Jump to content

petntoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petntoul

  1. Είμαι κάτοχος xiaomi redmi note 5. Γνωρίζετε αν θα πάρει αναβάθμιση σε MIUI 12?
  2. Ξέρει κάποιος αν θα πάρει το κινητό αναβάθμιση σε MIUI 12?
  3. Με την Cosmokarta το πρόβλημα διορθώθηκε, άρα καταρχήν μάλλον δεν έχουμε θέμα με την ROM (ευτυχώς!!). Τώρα κάτι παίζει με την data sim Vodafone και τις ρυθμίσεις πρόσβασης σε δεδομένα (προφίλ?). Θυμάμαι ότι όταν το είχα αγοράσει χρειάστηκε να πάω στην Vodafone για να μου περάσει τις ρυθμίσεις!
  4. Παιδιά SOS!!! Χθες δέχθηκα την αναβάθμιση σε Android 9. Από τότε δεν έχω δεδομένα σε καμία από τις 2 sim (1 Cosmokarta με υπόλοιπο διάθεσιμο σε MB και 1 Data Sim Vodafone με μηνιαίο λογαριασμό). Το έχει κάποιος άλλος? Τι να κάνω? Μήπως χάθηκαν ρυθμίσεις (π.χ. Ονόματα Σημείου πρόσβασης, κ.τ.λ.). Κάθε βοήθεια δεκτή!
  5. Παιδιά το βρήκα μετά από ψάξιμο και όποιος θέλει να απενεργοποιήσει το dark mode θα ακολουθήσει τις οδηγίες του link https://c.mi.com/thread-1834623-1-0.html
  6. Καλημέρα! Πήρα και εγώ την αναβάθμιση σήμερα! Μια ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση η γραμμή συντομεύσεων έχει ένα μαύρο φόντο το οποίο την ημέρα είναι λίγο κουραστικό. Πως μπορούμε να το αλλάξουμε?
  7. Μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει το εξής? Αρχές Μαρτίου λήγει το συμβόλαιο που έχω στην Vodafone σταθερή. Επειδή πιστεύω οτι δεν θα μου δώσουν προσφορά παρόμοια με τους όρους που είχα έως τώρα θέλω να ξέρω αν μπορώ να κινηθώ ως εξής: Μόλις λήξει θέλω να κάνω αίτηση διακοπής χωρίς να έχω προβεί σε αίτημα φορητότητας άλλης εταιρείας. Θέλω με αυτό το τρόπο να προκαλέσω την εταιρεία να μου δώσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν χάνω τον αριθμό του τηλεφώνου που διατηρώ. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα μείνω χωρίς σύνδεση γι κάποιες ημέρες μέχρι να αποφασίσω αν θα παραμείνω ή αν θα πάω σε άλλη εταιρεία. Το πρόβλημά μου είναι αν θα χάσω τον τηλεφωνικό αριθμό που διατηρώ. ... Τώρα που το ξανασκέφτομαι, με αυτή τη διαδικασία είναι πιθανό να πληρώσω τέλος αποσύνδεσης. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να έχω την περιέργεια αν χάνω τον τηλεφωνικό αριθμό.
  8. Καλησπέρα καινούργιος κάτοχος με global stable official αν Το γράφω σωστά. Προσπαθώ να το μάθω και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αντικατοπρισμος της οθόνης σε smart TV Sony? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα η δεν τη προσφέρει το κινητό?
  9. Το οποίο όμως από ότι έχω καταλάβει μόλις π.χ. βγάλω τα ακουστικά κλείνει και δεν κρατάει μνημες με σταθμούς. Πρέπει κάθε φορά να κάνω πολλά βήματα για να βάλω ραδιόφωνο το οποίο δεν έχω σε μνήμες τους σταθμούς που θέλω.?
  10. Ρε παιδιά αυτό που έχει προσφορά το Public θα διαθέτει fm ραδιόφωνο? Το κόλπο που αναφέρεται ποιο πίσω αφορά εφαρμογή που καταναλώνει data? Αν έχει καθαρό ραδιόφωνο χωρίς Data θα το τσιμπήσω αλλά έχω μπερδευτεί.
