Jump to content

brownie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About brownie

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 31

brownie's Achievements

  1. Έχω το Vodafone You. H Vodafone μου έστειλε μήνυμα υπενθύμισης λήξης πακέτου 2 ώρες μετά τη λήξη του πακέτου, με αποτέλεσμα να μην το ανανεώσω έγκαιρα και να χάσω όλες τις συσσωρευμένες παροχές (λεπτά ομιλίας, μηνύματα, GB). Πού μπορώ να απευθυνθώ για να τις πάρω πίσω;
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
  3. Είμαι συνέχεια σε wifi, οπότε δε με απασχολεί τόσο το ίντερνετ. Ξέρετε αν τα αχρησιμοποίητα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Update: Τελικά μίλησα με τη Vodafone και δε μεταφέρονται. Αυτό και μόνο με αποτρέπει από το να το ενεργοποιήσω.
  4. Έχω Vodafone You που το ανανεώνω με 10-12€ και σήμερα μου εμφανίστηκε αυτή η προσφορά, που μου φαίνεται υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή. Αξίζει; Τι θα γίνει μετά από 18 μήνες, θα το πάνε στα 50€; Οι παροχές μεταφέρονται στον επόμενο μήνα;
  5. Επέμενα, αλλά ούτε 1€ δεν ήθελαν να κόψουν. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δίκιο, thanks.
  6. Συμφέρει; Τώρα πληρώνω 29,6€ για 50άρι ίντερνετ. Έχω καρτοκινητό.
  7. Και η Cosmote είχε κλειδώσει το όριο, αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Την πήρα τηλέφωνο άπειρες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Αγανάκτησα και άλλαξα πάροχο, όπου και με τη Vodafone είχα αποσυνδέσεις τις πρώτες μέρες, αλλά με κάποιον τρόπο βρήκαν γρήγορα τη λύση.
  8. Καλά, μην το λες, άλλαξα από Cosmote 24 σε Vodafone 24 και σταμάτησαν οι διακοπές και τα κολλήματα του ίντερνετ. Η ταχύτητα παρέμεινε η ίδια, γύρω στο 8 και κάτι.
  9. Ρυθμίσεις-γνωστοποιήσεις και τις προσαρμόζεις όπως θέλεις.
  10. Έχω κάνει μετατροπή από συμβόλαιο σε Vodafone you. Μπορώ να ενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο την αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε μήνα; Ή έστω κάποιου είδους ειδοποίηση, έτσι ώστε να μη χάνω τη μεταφορά του υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα; Επίσης, το παιχνίδι με τους κρυστάλλους ισχύει μόνο για τη CU ή και για την απλή καρτοκινητή;
  11. Κι εγώ βλέπω ότι οι ταινίες είναι με χρέωση, ενώ οι σειρές είναι δωρεάν. Περίεργο... Το Verge λέει «Try to opt out of the auto-renewal, and your free trial will instantly end, with no way to get whatever months you have left of the free trial back.» Οπότε μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να την ενεργοποιήσεις πάλι δωρεάν.
  12. 7ήμερη θέαση έχει το Smithsonian channel+. Πρέπει να πατήσεις πάνω στο εικονίδιο του Apple TV+ για την ετήσια δωρεάν θέαση. Επίσης, διαβάστε εδώ: https://www.theverge.com/2019/11/1/20943286/apple-tv-plus-free-trial-one-year-new-devices-cancel-auto-renew-how-to https://offers.appletvapp.apple/
  13. brownie

    iPhone 11

    Ο Γερμανός έχει 128άρια και όχι 64άρια και δε δέχεται παραγγελίες. Για το Public περίμενα δύο βδομάδες, δεν είχε κανένα ετοιμοπαράδοτο.
×
×
  • Create New...