Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μου ήρθε μήνυμα...VODAFONE HOME : Σας κάνουμε δώρο 1500 λεπτά προς όλα τα κινητά Ελλάδος από το σταθερό σας 2********6 έως 06/03 για να μοιράζεστε περισσότερες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ,ακόμα και όταν είναι μακριά. Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας.

Έχω το Ευέλικτο 300. Ξέρουμε αν τα 1500 λεπτά ισχύουν μετά την κατανάλωση των 300 λεπτών ή πρώτα τα 1500;

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Υπάρχει κάποιος που έσπασε το συμβόλαιό του λογω αυξήσεων και του έκαναν κάποια καλύτερη προσφορά για να μείνει; Απλά για να γνωρίζουμε

μολις ηρθα με φορητοτητα απο οτε στην βονταφον με 23.20.... και με προσφορα 22.20 αμα πληρωνω ebill εκανα προγραμμα double play+ 300 κινιτα απο φιλο με ονλινε προσφορα... αυτο που εχω να πω ειναι οτι στον οτε ειχα μεση ταχυτητα 8-9 mb στην vodafone πηγα στα 12-13 mb ο οτε για να με κρατησει στο δυκτιο του μου εδωσε με 26.36 λεπτα απεριοριστα σταθερα υπεραστικα εως 24μβ και 30 λεπτα για κινητα... ΥΓ ειχα και συνδεση οτε τβ και ο λογαριασμος ερχοταν το δυμηνο 130 ευρω με οτε τβ μου εκανε προσφορα με 40 ευρω ολα μαζι σταθερα κινητα οτε τβ... δεν την δεχτικα και ηρθα βονταφον... μεχρι στιγμης ολα καλα.... η επιλογη ηταν γιατι δεν ηθελα wind και η cyta δεν εχει pstn γραμμη ... ειναι voip....

• 2 weeks later...
Τελείωνε το συμβόλαιο στις 21/2. (είχα το adsl 24 απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 300' προς κινητά). Η καλύτερη τιμή που μου έδωσαν από την voda είναι για 24μηνη ανανέωση 24,65 €/μήνα. Κάνοντας αίτημα φορητότητας στη nova (μου πρόσφεραν adsl 24 με απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 12 ώρες προς κινητά, με δώρο τη φορητότητα) επανήλθε η vodafone με νέα προσφορά. Μου πρόσφεραν, συμφώνησα και ανανέωσα με το εξής πακέτο: adsl 24, απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά, 9 ώρες προς κινητά με 17,30€ / μήνα και έκδοση e-bill για 24 μήνες. Επιπλέον θα παραλάβω 2 κάρτες sim με φορτωμένο χρόνο κάθε μήνα 120 λεπτά για ένα χρόνο χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Και χωρίς τις κάρτες (αν και το επεδίωξα έχοντας ενημερωθεί από το forum) θα ανανέωνα. Παιδιά θέλουν κυνήγι και μόνο με αίτημα φορητότητας μπορείτε να πιάσετε τέτοιες τιμές. Γενικά από την vodafone/hol ήμουνα ευχαριστημένος και να πω την αλήθεια δεν ήθελα να αλλάξω, αλλά όταν ξέρεις οτι πάνε να σε πιάσουνε κορόιδο κοιτάς την τσέπη σου και μόνο.

Τελείωνε το συμβόλαιο στις 21/2. (είχα το adsl 24 απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 300' προς κινητά). Η καλύτερη τιμή που μου έδωσαν από την voda είναι για 24μηνη ανανέωση 24,65 €/μήνα. Κάνοντας αίτημα φορητότητας στη nova (μου πρόσφεραν adsl 24 με απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 12 ώρες προς κινητά, με δώρο τη φορητότητα) επανήλθε η vodafone με νέα προσφορά. Μου πρόσφεραν, συμφώνησα και ανανέωσα με το εξής πακέτο: adsl 24, απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά, 9 ώρες προς κινητά με 17,30€ / μήνα και έκδοση e-bill για 24 μήνες. Επιπλέον θα παραλάβω 2 κάρτες sim με φορτωμένο χρόνο κάθε μήνα 120 λεπτά για ένα χρόνο χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Και χωρίς τις κάρτες (αν και το επεδίωξα έχοντας ενημερωθεί από το forum) θα ανανέωνα. Παιδιά θέλουν κυνήγι και μόνο με αίτημα φορητότητας μπορείτε να πιάσετε τέτοιες τιμές. Γενικά από την vodafone/hol ήμουνα ευχαριστημένος και να πω την αλήθεια δεν ήθελα να αλλάξω, αλλά όταν ξέρεις οτι πάνε να σε πιάσουνε κορόιδο κοιτάς την τσέπη σου και μόνο.

Μολης πραγματικα πανε να σε χασουνε ιδρωνει το αυτακι τους.

παιδια ειμαι στον οτε ,αν κανω αιτημα φορητοτητας στην vodafone μεσω ιντερνετ συνηθως σε ποσες μερες περνει ο οτε για αντιπροσφορα? Ποσες μερες εχω δικαιωμα να 'ριξω ακυρο' στην vodafone αν θελω μετα να μεινω στον οτε?