  11. Με αφορμή αυτό το θέμα αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα από την ανάποδη. Πήρα ένα tp Pink vr400 το οποίο όταν συνδέεται με αυτό το κινητό μου μάρκας UMI, μπλοκάρει το κινητό και κάνει μια συνεχή επανεκκίνηση. Crashαρει χωρίς να ζητάει όμως κωδικούς και για να το ξεμλποκαρω πρέπει να προλάβω από το μενού να απενεργοποιησω τη λειτουργία WiFi! Με τα υπόλοιπα κινητά καθώς και συσκευές που συνδέονται με το modem δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Επίσης ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα το ίδιο πρόβλημα με όποιο modem είχα συνδεθεί. Τι να κάνω? Τι να ψάξω? Να σημειώσω ότι προσπάθησα να συνδέσω το κινητό μεσω repeater με το Internet και πάλι γίνεται το ίδιο. Επίσης έχω κάνει Hard reset στο UMI και πάλι εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα.
  12. Καλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σας. Επειδή σκοπεύω να αγοράσω το 1ο μου TV box αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλα τα post, παρακαλώ 2-3 προτάσεις αγοράς στην τιμη των 50, βία 60€. Ουσιαστικά αναζητώ κάτι το οποίο δεν θα θέλει πολλές παραμετροποίησεις. Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε πρόταση προκαταβολικά. Επίσης κοιτάω για αγορα απο ευρωπαϊκές αποθήκες geekbyuing. Για το meecool m8s pro l τι λέτε? Είναι στα Άνω όρια budget. Στα 40€ θεωρώ το ιδανικό για 1η αγορά.
  13. Παιδιά μετά από 3 χρόνια με το coolpadaki εντελώς ξαφνικά brickαρισε. Όταν γίνεται εκκίνηση πέφτει σε ένα αέναο bootloop. Έκανα τα πάντα με sp flash tools και ενώ δείχνει να φορτώνει το scatter image κανονικά εντούτοις το bootloop παραμένει. έχω σπαταλήσει παρ πολύ χρόνο προσπαθώντας να το αναστήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. αν υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.
  14. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ένα κλιματιστικό on off? Το θέλω για επαρχία 15-20 ημέρες το χρόνο. Γενικά ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρεθούν αλλά inverter και ΔΕΗ στην επαρχία δεν συμβαδίζουν εύκολα. Έχω καεί ήδη μια φορά. Επίσης αν μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν είναι εύκολο να βρεθεί εξωτερική μονάδα που να είναι συμβατή με samsung
  15. Σε ενα καινούργιο κινητό με android 7 εγκατέστησα το Handsent SMS. Το πρόβλημα που παρατήρησα είναι οτι μάλλον κάνει block σε 4ψήφια νούμερα χωρίς να έχω κάνει κάτι στις ρυθμίσεις εγώ. Για παράδειγμα δεν επιτρέπει να έρθει μήνυμα από την Cosmsote για το υπόλοιπο της κάρτας μου. Ξέρει κάποιος κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα? Την στιγμή που μάλλον έρχεται μήνυμα από την cosmote κλείνει η εφαρμογή και βγάζει μήνυμα να θέλω να στείλω αναφορά προβλήματος. Δεκτή κάθε συμβουλή αλλιώς θα ψάξω για άλλη εφαρμογή αν και με αυτή είχα βολευτεί πολύ από τα προηγούμενα κινητά.
  16. Αδερφέ μην ξεχνάς ότι μεσολάβησε Πάσχα Ελλήνων με ότι αυτό συνεπάγεται για τους Υπαλλήλους των Τελωνείων, των ΕΛΤΑ και όποιων άλλων εμπλέκονται. Το θέμα τώρα είναι να το πάρω και να μην χρειαστεί να πληρωθεί κάτι έξτρα!
