Jump to content

lyr13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    344
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lyr13

  1. Θελω να παραγγειλω κατι διακοπτακια απο Κινα αξιας 21$. Εχω πολυ καιρο να αγορασω απο Κινα. Υπαρχει καθυστερηση στις αποστολες απο Κινα; Υπαρχει περιπτωση να χρεωθω κατι στο τελωνειο;
  2. Εληξε το συμβολαιο του πατερα μου (Vodafone 200 προς ολους με εκπτωση). Την προηγουμενη φορα(πριν την ληξη) ειχαν καλεσει απο vodafone και με λιγο χειροτερη τιμη το ξανα ανανεωσε. Τωρα δεν καλεσαν. Εαν παρω τηλ στη vodafone θα μου προτεινουν καμια ανανεωση με σοβαρη εκπτωση ή πρεπει να το κυνηγησω απο το τμημα προσφορων;
  3. lyr13

    Redmi 4X

    Mεταξυ Redmi 4x (3/32gb) και Redmi 4a(2/32gb) τι θα επιλεγατε λαμβανονται υποψιν τα 30€ διαφορα στην τιμη. Το 4x ειναι οκταπυρινο και εχει 3gb ram (και δακτυλικο) αλλα ειναι πιο βαρυ. Για αυτους που εχουν δοκιμασει και τα δυο υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα?
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Δεν θελω να "πονταρω" αρκετη ωρα πριν το τελος της δημοπρασιας διοτι απο οτι ξερω ενημερωνονται οι υπολοιποι biders και εχει πολλες ωρες να γινει bid. Δεν ξερω εαν εγινα κατανοητος. Συνδεσα το Paypal μου και ελπιζω να γινει δεκτη η προσφορα μου.
  5. Θελω να κανω bid σε auction που ληγει σε λιγες ωρες. Επειδη ομως ειμαι καινουργιος χρηστης του ebay δεν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα. Συγκεκριμενα σκεφτομαι να δωσω προσφορα λιγο πριν ληξει η δημοπρασια για να "κερδισω" εαν φυσικα ο πωλητης δεν εχει βαλει υψηλη reserve price. Αυτο που με απασχολει ειναι πως θα γινει σιγουρα δεκτη η προσφορα μου αφου δεν εχω ξαναγορασει απο το ebay; Πρεπει να εχω προσθεσει καποιο λογαριασμο paypal ή καποια καρτα στο λογαριασμο μου;; Εαν κερδισω, τοτε μου στελνει ο πωλητης να πληρωσω;;
  6. Καμια προταση? Επισης, εχω ενα raspberry pi2 του αδερφου μου που δεν το χρησιμοποιει. Ειναι δυσκολο να εγκαταστησω android και να το μετατρεψω σε TV Box ??
  7. Καιρο τωρα λεω να παρω tv box και ολο το αναβαλλω...Μου ειχατε προτεινει παλαιοτερα το Μ8s Mini Pro. Εχει βγει κατι πιο vfm;; Διαθετω max 45€ και θα προτιμουσα να το αγορασω απο Ευρωπαικη Αποθηκη ...για να μην εχω θεμα με τελωνειο.
  8. Θελω να παραγγειλω ενα ανταλλακτικα απο Αμερικη. Η αξια του ειναι 27,12€. Συμφωνα με την νομοθεσια θα περασει τελωνειο; Επισης η μεταφορα κοστιζει περιπου 30€.
  9. Δεν μου είπε κάτι..Αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνονται και δεν περιμένω να περιλαμβάνονται αφού δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα το νέο τέλος. Απλώς περιμένω να δω γραπτά την προσφορά στο my account διότι ακόμα βρίσκεται σε επεξεργασία το αίτημα.
