paanos Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Σε εμένα όλα καλά, απλά αργεί υπερβολικά. Το cashback θέλει λίγες μέρες, γιατί είναι ξεχωριστή υπηρεσία και δεν ενημερώνονται οι λίστες πελατών άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Ανανεωσα VDSL 50/5 στα 21,20€ σε συνδυασμο με κινητο και ebill. ειναι καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Πολύ καλή τιμή. Και χωρίς το κινητό στα 23,20 (τόσο δεν είναι η έκπτωση της 50αρας; ) είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Με έχουν τρελάνει να πάω σε πρόγραμμα 50 γραμμή με απεριόριστα σταθερά στα 23 ευρώ επειδή έληξε το συμβόλαιο αλλά κάνω τη δουλεια μια χαρά με 24 και απεριόριστα στα 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Από ότι βλέπω το dp 360+ το έβγαλαν από τα προγράμματα των 24 mbps και πλέον προσφέρεται μόνο στα vdsl και fiber περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Σήμερα τελικά μετά από 3+ βδομάδες ενεργοποιήθηκε το cashback στην εφαρμογή. Μάλλον είναι αυτό που λέγατε παραπάνω ότι αργούν να ενημερώσουν τις λίστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 H Vodafone παίρνει πλέον δικαιωματικά απο την wind τον τίτλο της πιο "οτι 'ναναι" εταιρίας. Σχεδον 2 χρόνια δεν παιζει το vodafone TV, στην αρχη δεν εδινα σημασία, μου εστειλαν αποκωδικοποιητή, δεν έπαιζε, ηρθε τενικος περυσι τον Μάιο, αποφάνθηκε οτι η 50αρα γραμμη θέλει το πιο καινουριο μοντελλο αποκωδικοποιητή. Το παρηγγειλε εκει μπροστά μου. Μερικους μηνες μετα, δεν εχει ερθει τιποτα, στο τσατ μου λενε για συστημικό λάθος. Πριν κανα διμηνο καταφερα να απικοινωνησω με μια κυρια η οποία ειχε μεσολαβήσει για την αναβάθμιση της γραμμης μου. Μου λεει οτι θα στειλουν αποκωδικοποιητη, αλλά θα πρεπει να τον πληρωσω (ενω η ιδια πριν κανα 8μηνο μου ειχε αναβαθμίσει -υποτίθεται- το πρόγραμμα για να παρω νεο αποκωδικοποιητή), δεν δεχομαι και μετα απο δυο μερες με παιρνουν απο το τμημα προσφορών. Μου λενε "ολα καλά", δεν θα πληρωσω τιποτα, αλλά θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Οκ, λεω και περιμένω το email για να κανω αποδοχή. Οσο ήρθε σε σας, ήρθε και σε μένα. Αντίστοιχα περυσι ειχαμε προβλημα με τον λογαριασμο του πεθερού μου. Εβαζαν οτι να'ναι χρεώσεις, φρίκαραν τα παπούδια, "μην ανησυχείτε" μας έλεγαν απο το τμημα εξυπηρέτησης, "ειναι συστημικό πρόβλημα, θα διορθωθει". Διορθώθηκε μετα απο 7 μηνες, παλι καλα που δεν μας έμειναν τα παππούδια στο χέρι με τα τριψήφια νούμερα που εβλεπαν στους λογαριασμούς :X Το φθινόπωρο που θα παιξουν πιθανα κάποιες προσφπρές, θα παω στον ΟΤΕ. Ιδιο σήμα είναι, απο την ιδια καμπίνα παίρνουν, είναι και λιγο πιο ακριβός, αλλά τουλάχιστον δε θα μου σπάνε τα νεύρα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 bebes said: H Vodafone παίρνει πλέον δικαιωματικά απο την wind τον τίτλο της πιο "οτι 'ναναι" εταιρίας. Σχεδον 2 χρόνια δεν παιζει το vodafone TV, στην αρχη δεν εδινα σημασία, μου εστειλαν αποκωδικοποιητή, δεν έπαιζε, ηρθε τενικος περυσι τον Μάιο, αποφάνθηκε οτι η 50αρα γραμμη θέλει το πιο καινουριο μοντελλο αποκωδικοποιητή. Το παρηγγειλε εκει μπροστά μου. Μερικους μηνες μετα, δεν εχει ερθει τιποτα, στο