  17. Για φίλους που περιμένουμε δέμα και έχει φτάσει Ελλάδα 13/4, να ω οτι επιτέλους το δέμα μου ξεκόλλησε! Θέλω μόνο όποιος ξέρει να μου απαντήσει στο εξής παρακάτω ερώτημα: Στο site των ΕΛΤΑ γράφει: Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 26/4/2017, 04:12:45 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 25/4/2017, 23:17:29 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10/4/2017, 15:06:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Στο site των 17track που κοιτάω επίσης, γράφει: Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2017-04-26 06:35 2017-04-26 04:12 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-04-25 23:17 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-04-10 15:06 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2017-04-26 06:35 2017-04-13 11:38 The item has arrived in the country of destination 2017-04-11 08:20 The item is on transport to the country of destination 2017-04-10 15:06 The item is at the PostNL sorting center 2017-04-06 09:15 The item is pre-advised Η ερώτησή μου είναι αν πέρασε από τελωνείο όπως γράφει (RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE) άρα παίζει να πληρώσω? Βέβαια βλέποντας και παλιότερα post έχω δει κάτι ανάλογο χωρίς τελικά να πληρωθεί κάτι extra.
  18. Και εγώ ακριβώς στα ίδια είμαι αδερφε! 13/4 Ελλάδα αγορά από gearbest. Μάλλον είμαστε στον ίδιο σάκο! Άμα έχουμε νέα τα λέμε εδώ μέσα!
  19. Το πακέτο που αναφέρω στην παρένθεση 23,03€ / μήνα για 24μηνη συνδρομή
  20. Τελείωνε το συμβόλαιο στις 21/2. (είχα το adsl 24 απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 300' προς κινητά). Η καλύτερη τιμή που μου έδωσαν από την voda είναι για 24μηνη ανανέωση 24,65 €/μήνα. Κάνοντας αίτημα φορητότητας στη nova (μου πρόσφεραν adsl 24 με απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και 12 ώρες προς κινητά, με δώρο τη φορητότητα) επανήλθε η vodafone με νέα προσφορά. Μου πρόσφεραν, συμφώνησα και ανανέωσα με το εξής πακέτο: adsl 24, απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά, 9 ώρες προς κινητά με 17,30€ / μήνα και έκδοση e-bill για 24 μήνες. Επιπλέον θα παραλάβω 2 κάρτες sim με φορτωμένο χρόνο κάθε μήνα 120 λεπτά για ένα χρόνο χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Και χωρίς τις κάρτες (αν και το επεδίωξα έχοντας ενημερωθεί από το forum) θα ανανέωνα. Παιδιά θέλουν κυνήγι και μόνο με αίτημα φορητότητας μπορείτε να πιάσετε τέτοιες τιμές. Γενικά από την vodafone/hol ήμουνα ευχαριστημένος και να πω την αλήθεια δεν ήθελα να αλλάξω, αλλά όταν ξέρεις οτι πάνε να σε πιάσουνε κορόιδο κοιτάς την τσέπη σου και μόνο.
  21. Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι: Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό. Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα. Πως γίνεται η σχετική διαδικασία? Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup? Αναφορά
  22. Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι: Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό. Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα. Πως γίνεται η σχετική διαδικασία? Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup? Αναφορά
  23. Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι: Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό. Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα. Πως γίνεται η σχετική διαδικασία? Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup?
  24. Επιβεβαιωνω και εγώ ότι με τις αναβαθμίσεις κατέληξα στην s288. Είναι σχετικά εύκολο τελικά. Απλώς μου βάλατε τώρα μια ανησυχία. Λέτε την Δευτέρα να πάω να βάλω nanisim που δεν έχω και να μην δουλεύει?
  25. Επιβεβαιώνω ότι έχω και εγώ ανάλογο πρόβλημα με την rom του Samsung s4. Έχω κάνει τα πάντα όπως factory reset, rename κ.τ.λ. όπως κατά καιρούς πρότειναν λύσεις, αλλά τζίφος. Έχω ένα γ....το κινητό αλλά με αυτό το πολύ σοβαρό μειονέκτημα το οποίο δεν μπορώ να το απολαύσω στο αυτοκίνητό μου. Έχει αρχίσει να γίνεται δικαιολογία για αντικατάσταση με άλλο...
×
×
  • Create New...