  10. Δοκιμασα το 2130013844 και δουλευει κανονικα. Στην αρχη εκανα 20 λεπτα να μιλησω για να παρω προσφορα. Βεβαια μετα που ξανακαλεσα το σηκωσαν πολυ γρηγορα. Εν τελει εκλεισα στα 17,77€ για 2 ακομα δυο χρονια (συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 4€ λογω κινητου Vodafone). Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα + 4 ωρες κινητα + 24αρι internet! Μεχρι τωρα πληρωνα 18,18€(συμπεριλαμβανομενης εκπτωσης 5€ λογω κινητου Vodafone) για τα ιδια αλλα με 5 ωρες κινητα (GR+300) Μου ειπαν δεν χρεωνομαι extra το κοστος ανανεωσης και κοστος αλλαγης προγραμματος που υπαρχει κανονικα. Μια χαρα πιστευω! :)
  11. Αυτός δεν είναι της παλιάς πλέον hol; Δουλεύει ακόμα αυτός ο αριθμός; Άφησα τον αριθμό του σταθερού στο Πεδίο "καλεστε με" του site της *Vodafone και περιμένω...
  12. Έστειλα στο fb και μου είπαν να πάρω τηλ στο 13830. Τους είπα να με καλέσουν και μου είπαν ότι ή χρέωση είναι μόνο 0.25/κλήση.
  13. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος αριθμός της εξυπηρέτησης πελατών χώρις χρέωση;; Σε 20 μέρες λήγει το συμβόλαιο, θα μου δώσουν κάποια πρόσφορα;
  14. Ξαναδιαβασα το post σου. Σιγουρα εχει ολοκληρωθει η πληρωμη σου? Αν ναι, εχεις παρει tracking number? Πολλοι πωλητες στο Aliexpress (και οχι μονο εκει προφανως) δεν εχουν stock ή δεν εχουν μεγαλο stock και υπαρχει μια καθυστερηση μεχρι να στο στειλουν.
  15. Δεν μπορω να ανοιξω το λινκ....
  16. Οσον αφορά το τελωνείο: Και σε αμελητέας αξίας (προφανώς φάκελοι) δέματα έχουν γράψει πιο πίσω ή στο θέμα με τα τελωνεία ότι έχουν επιβληθεί φόροι ή έστω αυτά τα 3€ διαχείρισης.
  17. Καλα δεν εχει τελωνειο η Αθηνα και το στειλανε στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης;;Θα μας τρελανουν!!! Εισαι προς Θεσαλλονικη μερια;;
  18. Αρχιστε να στελνετε κανένα email ή καμιά καταγγελία όσοι χρεωθήκατε και εχετε όρεξη. Εγώ ήδη επικοινωνησα μέσω fb με τα ΕΛΤΑ και περιμένω. Θα στείλω και κανένα email. Φυσικά εάν μου έρθει ή λυπητερή για τα ψιλολογιά μου, θα γίνει χαμουλης... Τουλάχιστον να μάθουμε με ποια λογική-παραλογια μας χρεώνουν.
  19. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε τις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ;; Κι εγώ από βδομάδα περιμένω ένα δέμα αξίας 2€. Άμα έχει να πληρώσω τελωνείο θα βγάλω φώτο το χαρτί με τους φόρους, την παραγγελία και την χρέωση της κάρτας μου και βουρ για μία καταγγελία.
  20. χαχα θα μας τρελανουν. Νταξει να εφαρμόσουν τον νόμο για πάνω 22€ αλλά για δέματα αξίας 3ή5€....δεν πάμε καλά Μία ερώτηση: Τα δεματα σου ήταν συστημενα δηλαδή κάνονικα με αριθμός αναζήτησης (tracking number) ή απλά δέματα; Γιατί εάν σταματανε και τα απλά δέματα που σχεδον κανένα δεν έχει αξία πάνω από 5€ θα γελασουμε πολύ.
  21. Συμφωνω κι εγώ ότι θα γίνει χαμός, και εν όψει γιορτών (δεματα για δώρα) ακόμα μεγαλύτερος. Όσοι περιμένουν αυτές τις μέρες ας μας ενημερώνουν εάν περασε ή όχι από τελωνείο το δέμα τους. Και αν, εαν πλήρωσαν και πόσο πλήρωσαν.
×
×
  • Create New...