Η nova τι προσφορά σου είχε κάνει?

Κάνε μου μια χάρη και πες μου ποιό είναι το αρχικό σου πάγιο και ποιό το ποσοστό έκπτωσης που σου κάνουν. Τα λέει στον λογαριασμό σου. Ευχαριστώ. :)

Μου πρότειναν να βάλω Vodafone σταθερό μέσο δικτύου Vodafone και θα έχω ταχύτητες 4G έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μου πρότειναν να βάλω Vodafone σταθερό μέσο δικτύου Vodafone και θα έχω ταχύτητες 4G έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις ;

σε τι περιοχη εισαι; επισης για να εχεις ταχυτητες 4g θα πρεπει να εχει διαθεσιμοτητα vdsl για το σταθερο δικτυο vodafone.

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

Μηπως εννοείς σταθερό μεσώ κινητής?

Λοιπόν πήγα σε φίλο που το έβαλε του έδωσαν ένα ας το πούμε ρουτερ που πέρνει σήμα από κεραία Vodafone έχει 4 κανάλια φωνής χθες που το τσέκαρα σε ταχύτητα είχε 20 up και 20 down με απεριόριστα σταθερά και 400 προ κινητά στα 28 ευρώ τον μήνα .

Λοιπόν πήγα σε φίλο που το έβαλε του έδωσαν ένα ας το πούμε ρουτερ που πέρνει σήμα από κεραία Vodafone έχει 4 κανάλια φωνής χθες που το τσέκαρα σε ταχύτητα είχε 20 up και 20 down με απεριόριστα σταθερά και 400 προ κινητά στα 28 ευρώ τον μήνα .

Μπορείς να μάθεις ακριβώς το πρόγραμμα έχει ο φίλο σου και το μοντέλο εξοπλισμού που έχει ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Huawei p20 pro

Το προγραμμα ειναι απεριόριστα σταθερά 400 προς κινητά και ταχύτητα 4G Vodafone στα 28 ευρώ τώρα για τον εξοπλισμό μόλις παω ξανά θα ανεβάσω φωτό με το ρουτερ που του έχουν δώσει .

Το προγραμμα ειναι απεριόριστα σταθερά 400 προς κινητά και ταχύτητα 4G Vodafone στα 28 ευρώ τώρα για τον εξοπλισμό μόλις παω ξανά θα ανεβάσω φωτό με το ρουτερ που του έχουν δώσει .

ειναι οικιακο πακετο του φιλου σου ; η εππαγελματικο ;

Huawei p20 pro

Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το ξέρω .

Sent from my iPhone using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως το ίδιο μου είπαν να βάλω που εγώ είμαι σε οικιακό .

Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το ξέρω .

επαγγελματικο ειναι . οποτε ασχετο με το παρον θεμα εδω..... τα επαγγελματικα δεν μπορουμε να τα βαλουμε ουτε γω ουτε εσυ ! εκτος αν εχεις επιχειρηση :P

Huawei p20 pro

Αλλαγές Τιμοκαταλόγων - Υπηρεσιών

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι:

• Από 1η Μαρτίου 2017, θα διακοπεί η παροχή της υπηρεσίας adsl university (Δράση Δίοδος), κατόπιν σχετικής απόφασης του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ). Οι υφιστάμενοι συνδρομητές της υπηρεσίας adsl university που επιθυμούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο και μετά την 01/03/2017, μπορούν να μεταβούν σε μία από τις διαθέσιμες υπηρεσίες Vodafone Home. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα και τα χαρακτηριστικά τους, τη γεωγραφική κάλυψη του δικτύου μας καθώς και τους τρόπους υποβολής νέας αίτησης, στο http://www.vodafone.gr, στο 13830 καθώς και στα καταστήματα της Vodafone.

• Από 1η Απριλίου 2017 τα προγράμματα Vodafone Home double-play ευέλικτο 300, Vodafone Home adsl Plus, και Vodafone Home telephony GR 300 δεν θα διατίθενται εμπορικά για νέες συνδέσεις ή για μετάβαση σε αυτά από υφιστάμενες συνδέσεις. Η λήξη της εμπορικής διάθεσης των παραπάνω προγραμμάτων δεν επηρεάζει τους συνδρομητές που διαθέτουν ενεργή σύνδεση στα προγράμματα αυτά. Επιπλέον, από 01/04/2017 μειώνονται οι χρεώσεις «άσκοπης μετάβασης τεχνικού» και «επίσκεψης συνεργείου» σε 25,10€ αντίστοιχα.

• Από 1η Απριλίου 2017, μειώνεται το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο(*) του Vodafone Home double play GR +300 (τεχνολογία VDSL έως 50 Mbps) σε €51,50, καθώς και το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο των παρακάτω πρόσθετων πακέτων χρόνου ομιλίας προς κινητά: τα 60 λεπτά σε €3,00, τα 120 λεπτά σε €5,00, τα 180 λεπτά σε €7,00, τα 240 λεπτά σε €9,00. Τέλος το μηνιαίο πάγιο πακέτο διεθνών κλήσεων προς σταθερά μειώνεται σε €7,00.

