Jump to content

Arian13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Arian13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Arian13's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

3

Φήμη

  1. Επιβεβαιώνω και εγώ από το viber είναι
  2. Παγκράτι σίγουρα στο irepair, σύνταγμα στα public νομίζω , αλλά επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα 2 θα σου πω και εγώ βάλε dome και μην ξανασχοληθεις.
  3. Αν σκέφτεσαι να πας σε στυλ pitaka τσέκαρε και τις mous https://eu.mous.co/products/super-thin-magsafe-compatible-phone-case-aramid_fibre Έχει και λεπτή ελαφριά και πιο βαριά aramid. Για εμένα είναι ότι καλύτερο έχω πάρει. Είναι και αυτές magsafe και από ότι βλέπω στην σελίδα τους είναι και σε έκπτωση. Την limitless 5.0 πήρα εγώ. Την λεπτή την έχει μόνο για iphone πλέον
  4. Ακριβώς τα ίδια και εγώ. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν έχει αυξηθεί ο χρόνος φόρτισης που λένε κάποια παιδιά εδώ, γιατί όπως και εσύ φορτίζω βράδυ.
  5. Λοιπόν ψάχνεις από το search του κινητού σου το dns. Στο προσωπικό dns επιλέγεις την τριτη επιλογή και γράφεις dns.adguard.com. Πατάς αποθήκευση και είσαι έτοιμος. Υπάρχουν και άλλα dns απλά αυτό είναι το πιο διαδεδομένο.
  6. Δεν υπάρχει - 40 σε αυτό που έχω στείλει. Η 39 είναι. Για δοκίμασε με αυτή και πες μου
  7. https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-navstar/samsung-navstar-6-1-05-39-release/samsung-navstar-6-1-05-39-android-apk-download/. Λοιπόν για όσους δεν το βρήκαν ακόμα, αυτή την έκδοση του navstar κατεβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες των παιδιών και λειτουργούν όλα μια χαρά. Έκανα wipe cache πριν και μετά την αναβάθμιση, θα το χρησιμοποιήσω μέχρι να φτάσει στο 1% η μπαταρία και μετά μια πλήρη φόρτιση και νομίζω θα είμαστε κομπλέ!
  8. Το δεύτερο έχει συμβεί και σε εμένα. Σχετικά σπάνια αλλά γίνεται και ναι είναι από το viber. Τώρα δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής ή κινητού. Το Facebook νομίζω ότι είναι καιρό έτσι. Με άλλη εφαρμογή πχ friendly που δούλευε παλιά, μου άνοιγε με browser της επιλογής μου.
  9. Εγώ το έκανα και ναι αν σε παίρνει οικονομικά, να το κάνεις!
  10. Επειδή σου έκανα dislike και παρεξηγήθηκες και έστειλες και προσωπικό μήνυμα, ας απαντήσω και εγώ.. Εχώ 3 θήκες και whitestone εδώ και 3 μήνες και τις αλλάζω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Οπότε για να σου απαντήσω στο στυλ σου, καλά ότι πεις..
  11. Εγώ το έχω όπως πριν με 4 ψηφία και δεν χρειάζεται το οκ. Αναβάθμισμενος στην τελευταία έκδοση προφανώς.
  12. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλο το forum! Εγώ έβαλα πολύ πρόσφατα whitestone dome και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για το κινητό μας! Το δακτυλικο δουλεύει άψογα, ενώ σε ένα oneplus 11 είχε τα θέματα του, τα χρώματα είναι όπως πρέπει και θεωρητικά έχουμε και προστασία από πτώσεις, σε συνδυασμό με μια καλή θήκη. Είχα ζελατίνα από irepair τίμια ήταν, αλλά το whitestone είναι σαφώς καλύτερο ( και ακριβότερο).
  13. Καλησπέρα. Και εγώ έτσι το έχω και πριν την αναβάθμιση σε one ui 6 είχα το ίδιο πρόβλημα. Έκανε την εναλλαγή όταν γύριζα σπίτι σε 2 g, αλλά όταν έφευγα δεν το άλλαζε πάντα σε 4g 5g. Πλέον λειτουργεί μια χαρά χωρίς πρακτικά να κάνω κάτι πέρα από τα wipe cache πριν και μετά την αναβάθμιση. Ένα νούμερο έχεις ή δύο ενεργά?
  14. Καλησπέρα σε όλους. Το τζάμι το whitestone υπάρχει στον Κορυδαλλό ένα κατάστημα που κάνει και την τοποθέτηση από ότι διάβασα. Γνωρίζετε κάποιο άλλο? ΔΕΝ θα το τοποθετήσω μόνος μου βλέποντας το βίντεο στο youtube, για να προλάβω τέτοιου είδους απαντήσεις. Για Αθήνα ενδιαφέρομαι ευχαριστώ.
  15. Εμένα δούλεψε κανονικά και με κλειστό. Έκανα wipe πριν και μετά την αναβάθμιση και μια το app booster μετά και φαίνεται να έχει κάτσει μια χαρά. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αναβαθμίσουν όλα τα modules για το googlock και θα είμαστε κομπλέ!
×
×
  • Create New...