Bayern4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 στα καταστηματα κανουν καμια καλυτερη προσφορα απο το online? πχ. το πακετο της wind που εχει 22 ευρω, στα καταστηματα ειναι στα 21,49 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πάρε στο 2130013844. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πάρε στο 2130013844. Αυτός δεν είναι της παλιάς πλέον hol; Δουλεύει ακόμα αυτός ο αριθμός; Άφησα τον αριθμό του σταθερού στο Πεδίο "καλεστε με" του site της *Vodafone και περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δουλεύει κανινικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 2130013844 Υ.Γ. Με πρόλαβαν άλλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σε κτίριο με 2 γραμμές ΟΤΕ 1 χολ και 1 νοβα από δευτέρα η γραμμἠ της χολ είναι εκτός λειτουγείας.Έρχεται σήμερα τεχνικός τους και ανοίγει το κουτί του οτε στην είσοδο του κτιρίου σκαλίζει και αφήνει όλα τα καλώδια έξω και τα καπάκι ανοιχτό και εφυγε.,....έχουν δικαίωμα για αυτό;;Εκεί περνάνε όλες οι γραμμές 4 σπιτιών..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δοκιμασα το 2130013844 και δουλευει κανονικα. Στην αρχη εκανα 20 λεπτα να μιλησω για να παρω προσφορα. Βεβαια μετα που ξανακαλεσα το σηκωσαν πολυ γρηγορα. Εν τελει εκλεισα στα 17,77€ για 2 ακομα δυο χρονια (συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 4€ λογω κινητου Vodafone). Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα + 4 ωρες κινητα + 24αρι internet! Μεχρι τωρα πληρωνα 18,18€(συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 5€ λογω κινητου Vodafone) για τα ιδια αλλα με 5 ωρες κινητα (GR+300) Μου ειπαν δεν χρεωνομαι extra το κοστος ανανεωσης και κοστος αλλαγης προγραμματος που υπαρχει κανονικα. Μια χαρα πιστευω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 μια χαρα εισαι. σε εμενα ληγει το συμβολαιο στη wind κ μου δινει την ανανεωση με 21ευρω του double play απο τα 17 που ειμαι. απλα η vodafone δε δινει τα 120' σε καρτοκινητο και 1GB, αλλιώς θα εψαχνα για φορητοτητα και κερδος. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δοκιμασα το 2130013844 και δουλευει κανονικα. Στην αρχη εκανα 20 λεπτα να μιλησω για να παρω προσφορα. Βεβαια μετα που ξανακαλεσα το σηκωσαν πολυ γρηγορα. Εν τελει εκλεισα στα 17,77€ για 2 ακομα δυο χρονια (συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 4€ λογω κινητου Vodafone). Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα + 4 ωρες κινητα + 24αρι internet! Μεχρι τωρα πληρωνα 18,18€(συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 5€ λογω κινητου Vodafone) για τα ιδια αλλα με 5 ωρες κινητα (GR+300) Μου ειπαν δεν χρεωνομαι extra το κοστος ανανεωσης και κοστος αλλαγης προγραμματος που υπαρχει κανονικα. Μια χαρα πιστευω! :) Σου είπαν εάν συμπεριλαμβάνουν και το τέλος σταθερής τηλεφωνίας που θα αρχίσει να εφαρμόζεται όσονούπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σου είπαν εάν συμπεριλαμβάνουν και το τέλος σταθερής τηλεφωνίας που θα αρχίσει να εφαρμόζεται όσονούπω? Δεν μου είπε κάτι..Αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνονται και δεν περιμένω να περιλαμβάνονται αφού δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα το νέο τέλος. Απλώς περιμένω να δω γραπτά την προσφορά στο my account διότι ακόμα βρίσκεται σε επεξεργασία το αίτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δοκιμασα το 2130013844 και δουλευει κανονικα. Στην αρχη εκανα 20 λεπτα να μιλησω για να παρω προσφορα. Βεβαια μετα που ξανακαλεσα το σηκωσαν πολυ γρηγορα. Εν τελει εκλεισα στα 17,77€ για 2 ακομα δυο χρονια (συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 4€ λογω κινητου Vodafone). Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα + 4 ωρες κινητα + 24αρι internet! Μεχρι τωρα πληρωνα 18,18€(συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 5€ λογω κινητου Vodafone) για τα ιδια αλλα με 5 ωρες κινητα (GR+300) Μου ειπαν δεν χρεωνομαι extra το κοστος ανανεωσης και κοστος αλλαγης προγραμματος που υπαρχει κανονικα. Μια χαρα πιστευω! :) πήγαινε στην hrs με απεριόριστα σταθερά voip τηλέφωνο, 300 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ με 17.89 ευρώ τον μήνα με συμβόλαιο για 12 μήνες! τιμή μαζί με φπα και τέλος σταθερής τηλεφωνίας. ή hrs συνεργάτης της Vodafone είναι αλλά επειδή δίνει συμβόλαια επαγγελματικά σε ιδιώτες για αυτο έχει αυτήν την τιμή. πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός πάροχος double play που συμφέρει αυτήν στιγμή και προπάντων για 12 μήνες! επίσης πληρώνεις μόνο το κόστος του μόντεμ στα 25 ευρώ δεν έχει ούτε κόστος φορητότητας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εχουν κανει σε καποιον προσφορά 2Play με δωρεαν καρτουλες με χρονο ομιλιας αυτο τον καιρο? Παλιοτερα ετρεχε μια τετοια προσφορα ...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εχουν κανει σε καποιον προσφορά 2Play με δωρεαν καρτουλες με χρονο ομιλιας αυτο τον καιρο? Παλιοτερα ετρεχε μια τετοια προσφορα ...!! Καλησπερα και χρονια πολλα..Να απαντησω, εστω και καθυστερημενα, μου εκαναν προταση να παραμεινω με 17 ευρω και 2 καρτες με 120' για 1 χρονο,τις οποιες μετα απο επανειλημμενες ερωτησεις με διαβεβαιωσαν οτι δεν χρειαζεται να ανανεωνω καθε 3 μηνες(περιμενω να δω εαν πραγματικα θα ισχυσει κατι τετοιο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα..Να απαντησω, εστω και καθυστερημενα, μου εκαναν προταση να παραμεινω με 17 ευρω και 2 καρτες με 120' για 1 χρονο,τις οποιες μετα απο επανειλημμενες ερωτησεις με διαβεβαιωσαν οτι δεν χρειαζεται να ανανεωνω καθε 3 μηνες(περιμενω να δω εαν πραγματικα θα ισχυσει κατι τετοιο)... Σε κάλεσαν αυτοί ή τους κάλεσες εσύ; Γιατί λήγει το συμβόλαιο 3/2 και πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω.... Υ.Γ Καλή χρονία με υγεία και χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σε κάλεσαν αυτοί ή τους κάλεσες εσύ; Γιατί λήγει το συμβόλαιο 3/2 και πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω.. Προσωπικα , με ειχαν παρει τηλεφωνο απο wind και μου ειχαν κανει μια πολυ καλη προταση,την οποια δεχθηκα(οχι για να εκβιασω την vodafone αλλα επειδη μου ειχαν προτεινει ενα πραγματικα καλο προγραμμα). Τους ειχα παρει και μονος μου τηλ να ρωτησω εαν εχουν καποιο ανταγωνιστικο της wind ,ωστε να παραμεινω στην vodafone.Μου ειχαν απαντησει οτι δεν ετρεχε καμια ιδιαιτερη προσφορα.,οποτε υπεγραψα την αιτηση προς wind. Την τελευταια στιγμη με καλεσαν και μου εκαναν την προαναφερθεισα προσφορα, την οποια τελικα προτιμησα και λογω του χαμηλοτερου παγιου και λογω της διαβεβαιωσης οτι δεν θα χρειαστει να κανω την ανανεωση τριμηνου στις καρτες ,ενω στη wind μου ειχαν πει οτι θα επρεπε να βαζω καθε τριμηνο χρηματα ωστε να ανανεωνονται....Σκεψου το,τσεκαρε και καμια αλλη προσφορα(της wind με ειχε πεισει αρχικα,οχι για το ταμπλετ το οποιο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα για το δωρεαν gb στο κινητο) και πραξε αναλογα με το συμφερον σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Προσωπικα , με ειχαν παρει τηλεφωνο απο wind και μου ειχαν κανει μια πολυ καλη προταση,την οποια δεχθηκα(οχι για να εκβιασω την vodafone αλλα επειδη μου ειχαν προτεινει ενα πραγματικα καλο προγραμμα). Τους ειχα παρει και μονος μου τηλ να ρωτησω εαν εχουν καποιο ανταγωνιστικο της wind ,ωστε να παραμεινω στην vodafone.