• Από 1η Απριλίου 2017, αυξάνεται το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο(*) των ακόλουθων οικιακών προγραμμάτων: Vodafone Home adsl plus σε €28,20, Vodafone Home double play GR σε €38,00, Vodafone Home double play GR+300 σε €44,70, Vodafone Home double play ευέλικτο 300 σε €29,50, Vodafone Home double play ευέλικτο 700 σε €38,50, Vodafone Home double play ευέλικτο 1000 σε €45,60, Vodafone Home telephony GR σε €27,10, Vodafone Home telephony GR+300 σε €34,40, Vodafone Home telephony ευέλικτο 700 σε €29,50, Vodafone Home telephony ευέλικτο 1000 σε €35,50, Vodafone Home double play lite (old) σε €26,20, Vodafone Home double play lite σε €28,30, Vodafone Home double play lite (ΚτΠ) σε €22,50, Vodafone Home double play Vodafone Family σε €33,50, Vodafone Home double play σε €45,10, Vodafone Home telephony lite σε €23,90 και Vodafone Home telephony σε €34,40. Επίσης, αυξάνεται η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και εθνικά κινητά σε όλα τα εμπορικά και μη διαθέσιμα οικιακά προγράμματα η οποία, μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, διαμορφώνεται σε 0,22€/λεπτό και 0,65€/λεπτό αντίστοιχα. Το βήμα χρέωσης παραμένει 1 λεπτό και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει 1 λεπτό.

• Από 1η Απριλίου 2017, αυξάνεται το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο(*) των ακόλουθων εταιρικών προγραμμάτων:Vodafone Business Connect 1 σε €34,30, Business Double Play - 2 Γραμμές σε €67,50, Business Double Play -4 Γραμμές σε €82,50 και στο Business Double Play -6 Γραμμές σε €97,70.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση.

Σημειώσεις:

(*) Οι μεταβολές που αφορούν σε πάγια προγραμμάτων και πακέτων χρόνου ομιλίας, ισχύουν ανά συνδρομητή από την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Ο φόρος σταθερής τηλεφωνίας και internet 5%, υπολογίζεται επί των ανωτέρω νέων ονομαστικών τιμών και δεν συμπεριλαμβάνεται παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.vodafone.gr.

https://statheri.vodafone.gr/company-news/330538/timologiakes-allages

Αλλαγές Τιμοκαταλόγων - Υπηρεσιών

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι:

• Από 1η Απριλίου 2017, ........ αυξάνεται η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και εθνικά κινητά σε όλα τα εμπορικά και μη διαθέσιμα οικιακά προγράμματα η οποία, μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, διαμορφώνεται σε 0,22€/λεπτό και 0,65€/λεπτό αντίστοιχα. Το βήμα χρέωσης παραμένει 1 λεπτό και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει 1 λεπτό.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Ο φόρος σταθερής τηλεφωνίας και internet 5%, υπολογίζεται επί των ανωτέρω νέων ονομαστικών τιμών και δεν συμπεριλαμβάνεται παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.vodafone.gr.

https://statheri.vodafone.gr/company-news/330538/timologiakes-allages

Καλόοοοοο.......:p

Καλησπερα παιδια 31 του μηνα ληγει το συμβόλαιο απο cyta 22.20 του μηνα περιμένω τα χαρτιά να υπογράψω απο vodafone (απεριόριστα 24 300) δωρο τα τελη στην ουσια εχω ακριβως τα ιδια με την cyta η διαφορά ειναι πληρώνω 24,68 αλλα δεν μου κανει καλύτερη προσφορα. το ερώτημα μου ειναι θα μου στειλει κανενα πρόστιμο η cyta επειδή φευγω 9 μερες πιο μπροστα;

Καλησπερα παιδια 31 του μηνα ληγει το συμβόλαιο απο cyta 22.20 του μηνα περιμένω τα χαρτιά να υπογράψω απο vodafone (απεριόριστα 24 300) δωρο τα τελη στην ουσια εχω ακριβως τα ιδια με την cyta η διαφορά ειναι πληρώνω 24,68 αλλα δεν μου κανει καλύτερη προσφορα. το ερώτημα μου ειναι θα μου στειλει κανενα πρόστιμο η cyta επειδή φευγω 9 μερες πιο μπροστα;

Φυσικά και θα σου στείλει ακομα και μια μερα πριν να σπάσεις το συμβόλαιο και το ποσό δε θα ναι χαμηλό ανάλογα τι λέει το συμβόλαιο σου 60-100€. Να πάρεις να αλλάξεις ραντεβού με voda να έρθουν γύρω στις 28/2 οπότε συν 3 μέρες η ενεργοποίηση να μην έχεις θέμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κύριοι καλημέρα σας. Να σας ρωτήσω κάτι; ο επιπρόσθετος φόρος 5% που έβαλαν στα σταθερά της βονταφον είναι στέκει νομικά ; εννοώ σε μένα που έχουν βάλει τον φόρο τώρα σε σύνδεση που έκανα τον Νοέμβρη, μπορώ να το απορρίψω; και αν ναι πως; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.