τσατ μου λενε για συστημικό λάθος. Πριν κανα διμηνο καταφερα να απικοινωνησω με μια κυρια η οποία ειχε μεσολαβήσει για την αναβάθμιση της γραμμης μου. Μου λεει οτι θα στειλουν αποκωδικοποιητη, αλλά θα πρεπει να τον πληρωσω (ενω η ιδια πριν κανα 8μηνο μου ειχε αναβαθμίσει -υποτίθεται- το πρόγραμμα για να παρω νεο αποκωδικοποιητή), δεν δεχομαι και μετα απο δυο μερες με παιρνουν απο το τμημα προσφορών. Μου λενε "ολα καλά", δεν θα πληρωσω τιποτα, αλλά θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Οκ, λεω και περιμένω το email για να κανω αποδοχή. Οσο ήρθε σε σας, ήρθε και σε μένα. Αντίστοιχα περυσι ειχαμε προβλημα με τον λογαριασμο του πεθερού μου. Εβαζαν οτι να'ναι χρεώσεις, φρίκαραν τα παπούδια, "μην ανησυχείτε" μας έλεγαν απο το τμημα εξυπηρέτησης, "ειναι συστημικό πρόβλημα, θα διορθωθει". Διορθώθηκε μετα απο 7 μηνες, παλι καλα που δεν μας έμειναν τα παππούδια στο χέρι με τα τριψήφια νούμερα που εβλεπαν στους λογαριασμούς :X Το φθινόπωρο που θα παιξουν πιθανα κάποιες προσφπρές, θα παω στον ΟΤΕ. Ιδιο σήμα είναι, απο την ιδια καμπίνα παίρνουν, είναι και λιγο πιο ακριβός, αλλά τουλάχιστον δε θα μου σπάνε τα νεύρα...:wacko: Με το που λήξει το συμβόλαιο πίσω στον ΟΤΕ.. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Καλημέρα. Έχω 10 χρόνια συνδρομητής στη Voda (από HOL εννοείται ακόμη) και είχα για 2 έτη προσφορά double play 24άρα, με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά στα €15,80 με e-bill. Τον άλλο μήνα λήγει η 2ετία και μου πρότειναν ανανέωση στα €18,30 με ίδιους όρους, ενώ δεν παίζει vdsl στην περιοχή μου. Είναι καλή η τιμή; πως σας φαίνεται; Κοιτάζω για άλλους παρόχους και 50άρα γραμμή. Ποια η γνώμη σας; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 rufous said: Καλημέρα. Έχω 10 χρόνια συνδρομητής στη Voda (από HOL εννοείται ακόμη) και είχα για 2 έτη προσφορά double play 24άρα, με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά στα €15,80 με e-bill. Τον άλλο μήνα λήγει η 2ετία και μου πρότειναν ανανέωση στα €18,30 με ίδιους όρους, ενώ δεν παίζει vdsl στην περιοχή μου. Είναι καλή η τιμή; πως σας φαίνεται; Κοιτάζω για άλλους παρόχους και 50άρα γραμμή. Ποια η γνώμη σας; Στην ίδια φάση με σένα εγώ το άφησα αορίστου ώστε αν πετύχω κάποια στιγμή καλή προσφορά να φύγω. Κάθε μήνα πληρωνω σκάρτα 16 ευρώ γιατί να δεσμευτω με παραπάνω λεφτά για 2 χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 takpanos said: Στην ίδια φάση με σένα εγώ το άφησα αορίστου ώστε αν πετύχω κάποια στιγμή καλή προσφορά να φύγω. Κάθε μήνα πληρωνω σκάρτα 16 ευρώ γιατί να δεσμευτω με παραπάνω λεφτά για 2 χρόνια? Δεν σου εκαναν αυξηση μετα την ληξη του συμβολαιου; Πριν ποσο καιρο εληξε το συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 takpanos said: Στην ίδια φάση με σένα εγώ το άφησα αορίστου ώστε αν πετύχω κάποια στιγμή καλή προσφορά να φύγω. Κάθε μήνα πληρωνω σκάρτα 16 ευρώ γιατί να δεσμευτω με παραπάνω λεφτά για 2 χρόνια? Δηλαδή πληρώνεις €32,00 για να είσαι free, μέχρι να "κάτσει" άλλη προσφορά; Θα σε συμφέρει αυτό αν διαρκέσει πολύ; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 rufous said: Δηλαδή πληρώνεις €32,00 για να είσαι free, μέχρι να "κάτσει" άλλη προσφορά; Θα σε συμφέρει αυτό αν διαρκέσει πολύ; Νομίζω απλα τα 16 πληρώνει. Κι εμένα έτσι ήταν για αρκετούς μήνες, μέχρι που αποφάσισαν να μου δώσουν VDSL από ΑΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 makisg4 said: Δεν σου εκαναν αυξηση μετα την ληξη του συμβολαιου; Πριν ποσο καιρο εληξε το συμβόλαιο;το συμβόλαιο έχει λήξει εδώ και 1 χρόνο και πληρώνω σκάρτα 16 το μήνα ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- rufous said: Δηλαδή πληρώνεις €32,00 για να είσαι free, μέχρι να "κάτσει" άλλη προσφορά; Θα σε συμφέρει αυτό αν διαρκέσει πολύ;16 το μήνα όχι 32. Ποιος ο λόγος να ανανεώσω για 2 χρόνια αφού αορίστου δίνω 16? Κανένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 minast said: Νομίζω απλα τα 16 πληρώνει. Κι εμένα έτσι ήταν για αρκετούς μήνες, μέχρι που αποφάσισαν να μου δώσουν VDSL από ΑΚ. Τι τιμή σου έκαναν για το VDSL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 alkontogia said: Τι τιμή σου έκαναν για το VDSL; 23+ με απεριόριστα εθνικά σταθερά και κάποιες ώρες εθνικά κινητά και διεθνή Ευρώπης. Είναι συνηθισμένη προσφορά, με μικροδιαφορές στην τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Συμφέρει; Τώρα πληρώνω 29,6€ για 50άρι ίντερνετ. Έχω καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Ίσως να μπορούν να κόψουν ακόμα 2-3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2021 Κανε και το e-bill να κόψουν 1 ευρώ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 paanos said: Ίσως να μπορούν να κόψουν ακόμα 2-3€. Επέμενα, αλλά ούτε 1€ δεν ήθελαν να κόψουν. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Vasileios said: Κανε και το e-bill να κόψουν 1 ευρώ ακόμα. Έχεις δίκιο, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Απενεργοποιειται και σε εσάς ξαφνικά το ebill? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Μάλλον έπεσες σε κάποια ενοποίηση συστημάτων. Τέτοια θεματάκια συμβαίνουν σε μερικούς πελάτες. Δυστυχώς για την ενεργοποίηση οι περισσότεροι πελάτες σταθερής πρέπει να επικοινωνούν με την εξυπηρέτηση, διότι οι αντίστοιχες επιλογές στο app δεν λειτουργούν… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Για να το λες κάτι ξέρεις, είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει και από την εφαρμογή δεν δουλεύει θα επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Με πήραν άλλη μια φορά σήμερα για να μου πουν για προσφορά στα 18 ευρώ για 24αρα και απεριόριστα και 2 χρόνια διάρκεια. Είναι λέει 65% έκπτωση. Τους είπα δε θέλω και ότι προτιμώ αορίστου. Μα θα σας αυξηθεί είπαν. Είμαι ένα χρόνο αορίστου στα 16 απάντησα και κατάπιαν τη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 takpanos said: Με πήραν άλλη μια φορά σήμερα για να μου πουν για προσφορά στα 18 ευρώ για 24αρα και απεριόριστα και 2 χρόνια διάρκεια. Είναι λέει 65% έκπτωση. Τους είπα δε θέλω και ότι προτιμώ αορίστου. Μα θα σας αυξηθεί είπαν. Είμαι ένα χρόνο αορίστου στα 16 απάντησα και κατάπιαν τη γλωσσα Καλά που τους το θύμησες να το αναφέρουν στα κεντρικά και να στο αλλάξουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts