lostbody Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Σημειωτέον ότι τους πήρα μόλις για να ανανεώσω στα 20,73 που μου ειχε πει εκεινή τη μέρα για 24αρι Ιντερνετ με απεριοριστα σταθερά και ο τύπος μου λέει ότι θα χρεωθώ και 12,5 ευρώ τέλη υποβάθμισης(;;!) και 4,94 τέλη ανανέωσης(!!!) Για ποιό λόγο χρεώνομαι τέλη υποβάθμισης εφόσον το προηγούμενο συμβόλαιο μου έχει λήξει;; Επίσης, πρώτη φορά ακούω για τέλη ανανέωσης-στην Cosmote δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.. Παιδιά δεν σας εκανε εντύπωση να χρεώνουν 12,5 ευρω τέλη υποβάθμισης ενώ το συμβόλαιο μου έχει λήξει;; Η Cosmote δεν το κάνει αυτό και ούτε χρεώνει τέλη ανανέωσης!Δηλαδή με χρεώνουν που θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου και θα παραμείνω πελάτης;; Μου φαινεται παρα πολυ περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παιδιά δεν σας εκανε εντύπωση να χρεώνουν 12,5 ευρω τέλη υποβάθμισης ενώ το συμβόλαιο μου έχει λήξει;; Η Cosmote δεν το κάνει αυτό και ούτε χρεώνει τέλη ανανέωσης!Δηλαδή με χρεώνουν που θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου και θα παραμείνω πελάτης;; Μου φαινεται παρα πολυ περίεργο Αυτά τα τέλη τα βάζουν και όποιος ψαρώσει τα πληρώσει. Αν τους κάνεις σαφές οτι ΔΕΝ τα πληρώνεις θα στα κάνουν δώρο φτάνει να επιμείνεις. Προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ το τέλος ανανέωσης και είμαι κάφρος και τους εξηγώ οτι δεν δίνω 5 ευρώ για να πατήσει 5 κουμπιά στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Αυτά τα τέλη τα βάζουν και όποιος ψαρώσει τα πληρώσει. Αν τους κάνεις σαφές οτι ΔΕΝ τα πληρώνεις θα στα κάνουν δώρο φτάνει να επιμείνεις. Προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ το τέλος ανανέωσης και είμαι κάφρος και τους εξηγώ οτι δεν δίνω 5 ευρώ για να πατήσει 5 κουμπιά στο pc. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε διαφορετικά πράγματα στον καθένα. Ανανέωσα πριν 15 μερες και η υπάλληλος δεν μου ανέφερε τίποτα ούτε χρεώθηκα κάτι. Βγήκε προχθές ο λογαριασμός και τον κοίταξα καθώς ήθελα να δω αν όντως είναι οι τιμές έτσι όπως συμφωνήσαμε. Μου φαίνεται είναι ανάλογα σε ποιον υπάλληλο θα τύχεις καθώς και ποσο θα τους ζορίσεις. Άκου εκεί να πληρώσουμε επειδή ανανεώνουμε..κουφά πράγματα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Καλησπέρα θέλω λίγο τη βοήθεια σας γιατί μου μυρίζει μπαρούτι...είμαι συνδρομητής nova 3play από online sales μου προτείνει απεριοριστα αστικα-υπεραστικά-360' κινητά απεριόριστο 24αρι vodafone tv ολα τα novasports δώρο τα 2€ μηνιαίως του αποκωδικοποιητή δώρο τέλη φορητότητας στη voda+ενεργοποίησης (γύρω στα 35€) όλα κομπλέ με φπα κ φόρους 27 ευρω/μήνα για 2 χρόνια με τέλη αποδέσμευσης 150 ευρώ Τι λέει η εμπειρία σας στο συγκεκριμένο; Κατι αντιστοιχο προτειναν και σε μενα απλα στα 25.5 με on line τον λογαριασμο και οταν τους ειπα το θελω αυτο με vdsl να μου πουν τιμη, μου ειπαν 44.5!!! Οποτε προφανως του ειπα οχι γιατι τοσο πληρωνω τωρα στην forthnet και να επιστρεψει αν θελει με αλλη προσφορα. Το θεμα ειναι οτι με adsl αν κλειδωνω χαμηλα που ειναι και το πιθανοτερο θα σερνεται το συμπαν αφου 4-5 θελει μονο η νοβα. Θα δω ποσο δινει το vision η wind αφου το συμβολαιο μου στην forthnet εχει ληξει οποτε μπορω να παιξω μπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε διαφορετικά πράγματα στον καθένα. Ανανέωσα πριν 15 μερες και η υπάλληλος δεν μου ανέφερε τίποτα ούτε χρεώθηκα κάτι. Βγήκε προχθές ο λογαριασμός και τον κοίταξα καθώς ήθελα να δω αν όντως είναι οι τιμές έτσι όπως συμφωνήσαμε. Μου φαίνεται είναι ανάλογα σε ποιον υπάλληλο θα τύχεις καθώς και ποσο θα τους ζορίσεις. Άκου εκεί να πληρώσουμε επειδή ανανεώνουμε..