Jump to content

giannis_24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    282
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis_24

  1. Παιδια στη πλοηγηση συστηματος στα 3 'κουμπια' κατω , γινετε να απενεργοποιησουμε την δονηση?
  2. Καλησπερα παιδια, εχει αγορασει κανενας το gt2 απο το e-shop ?
  3. Καλησπερα, ερωτηση, μπορω σε αριθμο cu liquid να 'προσθεσω' υπολοιπο μεσω cashback?
  4. και αυτο πιανετε σαν ανανεωση υπολοιπου και μπορεις να ενεργοποιεις τις προσφορες μετα οπως τωρα την πασχαλινη ε
  5. και μπορεις να κανεις ανανεωση ακομα και 0.10 λεπτα?
  6. Φιλε να σε ρωτησω αυτο με το cash back τι ακριβως ειναι? Εκανες ανανεωση υπολοιπου απο ψωνια?
  7. Παιδια να ρωτησω την nohon απο που την εχετε αγορασει να δωσω λιγο ζωη στην κινηταρα
  8. Παιδια εγω εχω τα anker liberty air 2, ολοι παραπονιουνται οτι με ακουνε στο βαθος ή δεν με ακουνε. Τι μπορει να συμβαινει ? εχει κανεις παρομοιο προβλημα και να χει βρει λυση??
  9. καλησπερα,μπορει καποιος συμφορουμητης να με βοηθησει σχετικα με αγορα απο banggood-ισοτιμια ρεβολουτ?
  10. Παιδια μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω λουρακι για το Zeblaze Crystal 3? δεν βρισκω πουθενα στα 'γνωστα' σαιτς
  11. Παιδια καλησπερα, συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα, αν μπορει καποιος-α να μου πει απο ποιας τραπεζας ατμ βγαζετε χρηματα με καρτα ρεβολουτ χωρις εξοδα
  12. Καλησπερα παιδια,αν μπορει καποιος-α να βοηθησει. Εχω ενα σχετικα μεγαλο υπολοιπο στην καρτα μου και θελω να μου πειτε εναν οποιοδηποτε τροπο-ους τα χρηματα που ειναι μεσα να τα 'παρω στη τσεπη'
  13. δυστηχως εχω πληρωσει. οταν εκανα την παραγγελια παντως δεν ειχε αυτο http://prntscr.com/tignq1
  14. Παιδια καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την υποθεση μου που ειχα ξαναανεβασει θελω να κανω ακυρωση τις παραγγελιας και επιστροφη των χρηματων αμεσα(οσο αμεσα μπορει να γινετε) πηγα να ανοιξω case αλλα δεν εβγαλα ακρη. Του εστειλα pm να ακυρωσει την παραγγελια αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση. Τι μπορω να κανω με το ebay ωστε να προχωρησει η υποθεση refund? (στη σελιδα του προιοντος πανω πανω γραφει This seller is currently away. If you make a purchase, there may be a delay in processing your order.)
  15. Καλησπερα Brolas και σε ευχαριστω που μου απαντησες. μολις τωρα παρατηρησα αυτο http://prntscr.com/tcyox0. επισης ξεχασα να πω οτι του εστειλα μνμ ποτε θα το στηλει και μου απαντησε Ship by Jul 29 at 11:59pm PDT Make sure you ship your order within the handling time you specified in the listing. Estimated delivery date shown to buyer:Aug 12, 2020 - Sep 22, 2020
  16. Παιδια καλησπερα,θελω την βοηθεια σας σχετικα με μια παραγγελια που εχω κανει απο το εβαυ. Στις 1/7 την εκανα και δεν την εχουν κανει ακομα shipped. Να σας οτι πριν την παραγγελια ηταν 'only one' η κατασταση. Θεωρω οτι ειναι μεγαλο το διαστημα των 6 ημερων κ μαλλον δεν το ειχε καν το προιον,εχω δικαιωμα αυτη τη στιγμη να ζητησω τα χρηματα πισω?
  17. Aλεξη αν εχεις winbank δες λιγο στο διαθεσιμο υπολοιπο για αγορες τι σου βγαζει? εφοσον εχεις 600 οριο αν π.χ. τα τελη σου ειναι 250 και σου εχει δεσμευσει μονο την δοση τοτε το υπολοιπο για αγορες θα ειναι πανω απο 500
  18. καλημερα Αλεξη, εχεις καποια προσφατη περιπτωση με δοση που να μην δεσμευτικε ολο το ποσο ή μιλας για παλια περιπτωση?
  19. ειναι 100% σιγουρο αυτο? αν π.χ. απο τα 300 χρεωθει η δοση των τελων που ειναι γυρω στα 20.8 (12 δοσεις) τα υπολοιπα 300-20.8=279 ευρω θα μπορω να τα χρησιμοποιησω σε αγορες? ή θα παει 300-250(ολο το ποσο) =50 ευρω οποτε θα εχω διαθεσιμα μονο 50?
  20. καλησπερα testatos ,ρωταω γιατι εχω μια τετοια, ειναι ηδη χρεωμενη και θελω να της ριξω λεφτα να την μηδενησω για να κανω δοσεις τα προαναφερθεντα. Αλλα το οριο της ειναι 300 ευρω και τα τελη ειναι 250 και κτημ/γιο 200. Αν κανω δοσεις π.χ. πρωτα τα 250 των τελών θα χρεωθει ολο το ποσο στην καρτα και θα εχω διαθεσιμο τα 50 ευρω ή θα χρεωθει μονο η δοση??
  21. Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιησει καποιος-α την university της πειραιως για δοσεις σε τελη κυκλοφοριας,κτηματολογιο?
  22. καλημερα, εχει καποιος-α cosmote wificalling στο κινητο?
  23. παιζει να κατεβαινει ο λογαριασμος πιο κατω απο τα 20,44 αν , πχ βαλω να πληρωνετε με παγια εντολη ή με καποια συγκεκριμενη καρτα?
×
×
  • Create New...