο.Μεσα στο status του netfaster εχω πολλα 09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 169.254.255.255->> 169.254.242.254, Type:3, Code:3 (from PPPoE1 Outbound) 09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 192.168.255.255->> 192.168.178.2, Type:3, Code:3 (from LAN1 Outbound) συνεχεια Ξερει κανεις τι ειναι αυτο ????
  7. Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο κανει πολλα κολπακια η hol οπως αναφερει και ο φιλος br492 το πρωι και ωρες αιχμης σερνονται και αργα το βραδυ η νωρις το πρωι κατεβαζεις με 1,5mb αυτο φυσικα συμβαινει γιατι το dslm που μας εχουν ειναι στο οριο οποτε τους παιρνεις τους βριζεις σε βαζουν σε αλλο με οχι τοσους πολλους χρηστες και εισαι καλα μεχρι να ξαναγεμισει χαχαχαχ Η αληθεια ειναι παντως πως απο ολους τους αλλους δηλαδη tellas forthnet on ειναι με μεγαλη διαφορα καλυτεροι.
  8. Να ρωτησω κι εγω μηπως καποιος απο εμπειρια ξερει ποιο router ειναι καλυτερο ???? Το 7140 fritz η το netfaster ????? Γιατι εχω το fritz απλα τα παιδια της hol λενε πως εαν το αντικαταστησω με το netfaster θα εχω μεγαλη διαφορα Ισχυει κατι τετοιο?????
  9. Η αληθεια ειναι πως εχει μεγαλο προβλημα το τελευταιο διαστημα με συνεχεις επανασυνδεσεις και μη μπορωντας να παρει ip ο router ενω συχρονιζει κανονικοτατα το adsl. Τωρα οσον αφορα για τις ταχυτητες παλι ναι υπαρχει μεγαλο προβλημα με πολυ χαμηλα download Βεβαια επειδη εχω και ΟΤΕ provider σας λεω πως τον τελευταιο καιρο και αυτος ειναι χαλια αρα γενικα πιστευω πως το προβλημα ειναι σε ολους !!!
  10. Εχεις μια ωρα προς καθε κινητο τον μηνα και απο εκει και περα 0,1650 € / λεπτό προς Vodafone / Cosmote 0,1774 €/ λεπτό προς Wind / Q-Telecom
  11. Τελικως μετα απο πολλα !@#$%^&^%$# μου ανοιξαν παλι την γραμμη και επιτελους δουλευει normal Η αληθεια ειναι πως με την οικονομικη κριση που εχει ολος ο κοσμος ολοι ψαχνουν διεξοδο για να κατεβασουν τα παγια εξοδα με αποτελεσμα πολλοι να εχουν παει σε αλλους παροχους εκτος ΟΤΕ οποτε δημιουργειτε το προβλημα λογω υποδομης με αποτελεσμα να υπαρχουν συχνα φαινομενα τετοια.τελος παντων τελος καλο ολα καλα !!!
  12. Λοιπον να σας πω κι εγω τον πονο μου εδω και κανα μηνα σερνομαι.Ειναι τραγικη η κατασταση σε σημειο που δεν την δουλευω πια.Ηταν φυσιολογικο οτι καποια στιγμη θα φωρτωνε το δυκτιο τους μιας και λογο κρισης ολοι ψαχνουν το φτηνοτερο και φυσικα φευγουν απο τον οτε που ειναι ακριβος. Τα αποτελεσματα μου ειναι download το πρωι απο 1200 εως 1400 και το απογευμα - βραδυ απο 60 kb εως 80 Τραγικα τα πραγματα Ωρες αιχμης δεν δουλευουν με τιποτα.Μετα απο πολλες !@#$$%%^&&^%$# σημερα μου ειπαν πως ταχα με εφτιαξαν.Το απογευμα θα ξερω να σας πω νεα.Παντως απο πολλους εχω ακουσει ανεξαρτητως provider οτι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα αρα το προβλημα ειναι κοινο για ολους πιστευω και δεν ειναι μονο της HOL.
  13. Αυτο σκεφτομαι κι εγω φιλε makis και προβληματιζομε γιατι εγω εχω μεν voip αλλα εχω τρεις γραμμες Δυο τα νουμερα μου απο το isdn που ειχα (normal + msn ) και ενα 213 που μου εδωσε η hol Βεβαια ολα αυτα σε δυο γραμμες οποτε καλα ειμαι Προβληματα δεν εχω οποτε γιατι να αλλαξω.
  14. Λοιπον μετα απο ενα χρονο πλεον συνδρομητης στην HOL (double play ) και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος χωρις πολλα προβληματα επεισα κι εναν φιλο να κανει φορητοτητα και double play Διαπιστωσα χθες που λειτουργησε πως η γραμμη του δεν ειναι voip οπως ειναι η δικια μου αλλα ερχεται με χαλκο και φυσικα δεν του δινουν δευτερη γραμμη οπως ειχαμε εμεις με το voip (213) Η ποιοτητα της γραμμης του ειναι απσογη τελεια και το ιντερνετ του ακομα καλυτερο απο το δικο μου ας βρισκομαστε 3 στενα διαφορα.Αραγε εμεις που ειμαστε voip τι θα μας κανουν μιας και καπου ειχα διαβασει πως τους εχουν απαγορευσει να δινουν πλεον γραμμες μεσω voip.
×
×
  • Create New...