κουφά πράγματα! Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα που πήγα να ανανεώσω με ενημέρωσαν κανονικά ότι έχει τέλος ανανέωσης και τέλος αναβάθμισης. Το αναφέρει ξεκάθαρα και στους ειδικούς όρους και μου κάνει εντύπωση που δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Δεν σας έδωσαν αντίγραφο της σύμβασης; :confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Εμένα που πήγα να ανανεώσω με ενημέρωσαν κανονικά ότι έχει τέλος ανανέωσης και τέλος αναβάθμισης. Το αναφέρει ξεκάθαρα και στους ειδικούς όρους και μου κάνει εντύπωση που δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Δεν σας έδωσαν αντίγραφο της σύμβασης; :confused: Τηλεφωνικά έγινε η ανανέωση όχι σε κατάστημα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Είμαι σε nova triple play και το συμβόλαιο μου λήγει τον 11ο. Σκέφτομαι να πάω σε Vodafone triple play. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν οι ταχύτητες του Internet θα είναι καλές για να λειτουργήσει σωστά η υπηρεσία. Τώρα έχω γύρω στα 9 Mbps με fast path. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτή την αλλαγή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Είμαι σε nova triple play και το συμβόλαιο μου λήγει τον 11ο. Σκέφτομαι να πάω σε Vodafone triple play. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν οι ταχύτητες του Internet θα είναι καλές για να λειτουργήσει σωστά η υπηρεσία. Τώρα έχω γύρω στα 9 Mbps με fast path. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτή την αλλαγή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο βασικός παράγοντας που επηρεάζει την ταχύτητα είναι η περιοχή που βρίσκεσαι. Είτε με Nova είτε με Vodafone, πάλι από το Αστικό Κέντρο θα παίρνεις δίκτυο, επομένως η ταχύτητα θα είναι σχεδόν ίδια. Εάν σε ενδιαφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, έλεγξε εάν έχεις διαθεσιμότητα VDSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ο βασικός παράγοντας που επηρεάζει την ταχύτητα είναι η περιοχή που βρίσκεσαι. Είτε με Nova είτε με Vodafone, πάλι από το Αστικό Κέντρο θα παίρνεις δίκτυο, επομένως η ταχύτητα θα είναι σχεδόν ίδια. Εάν σε ενδιαφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, έλεγξε εάν έχεις διαθεσιμότητα VDSL. Ηράκλειο Κρήτης είμαι. Δυστυχώς δεν υπάρχει vdsl. Σήμερα μου είπε από την Vodafone ότι η υπηρεσία Vodafone tv θα αλλάξει και δεν θα είναι μόνο από internet, αλλά δεν ήξερε να μου πει πως ακριβώς θα είναι η υλοποίηση. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα. Σταθερή και ίντερνετ 24 με δωρεάν αστικά / υπεραστικά και 4 ώρες κινητά, στα 15.6ευρω τελική πως σας φαίνεται??? Είναι τιμή ανανέωσης συμβολαίου. Μήπως μπορώ να χτυπήσω και χαμηλότερη τιμή ή να μην προσπαθήσω καν? Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα. Σταθερή και ίντερνετ 24 με δωρεάν αστικά / υπεραστικά και 4 ώρες κινητά, στα 15.6ευρω τελική πως σας φαίνεται??? Είναι τιμή ανανέωσης συμβολαίου. Μήπως μπορώ να χτυπήσω και χαμηλότερη τιμή ή να μην προσπαθήσω καν? Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως ειναι μια πολύ καλή τιμή. Λόγω των αλλαγών στην διαδικασία φοριτότητας μηπως οι εταιρίες άρχισαν να επικοινωνούν με τους πελάτες λιγο πριν λήξει η προσφορά του συμβολαίου τους για να τους κρατήσουν κάνοντάς τους νέα προσφορά για 24μηνη ανανέωση; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Μια χαρά είσαι φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπέρα. Σταθερή και ίντερνετ 24 με δωρεάν αστικά / υπεραστικά και 4 ώρες κινητά, στα 15.6ευρω τελική πως σας φαίνεται??? Είναι τιμή ανανέωσης συμβολαίου. Μήπως μπορώ να χτυπήσω και χαμηλότερη τιμή ή να μην προσπαθήσω καν? Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως σου είπαν τι ποσοστό % είναι; Και εγώ θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή και απορώ πως την κατάφερες χωρίς φορητοτητα φασαρία κτλ. Εμένα εδώ και έναν χρόνο με έχουν σε αορίστου συμβόλαιο και όταν τους παιρνω για να δεσμευτώ μου λένε από 23 στα 25....Τραγελαφηκα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 (edited) Νομίζω πως ειναι μια πολύ καλή τιμή. Λόγω των αλλαγών στην διαδικασία φοριτότητας μηπως οι εταιρίες άρχισαν να επικοινωνούν με τους πελάτες λιγο πριν λήξει η προσφορά του συμβολαίου τους για να τους κρατήσουν κάνοντάς τους νέα προσφορά για 24μηνη ανανέωση; Γιατί, τι άλλαξε στην διαδικασία φορητοτητας? Έχω να ενημερωθώ πολύ καιρό σχετικά και οι γνώσεις μου επί του θέματος είναι προ 2 ετών Μήπως σου είπαν τι ποσοστό % είναι; Και εγώ θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή και απορώ πως την κατάφερες χωρίς φορητοτητα φασαρία κτλ. Εμένα εδώ και έναν χρόνο με έχουν σε αορίστου συμβόλαιο και όταν τους παιρνω για να δεσμευτώ μου λένε από 23 στα 25....Τραγελαφηκα πράγματα. Πλήρωνα ακόμα λιγότερα: Πριν 2 χρόνια είχα forthnet με 24,9ευρώ και μου έγινε προσφορά από την vodafone (τηλεφωνικά) στα 19.2... Δέχτηκα την επόμενη μέρα κλήση από forthnet για αντιπροσφορά. Μετά από συνεχή ροή αντιππροσφορών (και συνεχόμενα fax ακύρωσης / υπαναχώρησης από μεριάς μου) έγιναν τα εξής: - voda 19.2 - forthnet 18.6 - voda 17.2 - forthnet 15.6 - voda 15.2 Μετά από 1 μήνα ενεργοποιήθηκε η συνδιαστική με voda κινητής και πήγε 12,56... -1ευρώ λόγο ηλεκτρονικού λογαριασμού, 11,56ευρώ με 24 internet, δωρεάν αστικά-υπεραστικά και 60 λεπτά κινητά Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό έφυγα από vodafone κινητής, και η συνδιαστική προσφορά παρέμεινε Edited September 26, 2018 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Γιατί, τι άλλαξε στην διαδικασία φορητοτητας? Έχω να ενημερωθώ πολύ καιρό σχετικά και οι γνώσεις μου επί του θέματος είναι προ 2 ετών Πλήρωνα ακόμα λιγότερα: Πριν 2 χρόνια είχα forthnet με 24,9ευρώ και μου έγινε προσφορά από την vodafone (τηλεφωνικά) στα 19.2... Δέχτηκα την επόμενη μέρα κλήση από forthnet για αντιπροσφορά. Μετά από συνεχή ροή αντιππροσφορών (και συνεχόμενα fax ακύρωσης / υπαναχώρησης από μεριάς μου) έγιναν τα εξής: - voda 19.2 - forthnet 18.6 - voda 17.2 - forthnet 15.6 - voda 15.2 Μετά από 1 μήνα ενεργοποιήθηκε η συνδιαστική με voda κινητής και πήγε 12,56... -1ευρώ λόγο ηλεκτρονικού λογαριασμού, 11,56ευρώ με 24 internet, δωρεάν αστικά-υπεραστικά και 60 λεπτά κινητά Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό έφυγα από vodafone κινητής, και η συνδιαστική προσφορά παρέμεινε Καλά, εσύ το τερμάτισες :) Λυπάμαι να σου ανακοινώσω ότι αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις πλέον... Τώρα, σε περίπτωση φορητότητας, ο πάροχος λήπτης κρατάει σε αρχείο την αίτηση για 14 μέρες, ώστε να παρέλθει το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης που προβλέπει ο νόμος για σύμβαση από απόσταση. Στη συνέχεια το καταθέτει στον πάροχό σου για άμεση διεκπεραίωση, οπότε το περιθώριο υπαναχώρησης χωρίς χρέωση είναι πολύ σύντομο. Εάν θέλεις να διεκπεραιωθεί χωρίς αναμονή, πρέπει να συναινέσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός των 14 ημερών. Αυτό έχει εγκριθεί από την ΕΕΤΤ και έχει δημοσιευθεί στην ΕτΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλά, εσύ το τερμάτισες :) Λυπάμαι να σου ανακοινώσω ότι αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις πλέον... Τώρα, σε περίπτωση φορητότητας, ο πάροχος λήπτης κρατάει σε αρχείο την αίτηση για 14 μέρες, ώστε να παρέλθει το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης που προβλέπει ο νόμος για σύμβαση από απόσταση. Στη συνέχεια το καταθέτει στον πάροχό σου για άμεση διεκπεραίωση, οπότε το περιθώριο υπαναχώρησης χωρίς χρέωση είναι πολύ σύντομο. Εάν θέλεις να διεκπεραιωθεί χωρίς αναμονή, πρέπει να συναινέσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός των 14 ημερών. Αυτό έχει εγκριθεί από την ΕΕΤΤ και έχει δημοσιευθεί στην ΕτΚ. Μήπως γι αυτό οι εταιρίες επικοινωνούν απο νωρίς με τους πελάτες τους για να τους κανουν νεα προσφορά πριν λήξει η 12/24μηνη που έχουν; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι για πακετο vodafone με 24αρα ,απεριοριστα αστικα-υπεραστικα και μερικα λεπτα για διεθνη. Επίσης ενδιαφερομαι για vodafone tv αλλα αυτο με τα Novasports. υπαρχει καποιος π εχει κατι παρομοιο να μου πει τι τιμη πληρωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καλησπερα..Νομιζω η τιμη θα πρεπει να ειναι γιαυτα που ζητας γυρω στα 50-60 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Για δώστε καμιά πληροφορία σχετικά με την φορητότητα , τι άλλαξε; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Άλλαξε κανείς αποκωδικοποιητή στο VodafoneTV; Βλέπω οτι εχει πλεον πολλές νεες δυνατότητες (όπως και το wind vision), αλλά πρεπει να παρουμε καινουριο αποκωδικοποιητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ρε παιδιά πάμε καλά; Πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσω σήμερα μαζί τους για ένα θέμα που έχω με το σταθερό μου και πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί μετακομίζω και είμαι από το πρωί σε γραμμή προτεραιότητας.. Χτύπησα 3 ώρες αναμονή σήμερα από το πρωί και δεν το σήκωσε κανένας. είμαι πάλι τώρα 10 και 45 στην αναμονή ξανά μισή ώρα σερί ήδη (!!!!) και πάλι δεν το σηκώνει κανένας.. Είστε σε γραμμή προτεραιότητας ξανά και ξανά κτλ. Τι ρεζιλίκι είναι αυτό ρε παιδιά; Πραγματικά έτοιμος είμαι να τα βρόντηξω και να φύγω.. Έτσι και το σηκώσουν τώρα θα ακούσουν τα καντιλια της ζωής τους. Απαράδεκτοι σε βαθμό εμετού.. Ελλάς το μεγαλείο σου. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Όχι ότι μπορούμε να συζητήσουμε εν θερμώ στην κατάσταση που είσαι, αλλά τι σχέση έχει το μεγαλείο της Ελλάδος με την λειτουργία της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Όχι ότι μπορούμε να συζητήσουμε εν θερμώ στην κατάσταση που είσαι, αλλά τι σχέση έχει το μεγαλείο της Ελλάδος με την λειτουργία της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Vodafone...Βρε φίλε μου από όλα τα παραπάνω αυτό σε πείραξε; πήρα τρεις μέρες άδεια για να κάνω δουλειές έξω επειδή μετακομίζω (που είναι όλες μισή ώρα υπόθεση αλλά εδώ τις κάνουμε μέρες) και το κερασάκι της τούρτας ήταν αυτό. 6 ώρες κοντά αναμονή στο τηλέφωνο και με απάντησαν 1:40 το βράδυ για να γίνει η δουλειά μου σήμερα το πρωί ενώ καιγομουν για χθες. αν είναι δυνατόν. πραγματικά δεν έχω λόγια. ζήτησαν συγνώμη βέβαια αλίμονο. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) Χαιρετώ την παρέα. Είμαι στην nova με vdsl γραμμή και το cinema pack με 49 ευρώ. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταθερή γραμμή χωρίς προβλήματα. Μου έκαναν μια δελεαστική προσφορά από την vodafone με 46 ευρώ, στο full pack δηλαδή και τα αθλητικά της nova τα οποία δεν με ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα, αλλά γιατί όχι.... Επίσης ένα πρόγραμμα που με τις αποδείξεις από super market γίνονται εκπτώσεις στα 46 ευρώ... Θα ήθελα την γνώμη σας για την vdsl που με απασχολεί κυρίως, καθώς και για τον εξοπλισμό που προσφέρουν. Είναι σταθερή η γραμμή ή δημιουργεί προβλήματα ; Αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη στα 49 με nova. Το router έχει καλό wifi ; Στα κανάλια που προσφέρουν, είναι και τα ελληνικά ; (ANT1, Mega, etv... κτλ....) ; (δεν τα αναφέρει το site τους...) Παίζουν σταθερά ή δημιουργούν προβλήματα ; Ο αποκωδικοποιητής είναι και tv box ; Μπορώ να βλέπω και netflix ας πούμε ; Και όποια άλλη συμβουλή-παρατήρηση..... θα ήταν ευπρόσδεκτη.... Ευχαριστώ πολύ !!! Edited October 4, 2018 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Χαιρετώ την παρέα. Είμαι στην nova με vdsl γραμμή και το cinema pack με 49 ευρώ. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταθερή γραμμή χωρίς προβλήματα. Μου έκαναν μια δελεαστική προσφορά από την vodafone με 46 ευρώ, στο full pack δηλαδή και τα αθλητικά της nova τα οποία δεν με ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα, αλλά γιατί όχι.... Επίσης ένα πρόγραμμα που με τις αποδείξεις από super market γίνονται εκπτώσεις στα 46 ευρώ... Θα ήθελα την γνώμη σας για την vdsl που με απασχολεί κυρίως, καθώς και για τον εξοπλισμό που προσφέρουν. Είναι σταθερή η γραμμή ή δημιουργεί προβλήματα ; Αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη στα 49 με nova. Το router έχει καλό wifi ; Στα κανάλια που προσφέρουν, είναι και τα ελληνικά ; (ANT1, Mega, etv... κτλ....) ; (δεν τα αναφέρει το site τους...) Παίζουν σταθερά ή δημιουργούν προβλήματα ; Ο αποκωδικοποιητής είναι και tv box ; Μπορώ να βλέπω και netflix ας πούμε ; Και όποια άλλη συμβουλή-παρατήρηση..... θα ήταν ευπρόσδεκτη.... Ευχαριστώ πολύ !!! Εχω κι εγώ το nova full pack (αθλητικά+cinema) με vdsl στα 53 ευρώ τελική τιμή αλλά το σκέφτομαι για το vodafone tv, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Ομως: α) με 49 ταχύτητα στη nova όπως καταλαβαίνεις το έχεις τερματίσει και το πιο πιθανό με voda είναι να είναι ή χαμηλότερη ή στην καλύτερη η ίδια και β) το cinema της voda δεν είναι το ίδιο με το cinema της nova. Οι καλές ταινίες απότι έχω καταλάβει είναι επί πληρωμή. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν πρωτίστως οι ταινίες και μετά τα αθλητικά, τότε μάλλον δεν σε συμφέρει Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts