Jump to content

macom162

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

macom162's Achievements

  1. Μίλησα με το τμήμα διακοπών για να σπάσω το συμβολαιο. Μου ειπαν οτι ναι γινεται αλλα πριν κανεις φορητότητα Παρε προσφορες απο τους αλλους και Παρε να σου κανουμε αντιπροσφορά. Ετσι και εκανα. Μου εδωσαν μια παρεμφερή προσφορα με τη διαφορα οτι μου λεει θα πληρωσεις και τη ποινή. Και λεω που ειναι το ατελώς; Και μου απαντησε ατελώς ειναι μονο αν πας σε αλλο πάροχο. τλκ τι ισχυει;
  2. Ανανεωσα VDSL 50/5 στα 21,20€ σε συνδυασμο με κινητο και ebill. ειναι καλα;
  3. Είχα 2gb στο κάθε red 1 και τώρα μου δίνει 8gb και στους 2 μαζί. Άρα διπλάσια gb.
  4. Το έκανα και δε προσφέρουν τπτ καλύτερο. Κάτοχος 2 Red 1 old με έκπτωση λόγω σταθερού και με 65% έκπτωση δίνω 52,42 για τα 2 νούμερα. Λένε ότι άλλαξαν τα προγράμματα και είναι πιο φτηνά τώρα. Από το τμήμα προσφορών πήρα τις καλύτερες τιμές και είναι Family Red Start με 2 νούμερα στα 47,63 με διπλασιασμό Gb λόγω σταθερού Family Red Plus με 2 νούμερα στα 55,48 με διπλασιασμό Gb λόγω σταθερού ή Red Start ατομικό το κάθε νούμερο με έκπτωση λόγω σταθερού και τα 2 νούμερα στα 54,27 Γύρεψα και vodafone tv στα οικογενειακά (μιας και το δίνουν στις νέες συνδέσεις) αλλά δεν το δίνουν Οι προσφορές μου είπαν ισχύουν μέχρι τέλος του μήνα. Να κλείσω ή να περιμένω τον άλλο μήνα.
  5. Με κάλεσαν για ανανέωση για 2 νούμερα που έχω και ότι συνδυασμό και να μου προτείνουν καταλήγουμε στα 58 ευρώ
  6. Καλημέρα, Από ποιο τηλ σε πήρανε. Θέλω να μεταφερθούμε σε αυτό το πρόγραμμα και εδώ και ένα μήνα μου λένε θα σε πάρουν από το τμήμα οικογενειακών συνδέσεων και τπτ.
  7. Vodafone red 1 2gb πήρα την απάντηση "Αφορά πράγματι τα συγκεκριμένα νέα προγράμματα για την ώρα τουλάχιστον" και όταν του είπα ότι οι παλιοί χρήστες είμαστε ριγμένοι πήρα την απάντηση "Τα νέα προγράμματα είναι πιο ακριβά. Οπότε δεν είστε ριγμένοι"
  8. Με 2 red 1 old μου πρότειναν ανανέωση από τα 50 ευρώ στα 61 ευρώ Εναλλακτική που πρότειναν τα 2 red 1 old να μετατραπούν σε 2 red 1 pass στα 61 ευρώ Άλλη εναλλακτική να μετατραπούν σε Red Plus Family πάλι με 61,6 ευρώ σε ποιο χαμηλά προγράμματα μου λέει δε μπορεί να πάει
  9. Με πήραν την προηγούμενη βδομάδα από κατάστημα Θεσσαλονίκης και μου έκαναν προσφορά για 18 μηνο με 60% που έχω τώρα για 2 γραμμές red 1
  10. Επειδή είμαι στην αναζήτηση για υπνοδωμάτιο 12τμ τι προτείνετε. Είδα το Mitsubishi MSZ SF25VA, Toshiba RAS107SAV/SKV-E6 και Panasonic UE12RKE. Είδη υπάρχει το Mitsubishi MSZ HC25VA το οποίο είμαστε ευχαριστημένοι. Ξέρει κανείς τι διαφορές έχουνε;
  11. Ξέρετε τι παίζει με την τροποποιηση Γενικων Ορων Παροχης Τηλεφωνικης Γραμμης που λέει στο τελευταίο λογαριασμό από 01/06/2015??? Μπορώ να κάνω καταγγελία και αν ναι πού και να φύγω αζημίως όπως λέει? Αν ναι πως γίνετε? Επίσηςμέχρι πότε είναι η προθεσμία γιατί δε βρίσκω πουθενά την ανακοίνωση Παραθέτω κείμενο: Ο ΟΤΕ σας ενημερώνει ότι από 1 Ιουνίου 2015 τροποποιούνται οι Γενικοί Όροι Παροχής Τηλεφωνικής Γραμμής. Μπορείτε να βρείτε τους νέους όρους στο Δίκτυο Καταστημάτων OTE-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στη διαδικτυακή διεύθυνση http://www.ote.gr. Έχετε δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής σας αζημίως (εξαιρουμένης της επιστροφής εξοπλισμού λόγω χρησιδανείου) εντός 1 μηνός από την ημερομηνία της ενημέρωσής σας μέσω αυτού του λογαριασμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το 13888.
  12. Βλέπουν γτ πέρυσι μου δώσανε και εμένα τα red1 στα 17,13 όταν η κοσμοτε έδινε το αντίστοιχο στα 21 ενώ φέτος με φορητότητα πάλι μου δώσανε το red1 στα 24,75 γτ ξέρανε ότι η κοσμοτε δίνει το αντίστοιχο στα 25,4.
  13. Μα μετά από φορητότητα μου δώσανε αυτή τη τιμή 24.75. Πρίν την φορητότητα μου λέγανε 28. Γενικά ξέρουνε τι προσφορές έχει η κοσμοτε την στιγμή που σου κάνουν αντιπροσφορα.
×
×
  • Create New...