Μου ειχαν απαντησει οτι δεν ετρεχε καμια ιδιαιτερη προσφορα.,οποτε υπεγραψα την αιτηση προς wind. Την τελευταια στιγμη με καλεσαν και μου εκαναν την προαναφερθεισα προσφορα, την οποια τελικα προτιμησα και λογω του χαμηλοτερου παγιου και λογω της διαβεβαιωσης οτι δεν θα χρειαστει να κανω την ανανεωση τριμηνου στις καρτες ,ενω στη wind μου ειχαν πει οτι θα επρεπε να βαζω καθε τριμηνο χρηματα ωστε να ανανεωνονται....Σκεψου το,τσεκαρε και καμια αλλη προσφορα(της wind με ειχε πεισει αρχικα,οχι για το ταμπλετ το οποιο δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα για το δωρεαν gb στο κινητο) και πραξε αναλογα με το συμφερον σου... Γενικά πλακώνομαι για να διατηρήσω σταθερή την τιμή(Απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 300' προς κινητά και 24Mbps internet) στα 22Ευρώ. Οπότε το ρωτάω μηπως πάρω και καμιά κάρτα (γιατί σίγουρα θα με αναγκάσουν να κάνω φορητότητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Γενικά πλακώνομαι για να διατηρήσω σταθερή την τιμή(Απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 300' προς κινητά και 24Mbps internet) στα 22Ευρώ. Οπότε το ρωτάω μηπως πάρω και καμιά κάρτα (γιατί σίγουρα θα με αναγκάσουν να κάνω φορητότητα). Με φορητότητα θα πάρεις τουλάχιστον την ίδια τιμή. Αν βγάλεις τα διεθνή (αν δεν τα χρειάζεσαι) υπολόγιζε γύρω στα 17-18€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Με φορητότητα θα πάρεις τουλάχιστον την ίδια τιμή. Αν βγάλεις τα διεθνή (αν δεν τα χρειάζεσαι) υπολόγιζε γύρω στα 17-18€. Έχει τύχει να πάρω και χαμηλότερη...Βασικά ίδια ζητάω, αλλά δεν μου την δίνουν συνήθως οπότε η διαδικασία είναι γνωστή και εκεί μπορεί να πετύχεις και κάτι χαμηλότερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σε κρουση μου για ανανέωση συμβολαίου μου έδωσαν την ίδια τιμή (16,80 περίπου χωρίς τον φόρο του 5%) για dp ευελικτο 300. Λογικά θα δεχθώ γιατί δεν βρήκα καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπέρα! Να ρωτήσω, στη περιοχή μου ο ΟΤΕ και στην μια γωνία και στην άλλη γωνία μόλις έβαλε καινούρια μεγάλα καφάο. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους από 10αρα ταχύτητα που πιάνω μπορεί να ανέβει έστω λίγο ή δεν παίζει κανένα ρόλο; Γνωρίζει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Σημαίνει ότι ο ΟΤΕ έβαλε τα ΚΑΦΑΟ για υποστήριξη VDSL όταν αυτά ενεργοποιηθούν. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Σε κρουση μου για ανανέωση συμβολαίου μου έδωσαν την ίδια τιμή (16,80 περίπου χωρίς τον φόρο του 5%) για dp ευελικτο 300. Λογικά θα δεχθώ γιατί δεν βρήκα καλύτερη τιμή. Αν και δεν το περίμενα, μπορώ να πω πως κα σε εμένα χωρίς να τους ζαλίσω, χωρίς να τους πω για την δεύτερη γραμμή χωρίς τίποτα, μου πρότειναν την ίδια τιμή(22.86 Αστικά, υπεραστικά, διεθνή, 5 ώρες κινητά και 24Μbps Internet). Πάει χάλασαν εκει στην HOL...Που ειναι τα παλιά χρόνια που ζήταγες το αυτοννόητο και δεν στο έδιναν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Τελικά ανανέωσα για 24 μήνες, στην ίδια τιμή και μου χάρισαν τα 5 ευρώ (τέλη ανανέωσης......:down: ) και πρόσθεσαν άλλα 120' για κινητά. 'Ηθελα κι άλλη μείωση στην τιμή αλλά δεν......ας οψεται η μη εναλλακτική, για τις δικές μου ανάγκες, λύση για φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν η vodafone παρέχει voip τηλεφωνία; Θα με ενδιέφερε στην περίπτωση που με την κατάλληλη εφαρμογή θα μπορούσα να κάνω χρήση του αριθμού μου από το κινητό. Στις voip συνδέσεις της Cosmote(OTE) γίνετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) μονο η cyta το παρεχει με εφαρμογη στο κινητο.Τα στοιχεια της voip συνδεσης δεν τα γνωστοποιει καμμια εταιρια απο αυτες ωστε να μπουν σε τριτη εφαρμογη.Η βονταφον παρεχει voip σε καποια κεντρα αποτι ξερω (και μαλλον σε συνδεσεις που εχουν μεινει στο voip απο την εποχη της hol),στα περισσοτερα παιζει με pstn Edited January 23, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts