Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τόσο αλλά υπολόγισε και -1€ από το e bill και άρα πας 26€.

ετσι ακριβως τοσο μου το εδωσαν για e-bill βεβαια δεν μου ειπαν 26,90 μονο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η γραμμή μου συνεχίζει να έχει σφάλματα,πραγματικά το adsl με 8Mbps που πραγματικά γίνεται 7 δεν παλεύεται.

50αρα κάτω από 22€ έχουμε;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Ναι, κατά καιρούς την έχουν δώσει και κάτω από 23€. Τώρα κατά 90% για αναβάθμιση θα σου δώσουν τα 23,49€ χωρίς κινητό.

Η γραμμή μου συνεχίζει να έχει σφάλματα,πραγματικά το adsl με 8Mbps που πραγματικά γίνεται 7 δεν παλεύεται.

50αρα κάτω από 22€ έχουμε;

Αμα εχεις vodafone και θες να παρεις αναβαθμιση σε 50 παρε στο τηλ που δωσαμε παραπανω μηπως σου δωσουν το πακετο με 23,50 μαζι με ebill.

Αλλιως χωρις κινητο θα σε πανε στο 26,90.

Αμα εχεις vodafone και θες να παρεις αναβαθμιση σε 50 παρε στο τηλ που δωσαμε παραπανω μηπως σου δωσουν το πακετο με 23,50 μαζι με ebill.

Αλλιως χωρις κινητο θα σε πανε στο 26,90.

Μου το έδιναν 19,53 και τώρα 22,23€;

Να το αναβαθμίσω ή όχι;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Τόσο αλλά υπολόγισε και -1€ από το e bill και άρα πας 26€.

λεει στις διευκρινησεις οτι η τελικη τιμη περιλαμβανει το e-bill

Αυτή η τιμή είναι με συνδυασμό κινητού ή χωρίς;

Με κινητό μαζί,αξίζει;

Είναι μέτρια τιμή, γιατί έχουν δώσει και χαμηλότερες, ομως αξίζει αρκετά σε σχέση με τις τιμές του ανταγωνισμού. Αν είσαι βέβαιος ότι δεν θα διακόψεις το συμβόλαιο του κινητού στο άμεσο μέλλον, αναβάθμισε.

Είναι μέτρια τιμή, γιατί έχουν δώσει και χαμηλότερες, ομως αξίζει αρκετά σε σχέση με τις τιμές του ανταγωνισμού. Αν είσαι βέβαιος ότι δεν θα διακόψεις το συμβόλαιο του κινητού στο άμεσο μέλλον, αναβάθμισε.

Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιο το έχω κεφαλονια και ήδη πλήρωνα συμβόλαιο για ένα σπίτι κλειστό σχεδόν 8 μήνες.Το κινητό δεν έχω λόγο να το κοψω. αν και σκέφτομαι έντονα να γυρίσω σε ΟΤΕ φοιτητικό και ας μην έχω σταθερό.Απλά με χαλάει που μου ζητάνε +10€ για 50mbps διότι δίνω 12€ τώρα λόγω της ταχύτητας που έχω στη γραμμή μου και των εκπτώσεων.

Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιο το έχω κεφαλονια και ήδη πλήρωνα συμβόλαιο για ένα σπίτι κλειστό σχεδόν 8 μήνες.Το κινητό δεν έχω λόγο να το κοψω. αν και σκέφτομαι έντονα να γυρίσω σε ΟΤΕ φοιτητικό και ας μην έχω σταθερό.Απλά με χαλάει που μου ζητάνε +10€ για 50mbps διότι δίνω 12€ τώρα λόγω της ταχύτητας που έχω στη γραμμή μου και των εκπτώσεων.

Δεν έχουν στείλει τεχνικό σπίτι να δουν το φταίει και έχει πρόβλημα το ίντερνετ...μήπως είναι θέμα καλωδιοσης στο σπίτι;

Καλησπέρα. Επειδή έχω και εγώ πρόβλημα με πολλά λάθη FEC/HEC/CRC που κάνουν Reset την γραμμή ορισμένες μέρες κάθε 10 λεπτά(4Mbps ταχύτητα), μπορείς να μου πείς πως κατάφερες και πληρώνεις 12 Ευρώ; Δίνω 17 Ευρώ για Αστικά/υπεραστικά, διεθνή και 5 ώρες προς κινητό και δεν κάνουν κάτι άλλο λόγω της βλάβης που εμφανίζεται συχνά πυκνά. Αν θες στείλε και inbox.

Καλησπέρα. Επειδή έχω και εγώ πρόβλημα με πολλά λάθη FEC/HEC/CRC που κάνουν Reset την γραμμή ορισμένες μέρες κάθε 10 λεπτά(4Mbps ταχύτητα), μπορείς να μου πείς πως κατάφερες και πληρώνεις 12 Ευρώ; Δίνω 17 Ευρώ για Αστικά/υπεραστικά, διεθνή και 5 ώρες προς κινητό και δεν κάνουν κάτι άλλο λόγω της βλάβης που εμφανίζεται συχνά πυκνά. Αν θες στείλε και inbox.

Φοιτητικό καρτοσυμβολαιο και επειδή πήγα να κοψω το συμβόλαιο διότι το έχω σε φοιτητικό σπίτι και το οποίο ήταν κλειστό 8 μήνες σχεδόν.Μου είπαν θα έβγαινε 13,90-14€ και μου λένε ότι η τιμή θα ανεβεί και άλλο.

Εν τελεί στα 12€ έμεινα και ταχύτητες 7-8Mbps εχω.

Φοιτητικό καρτοσυμβολαιο και επειδή πήγα να κοψω το συμβόλαιο διότι το έχω σε φοιτητικό σπίτι και το οποίο ήταν κλειστό 8 μήνες σχεδόν.Μου είπαν θα έβγαινε 13,90-14€ και μου λένε ότι η τιμή θα ανεβεί και άλλο.

Εν τελεί στα 12€ έμεινα και ταχύτητες 7-8Mbps εχω.

Ίσα ίσα πληρώνουν τον ΟΤΕ με αυτά τα 12.

Ίσα ίσα πληρώνουν τον ΟΤΕ με αυτά τα 12.

Είμαι σίγουρος,δηλαδή στις 50/5 γραμμές με 23€ ίσα ίσα πληρώνουν εκεί τον ΟΤΕ;

Είμαι σίγουρος,δηλαδή στις 50/5 γραμμές με 23€ ίσα ίσα πληρώνουν εκεί τον ΟΤΕ;

Εκεί ο ΟΤΕ παίρνει κάπου στα 12 αν δεν κάνω λάθος.

Ο ΟΤΕ χρεωνει 10,33€ την 50αρα. 9,29€ χρεωνει την 50αρα VPU Light (μόνο Internet), από καμπίνα και οι 2 τιμές.

9,69€ χρεωνει την 24αρα από ΑΚ.

μου εκαναν προσφορα για φορητοτητα απο την μπλε στα 24,38 τελικη τιμη και 1 ευρω εκπτωση επιπλεον με παγια εντολή ή εξοφληση μέσω app.50αρα με 360' προς κινητα και απεριοριστα σταθερα. Λέω να την προχωρησω. Ερώτηση,στέλνουν εγγραφο αποποιησης υπαναχώρησης και αν ναι είναι υποχρεωτικό να τους το υποβάλλω? Δεν θα ηθελα να χασω το ελάχιστο παραθυράκι της αντιπροσφοράς απο την wind...

μου εκαναν προσφορα για φορητοτητα απο την μπλε στα 24,38 τελικη τιμη και 1 ευρω εκπτωση επιπλεον με παγια εντολή ή εξοφληση μέσω app.50αρα με 360' προς κινητα και απεριοριστα σταθερα. Λέω να την προχωρησω. Ερώτηση,στέλνουν εγγραφο αποποιησης υπαναχώρησης και αν ναι είναι υποχρεωτικό να τους το υποβάλλω? Δεν θα ηθελα να χασω το ελάχιστο παραθυράκι της αντιπροσφοράς απο την wind...

Όχι στο στέλνουν με μήνυμα στο κινητό να αποδεχτείς την προσφορά και τους όρους συμβολαίου.

Μόνο στην ανανεωση συμβολαίου ισχύει αυτό, όχι στην φορητότητα ή την νέα αίτηση.

Εμένα μου έστειλαν σε email το συμβόλαιο με τιμή κατ’ εξαίρεση 23,39 ευρώ με ebill για 24μήνες (έχω και συμβόλαιο στη Voda), δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης και το νέο ρούτερ. Πρέπει να τους το επιστρέψω υπογεγραμμένο. Δεν βλέπω πουθενά για αποποίηση υπαναχώρησης.

Τους ρώτησα αν η γραμμή θα είναι Voip μου απάντησαν ναι (αυτό με προβληματίζει περισσότερο απ' όλα, δεν θα έχω σταθερό σε διακοπή ρεύματος και Internet...), τους ρώτησα ποιό router στέλνουνε μου είπανε "Το ρούτερ που στέλνουμε και είναι συμβατό με την υπηρεσία Vodafone είναι το ’’ Sercomm H 300s ‘’" και τέλος τους ρώτησα για την δωροεπιταγή των 40 ευρώ και μου απάντησαν ότι θα μου τη δώσουν κι αυτή.

Μόνο η τηλεφωνία Voip με προβληματίζει, αλλιώς θα την είχα δεχτεί την προσφορά. Η Forthnet (έχω και nova full pack, 43 ευρώ όλα μαζί) με έχει πεθάνει στις αποσυνδέσεις...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

Η δωροεπιταγη παιζει ακομα? Ξεχασα να ρωτήσω. Μου έστειλαν κι εμενα τα χαρτιά,για την υπαναχώρηση είδα οτι ισχύουν τα γνωστά. Ότι άπαξ και ενεργοποιηθεί η γραμμή τότε χάνεις το δικαίωμα στην περίπτωση που ζητήσεις άμεση ενεργοποίηση της διαδικασίας. Δηλαδή χρόνος για υπαναχώρηση είναι το διάστημα από την καταχώρηση της αίτησης μέχρι πριν την ενεργοποίηση της γραμμής. Με την ευκαιρία ξέρει κανείς πώς γίνεται η επαναχωρηση αν χρειαστεί? Νομίζω ότι έπαιρνες κάποιο τηλέφωνο και είχε επιλογή υπαναχώρησης. Γίνεται ακόμα με αυτό τον τρόπο?

Εμένα μου έστειλαν σε email το συμβόλαιο με τιμή κατ’ εξαίρεση 23,39 ευρώ με ebill για 24μήνες (έχω και συμβόλαιο στη Voda), δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης και το νέο ρούτερ. Πρέπει να τους το επιστρέψω υπογεγραμμένο. Δεν βλέπω πουθενά για αποποίηση υπαναχώρησης.

Τους ρώτησα αν η γραμμή θα είναι Voip μου απάντησαν ναι (αυτό με προβληματίζει περισσότερο απ' όλα, δεν θα έχω σταθερό σε διακοπή ρεύματος και Internet...), τους ρώτησα ποιό router στέλνουνε μου είπανε "Το ρούτερ που στέλνουμε και είναι συμβατό με την υπηρεσία Vodafone είναι το ’’ Sercomm H 300s ‘’" και τέλος τους ρώτησα για την δωροεπιταγή των 40 ευρώ και μου απάντησαν ότι θα μου τη δώσουν κι αυτή.

Μόνο η τηλεφωνία Voip με προβληματίζει, αλλιώς θα την είχα δεχτεί την προσφορά. Η Forthnet (έχω και nova full pack, 43 ευρώ όλα μαζί) με έχει πεθάνει στις αποσυνδέσεις...

Το voip γιατί σε προβληματίζει? Ποιος παίρνει από σταθερό κλήσεις και δε θα χρησιμοποιήσει το κινητό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος? Σιγα τη διάρκεια που θα είναι κομμενο

Καλησπέρα σε όλους! Μένω σε επαρχία και στην περιοχή μου οι διαθέσιμοι πάροχοι είναι Cosmote και Vodafone. Η Cosmote μπορεί να μου δώσει 24αρα και 50αρα ταχύτητα ενώ η Vodafone μου παρέχει αυτή την στιγμή μόνο 24αρα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορώ να πάρω 50αρα απο την Vodafone?, γιατί από ότι γνωρίζω το δίκτυο παντού είναι της Cosmote και απλώς οι άλλοι πάροχοι ενοικιάζουν τις γραμμές.

Καλησπέρα σε όλους! Μένω σε επαρχία και στην περιοχή μου οι διαθέσιμοι πάροχοι είναι Cosmote και Vodafone. Η Cosmote μπορεί να μου δώσει 24αρα και 50αρα ταχύτητα ενώ η Vodafone μου παρέχει αυτή την στιγμή μόνο 24αρα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορώ να πάρω 50αρα απο την Vodafone?, γιατί από ότι γνωρίζω το δίκτυο παντού είναι της Cosmote και απλώς οι άλλοι πάροχοι ενοικιάζουν τις γραμμές.

Τα καλώδια είναι του ΟΤΕ, αλλά όχι πάντα οι καμπίνες. Υπάρχουν και ιδιόκτητες καμπίνες Vodafone και Wind, τόσο FTTC (VDSL) όσο και FTTH (οπτικές).

Τούτου λεχθέντος, οι πιο συνήθεις είναι του ΟΤΕ. Μία περίπτωση για να μη σου δίνει η Vodafone είναι πχ να έχει νοικιάσει 30 θύρες πάνω στην καμπίνα και να χρησιμοποιούνται όλες. Μία άλλη είναι να είναι πρόβλημα καταγραφής της διαθεσιμότητας. Σε αυτή την περίπτωση έχει συμβεί να κάνει λάθος ακόμη και ο ΟΤΕ, αλλά είναι πιο πιθανό να κάνει η Vodafone.